Wpisy 3 600 904 – 3 601 003
25 czerwca 2019 17:30 → 25 czerwca 2019 19:19, 100 wpisów
Afrykański
Afrykańskie
Może i afrykański będą
Ja nie Dębica
Muszę przyjechac
3 600 903. Forsami 2019-06-25 (17:29) Ikona Lotto Ikona Lotto Ikona
Arczi , witaj forsami jutro zapowiadaja ponad 40 stopni jutro w polsce, dzisiaj widziałem jak w tesco ludzoe masowo wykupuja wode, biora po 5 zgrzewek na raz
Arczi , witaj forsami jutro zapowiadaja ponad 40 stopni jutro w polsce, dzisiaj widziałem jak w tesco ludzoe masowo wykupuja wode, biora po 5 zgrzewek na raz
Ja kupiłem dziś 6 zgdzewek wody
3 600 921. Forsami tak jak jest zrzeka gorzej jak niema
Forsami do rzeki daleko
W stawie dużo glonów
3 600 926. Forsami tak chyba przeciwpozarowy
Jest woda to pić w miejscach publicznych czyli urzędy , fontany na stawić pyska i pic oblewać sie lepiej nie bedzie niech grzeje niech spali to co trzeba
Mulag
na upały najlepsze sa kefiry, maslanka, mleko, śmietana a nie zadne kałuze fontanny i stawy
Już sprowadzają wielbłądy do Polski na wieś do gospodarki bo konie nie dają rady turbany równiez rozdaja
3 600 936. Mulag witaj a po te turbany to chyba najpierw sie zglaszxaja ci brodacze co?
a w turbanie wiadro wody co?
Jeśli nadgryziesz to jabłko, skończysz w domu o wielu drzwiach.
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
200 tys jak nie wiecej w bagno forsami drugie dno zwalił sie nie ukonczony most nurek niby sptawdził ze okey a po czasie okazało sie drugie dno most na Straszęcin
A widzisz tam ta działka obok nie na daremno była na sprzedaż rzeki szum ptaków śpiew I dalej do domu... ktoś się tego pozbył nie na daremno
Bo nie masie co podpalać tak jest z wszystkim kase topić to już I niema
Jest jedna zasada nikt nikomu nie robi prezentów zawsze trzeba otym pamietac przy kupnie
Turbiny dla kobiet?
te małpy dwunożne tyle bzdetów wymyśliły że nie wiadomo co do czego to jest
Lewy ja wiem co jest do czego
My wiemy co jest do czego.
Jak nie wiesz to pytaj
Jak nie wiesz to pytaj
Pytajcie a daleko zajdziecie seba was doprowadzi do prawdziwego oświecenia i poznania
Sędzia na rozprawie rozwodowej:
-Postanowiłem przyznać pańskiej żonie 2 tys.złotych miesięcznie.
-świetnie wysoki sądzie - odpowiada maż.
-ja też od czasu do czasu dorzucę jej parę złotych od siebie...
-Postanowiłem przyznać pańskiej żonie 2 tys.złotych miesięcznie.
-świetnie wysoki sądzie - odpowiada maż.
-ja też od czasu do czasu dorzucę jej parę złotych od siebie...
Arczi moj kolega miał taką sprawe ...alimenty na dwoje I jeszcze pasożytowi 900 złotych przyczym pasożyt pracuje I bierze 1000 na dzieci plus rodzinne ale kolega twardy był do czasu 16 godzin na kołchozie jak Pan Staś a pfu pfuuu pfuuu
Arczi a te 900 złotych to rzekomo na zupy na pasożyta nieroba a kolega 45 nad grobem
stosy w pracy policzone 14,35 , ciekawe czy wejdzie kiedys gdzies
świadkowie jehowy zapukali i po otworzeniu drzwi zapytali- Czy jest pan świadom , ze umarli powstaną ze swoich grobów? Odpowiedziałem:
Wie pan co? ,mnie to raczej mało obchodzi , ale pan pójdzie do ZUS-U, tam to się dopiero ucieszą
Wie pan co? ,mnie to raczej mało obchodzi , ale pan pójdzie do ZUS-U, tam to się dopiero ucieszą
Ciało umiera dusza idzie gdzie inndziej
W tamtym wcieleniu byłem milionerem
W tamtym wcieleniu byłem milionerem
A tobie nie zasadza bo jest taka akcja zasadźmy rzepke w ogrodzie daj ta..ten CUDOWNY SYSTEM ZA 4 złote wygram I ci podziękuje
Makinero, trafiłeś w dziesiątkę. Tutaj jest mnóstwo donosicieli.
Niektórzy mają to we krwi, a niektórzy nabyli na wczasach w Zakładach Kasprzaka.
Moja wizja jest taka że nawet 3/3 nie wchodzi
Przeznaczenie jest takie że wygram w następnym wcieleniu
Przeznaczenie jest takie że wygram w następnym wcieleniu
Szczególnie tacy z ZK popaprańce a ku..robić się takiemu..owi niechce to stoi donosi kropki nad oczami na nadgarstkach tacy zawsze mają problem I jeszcze men z menem a fuuu obrzydliwość to im nie przeszkadza ale skandować w Świdnicy ...się..się..
ile kropek to ilość lodów jakie trzasnął
x 100
Na plaży dzieci po 9 lat mają na plecach rękach tatuaże większe niż kryminaliści
Tak pisze bo tu taki jeden domnie między wierszami niczym grypsami coś nadaje że niby ja ...a brzydzę się takimi śliskimi jak ryba Ja chce wygrać tylko w Lotto od ZAWSZE and wciąż