Wpisy 3 601 004 – 3 601 103
25 czerwca 2019 19:19 → 25 czerwca 2019 21:16, 100 wpisów
Puść 8 mini maszyna tych co niebędzie skreśl ręcznie wygrana gwarantowana
Patologia to się dopiero szerzy na pewnej grupie na facebook, tam szczegolnie jedna osoba zamieszcza zdjecia, posty, opisy, ktore niby sa zgodne ze standardami facebook, ale dla większosci NIE!
Zachodnio pomorskie pipidówka ok 30.000 ludności z tego 12 .000 na emigracjii
X13 ja juz z biedry nie pije ,cos ostatnio nie dobre te piwa tam sa
Nie pamietam jakie to kupilem 4 ? W biedrze 2 wypilem,3 otworzylem i wylalem ,czwarte pod klatka zostawilem dla zuli
Ja mam tak im szybciej zrobie tym wczesniej bede w domu ,dzisiaj bylem juz przed 13
Dobra robie przerwe na 1h żona z córką do niemiec po jutrze wyjeżdza
Nie ma ani jednego krasomówcy, tylko siedzą i pierdoły pociskają karwasz-barabasz
Panie złodzieje Mercedesami dupee wożą, i się śmieją nam Panie, uczciwym ludziom fr@jerom w twarz.
Panie kto tera nie ma kłopotów finansowych? Kasa by się jakaś przeciez przydała, nie?
Panie tutaj nikt żadną wygraną nie dorobi, sypią jakąś drobnicą, panie to już więcej na tace dają, niż TS skoro jest dać.
niech dzisiaj nie losują moich bo nie posłałam ,miałam wnuka ..teraz poszedł spać ...niemam siły iść ,na bp... dopiero od lipca będzie zabce
Makinero jak cos6wygram to Ci sypnę
Ile byś chciał?
Podaj nr konta to Ci wyślę
Nie żartuję.
Dlaczego miałbym żartować?
Dlaczego miałbym żartować?
Panie nie żartuję
Hmm...
A gdzie mieszkasz?
Jakie miasto?
Jakie miasto?
Sebastian_M - niestety, ale takich rzeczy nie zdradzam nikomu.
Rozumiem i szanuję Twoje zdanie na ten temat
ale mam inne konto, na które mógłbyś wpłacic, tyle, ze sam numer konta wystarczy?
A powiesz mi dlaczego zlikwidowałeś konto w banku ?
Bo nie było mi do niczego pozniej potrzebne, służyło mi tylko do ALLEGRO, gdy coś kiedyś sprzedawałem, i ktos wpłacał na te konto.
Zresztą i tak muszę zapłacic do 3 lipca. https://postimg.cc/xqX2jS5G
Stare Disco polo 90 https://nowoscimuzyczne.eu/engine/download.php?newsid=48419
A jak to gdzie non atop czytam że to czas losowania inny a to iż lomputer a że Rysiek R..ppjechał na wczasy.. I kulki bulki jakieś podporządkowane