Wpisy 3 579 667 – 3 579 766
27 maja 2019 08:18 → 27 maja 2019 10:36, 100 wpisów
Podkarpackie pis 65 %
widać gdzie najwięcej sie sprzedało za +++ , po kościele głosować jak proboszcz przykazał
widać gdzie najwięcej sie sprzedało za +++ , po kościele głosować jak proboszcz przykazał
Zamiast dać ludzia zarobić jak w tej funi to ci ceny itp do uni a zarobki na etapie afryki za pędzić młodych do pracy starych na emerte a nie jednym zabrać podwyższyć by lewusa dac myślą że jak sobie za nic nagrody Dada pensie to tak każdy ma i jest z czego brać
U mnie koalicja wygrałaAle wschód i biednde podkarpacie tam PiS jednak wczoraj gość w Radio Maryja mówił że głosowała na PiS bo tam duże bezrobocie
3 579 662. Mewa dobre koło gospodyń wiejskich
tomi77 jak ty mozesz na kobiete powiedzieć "broszka"? Trzeba byc nieukiem i chamem ostatnim, żeby tak napisać. Broszkę to ty masz w gaciach i tez nie wiadomo jaką.....co za szrłota siedzi na tym czacie. politycy od 7 boleści...a nieuki, że az wstyd czytać co i jak piszą....
3 579 666. Mewa 2019-05-27 (08:15) AC/DC-Highway to hell
Tylko co będzie jak dzieci wyrosna babcie umra kiedyś nie będzie miał kto głosować kogo manipulować co te matki zrobia jak latami brały no i te dzieci nauczone że naród w pocie czoła robi to im się należy nie roby nie robow
dzieci po skonczeniu szkół beda robic to samo co teraz robia, mianowicie wyjezdzaja na zachód do pracy, dopoki rzad rozdaje pieniadze za friko i ta patolohgia będzie rosła w siłe , tak jak jest teraz, rodzice ich tez będą starsi kiedyś i będą nadal na tych ludzi głosowac, nadal tylko co bedzie jak np jeden z europosłów z żabolandi który dostał sie do europarlamentu chce aby żabolandia wprowadził spowrotem granice jak było kiedyś i analitycy juz podaja na forach ze unia sie rozleci, anglia wyjdzie z tym brexitem i emiraty niemieckie sie rozlecą, wtedy polska i inne kraje zostaną w czarnej d.... NO chyba ze koło wiejskich kobiet coś zrobi w tym temacie, prawdopodobno czarnecki sie nie dostałdzis w nocy czytałem na wp te wiadomosci i na twiterze u jednago goscia
Tylko co będzie jak dzieci wyrosna babcie umra kiedyś nie będzie miał kto głosować kogo manipulować co te matki zrobia jak latami brały no i te dzieci nauczone że naród w pocie czoła robi to im się należy nie roby nie robow
dzieci po skonczeniu szkół beda robic to samo co teraz robia, mianowicie wyjezdzaja na zachód do pracy, dopoki rzad rozdaje pieniadze za friko i ta patolohgia będzie rosła w siłe , tak jak jest teraz, rodzice ich tez będą starsi kiedyś i będą nadal na tych ludzi głosowac, nadal tylko co bedzie jak np jeden z europosłów z żabolandi który dostał sie do europarlamentu chce aby żabolandia wprowadził spowrotem granice jak było kiedyś i analitycy juz podaja na forach ze unia sie rozleci, anglia wyjdzie z tym brexitem i emiraty niemieckie sie rozlecą, wtedy polska i inne kraje zostaną w czarnej d.... NO chyba ze koło wiejskich kobiet coś zrobi w tym temacie, prawdopodobno czarnecki sie nie dostałdzis w nocy czytałem na wp te wiadomosci i na twiterze u jednago goscia
zabolandia chce powrotu granic tak jak było kiedys przed powstaniem uni ewropejskiej
arczibalik ty nie wypisuj tutaj tych swoich mądrości i nie narzekaj, tylko idź do pracy i zacznij pracować. Podejrzewam, że większośc z was to pensjonariusze ZK, bo całe dnie tutaj jesteście i piszecie głupty z takimi błedami, jak dziecko z pierwszej klasy podstawowki.
