Wpisy 3 562 418 – 3 562 517
6 maja 2019 00:02 → 6 maja 2019 10:01, 100 wpisów
moim zdaniem te 500+ powinno byc wypłacane raz w roku tylko nie co miesiac tylko raz w NIE WIECEJ, roku tak jak sie podwyzsza emerytom waloryzacje i tylka kilka % ,osoby pobierajace te swiadczenia powinny pracowac a nie porzucac prace, , jesli to zrobia powino im sie cofac ta pomoc, i jeszcze jedno od tego 500+ powinien byc pobierany podatek tak jak od wszystkiego innego sie pobiera, jesli ma byc sprawiedliwosc to niech bedzie to sprawiedliwe anie jednym sie daje za nic za to ze plodza dzieci,tylko, bo rzadzacy tak chca, to jest smiech na sali, niech rzadzacy wezmasie za uczcziwa prace a nie za rozdawnictwo nie swoich pieniadzy, mam pytanmie takie ilu posłow z naszego rzadu oddaje swoje uposarzenia i diety na ta pomoc dla dzieci? podejrzewam ze chyba jednak nikt, i tyle w tej sprawie, z mojej strony, mi sie taka pomoc ludziom mlodym ktorzy olewaja prace nie podoba tylko dlatego ze inni ludzie którzy pracuja w pocie czoła po 12, a nawet wiecej godzin mniej zarabiaja i musza jeszcze od tego placic podatki,a od 500+ niema podatku bo poco rzad jest bardzo bogaty przecierz nie, niema sprawiedliwosci na tym swiecie, jedyna sprawiedliwosc to bedzie tylko wtedy kiedy odejdziemy z tego świata na druga strone, tam bedzie sprawiedliwosc jedyna, tam niebedzie polityki, przepychanek, mamienia ludzi głupotami tam dosiegnie kazdego reka sprawiedliwosci dopiero i Amen
Witam!!!
Arczi!
No i co z tego,że mają 4-ro dzieci i samochód???
To chyba dobrze
Jak Ci zazdrość-To se sam spłodz 8-mioro
Arczi!
No i co z tego,że mają 4-ro dzieci i samochód???
To chyba dobrze
Jak Ci zazdrość-To se sam spłodz 8-mioro
I dobrze ze sie zwalniaja a biora 500 chcieli by tania siłe robocza za grosze przynajmniej jest wyjscie
Pracodawcy jak chca pracownika i osoba bioraca 500 niech sie jej opłaca pracowac za godne pieniadze
Zeby było jasne ja nie korzystam z 500 ale ciesze sie ze poprawia sie sytuacja moich sasiadow znajomych widze to pamietam jak nie było 500 ci sami ludzie przed 500 i po przed wozek stary ledwo jeździł zabawki stare ubrania takie sobie a po 500 wózek nowy ciuchy nowe remont kuchnii żyją godnie za 500 az jest patologia to i była przed 500
Nie przeciwstawiajmy grup społecznych to robiono jak była komuna jednych przeciw drugim dewiza dziel i rządź
To jest przyszłość nowego pokolenia nie zapominajmy o tym pozatym te pieniadze w czesci wrócą do Państwo poprzez konsumcje podatki
Dobranoc wszystkim proszę patrzeć głębiej nie przez własny pryzmat i takie płytkie patrzenie na to
Paskudna pogoda na południowym wschodzie.
Bez przerwy od... rana pada deszcz.
Końca deszczu nie widać.
Bez przerwy od... rana pada deszcz.
Końca deszczu nie widać.
