Wpisy 3 607 390 – 3 607 489
7 lipca 2019 19:09 → 7 lipca 2019 21:26, 100 wpisów
dziś wygram bo w pracy dziś wpsiałem do kontrolki 07 07 a zakład do
07 07 ważny
07 07 ważny
Gosia jak będziesz podawac 5 liczb do ep i 4 razy w ciągu 7 dni będzie 4/5 i dodatkowa 5 zl ci sms wysłać ja
Na poprawe humoru....,podobno od 15 lipca bedzie mozna grac w Multi Multi przez internet.Tak by wychodzilo,po przeczytaniu nowego regulaminu[informacja uzupelniajaca] dotyczacego tej gry,gdzie pojawia sie wlasnie ta data.
ale zakład do dziś ważny raczej nic nie będzie ale taka akurat sytuacja wyszła wiem że nei wygram ale podświadomość by grać że może może coś jednak się uda
Cześć
Mulag
To po co grasz skoro wiesz że nie wygrasz ?
To po co grasz skoro wiesz że nie wygrasz ?
sebastian M witaj gramy, gramy,
Numery smsem ?
Niezły pomysł
Niezły pomysł
Arczibalik73 witaj
Arczibalik73 tak zaczynamy od nowa przygode5z TS
Arczibalik73 jestem od dziś nad morzem i tu będę grał
sebastian gramy teraz w multika,tylko w multika ujkladd na 7 liczb proponuje ,jesteś nad morzem to fajnie to wypoczywaj udanego urlopu życzę, i wysokich wygranych w wolnym czasie, , ja gram teraz tylko w multika mini narazie odstawiam na bok, gram tu gdzies coś wpada ostatnio, teraz robie słoiki z wisniami
Wisnie to dobre i zdrowe owoce.
Po ile kupowaleś wiśnie?
U mnie pracownicy chcą zarabiać minimum 8000 zł na miesiąc
I teraz pytanie czy to jest dużo czy mało?
Tak Gosia zatrudnię
Kiedy przyjedziesz ?
Na rozmowę kwalifikacyjną
Od kiedy byś chciała podjąć tę pracę?
Jutro kupię cukinię i zrobię w paski na obieraczce dodam papryczkę chili i natkę pietruszki trochę soli i aldente pychotka
sebastian M nie wiem po ile sa wisnie, nie kupowałem ale rwałem , koło domu mam plac zabaw, i tam mam posadzone drzewka z wiiśniami, które sam kiedys z 4 swoimi sasiadami z bloku sadziliiśmy to było jakies 35 lat temu. posadzilismy wtedy 45 drzewek na około polacu zabaw tak zeby matki z dziecmi mogły podczas zabaw z dziecmi mogli skorzystac z przepysznych owoców, moi są siedzi ktorzy zemana to sadzili juz niezyja zostałem tylko ja , plac zabaw dla dzieci juz był kilka razy przebudowywany, i zmieniany bo dzieciaki niszczyły sprzet a i tez lamali drzewka. z 45 drzewek wisni pozostało tylko 15 wisienek , co roku jest mniej drzewek, za płotem placu zabaw , kiedys pewien gosciu posadził okolo 150 drzewek wisni, kiedy gosciu zmarł, polowa miasta zlatywała sie tu do mnie na osiedle , za płot za plac zabaw ii wszyscy rwali wisnie, bo byłuy skupy wisni, i jedni rwali na sprzedarz inni na wino, , ja zaś zawsze byłem w plecy bo jak rwali wisnie to moje wisnie na placu kytóre sadziłem za łepka jeszcze tez oberwali, teraz w miejscu gdzie była ta tzw. plantacja wiśni ,mo kolega postawił 35 garazy, ktorew wynajmuje, wisnie przestali skupować, wiec teraz ja wszedłem do akcji, , poszedłem za dom na plac zabaw zxobaczyc jak tam z wisniami jest i i sie przeraziłem, ponioewaz wisnie sa czarne i duze i nikt niezrywa, wiec udałem sie do domu po wiaderko i zaraz poleciałem okolo 18 godz, na te wisnie do godziny 21 , narwałem 2 wiadra tych wisni, takie wiadra około 19litrów, nastepnego dnia poszedłem ponownie i znów takie 2 wiadra 10 litrowe zerwałem, i teraz robie słoiki z tymi wisniami, na zime taki słoiczewk jest jak znalazł, ja wisnie uwielbiam, zreszta dla diabetyków sa najlepsze i bardzo wskazane,ja bardzo lubie owoce jeść , niema m niestety działki, ale mam wisnie co roku na placu zabaw, paru moich znajomych tez juz mi zadeklarowało ze przyjda tu na wisnie , bo wiadomo kazdy moze z tych drzewek skorzystac, kiedys moji znajomi mnie czesto zapraszali do siebie na ogrodki bo im sie niechciało zrywac oqwoców woleli aby spadły i zgniły niz je zrywać, ja zaś rwałem sobie zawsze na przetwory , bo poco maja się zmarnować, jak moge zerwać i je wna cos wykorzystac
Sebuś ja też jadę nad morze na cztery dni do Krynicy Morskiej
wiem ale miałam nad jeziora pod namiot ale też zimno więc wybrałam domek i zwiedzanie jazdę rowerkiem
a w przyszłym tygodniu jeziorko i namiocik
a w przyszłym tygodniu jeziorko i namiocik
No kto ma urlop od 1 ten ma urlop... Gówno z tegoziiimno i raczej do 15 szans nie ma na ciepelko
witam wszystkich obecnych na czacie
tak jak gra w lotto ja se na wakacje odłożyłam nie grałam w multi
rwijcie i zbierajcie owoce jak macie, i róbcie przetwory z nich na zime bedzie jak znałazł, zima wszystko bedzie drogie, w sklepach a słoik owoćów bedzie jeszcze drozszy niz rok temu,ja w ubiegłym roku za słoik litrowy wisni w sklepie płaciłem 5,99zł top ile bedzie teraz kosztował zima jak zwykłły korzen pietrusszki kosztuje 29zł
3 607 445. Gosia__77
owoce wykorzystujcie do ciast, i innych zeczy taki placek z wisniami mniam mniam
owoce wykorzystujcie do ciast, i innych zeczy taki placek z wisniami mniam mniam
3 607 441. krasnalek 2019-07-07 (20:45) Białystok
w tym roku lato nie dopisuje 2015 bredziła że jej za ciepło
w tym roku lato nie dopisuje 2015 bredziła że jej za ciepło
Cześć który będę w wyścigu, jadę Strollem z Wiliamas na najtrudniejszym poziomie z 18 pola ? Dla zwycięzców nagrody w postaci czteropaka.
Zb
Dziś w pracy 13 h
2019-07-07 (21:08)
Witajcie
szerszen spadaj
Zenszen
Zb typuj
zeńsię witoj
Żeń-szeń?
Krasnalek
Osa
3 607 451. zbigniew g 2019-07-07 (21:02) nr wpisu 3 592 987