Wpisy 3 579 567 – 3 579 666
26 maja 2019 23:15 → 27 maja 2019 08:15, 100 wpisów
HANS33 wygrałeś w Maju 3 miliony zł ?
Jak to skromny ?
HANS33 w co wygrałeś te 3 miliony ?
No Hans dzięki ale nie za liczby A za podpowiedź ja tworzyłem nowe liczby A to mają być powtórzone z ostatniego losowaniatyle roboty na nicKasiadla Ciebietylko otwórz swoje
Ja swój próbowałem przy algorytmie Ale ciężko wchodziło3/4 2/5 4/5
To jest nauka?
HANS33 nie patrz na szkołę
Najważniejsze są wyniki
Sam widzisz
Ale to nie szkoła to gra
HANS33 i tu się mylisz
HANS33 Trzeba tylko umieć odróżnić wynik szkolny od wyniku w grze
Sam przecież dzięki temu wygrałeś 3 miliony zł prawda ?
HANS33 nie za wcześnie na ?
Wygrałem na tatą po 1280.18 zł z ligi Włoskiej, bo jeden kupon jemu odstawiłem. W końcu się udało. 10 na 10 meczy weszło.
Max 3 liczby
Nie więcej
Trzymajcie się, miłego dnia, wysokich wygranych, wygranym, dobranoc.
Wygrał gość 10/10 podjeżdżają karki i mówią dawaj kupon
bierze kupon podpala zapalniczką i mówi dowidzenia
bierze kupon podpala zapalniczką i mówi dowidzenia
3 579 523. Forsami masz duzo racji prawda popieram
3 579 608. krzysztof c no to
hans33 wybacz ale nic z tych cyferek nie bedzie bo ludzie z TS juz to spisali tu z czata i łasnie wrzucili do komputera i jutro wyjda zupełnie inne numery niz sie spodziewasz nie takie jak TY tu podajesz , zaówazcie ze wszuystkie liczby tu z czata zawsze wychodza na nie, i nie sa losowane a sporadycznie wpadaja tylko niektóre z nich
HANS33 ty wiezysz w takie bajki, jeszcze
1.5.7.13.15.19.23
Przepowiednia jasnowidza-twój anielski przekaz
Przepowiednia jasnowidza-twój anielski przekaz
3 579 627. HANS33
ja jakbym wierzył w takie bajki to już dawno bym z torbami poszedł pod most mieszkać ile jej dałes aby ci te liczby podała które i tak nie wyjda bo jakby miały wyjść te liczby, to wróżka sama by nimi zagrała i nie podała nikomu tych numerów tylko ze ona nie gra w gry losowe ona zbija kase na ciołkach któży do niej dzwionią i prosza o wróżbe za minute ile 4,70gr placisz ?czy wiecej, bo napewno to nie jest linia bezpłatna te 700 co nie? tylko za kase, bo z tego co sie orientuje to linia bezpłatna zaczyna sie od numeru tel. 800, i 801, a nie linia 700
ja jakbym wierzył w takie bajki to już dawno bym z torbami poszedł pod most mieszkać ile jej dałes aby ci te liczby podała które i tak nie wyjda bo jakby miały wyjść te liczby, to wróżka sama by nimi zagrała i nie podała nikomu tych numerów tylko ze ona nie gra w gry losowe ona zbija kase na ciołkach któży do niej dzwionią i prosza o wróżbe za minute ile 4,70gr placisz ?czy wiecej, bo napewno to nie jest linia bezpłatna te 700 co nie? tylko za kase, bo z tego co sie orientuje to linia bezpłatna zaczyna sie od numeru tel. 800, i 801, a nie linia 700
sławek10 dostałes teraz odemnie @
ok dziekuje tez odpisałem juz, narazie uciekam, miłej nocki zycze w pracy dobranoc
te wyniki wyborcze wczoraj świadczą tylko to,że mamy prymitywne społeczeństwo,no bo jeżeli więcej głosuje na zboczeńców niż na patriotów,to o czymś to świadczy,z drugiej strony,ludzie w Polsce jak barany głosują na PO-wców,którzy chcą nas sprzedać niemiaszkom i na pisowców ,którzy chcą nas sprzedać żydom o jankiesom,mentalność i świadomość Polaków mnie zadziwia,czy nie widzicie do czego prowadzi wasza naiwność,jeżeli zwyciężą te dwie partie,które wygrały wczoraj,to po wyborach jesiennych Polski nie ma,będzie za to polin,gdzie będziemy parobkami we własnym narodzie w najlepszym przypadku,w gorszym możemy podzielić los Palestyńczyków,Polacy opamiętajcie się
Żadnego info, że Mini Lotto podrożeje?