Witaj MULAG jesli chodzi o mnie to jestem zazniesieniem wszelkich egzaminów we wszystkich szkolach i zniesieniem matur i wszelkich egzaminow na studia, nauka powinna byc wolna dla wszystkich i dostepna nie tylko dla wybranych ktorzy maja mature, tylko dlawszystkich kto tylko chce sie uczyc, jesli mamy isc z postepem do przodu to proponuje obalic wszystkie egzaminy, bo sa do niczego i nikomu niepotrzebne, kazdy egzamin jest stresem jaki kazdy doswiadcza podczas jego odbywania sie, i potem jak niezda to stres zamienia sie w urzywki ktore wczesniej czy pozniej prowadza do nieszczesc,moim zdaniem jesli uczyłes sie przez wszystkie lata w szkołach zaliczałes prrzedmioty i przechodziles z klasy do klasy tzn ze masz jakas wiedzechyba nie, i uwarzam zetakie egzaminy nie sa do iczego i nikomu potrzebne, i jestem za tym aby to zniesc raz nazawsze, nieograniczac mlodzierzy chcacej sie uczyc i nietylko mlodzierzy,innych tez ludzi,
wracajac jeszcze do tego co pisze tu gonzaga to ja niezadroszcze im tego samoxchodu ani tylu dzieci, aniech maja , tylko niech wezma sie za uczciwa prace, a nieida na ulicy mamusia wymalowana od stup do głowy , co roz nowa fryzurka dlugie szpony na palcach papierosek w dłoni i szeroki usmiech szyderczyjestem ciekawy co bedzie jak sie rzadzacy zmienia i bedzie ktos inny czy nadal beda tak dawac te 500+, bo to sie napewno za jakis czas i zmieni wraz z innymy rzadem, bo obecni rzadzacy niebeda zyli wiecznie, izawsze wszystko co dobre szybko sie konczy, niestety to tak jak my np gramy w te gry i zaczynamy trafiac cos tam inagle przestajemt trafiac cokolwiek , tu bedzie tak samo, niedługo,
mulag za sprawy pracownicze odpowiada przedsiebiorca i pracodawca ktory chce jak najwiecej zarobic na ludziach przez niego zatrudnionych, i chce sie na nich dorobic , dlatego jest tak jak jest dlaczego rzad sie nieweznmie za pracodawców ktorzy chca wykorzystac ludzi celem szybkiego wzbogacenia sie, to nie pracownik k jest winny ze malo zarabia tylko pracodawca ktory mu takie smieszne pieniadze za ta prace daje, i dlatego polacy sie zwalniaja z pracy w ich miejsce zatrudnia sie inne narodowosci aby sie na ich szybko dorobic, oto tu chodzi ainni polacy ktorzy chca pracowac tej pracy niemaja bo ukrainiec jest lepszy w polsce do pracy niz polak , jesli jest tak super to gdzie jest te 300000mil, polakow ktorzy wyemigrowalinazachod w celi polepszenia sobie bytu, czuy niepowiini tutaj pracowac i budowac polske ?
wracajac jeszcze do tego co pisze tu gonzaga to ja niezadroszcze im tego samoxchodu ani tylu dzieci, aniech maja , tylko niech wezma sie za uczciwa prace, a nieida na ulicy mamusia wymalowana od stup do głowy , co roz nowa fryzurka dlugie szpony na palcach papierosek w dłoni i szeroki usmiech szyderczyjestem ciekawy co bedzie jak sie rzadzacy zmienia i bedzie ktos inny czy nadal beda tak dawac te 500+, bo to sie napewno za jakis czas i zmieni wraz z innymy rzadem, bo obecni rzadzacy niebeda zyli wiecznie, izawsze wszystko co dobre szybko sie konczy, niestety to tak jak my np gramy w te gry i zaczynamy trafiac cos tam inagle przestajemt trafiac cokolwiek , tu bedzie tak samo, niedługo,
mulag za sprawy pracownicze odpowiada przedsiebiorca i pracodawca ktory chce jak najwiecej zarobic na ludziach przez niego zatrudnionych, i chce sie na nich dorobic , dlatego jest tak jak jest dlaczego rzad sie nieweznmie za pracodawców ktorzy chca wykorzystac ludzi celem szybkiego wzbogacenia sie, to nie pracownik k jest winny ze malo zarabia tylko pracodawca ktory mu takie smieszne pieniadze za ta prace daje, i dlatego polacy sie zwalniaja z pracy w ich miejsce zatrudnia sie inne narodowosci aby sie na ich szybko dorobic, oto tu chodzi ainni polacy ktorzy chca pracowac tej pracy niemaja bo ukrainiec jest lepszy w polsce do pracy niz polak , jesli jest tak super to gdzie jest te 300000mil, polakow ktorzy wyemigrowalinazachod w celi polepszenia sobie bytu, czuy niepowiini tutaj pracowac i budowac polske ?