Mrówka takie tomi ma zdanie w sumie ma rację dobrze ze boberka nie było widać
w niedziele w dzien matki patrzy sie w kalendarz. pierwsza to 5 ostatnia to 26 w dniu
leci sie dalej po 7 az do konca gry 59 niedziele. najwyzsza mozliwa to 54
5.26.54 i odbiera 4 tys zl za 5 zl
leci sie dalej po 7 az do konca gry 59 niedziele. najwyzsza mozliwa to 54
5.26.54 i odbiera 4 tys zl za 5 zl
bramki dnia
6.13.20.27.34.41.48.55.62.69.76 tj 27.48.55
w pon zawsze 1 albo 3
6.13.20.27.34.41.48.55.62.69.76 tj 27.48.55
w pon zawsze 1 albo 3
ale w dzien matki za pierwsze i ostatnie w kalendarzu placili 800 funtow piekna okazja szok
5.26.54
5.26.54
3 579 678. mrowka faraona posłuchaj ja tu nie wpisuje swoich mądrości tylko stwierdzam zawsze fakty,ja zawsze wszystko widzę w czarnych kolorach, zobaczysz co się będzie działo , a ja się będę wtedy śmiał ze wyszło po mojemu, jeśli chodzi o moja pracę to się nie martw tym, po co mi pracować jak jutro wygram główna wygraną w mini lotku, zobacz politycy nic nie robią a się na stanowiska wyżej dostają ,to może wytłumacz jak oni to robią, a ty szary człowieczku musisz zapierdzielać za miskę ryżu niczym mrówka faraona bez obrazy, a nie pomyślałeś ze może specjalnie robię te błędy tak dla zabawy co?
ja dzis zarabiam z 3 stowki bez pracy bank holiday. reszte sie wygra
3 579 689. czaroit
Zagrane na 14 sta 5/5 stawka 10 ..
1.6.30.45.59
1.6.30.45.59
wczoraj 3 stowki dzis 3 stowki dzien bez 3 stowek to dzien stracony
Ja się nie dziwię... PiS obiecał ale dał Platforma obiecała... Nic nie dała
3 579 697. Mewa 2019-05-27 (09:10) AC/DC-Highway to hell
31 58 63 cudo
z tego tylko widzę liczbę 63 na tak i może wejść 43
31 58 63 cudo
z tego tylko widzę liczbę 63 na tak i może wejść 43
dobra lecę frunę pobujac sie na wśród fal do potem czy tez puzniej
Orzeszeeeeee
Trzeba dużo grać by wspierać rząd. Kocham PiS.
malpazielona nie zgadzam sie z tym co masz w profilu jak sie nie ma czasu dla bliskich stracilo sie nie tylko zycje stracilo sie ludzkosc ale jak kto woli milego nie odpisuj nie chce mi sie cofac czata ps jak sie z tym utozsamiasz to co tu robisz chociaz wlazac na jakis czas pa
Brawo Podkarpacie. Pokazaliscie swoją mądrość. Prawie 50, % mądrych.
i jeszcze jedno nie wazne sa bledy lecz przekaz jak ktos przekazu nie rozumie czepi sie bledu jak ktos tego nie rozumie to juz nic nie zrozumie
Mewa, dzięki za odwiedziny. Lubię Cię.
W miejscowości Goczałków padła wygrana 118 937,90 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Inowrocław padła wygrana 118 937,90 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Łask padła wygrana 316 525,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Orzesze padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
W miejscowości Białystok padła wygrana 546 458,00 zł w grze Eurojackpot
Cześć
O patrzcie są wyniki i wiadomo kto gdzie wygrał 5 w Mini
Faryzeusz co nam teraz powiesz ?