Witam wszystkich
Jest info że Mini Lotto drożeje od 1 czerwca 2019 r.
Drożeje do 1.50 zł A poszczególne wygrane będą wyższe o około 20%
Jest komunikat że teraz w Mini Lotto będzie możliwa wygrana za 5 400 000 zł
Oczywiście do 400 000 zł
2019-05-20
Nowa cena i wyższe wygrane w Mini Lotto
Daj szczęściu szansę i zagraj nawet o 400 000 złotych! Już od 1 czerwca do wygrania w Mini Lotto może być nawet 400 000 zł! Wszystko to dzięki niewielkiej zmianie ceny zakładu, który od losowania w dniu 1 czerwca będzie kosztował 1,50 zł. Wyższe wygrane każdego stopnia. Nowa cena oznacza wyższe wygrane w każdym stopniu. Zwiększyć szanse i wygraną można grając systemem i typując nawet 12...
Nowa cena i wyższe wygrane w Mini Lotto
Daj szczęściu szansę i zagraj nawet o 400 000 złotych! Już od 1 czerwca do wygrania w Mini Lotto może być nawet 400 000 zł! Wszystko to dzięki niewielkiej zmianie ceny zakładu, który od losowania w dniu 1 czerwca będzie kosztował 1,50 zł. Wyższe wygrane każdego stopnia. Nowa cena oznacza wyższe wygrane w każdym stopniu. Zwiększyć szanse i wygraną można grając systemem i typując nawet 12...
https://pinimg.icu/wall/0x0/hd-wallpaper-Efcbb82cbd256decaf779c073a746826e.jpg?t=5cc6e3a0c1029
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Nie dzwonić do wróżki z TV:
1 minuta - 4,92 zł.
1 minuta - 4,92 zł.
witam wszystkich obecnych na czacie
czy ktoś coś wie o wyższej stawce za multika od 1 czerwca?
tylko pytam, bo jesli mini podnoszą do stawki 1,590 to tylko patrzeć jak inne gry pójdą w górę a to juz rozbój w biały dzień jest
tylko pytam, bo jesli mini podnoszą do stawki 1,590 to tylko patrzeć jak inne gry pójdą w górę a to juz rozbój w biały dzień jest
Typniete mam co prawda a może coś w 5/5 namieszać dodać 42,58,55 i taka 8/8 stworzyć
3 579 653. Mewa z tych liczb co podałas trzech tylko liczba 55 jest na tak dwie pozostałe niestet ale na nie
Co będzie wstyd w tej brukselce masakra to tak na marginesie tutaj nic nie zrobili oprócz bałaganu
3 579 655. Mewa tam tez nic niezrobia, i nadal beda szkodzic polsce jak tutaj robili była premier kopacz , cimoszewicz, i inni jak znam zycie niezrobili tutaj nic i niezrobia nic tam gdzie bedą teraz , wstyd dla polski, tusk jest załamany widac po zdieciach jego
Arci Tusk jest załamany bo będzie sie spotykać z Beatą co chodzi z broszką na wierzchu
Spodziewał się kogoś z kompetencjami a tu gospodynie wiejskie jadą na salony na wycieczkę pozwiedzać to tak jakbyś kogoś mieszkającego w lesie 30 lat tam wypuścił
Kaczyński ma media Kaczyński ma władzę46%babcie ruszyły i matki 500 +