mulag pytasz kto bedzie placił emerytury jak nie bedzie dzieci, to co idpowiadam dzieci beda i tak tylko zaraz po skonczeniu szkoły powiedza swoim rodzicom, mamo tato mam w dupie ten kraj wyjezdam z stad, bo niebede tutajsie marnował zasmieszne grosze, a rzad jak sobie tak zrobił to niech teraz bierze na siebie wine i niech wam daje emerytury, jak tak zarzadał to tak ma, ja wam wszystkim powiem tak ja niejestem przeciwko dzieciom, i pomocy dzieciom, a;e pomocy tam udzielac dzieciom gdzie jest ta pomoc potrzebna gdzie sa dzieci zchorowane niedołezne , potrzebujace 24/24 pomocy czyli dzieci sparalizowane itd, a nie wszystkim dawac , pytanie jakie mi sie nasdówa nastepne czy rzadzacy tez daja domom dziecka i kazdemu dziecku tam z osobna te 500+, bo chyba raczej nie, wie ktos cos w tym temacie? czy dzieci pokrzywdzone przez los nie ze swojej winy tez dostaja ten dodatek co miesiacjak inne rodziny? jeszcze porusze wydział oswiaty, nauczyciele strajkuja, teraz na chwile obecna straj kzawieslili,ok, ale widac co robia i jak mieszaja w polsce, jestem za tym aby zabrac im karte nauczyciela orazwszelki ulgi i prpfdity z tym zwiazane, zmniejszyc ich przywileje a pozniej podwyzszczyc im pensje ale nie o30% jak zadaja tylko o pare % wszystkim po równo aha i jeszcze udzielajacym po godzinach pracy udzielajacych korepetycji załozyc kasy fiskalne, jesli ma byc sprawiedliwie to i niech i tak bedzie
Gonzaga.
Ja tam nie narzekam, za oknem... upał.
>> +2 >> /plus dwa/.
Ja tam nie narzekam, za oknem... upał.
>> +2 >> /plus dwa/.
Nie pada na północ do linii:
Wrocław - Warszawa - Białystok.
Wrocław - Warszawa - Białystok.
Arczi!
Nie b.sobie wyobrażam jak paraduje ciągle z wymalowanym paznokciami..
...bo przy 4-ce dzieci jest sporo tyrki
Nie b.sobie wyobrażam jak paraduje ciągle z wymalowanym paznokciami..
...bo przy 4-ce dzieci jest sporo tyrki
proponuje takie cos a moze wszyscy sie razem zbierzemy bezrobotni bez prawa do zasiłku, ludzie pracujacy, ludzie chorzy .policjanci, strazacy, i inne jeszcze grupy zawodowe, lekarze kolejarze gornicy i iini jeszcze i wszyscy zacznijmy strajkowac pod sejmem i wszyscy zarzadajmy podwyzek 100% bo inaczej nie bedziemy pracowac, co wtedy zrobi rzadz obecny da nam wszystkim podwyzki, maja tyle pieniedzy na polepszenie bytu wszystkim obywatelom i bez wyjatku, chyba niestety ale nie, prawda?
i ze by nie bylo ze do czegos tu nawołuje i chce robic jakis bunt, bo nie oto mi tu chodzi, tylko o dobro wszystkich ludzi , czy WY pracujacy latami nas swoich posadach miesiecznie na reke zarabiacie w swpoich zakladach po powiedzmy te 5000 tys zł macie takie dochody, niechcielibyscie jeszcze podwyzek? podejrzewam ze chyba raczej ie co?
i ze by nie bylo ze do czegos tu nawołuje i chce robic jakis bunt, bo nie oto mi tu chodzi, tylko o dobro wszystkich ludzi , czy WY pracujacy latami nas swoich posadach miesiecznie na reke zarabiacie w swpoich zakladach po powiedzmy te 5000 tys zł macie takie dochody, niechcielibyscie jeszcze podwyzek? podejrzewam ze chyba raczej ie co?
