Wpisy 3 566 728 – 3 566 827
11 maja 2019 00:00 → 11 maja 2019 07:02, 100 wpisów
Gosia to miałaś czy na jutro ?
Już była bajka ?
To tylko 1
To nic nie daje
Z maszyny czy sama ?
Panoramix A Ty spać nie możesz?
Gosia coś mi przyszło do głowy
Może te liczby dać jutro w MM?
4,28,37,62,66
Taką piątka
Ale to ja pomagam tym razem
Zawsze są
Arczi mówił że jutro będzie 69
I teraz mam dylemat
Gosiu dziś byłem na flaki pyzy gorące
sebastian nawet wiecej bedzie wysyp i małych liczb tez cos tak czuje wraz z 69 liczba dlatego pilnujcie tego
Małych?
A konkretniej ?
Może chociaż 3 liczby
Koło bazary Różyckiego
Tam jest taka knajpka. Super jedzenie dają
Tak
dokładnie małych pomieszanych troszke ze srednimi,o z najwyzszymi ale ja stawiam na małe bardziej ze wyjda
Arczibalik73 małe czyli 2,4,9 ?
3 566 768. Sebastian_M dokładnie cós takiego lub oboki tego
Jutro sobota
Hmmm...
Możliwe że coś takiego wejdzie
tak sobota imieniny kota i dotego 66 i 69 powinno byc ale bedzie tylko 69
z tej parki
z tej parki
Arczibalik73 a jak u Ciebie Mini ?
A może 6,9,66,69 ?
3 566 768. Sebastian_M lipa po całosci tylko 2/5 dzis mnie wkurzyli na maxa bo wylosowali oprocz tych 2/5 co trafiłem 2 obok bo by było 4/5 ale niestety tylko na 2/5 sie skonczyło a tak pieknie by było
To szkoda
Jeszcze trochę cierpliwość I wygramy
sebastian nie ma się co załamywać i trzeba grac dalej kto nie gra nie wygrywa
45.000.000
Z daty urodzin poszło 45.000.000euro
10mln zostawie sobie
70mln rozdam rodzinie
10% podatku
Reszte przeznacze na szpitale 10 szpitali po 10mln
10mln zostawie sobie
70mln rozdam rodzinie
10% podatku
Reszte przeznacze na szpitale 10 szpitali po 10mln
Moge wam dac gratis numery do multi jutro pójdzie
3.5.35.55.13.71.73.75.77.79
Do zobaczenia na mayami
3.5.35.55.13.71.73.75.77.79
Do zobaczenia na mayami
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
Blisko 200 000 000 wygranej w Eurojackpot w Polsce !
7dzien
5maj
15 urodziny córki
3marzec
19 urodziny 2 córki
29 dzień 1 córki
8miesiąc żony
Żadne systemy analizy tylko data urodzin was uratuje
45.000.000euro jest moje
10szpitali po 10mln dostanie
10%podatku
10mln dla mnie
7 córek po 10 mln
5maj
15 urodziny córki
3marzec
19 urodziny 2 córki
29 dzień 1 córki
8miesiąc żony
Żadne systemy analizy tylko data urodzin was uratuje
45.000.000euro jest moje
10szpitali po 10mln dostanie
10%podatku
10mln dla mnie
7 córek po 10 mln
Wygrana nie zmieni mojego stosunku do Eurowtopy - wysłałem tylko 1 zakład w czasie premiery i podziękowałem. Gra jest zupełnie pozbawiona jakiegokolwiek sensu. Po co komuś 193 miliony ? Cena z kosmosu a wygrane niższego szczebla lipne - ktoś trafi 4/5 i 1/2 i dostanie 600 zł ? To jakiś żart ? Przy takiej cenie ?! Ktoś trafi 4/5 i 2/2 i dostanie ponad 200 tys. zł.
Ja ostatnimi tygodniami w ogóle przestałem grać - nie chce mi się łazić do kolektury. Czekam tylko na multi przez neta ale się chyba nie doczekam.
Ja ostatnimi tygodniami w ogóle przestałem grać - nie chce mi się łazić do kolektury. Czekam tylko na multi przez neta ale się chyba nie doczekam.
Co ja z tym zrobie prosze o pomoc
Co ja z tym zrobie prosze o pomoc
Kombajnlotto - mniej wąchać kleju a wtedy schiza minie
Skan mam
45.000.000 do jutra jutro troszke wam rozdam kasy
Oczywiście był to żart ale taka wygrana to kłopot a po drugie rozdał bym poyrzebującym
Dobranoc
Dobranoc
Już wiadomo, że główne wygrana w EJ trafiły do jednej i tej samej osoby. Tymi samymi liczbami zagrał gostek w PL co w Niemczech. Była o tym mowa przed losowaniem. Inteligentni pamiętają. Przewiń wpisy do tyłu.
To jeden z Waszych, przeklętych, znienawidzonych 'Kubraczkow'.
Kolejny 'Kubraczek' zgranie dzisiaj pulę 10 milionów. Opadna Wam wary, będziecie śledzić kto to. I będziecie kapowac ile się da do.... Pora sądzić kapustę. Powodzenia.
Witkawcale bym się nie cieszyłfakt jesteś z Polsce w 1000 najbogatszych Ale co z tegowolę mniej wygrać A cieszyć się gra i wydawaniem takich pieniędzy No to zejdźmy na ziemię i grajmy w mini
Zezre Was zazdrość i nienawiść. Tak bardzo leżały Wam na sercu KUBRACZKI.Kapowaliscie ich do admina. Byli dla Was zagrożeniem. Niejednego z nich, na wniosek kapusia portalowego admin zablokował. Nie jeden z nich jest nadal zablokowany. To oni maja najlepsze typowania. Śmieją się z rolników kapusciarzy. Gratulacje KUBRACZKU.Szkoda, że zbyt dużo napisałeś gdzie grałeś /Niemcy i Polska/, życzę Wam wygranych.
Szybciej piorun 2 razy trafi w te sama osobę, niż 2 razy trafić główna wygrana. Grał gostek po 2 razy tymi samymi zakładami, nie raz. Inteligentni wiedza gdzie i o jakie gry chodzi. Już nie Adolf, nie Firer, a kulturalnyportalowicz. Duzooo obokow Wam nie życzę.
Użytkownik tomi77 dodał nowy komentarz w temacie:
Dobra czas coś zjeść i wziąć się za robotę bo sąsiad wali już w garażu od 6...Co za głupek przecież sobota
Doktor2p, wyślij tę informację SMS na nr telefonu, który masz pod litera - pierwsza litera alfabetu. To właściwy adres. Ja nie z Płocka.
Śmieszy mnie pomnik smoleński bo ktoś musiał być deklem tworząc schody na które każdy może wejśćNawet Szydło jakby się postarałaA potem się dziwią że człowiek tam już wszedł A pod nim Kaczyński składał kwiaty
Tomi77, Twoja uwaga co do sąsiada, świadczy o Twojej kulturze, a raczej o jej braku. Wolnoc Tomku w swoim domku o 6:00