Wpisy 3 566 828 – 3 566 927
11 maja 2019 07:04 → 11 maja 2019 09:44, 100 wpisów
Tomi77, Polska pomnikami stoi.
Biały A wedle mnie niech się na śmierć zarobibo walczyli by z białaczki im wyciągnąć A on nie szanuje zdrowia .Współczuję jego babci Ale ona pewnie taka głucha że słyszy tylko ryk f16
5,7,15,19,29(3,8) beda Waszymi ulubionymi liczbami. To nimi właśnie grali w Mini po losowaniu EuroJackpot 'a. A dzisiaj?
3,4,7,9,10,11,16,17,34,35,46,47
3,4,7,9,10,11,16,17,34,35,46,47
Szczesliwcu, daj skan szczęśliwych kuponów, koniecznie z numerem PESEL, aktualnym zdjęciem i adresem zamieszkania. Taka jest wola Portalowiczow z www.multipasko.pl
Pomyślności w losowaniach lotto.Oby te szóstkę trafił kolejny
K u B r a C z e k
K u B r a C z e k
Marek33, wygrasz dzisiaj. 3,33,11,9,6,46
Jeszcze 12
Byczekk89
Dzisiaj pogoń za pewniakami. Będą przeswietlac profile w poszukiwaniu szczęśliwych liczb.Nie pomogą mapki, wrozbici, sny, portale lotto wszelkiej maści. Jeśli jesteś chciwy, chytry, zazdrosny, zawistny, nie licz na szczęście. Szczęściem jest wiara, nadzieja i miłość, nie tylko do człowieka.
Mewa, mile uwagi. Ot, takie polskie. Ptak ładny, ale kala w gniazdo pasko. Pozdrawiam.
Umysł ludzki jest bystrzejszy od komputera. Zapamiętuje wszystko, nawet to co jest zbyteczne, a szkoda. Pamiętam wczorajsze, i wcześniejsze wpisy. Myślę, że Mewa jest wyspana i nie będzie ziewać, ani zionac, nie powiem czym. Szczęśliwego weekendu. Pozdrawiam kolegów z Niemiec, byłych i obecnych Portalowiczow. Tych z Bieruniu, Tychów, Radzionkowa, Oświęcimia, Krakowa, Poznania, Torunia i Wrocławia. Wiem, że wielu, Was już tu nie zagląda.
Mewa, modlę się za wszystkich, zwłaszcza za niepoczytalnych, wrogów i niezyczliwych
Tam gdzie Anioł, jest i Diabeł.
Mewa, a gdzie 4, 33, 47,9,13,19,31???
Biały Murzynie.
Nie pomogą wróżbici???
....................
Wczoraj Janosik podał na swoim blogu 2 liczby do EJ. Obie były wylosowane.
>> 3 - 8 <<
Nie pomogą wróżbici???
....................
Wczoraj Janosik podał na swoim blogu 2 liczby do EJ. Obie były wylosowane.
>> 3 - 8 <<
A..juz 6 raz 13 a tu nie chce wejsc a gram mini z maszyny tylko...lotto nie bo po co mi miliony
4 nie daje gdyż wczoraj było 3 i 5 środkowych na następne losowanie nie daje a pozostałe to różnie
Ale zobaczcie jak trudno trafic euro...w Polsce jest za drogie...oni zarabiaja 8 _12 my 1.6_3
Sprostowanie:
Janosik nie jest... wróżbitą,
Zajmuje się jasnowidzeniem, a to nie ma nic wspólnego z wróżeniem.
Janosik nie jest... wróżbitą,
Zajmuje się jasnowidzeniem, a to nie ma nic wspólnego z wróżeniem.
Witam wszystkich
Janosik?
Tomi77, a to Polska właśnie.W Watykanie wychodzą pewne ściśle tajemnice. Oj, wyjdą i z T. S., wyjdą, jeszcze trochę.
Dobra wiadomość.
Jutro mocno popada/poleje deszcz.
Jutro mocno popada/poleje deszcz.
A na Sacharze poleje?
Szkoda ze nie patrzyłem na liczby Janosika. Ja dałem 3 i 7
Sebastian.
Nie na Saharze, tylko w... Polsce.
Nie na Saharze, tylko w... Polsce.
Mewa, jestem Neo, zwracaj się do mnie Neo.
W Polskiej lid,e ws,Ustki jest możliwe
Neo A masz liczby do Mini ?
Pora na przejażdżkę. Do wieczora
2,3,6 w mini bym tego nie skreslil..naszyna skreslila ale brakowalo 12 zamiast 13ale to 2 tyg temu...tera nowe rozdanie
Neo jeździ na wielbłądzie ?
tomi77 A skąd masz takie przypuszczenia ?
Mewa takie wysokie w Mini ?
Ja bym obstawiał
3,18,30,37
3,18,30,37
A...bo jak taka lipa byla to kolejne wtorki powinny przyniesc lepsze owoce
Tylko brakuje mi piątej liczby
tomi77 dziś sobota a nie wtorek
Grajac z maszyny nie mam mysl samobojczychze czegos nie skreslilemto musi byc fart...chybilalbo trafil
tomi77 staraj się nie grać z maszyny to tylko rada
Mewa pożycz sobie jeśli Ci się podobają
Zaq witaj Brachu
35,45 do lotto zagram jeśli o 14h coś wpadnie powyżej 20zl wolę mini i multi
Powiem Wam tylko jedną rzecz
Granie w Mini jednym zakładem jest bardzo trudne .
Mam na myśli wygranie więcej niż 3/5
Mam na myśli wygranie więcej niż 3/5
Sebastian m dziękuję hm 18 naprawdę dobra hm 3 twoja tyz a może 4 z 6 dobra nie mieszam miłego powodzenia
Szanuję zdanie Arczi że jak masz wygrać to wygrasz i jednym zakładem ale jest to bardzo trudne
Mewa a może dać to do MM ?
Najważniejsze mieć pomysły i to dobre pomysły
Akurat te liczby pasują do wszystkich gier
Mam takie mieszane uczucia...Chlopak zadzgal kolede ze szkoly a rowiesnicy bali sie pomoc choc widzieli...no nie wierze ze trzech ludzi nie poradzi sobie z jednym co z was za mezczyzni beda jak koniete wam pobija co bedziecie patrzec?
Im więcej dumasz nad liczbami, tym gorzej. Wygrana przyjdzie sama, w odpowiednim momencie. Pozdrawiam najsympstyczniejszego Portalowicza, zyczliwego do bólu. To Arczibalik73. Życzę Ci spełnienia marzen. Zdrówka zwłaszcza i wymarzonej piątki w Mi i.
Pozdrawiam Łódź, Warszawe, Legionowo, Wrocław Dluzniczka55, byczekk89, bialymurzyn, Santo84, Brunokurek1, jurandwolk, i gratulacje
Wstałem rano sprawdzam kupon Euro i niewierze
Rekord ze Skrzyszowa ostro poprawiony 193 miliony
Użytkownik Rrrooobbbeeerrrttt dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
Nie uwierzysz gdy się dowiesz kto wygrał. Nie Malopolska
Raczej nie Podkarpacie
z a k o n c z o n a
Kolej na innych. Szczęścia życzę. Warto zagrać metoda z Poznania i Sosnowca.
Dluzniczka55
Banany na profilu
Jurandwolk stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Jurandwolk stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Jurand... w sobotę też spadam po piątym wpisiealbo rzucają bananem