Wpisy 3 556 503 – 3 556 602
30 kwietnia 2019 15:03 → 30 kwietnia 2019 17:01, 100 wpisów
a jak wydymał ktoś tS to co ma wcisnąć
hi all
$$$$$$$$$$ oki i gra
w takim razie
50.55.60.14.54.64
14 pomyliłem z 4
50pomyliłem z 30
54 nie te przesunięcie miało być 74
55 nie ten ogonek miało być 35
64 dobrze
60 wspaniale
Było blisko
14 pomyliłem z 4
50pomyliłem z 30
54 nie te przesunięcie miało być 74
55 nie ten ogonek miało być 35
64 dobrze
60 wspaniale
Było blisko
k29 trzeba było na chybił trafił zagrać ... może byś trafił bo najwidoczniej Ty jakiś pechowy jesteś
Dziś zatańczyło
28,30,32
38,40,42
58,60,62
Proste 9/9
Brawo wy
Brawo my
28,30,32
38,40,42
58,60,62
Proste 9/9
Brawo wy
Brawo my
Ooo tak jak wolne to wolne czasem trzeba się zrelaksować by nie popaść w gnusnosci
Zag zatypuj
- Mężczyzna próbował dokonać samospalenia na Al. Ujazdowskich w Warszawie - potwierdza policja. Do próby samospalenia doszło w pobliżu Kancelarii Prezesa Rady Ministrów
TS doprowadza ludzi do szaleństwa . Jak żyć panie premierze jak żyć
TS doprowadza ludzi do szaleństwa . Jak żyć panie premierze jak żyć
W Piątek pamiętajcie że jest do wygrania w EJ 330 milionów złotych
To już jest dużo pieniążków
Mam już nawet liczby dodatkowe. Brakuje mi tylko podstawowych
W EJ trzeba zaczynać od liczb dodatkowych. Wtedy są rezultaty
W EJ trzeba zaczynać od liczb dodatkowych. Wtedy są rezultaty
Mam skarbiec w którym stoi zegar z szufladą. A w tej szufladzie trzymam skarb
dziś zagrałem za 20 groszy trzy zakłady na 10 losowań i do tego jeszcze 8 zakładów na jedno losowania
tylko 20 groszy własnego wkładu z portfela można można w mini oczywiście wszystko
ja 9 system na mini, 1590 wlasnego wkladu, tylko co za numery dac
albo inaczej dzis 8 na sucho co nie wejdzie to jutro w 8 marzen real za 70 zl
rozpiska a jak
i 40 dzien roku we wtorek 42
30,32,40,42 i wisnionka tak mieliscie mi mowic
30,32,40,42 i wisnionka tak mieliscie mi mowic
witamdzisiaj puściłam na mieście 2 zakł.mini na ul. Józefczaka 1 na Dworcowej
Pan_Tadrusz pokazał jakgrac, witajcieburaki
Dusia, na Dworcowej w Delikatesach u miłych Pan?
Na Dworcowej miła obsługa.Nie warto grać w Delikatesach u Kubika
Gość wysłał multi za 25 zł... ok ja mini za 12,5 a babka takie oczy jakbym za 125 zł wysylalmoże wie że bidok to się jej żal zrobilo
Przy sądzie była szczęśliwa kolektura.Juz jej nie ma.
Tomi77, u takich nie warto grać.Zmen kolekture.
Ale czciwa kobita60 gr oddała bo było za duzono trza mieć klase... Jola szacun... Niech Ci dzieci rosną zdrowe i mądre a uczciwość maja po Tobie
43 pewniak na wieczór... Dla mnie to najlepszy miesiąc w 2019 nawet jak będę 50 w pewniakach
Brawo Tomi77 za taką opinię
Tomi77, popatrz ilu Portalowiczow ipuscilo typowania.
Oj , Dusia, tak.Tam każdą jest miła.
Spadam, mam uczulenie na pier.czaroita
Gang... Typuje dla zabawy
Gram dla zabawy
Kocham by być kochanym
Gram dla zabawy
Kocham by być kochanym
Dziś koniec ligi kwiwtniowej w typowaniach od jutra typowana liga majowa oby porządnie kwietniowa skończyć a majowa typerska zaczac
Dla Ciebie Tomi77
W maju będzie łatwiej.Mnie już nie będzie i wielu kolegów.
no i krzyxyk wam na droge platformy rowerowe i tak nic z wami wygrac nie mozna tylko zamulacie
Nie dajcie się nabrać pewnej Portalowicze, która chce zapłacić 10000 zł osobie, która współpracuje z multipasko i lotto.Dziwie się,że ktoś to toleruje.Piwiadomie Prezesa T.S.i inne instytucje.
Czaroit , Ty przynosisz pecha ludziom.
Ale łoco się rozchodzi dopiero co wszedłem ze stajni i kurnika od kur łoco się rozchodzi nei wiem łoco chodzi
No ja z maszyny pakuję... To mi to titodo sąsiadki przyniosła pieska do obciecia, blondyna, kręcone włosy, miałem już dosyć... coś jest we wysokich blondynkach
rozchodzi się "łoto' by wygrać w lotto
a haha aha aha to już wiem że łoto chodzi by wygrać szmal na nową oborę i dokupić świnek z pierwszego chodu do chodu
Emerytka46, witaj.Wiesc niesie, że piątka w Mini padnie w Chorzowie na Wolności.
z pewnością nie starczy dzisiaj czasu ma co powiadać jak jej tyle nie było
Ta...10.000 przecież oto chodzi klik klik a w korytku pełno dla kwik kwik
Jedną w Chorzowie, druga w Bytomiu, trzecia w Raciborzu
Forsami, dzisiaj dobrze obstaw lotto.
jam że dziś zagroł za 20 groszy tylko pisalem to już Forsami 3 zakłady na 10 losowań plus 8 zakładów jeno tylko na dziś
Zagrane Mulag mam Lotto z Plusem do 21 Maja a co kto bogatemu zabroni co będę robił z pieniędzmi
no tak do grobu nie zabierzesz a jak do grobu zabierzesz to na tamten świat z nimi nie pójdziesz jeno graj i wygraj czas ucieka wygrana czeka w tym roczku
Wczoraj 2/5 to dzisiaj będzie 5/5 w Mini i to x 2 bo zagrałem dziś na wieczór a potem dotarło do mnie że jutro 1 Maj pozamykane i zagrałem na 2 losowania to samo
11 szans na dziś czyżby szansa była na 5 z5 trzeba wierzyć nadzieja jak to jeno gadają umiera ostatnia