Wpisy 3 600 964 – 3 601 063
25 czerwca 2019 18:21 → 25 czerwca 2019 19:53, 100 wpisów
Lewy ja wiem co jest do czego
My wiemy co jest do czego.
Jak nie wiesz to pytaj
Jak nie wiesz to pytaj
Pytajcie a daleko zajdziecie seba was doprowadzi do prawdziwego oświecenia i poznania
Sędzia na rozprawie rozwodowej:
-Postanowiłem przyznać pańskiej żonie 2 tys.złotych miesięcznie.
-świetnie wysoki sądzie - odpowiada maż.
-ja też od czasu do czasu dorzucę jej parę złotych od siebie...
-Postanowiłem przyznać pańskiej żonie 2 tys.złotych miesięcznie.
-świetnie wysoki sądzie - odpowiada maż.
-ja też od czasu do czasu dorzucę jej parę złotych od siebie...
Arczi moj kolega miał taką sprawe ...alimenty na dwoje I jeszcze pasożytowi 900 złotych przyczym pasożyt pracuje I bierze 1000 na dzieci plus rodzinne ale kolega twardy był do czasu 16 godzin na kołchozie jak Pan Staś a pfu pfuuu pfuuu
Arczi a te 900 złotych to rzekomo na zupy na pasożyta nieroba a kolega 45 nad grobem
stosy w pracy policzone 14,35 , ciekawe czy wejdzie kiedys gdzies
świadkowie jehowy zapukali i po otworzeniu drzwi zapytali- Czy jest pan świadom , ze umarli powstaną ze swoich grobów? Odpowiedziałem:
Wie pan co? ,mnie to raczej mało obchodzi , ale pan pójdzie do ZUS-U, tam to się dopiero ucieszą
Wie pan co? ,mnie to raczej mało obchodzi , ale pan pójdzie do ZUS-U, tam to się dopiero ucieszą
Ciało umiera dusza idzie gdzie inndziej
W tamtym wcieleniu byłem milionerem
W tamtym wcieleniu byłem milionerem
A tobie nie zasadza bo jest taka akcja zasadźmy rzepke w ogrodzie daj ta..ten CUDOWNY SYSTEM ZA 4 złote wygram I ci podziękuje
Makinero, trafiłeś w dziesiątkę. Tutaj jest mnóstwo donosicieli.
Niektórzy mają to we krwi, a niektórzy nabyli na wczasach w Zakładach Kasprzaka.
Moja wizja jest taka że nawet 3/3 nie wchodzi
Przeznaczenie jest takie że wygram w następnym wcieleniu
Przeznaczenie jest takie że wygram w następnym wcieleniu
Szczególnie tacy z ZK popaprańce a ku..robić się takiemu..owi niechce to stoi donosi kropki nad oczami na nadgarstkach tacy zawsze mają problem I jeszcze men z menem a fuuu obrzydliwość to im nie przeszkadza ale skandować w Świdnicy ...się..się..
ile kropek to ilość lodów jakie trzasnął
x 100
Na plaży dzieci po 9 lat mają na plecach rękach tatuaże większe niż kryminaliści
Tak pisze bo tu taki jeden domnie między wierszami niczym grypsami coś nadaje że niby ja ...a brzydzę się takimi śliskimi jak ryba Ja chce wygrać tylko w Lotto od ZAWSZE and wciąż
Forsami bo sie szafy nie trzymał popełnił bład i teraz płać i płacz a ona ma kaske plus 500pkus rodzine a z drugimn na koniku
Puść 8 mini maszyna tych co niebędzie skreśl ręcznie wygrana gwarantowana
Patologia to się dopiero szerzy na pewnej grupie na facebook, tam szczegolnie jedna osoba zamieszcza zdjecia, posty, opisy, ktore niby sa zgodne ze standardami facebook, ale dla większosci NIE!
Zachodnio pomorskie pipidówka ok 30.000 ludności z tego 12 .000 na emigracjii
X13 ja juz z biedry nie pije ,cos ostatnio nie dobre te piwa tam sa
Nie pamietam jakie to kupilem 4 ? W biedrze 2 wypilem,3 otworzylem i wylalem ,czwarte pod klatka zostawilem dla zuli
Ja mam tak im szybciej zrobie tym wczesniej bede w domu ,dzisiaj bylem juz przed 13
Dobra robie przerwe na 1h żona z córką do niemiec po jutrze wyjeżdza