3 562 439. gonzaga to prawda przy kazdym dziecku jest duzo roboty nie tylko przy 4 ale przy 1 tez, niemowie ze nie, no ich mama sie nimi zajmuje z mezem tego niepowiem ze nie, ale z dniem kiedy dostała na 4 dziecko ten dodatek zuciła prace natychmiast, a on pracujac u 1 z pracodawców jezdził i załatwiał zeby pracodawca mu niewykazywał pełnych zarobkow jakie otrzymywał aby mogł sie załapac na te dodatki 500+, tak ludzie kombinuja a pracodawcy pojda na to , wszyscy prawie, no chyba ze sa jakies wyjatki,i ktos sie nie ugnie z tych pracodawców, takiemu pracodawdy to jest tez i tez na reke nie kiedy,
Dalej więc!
Dalej więc-wznieśmy śpiew!
Nasz sztandar płynie ponad trony,
Niesie on zemsty grom,
Ludu gniew-"wolnośći" rzucając zew!
a,kolor jego jest czerwony...
bo na nim robotnicza krew...
Dalej więc-wznieśmy śpiew!
Nasz sztandar płynie ponad trony,
Niesie on zemsty grom,
Ludu gniew-"wolnośći" rzucając zew!
a,kolor jego jest czerwony...
bo na nim robotnicza krew...
ja nie jestem za tym aby nie pomagac ludziom a w prost przeciwnie pomagac i to jak najwiecej ale tam gdzie ta pomoc jest naprawde potrzebna tam gdzie niema srodow do zycia, nie ma pracy, gdzie niemozna kupic sobie lekow, itd itd, dzieciom tez pomagac oczywiscie i to jak najbardziej tylko tym potrzebujacym nie bogacacym sie innych kosztem
Pointa naszych Tu dywagacji:
Jeszcze się taki nie narodził,który by wszystkim DOGODZIŁ
Jeszcze się taki nie narodził,który by wszystkim DOGODZIŁ
3 562 439. gonzaga niewyobrazasz sobie zeby co dziennie miala długie szpony i inaczej pomalowane, to juz CI wyjasbiam jest to mloda dziewczyna ktora wraz zeswoim mezem maja 4 dzieci, do poludnia wiadomo opiekuje sie dziecmi wiadomo, ale po poludniu np wraca z pracy jej mastka ktora ledwo co chodzibo tez choruje i coreczka przyprowadza doniej dziecicala 4 i zoastawia a oni jako mlofde małrzenstwo udaja sie na rozne eskapady, zabawy itd, oto chodzi ich babcia to moja dobra kolezanka jesti widze ze ledwo daje rade tez z wnukami, ale wten sposob ze z tymi dziecmi zostanie, i mowi a sa mlodzi niech ida sie bawia bo kiedy beda to robic jak nie teraz, nie? a domnie pozniej narzeka ze ma utrapienie tylko z tym,i dzi9eciakami, ale coz jak sobie tak pozwoliła to tak ma nie, mlodzi co wekend dyskoteki , wyjazdy gdzies wypady oczywiscie imprezki alkoholowe tezbo bez tego ani rusz, kiedys tej kolezanki corki zapytałem a dlaczego zwolnilas siez pracy przecierz mialas dobra prace, blisko domu itd i usłyszałem taka odpowiedz poco mi praca jak mam 500+ to mi to wystarczy , maz tez tam od czasu do czasu cos zarobi, teraz mnie stac na wszystko, wiec juz onic niepytałem bo niebylo sensu
dobra ale koniec juz w tym temacie zasiłkow 500+, podwyzek wszelkich o, jakis tam strajkow po co to komu i do czego lepiej pracowac za miske ryżu i i zasmieszne nieraz i wynagrodzenie moze na jakie jabłko do tego ryzu bedzie sie miało
Tak się tylko babinie plecie...
