Wpisy 3 556 603 – 3 556 702
30 kwietnia 2019 17:01 → 30 kwietnia 2019 21:20, 100 wpisów
jeno się rozchodzi o te miliony i tysiące dziś musi paść 5 z5 wreszcie własny dom i ziemia wokół niego
Forsami jak wygrasz to w końcu kupisz sobie ten upragniony młotek i kilof
Mulag Ziemia Obiecana będzie każdemu dana 2 metry pod ziemią cisza spokój
czuje się jak student bo dziś z bloczków wybrałem dwie studenckie plus bita i wafelka
Mulag patrz Lotto dodaje banana do kuponu patrz na zdjęciu w profilu użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
nie lękaj cie się wygranej bo przez to nie wygrywacie duży stres jest na waszych barkach on powoduje brak wygranych
jakiś ten banan chyba zrobiony na ropie na tankowcu jakiś w ciapki to tygrys czy żyrafa bo się po gubiłem
w której kolekturze dają chyba tej uwiedźmy dostałeś pobawiła się bananem i ci dała przyznaj się
Tomi a widziałeś takie świnki morskie patrz na mój profil użytkownika Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
taka to pogoda jakie tego konsekwencje na lampie przy drodze dwa ślimaki łaziły
Maj... 4 wtorki, 4 sobotychce zaliczyc najmniej 3 wtorki, 3 soboty po 10 mini z maszynytrza na kolacje
dusia
Ponad 5 tygodni byłam za granicą.
Ponad 5 tygodni byłam za granicą.
dusia
Troszkę odpoczęłam.Grać nie grałam,bo nie było w tej mieścinie punktu lotto de.
Troszkę odpoczęłam.Grać nie grałam,bo nie było w tej mieścinie punktu lotto de.
Teraz zaczynam walkę z Ts.
Wind of Change >>> wersja z orkiestrą
https://www.youtube.com/watch?v=rMUX_4B-Hr4
https://www.youtube.com/watch?v=rMUX_4B-Hr4
A z tokiem ciężko wygrać...
Trza grać rowno
Nawet jak trafisz gofno
Trza grać rowno
Nawet jak trafisz gofno
40,64,79
32,64,79
Grane 28-04-2019 na stawce >>> poleciały dzisiaj >>> dlatego TS
32,64,79
Grane 28-04-2019 na stawce >>> poleciały dzisiaj >>> dlatego TS
Tabloidy zglupialy
Albo Martyniuk albo jego syn
Albo Lewandowski albo Lewandowska
Albo Cała rodzina Malyszow z gili noskiem na czelea my wirni, wytrwali gracze też chcielibyśmy by ktoś docenił nas za wsparcie kultury Gliński ego i sportu kulawego Brzeczkao bananach nie wspomne
Albo Martyniuk albo jego syn
Albo Lewandowski albo Lewandowska
Albo Cała rodzina Malyszow z gili noskiem na czelea my wirni, wytrwali gracze też chcielibyśmy by ktoś docenił nas za wsparcie kultury Gliński ego i sportu kulawego Brzeczkao bananach nie wspomne
Sorry... Lechiaale ze mnie dupa kibicale LechZagłębie Lubin sobota 18.00
oszaleliśmy na punkcie Lewego wszyscy bez wyjątku jak i Martyniuka itp
ale powiem wam szczerze ale nie mówcie nikomu oszalałem na punkcie Kiełbasy wiejskiej za 25 zł za 1 kg
Tenis kobiecy oszalał... Iga Świątek grała 2 mecze jednego dniaprzegrała po walce ale to kuriozum że grafik ustawili jacyś deklekażdy mecz 3 setowy to wyczerpujące i uragajace sportowi
na Józefczaka jak puszczałam kupony ,była przyczepiona kartka że 2,3 maj promocja na 8/8 +50 %
3 od Twojkwiat77,3 od Abudabi89,3 od Gramwygrywam i 9/10 w MM jest,na stawce 10.To przepis Iwony:/
Też myślałem że są kolektory bardziej i mniej szczesliweale nie ma różnicy... Trafiłem i w starej i w nowej odpady... Kiedys
Magda... Graj nie poddawaj siebierz ze mnie przykład... Po 5 workach i sobotach zobaczę czy choć 3/5 wejdzie
Niby mówią że najpierw trza wszystko przegrać by potem raz wygracno to jeszcze mam czas
Dzis poszła prawie moja trujeczka
7urodziny
5maj nie wlazło bo kwiecień jeszcze
74rok
7urodziny
5maj nie wlazło bo kwiecień jeszcze
74rok