8 w Mini
3 579 703. Mewa 2019-05-27 (09:48) AC/DC-Highway to hell
arczibalik a jak ty to widzisz ze cos ci sie widzi lub tez nie
już odpowiadam po prostu zdaje się na swoją intuicje , też sobie robię różne rozpiski i nimi też się sugeruję i mniej więcej na tej zasadzie typuje swoje liczby którymi gram, i wyobraż sobie ze często wychodzi tak ja wcześniej zauważyłem i to się mi sprawdza,
arczibalik a jak ty to widzisz ze cos ci sie widzi lub tez nie
już odpowiadam po prostu zdaje się na swoją intuicje , też sobie robię różne rozpiski i nimi też się sugeruję i mniej więcej na tej zasadzie typuje swoje liczby którymi gram, i wyobraż sobie ze często wychodzi tak ja wcześniej zauważyłem i to się mi sprawdza,
no proszę coraz bliżej mnie trafiaja te 5/5 w mini goczałków kolo strzegomia no
3 579 717. magda 2019-05-27 (10:02) Żeby wygrać trzeba grać!!!
Mam pytanie do fachowców...Czy 8 dzisiaj wpadnie?
nie jestem fachowcem ale 8 dzisiaj nie widzę na tak na 14, szybciej 7 i 10 może być ale czy tak będzie zobaczymy
Mam pytanie do fachowców...Czy 8 dzisiaj wpadnie?
nie jestem fachowcem ale 8 dzisiaj nie widzę na tak na 14, szybciej 7 i 10 może być ale czy tak będzie zobaczymy
Witajcie
Magda
Arczi
Waduś brachu
Magda
Arczi
Waduś brachu
3 579 727. Sebastian_M witaj
Arczi i co nam powiesz?
Zobaczcie jedną rzecz
Jeden szczegół
Jeden szczegół
3 579 727. Sebastian_M a co mam mówić , zaraz wychodze z domu jest piekna pogoda trzeba iść na jakieś zakupy witaj Magda
Arczi poczekaj tylko chwilę
Jest ładna pogoda i ja też zaraz wychodzę na dwór
Sebastian, Ty wiesz, że nic nie wiesz. Mialem Cię za inteligentnego faceta. Faryzeusz dzięki za skan. Zagram Twoimi zestawami i liczbami ze skanu.
Magda w Warszawie świeci słońce
Roamer22 Mów konkretnie o co chodzi
Czytaliście wpis mrówki faraona,że wszyscy jesteśmy z Zakładu Karnego?
Panoramix witaj
Ja na odcisk ?
Faryzeusz. Dobry pomysł z usunięciem szczęśliwych zestawów i skana. Nigdy nie pokazuje się wygranych kuponów.
A może kto wie.
Gdyby coś nie zrobiłem tego celowo
Gdyby coś nie zrobiłem tego celowo
Walduś w sobote wyrzuciłam kupon z dobrą 3 x 2 stawka do śmietnika....
Roamer22 To jak to jest?
Pokazał ten wygrany kupon czy nie ?
Pokazał ten wygrany kupon czy nie ?
dzisiaj mam nadzieje szczęscie mi dopisze i wygram w końcu cos...
Roamer22 Faryzeusz wygrał to już jest jego prawda?
Pokazanie kuponu w niczym nie zmieni wygranej prawda ?
Pokazanie kuponu w niczym nie zmieni wygranej prawda ?
Roamer22 sam to sprawdziłem.
Wygrałęm pokazałem kupon i następnego dnia też wygrałem.
Nie ma znaczenie czy się pokaże kupon czy nie
Wygrałęm pokazałem kupon i następnego dnia też wygrałem.
Nie ma znaczenie czy się pokaże kupon czy nie
Słusznie ktoś napisał, że teraz, po wyborach powinniśmy masowo kupować produkty Lotto. Pomagamy Skarbowi Państwa, który jest udziałowcem T. S. Każdy kupiony produkt Lotto to poparcie rządu. Gramy, kupujemy, popieramy.
Niech żyje PiS, niech żyje i rozwija się Podkarpacie i Małopolska. Niech Was omijają wszelkie nieszczęścia.