A,spróbował byś ją odciąć od wnuczków-...to pewnie ze zgryzoty by wykorkowała
A,spróbował byś ją odciąć od wnuczków-...to pewnie ze zgryzoty by wykorkowała
3 562 428. Mulag 2019-05-06 (00:23)
Jest mops ktory wstrzymuje po interwencjach
mops mulag ta instytucja duzo tylko gada a nic nierobi dla nikogo ,oni pomagajas jedynie jednej grupie ludzi wiesz jakiej? tym z problemem alkocholowym i tam sie ich praca na tym konczy,innych ludzi ma sie gleboko w powazaniu, wiem co mowie bo nie raz tam byłem i prosiłem o pomoc mi bo jestem w sytuacji bez wyjscia , to wiesz jak mi pomoglize nadal w mojej sytuacji sie nic niezmienilo na lepsze,bo według ich przepisow moj dochod wraz z mama przekracza ich kwote która by mogli pomoc o 1,58gr , na osobe aze mieszkamy razem i mama ma smieszna emeryture 1005 zł a ja niemam nic wogole to i tak jestesmy w lepszej sytuacji materialnej razem jak tacy ludzie którzy codziebnie chodza nawaleni,jak meserschmity, i oni bardziej wymagaja pomocy niz my chorujacy i niemajcy na leki, aze mieszkamy razem z mama i zyjemy za smieszne grosze to ich to wali,po całosci, powiedzieli mi ze jesli podniosa mi lekarze grupe inwalidzka i bede miał stopnien umiarkowany to wtedy moge sie starac o tzw pomoc jako rente socjalna, a teraz oni nic nie moga zrobic, wiec stanołem na taka komisje ale nie podwyzszono mi tej grupy bo orzecznicy maja z gory wszystko na dzien dobry na NIE, jesli bym mial ta grupe 2czyli stopien umiarkowany to wolałbym isc do pracy gdzies pomimo ciezkiego mojego stanu zdrowia jak po zasilek do mopsu, atak niemam nadal nic bo komisja lekarska mi grupy nie podniesie bo poco im ludzie zwisaja, nie ogladasz programow w tv, np taki uwaga , tam poruszaja rozne tematy i czesto z OPSU czy mopsu tez, gdzy stanie sie jakas tragedia wtedy panie z mopsu rozkladaja rece i mwia my nic nie wiedziałysmy zetam jest tak a tak,dopiero jak TV sie zajmiwe ta sprawa wtedy jest wielki hejt w całej polsce, a jak pojdziesz donich tam to szereg dokumentoew rzadaja przeprowadzaja wywiady pozniehj w domu i natym sie kionczy ich praca bo decyzje zawsze sa negatywne, kiedys raz poszedłem do nich powiedziałem ze nie pracuje ze choruje niemam na leki niemam co jesc wiec pani kierownik mopsu, powiedziała mi zebym czekał na pracownika socjalnego moi przyszła mloda dziewczyna domnie na wywiad bardzo tez i sie troche krepowała widac bylo bo jest moja mlodsza kolezanka tez, niestety, i wiew w jakiej jestem tez systacji mieszka tez blisko mnie , sporzadzila wywiad i wtedy raz dostałem jedyny od nich 100zł jednorazowo na tzw, zywnosc,leki i opał do domu, za ta cala kwote miałem sobie kupic cos do zjedzenia leki i jeszcze wegiel na zime zeby sie ogrzac,
Jest mops ktory wstrzymuje po interwencjach
mops mulag ta instytucja duzo tylko gada a nic nierobi dla nikogo ,oni pomagajas jedynie jednej grupie ludzi wiesz jakiej? tym z problemem alkocholowym i tam sie ich praca na tym konczy,innych ludzi ma sie gleboko w powazaniu, wiem co mowie bo nie raz tam byłem i prosiłem o pomoc mi bo jestem w sytuacji bez wyjscia , to wiesz jak mi pomoglize nadal w mojej sytuacji sie nic niezmienilo na lepsze,bo według ich przepisow moj dochod wraz z mama przekracza ich kwote która by mogli pomoc o 1,58gr , na osobe aze mieszkamy razem i mama ma smieszna emeryture 1005 zł a ja niemam nic wogole to i tak jestesmy w lepszej sytuacji materialnej razem jak tacy ludzie którzy codziebnie chodza nawaleni,jak meserschmity, i oni bardziej wymagaja pomocy niz my chorujacy