Wpisy 3 563 172 – 3 563 271
6 maja 2019 19:18 → 6 maja 2019 21:41, 100 wpisów
Delikatny
Mam zamiar dać większy
Z mojej strony jest to tylko przygrywka do konkretnej wygranej
Marian
Megamocny wygrał w kwietniu a teraz niech się głowi co zrobić
Ok idę jeszcze na hulajnogę poki6swieci słońce
Graj ie w mini... Nie ważne ile ważne ile wyslecieważne by mieć farta... Choć głupia 3 ciężko nawet trafic
za godzinę tomi Krzysiu będzie walczył no to do losowania lub jutra
Czy wiecie, że dzisiaj padnie rekord piątek w Mini? Właśnie te same liczby wysłaliśmy pomiędzy sobą w 27 miastach.
Nasze pewniaki to:
6,9,11,19,26,28,38,40
Takie zestwiki już czekają w centrali.
6,9,11,19,26,28,38,40
Takie zestwiki już czekają w centrali.
No Piątek tak sam został... Chyba go zwąchali z AC Milanu i nie chcą podawać...
Nic tak nie rozwesela jak służba Podoficera ijak Multipasko kiedy czytam bajki
3 563 196. tomi77 2019-05-06 (19:44) Lotki male
3:2Pogoń dajesz
Bramkarz za cieniutki w Pogoni.. 75% straconych bramek to Pan Bursztyna dzieło.
3:2Pogoń dajesz
Bramkarz za cieniutki w Pogoni.. 75% straconych bramek to Pan Bursztyna dzieło.
Okraska.. Myślałem że remis to reszta by się liczyła.. Ale Jaga jest mocna i ma te 4 miejsce
na chwile jeszcze tomi zobacz na spotkania jagielonia w ostatnich 3 kolejkach u siebie legia wyjazd lechia piast rożnie może być
teoretycznie jeśli ho o mistrza piast ma słabszych przeciwników no i 2 mecze u siebie w tym z Jagiellonia a jeśli ho o 4 miejsce wszystko się może zdarzyć raczej lech i tym bardziej pogoń nie maja szans na 4 miejsce coś wydaje mi się ze Cracovia zajmie 4 miejsce dużo może się zmienić po najbliższej kolejce a trzeba pamiętać ze te 3 ostatnie kolejki będą rozegrane co 3 dni jakoś no to tyle frunę lecę szybuje miłego
Mewa Forsami
Mewa nie wiem nic o e.p
Forsami co tam miałeś mi powiedzieć?
Forsami Mewa sorry już poszłam jak pytaliście o mnie
Mewa nie wiem nic o e.p
Forsami co tam miałeś mi powiedzieć?
Forsami Mewa sorry już poszłam jak pytaliście o mnie
Gosia to jak przeczytasz to Zagrane Wiesz co cały zestaw układ nic nie zmieniałem i wszystko mi spasowało dlatego nic nie zmieniałem
Forsami dałam Ci to bo często nie gram Lotto może wypadnie 6/6 z tych liczb oby
magda stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Co tu się dzieje
1,12,13,15,23,27,35,61,74,76 to jest ta dycha co ma dzisiaj "wpaść"
Ja gram za wygraną 4 los km i mini
Mm
Z w/w mam 2
Mini chce 4/5 do końca czerwcajeszcze nam 16 strzałów po 10 mini
Ja ustawiłem sztywno dni.. Wtorki i soboty... ale pewnie he we wszystkie będę gral
Uzależnieni od hazardu... 4 stany uzaleznieniaale nic do mnie nie pasuje
Cześć jak byście mogli się cofnąć w czasie to ci to była za data i wydarzenie ? Aha ja do 01.05.1994 wypadku Ayrtona Senny, aby go uratować. Wpisy wynagrodzenia piwem.
Czekam, proszę piszcie. A ktonzxwas pamięta wypadek z 1994 roku Ayrtona ? Bo chcę rozwiązać zagadkę.
No ogólnie szkoda mi gościa. Od chwili zobaczenia wypadku, oglądam jak to stało. Ogólnie jestem kibicem Kubicy i Alonso. Mam F1 2013 i F1 2018.
Kto z was pamięta to ?
A szukam wolnej dziewczyny, proszę wiecie, znacie jakieś ?
Ja dobry chłopak, zatroszcze się.
Wita szczery, życzliwy, przynoszący szczęście Faryzeusz. Co przygotowałem dla Przemilych i Przesympatycznych Portalowiczow, dowiecie się po losowaniach. Wczoraj przyniósłem szczęście wielu graczommDzisiaj będzie jeszcze lepiej. Wygrają Ci, którzy tak długo czekali na wygrane. Dla nieg4zrcznych przygotowałem duuuuzoooooo obokow. Będzie na co pomstowac. Każdemu według jego zasług. Niech tak się stanie. Zakładam kask na głowę przed ewentualnymi ciężkimi przedmiotami.
3 563 262. krzysztof c 2019-05-06 (21:36)
Na salonach chodzą słuchy że młodsza z sióstr Godlewskich czce się ustatkować i uwić gniazdko..
Na salonach chodzą słuchy że młodsza z sióstr Godlewskich czce się ustatkować i uwić gniazdko..
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102