Wpisy użytkownika Bruno712
Łącznie 40 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 566 909. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Im więcej dumasz nad liczbami, tym gorzej. Wygrana przyjdzie sama, w odpowiednim momencie. Pozdrawiam najsympstyczniejszego Portalowicza, zyczliwego do bólu. To Arczibalik73. Życzę Ci spełnienia marzen. Zdrówka zwłaszcza i wymarzonej piątki w Mi i.
Pozdrawiam Łódź, Warszawe, Legionowo, Wrocław Dluzniczka55, byczekk89, bialymurzyn, Santo84, Brunokurek1, jurandwolk, i gratulacje
W weekendy omijam Podkarpacie. Pan Bóg o nim zapomniał, a niektórych opuścił. Nie ma weekendu bez tragedii na Podkarpaciu i w Lodzkiem.
Tak to jest jak się podaję lipne pewniaki. 13 będzie w poniedziałek.
5/9 w Lotto plus i 4/7 2 lotto plus. W Lotto, system 8 tylko 4, i aż 4
Logując się na swój profil na lotto.pl jest informacja, że wszelkie gry i zdrapki to hazard. Jest poday adres leczenia się z choroby uzależnień. Polecam Portalowiczom i.....
Z życzeniami bywa różnie. Pewna klschula, w sklepie życzyła dobrego zdrówka znajomej. Ledwo wyszła ze sklepu, upadła na schodach. Jestem ostrożny z przekazywaniem życzeń. Życzenia świąteczne też h... dały. Wolę pieniądze, alkohol i biżuterię. Sprzętem AGD też nie pogardze.Wysokich wygranych.
Emerytka46, z całym szacunkiem, każdy ustawia profil według siebie. Ja też nie lubię nieproszonych gości. Roamer22 ma ładne wyniki na innych portalach. Tam Go znajdziesz. Ty też tam jesteś. Pozdrawiam Chorzów.
Makinero jest najbardziej inteligentna Osoba na tym portalu. Pewnie będziecie jechać na Jego liczbach jak na Jonosiku? Ja gram własnymi.
Kolejny gość wygrał fortunę na liczbach z dat urodzenia dzieci.
Kiedyś dałem kupon trójce wspaniałych dzieciaków. Wytypowały mi 5 w Lotto. Zagrałem systemem na 8.
Oby się powtórzyly bo mam jeszcze na 3 losowania. 1520 i 140 zł na kupnie 10 - cio zakładowym.
Czat niczym się nie różni od pogaduszek przed blokiem starych klachul
Teraz będzie radochy co nie miarą, bo ktoś wygrał 20 zł, inny trafił na sucho 50000 zł. To dopiero frajda. Udanej zabawy
Eurojackpot 50 zakładów w Brzesku, Tarnowie i Krakowie. Wszędzie po 50 zakładów
Mini mam wysłane, kilka systemów z liczb galik, galik, galik, galik, galik4, galik5 i
« PoprzednieKolejne »