i niemajcy na leki, aze mieszkamy razem z mama i zyjemy za smieszne grosze to ich to wali,po całosci, powiedzieli mi ze jesli podniosa mi lekarze grupe inwalidzka i bede miał stopnien umiarkowany to wtedy moge sie starac o tzw pomoc jako rente socjalna, a teraz oni nic nie moga zrobic, wiec stanołem na taka komisje ale nie podwyzszono mi tej grupy bo orzecznicy maja z gory wszystko na dzien dobry na NIE, jesli bym mial ta grupe 2czyli stopien umiarkowany to wolałbym isc do pracy gdzies pomimo ciezkiego mojego stanu zdrowia jak po zasilek do mopsu, atak niemam nadal nic bo komisja lekarska mi grupy nie podniesie bo poco im ludzie zwisaja, nie ogladasz programow w tv, np taki uwaga , tam poruszaja rozne tematy i czesto z OPSU czy mopsu tez, gdzy stanie sie jakas tragedia wtedy panie z mopsu rozkladaja rece i mwia my nic nie wiedziałysmy zetam jest tak a tak,dopiero jak TV sie zajmiwe ta sprawa wtedy jest wielki hejt w całej polsce, a jak pojdziesz donich tam to szereg dokumentoew rzadaja przeprowadzaja wywiady pozniehj w domu i natym sie kionczy ich praca bo decyzje zawsze sa negatywne, kiedys raz poszedłem do nich powiedziałem ze nie pracuje ze choruje niemam na leki niemam co jesc wiec pani kierownik mopsu, powiedziała mi zebym czekał na pracownika socjalnego moi przyszła mloda dziewczyna domnie na wywiad bardzo tez i sie troche krepowała widac bylo bo jest moja mlodsza kolezanka tez, niestety, i wiew w jakiej jestem tez systacji mieszka tez blisko mnie , sporzadzila wywiad i wtedy raz dostałem jedyny od nich 100zł jednorazowo na tzw, zywnosc,leki i opał do domu, za ta cala kwote miałem sobie kupic cos do zjedzenia leki i jeszcze wegiel na zime zeby sie ogrzac,
to jest pomoc z ramiernia mopsu dla osoby w trodnej sytuacji finansowej, a zeby sie tam starac o jakakolwiek pomoc to musiałem szereg zaswiadczewn roznych z posredniaka i nietylko doniesc im, czy to nie jest zenada i smiech na sali , mulag ja sie wstydze jesli ja mam isc sie prosic kogokolwiekk w jakiejs instytucji o pomoc dla mnie, moje sumienie mi nato niepozwala, niebede sie ponizał za taka kwote, oni sie tam tlumaczaze maja takie zarzadzenia i przepisy i nie moga mi ni jak pomoc, wiec pytam sie poco wugole oni sa , ja nieoczekuje tez od nikogo zadnej pomocy zyje ztego co dostaneod schorowanej mamy, jakos rade dajemy razemn niechodzimy po domachg i nie zebramy,nikogo onic nie prosimy tez, jakos dajemy rade bo musimy ityle wtym temacie a moje leki tylko na cukrzyce nie kosztuja 2zł tylko co miesiac 400zł i ta pomoc jaka raz dostałem z tej smiesznej instytucji jaka jest MOPS, wymiotowac mi sie chce jak mam tam isc i co kolwiek prosic, oni wiedzaze od 6lat niepracuje bo nieraz zglaszałem to im, napisałem tu wyzej ze moja kolezanka jest tam pracownikiem socjalnym, tak i to nie jedna z kolezanek tam pracuje, zreszta umnie w miejscowosci teraz we wszystkich urzedach zasiadaja mlodsi odemnie koledzy i kolezanki, ktorym od zajmowanych tez i stanowisk sie w dupie poprzewracało i od nadmiaru kasy bo oni maja prace a ja nie, i sie smieja z ludzi o innych sytuacjach powiedzmy finansowych, dlatego dla mnie jako osoby starszej od nich jest wstyd prosic o jakas pomoc i tyle wtym temacie nie mam to nie mam, ale gownazerji na stołkach niebede czapkował i sie przed nimi ponirzał, burmistrzem miasta jest moj mlodszy kolega juz oid kilku lat ktory jak sie starał o te stanowisko to przyszedl i blagał mnie abym na niego glosował, raz na niego zaglosowałem ja wtedy jeszcze pracowałem nie bylem wtakiej trudnej sytuacji, i o ten 1raz bylo za duzo, kiedy straciłem prace i udałem sie do niego do urzedu zeby mi jakos pomógł , jak mi wczesniej obiecał przed wyborami go na burmistrza to mnie odprawił z kwitkiem, nie pomogł mi w zaden sposob pogadal tylko powiedział ze zobaczy cos sie da zrobic itd, ijakbym sam sobie pozniej nie znalazł pracy to niemam co liczyc na nikogo, tak kolega mi pomogł dlatego teraz juz od kilku lat nie wierze nikomu nie chodze na wybory
o nieczuje sie obywatelem polski i niewidze godnych ludzi na stanowiskach jak burmistrz itd, bo gdzie bym sie nie udał w jakiejkolwiek sprawie cioś załatwic odrazu jestem skazany z gory na niepowodzenie, dlatego leje na kazde wybory i na tych ktorzy sie staraja gdzies dostac na stołek, i zawsze powtarzam jak BÓG kubie tak kuba BÓGU,zero kolegow na stołkach w jakiejkolwiek instytucjii , raz sie przejechałem na takim człowieku drugiego razu nie bedzie a nie bylem u burmistrza poto aby mnie dio siebie przyjól do pracy tylko aby mnie poparl w jedfnej z firm gdzie siestarałem do pracy, niestety to co obiecał niespełnil, wiec ja go tez uwqarzam za niekopetentna osobe, , niestety wtedy sie do tej pracy nie dostałem, bo niebylo tzw poparcia,ale niedługo jego kadencja sie skonczy tez i zobaczymy co on wtedy zrobi bo kolejny raz juz niemoze startowac bo jest 3 kadencje, a ja sie jakos dzwigne jeszcze i dam rade bo musze dac rade i musze pracowac gdzies bo musze z czegos zyc i sie leczyc, a takim burmistrzom, wojewodom strostom i inym w rzadzie mowie sajonara ,bojajcie sie wszyscy mojego głosu nie zyskacie chocbyscie sie zesrali na mietko
dobra koniec juz tych długich tu wpisów z mojej strony, przepraszam wszystkich tu naczacie za tzw, dlugie moje poematy jak ktos tu kiedys napisał i sugerowałmi tez abym sobie tu bloga zalzył,niebede juz nic pisal w na tematyani swojej sytuacji rodzinnej ani rzadzacych bo szkoda gadac i wogole myslec pozytywnie ze stanie sue cud jakis i uwarzam ze musze sam sobie pomoc jakos, bo niema osoby rzadnej na stanowisku w tym kraju aby mi pomoga jakos bo wybiera sie tylko kretaczy i pajaców ityle
dobranoc wszystkim i zycze milego dnia i wysokich wygranych, zawsze powtarzam nie licz na nikogo licz tylko na samego siebie
dobranoc wszystkim i zycze milego dnia i wysokich wygranych, zawsze powtarzam nie licz na nikogo licz tylko na samego siebie
Dzięki 500 plus wzrosly zakupy produktów Lotto, alkoholu i poprawił się stan turystyki.... seksualnej.
z innymi. Popatrzcie na tych, którym od czasu do czasu wpada jakas wygrana. Publikują skany wygranych, krytykują tych, którzy grają na sucho. Sami maja po kilka kont na różnych portalach typu lotto.
Cwaniaki, tuż przed losowaniami podają po kilka pewniakow, z których sprawdza się jeden lub dwa. Nie podają tych, którymi grają. Taka zabawa nie ma sensu. Gra na chybił trafił, nawet na wiele losowan to wyrzucony pieniądz. Oczywiście, wpadają wygrane, jedna na milion. Jak wygrywają myślący? Otóż kupują zestawy na chybika na Mini, anuluja je, po uprzednim wykonaniu foto kuponów, o stawiają je, grając nimi 5/5 lub 6/6 w MM. Sam to robię, z dobrymi ewektami. Kolega, portalowicz w mieście X kupuje zestawy na chybika, przesyłając je do kolegi w mieście Y. Uzgadniaja, które z liczb mogą zostać wylosowane. Taka metoda czasami popłaca. Znam gostka, który zakupił zakład lotto na chybika w mieście B, przesłał go to miasta M. Ten zagrał liczbami z chybika, jako własnymi. Obaj mieli po szóste w Lotto plus.
41 osob zywcem spalilo sie w samolocie u ruskich...nawet nie mysle co czuja rodziny bo wyladowal z palacym ogonem
Trzeba grać na 14ta
http://olipro44.dyndns.org/mpeg-creation2/temp/9l240c2qtf2utfnp4onm9i3ms5/c6933edeb821af8a6737b87534f271f5.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Dusia.
Emerytka.
Panorama.
Wędrowca
dusia
Dzisiaj może mocno popadać na południu i południowym wschodzie.
Wędruś pogoda do luftu /brzydka /wczoraj cały dzień centralne było w rozruchu ...
Witam wszystkich
KubaU a gdzie Ty jesteś
U mnie też świeci słońce
KubaU poleciałeś na wczasy czy tam mieszkasz?
KubaU widziałeś te dziewczyny które na udach kręcą cygara ?
Czyli zwijają
KubaU zrób jakąś fotkę i wklej ok ?
Długo już tam jesteś?
nauczyciele wyszli z twarzą
wszyscy dopuszczeni do matury
wszyscy zdadzą na oceny, aby nie było poprawek, za które nie mieliby płacone
czyli najniższy poziom matur od czasu wprowadzenia matur
nawet najgłupsi zdadzą
nawet najgłupsi z nowogrodzonej nie przewidzieli tego
nawet najgłupsi zdadzą
Emeryt i co z tego ?
Jaki z tego morał ?
Jaki z tego morał ?
Mewa koleżanko witaj
Mewa jak się czujesz?
wujas witaj
Za chwilę otwierają kasę. Ale kolejka po wygrane.
Malpazielona
Nie martw się kasy nie zabraknie
Nie martw się kasy nie zabraknie
wujas Ciebie też miło widzieć
Masz jakieś osiągnięcia w graniu ?
Masz jakieś osiągnięcia w graniu ?
Same kłopoty od poniedziałku
To musi się zmienić
Malpazielona jakie masz kłopoty ?
szly jak woda, nawet pajaki nie byly Im straszne, taki mieli apetyt
Nie wiem co mam robić z kasą.
500 plus i 200000 plus
W miejscowości Kościan padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Pniewy padła wysoka wygrana w zdrapce KOCHAM ZDRAPKI
Sebastian_M
piszę do ciebie powoli, bo nie wiem czy biegle czytasz
a na pewno biegle nie rozumujesz
moje teksty to nie a ciebie
i odpuść sobie, bo do końca dnia i jeszcze dłużej nie zrozumiesz
piszę do ciebie powoli, bo nie wiem czy biegle czytasz
a na pewno biegle nie rozumujesz
moje teksty to nie a ciebie
i odpuść sobie, bo do końca dnia i jeszcze dłużej nie zrozumiesz
Komar ma na swojej "trąbce" 47 ostrych ząbków
OF >>> LG
PG,ND
PG,JE
PG,KC
Miłego dnia i trafnych *F
OF >>> LG
PG,ND
PG,JE
PG,KC
Miłego dnia i trafnych *F
Sebastian_M
kogo ty jeszcze nie zahaczyłeś tu na zielonej ???
nie rozumiesz, że ludzie nie chcą twoich idiotycznych pytań ??
to twoja sprawa, że nie umiesz wyciągać wniosków z wpisów ludzi do ciebie
tylko twoja
kogo ty jeszcze nie zahaczyłeś tu na zielonej ???
nie rozumiesz, że ludzie nie chcą twoich idiotycznych pytań ??
to twoja sprawa, że nie umiesz wyciągać wniosków z wpisów ludzi do ciebie
tylko twoja
emeryt 2019-05-06 (08:51)
nawet najgłupsi zdadzą
Emerycie chociaż ten strajk na coć się przydał uczniom,ci słabi skorzystają..
nawet najgłupsi zdadzą
Emerycie chociaż ten strajk na coć się przydał uczniom,ci słabi skorzystają..