Wpisy 3 551 674 – 3 551 773
25 kwietnia 2019 00:28 → 25 kwietnia 2019 02:30, 100 wpisów
Moge pożyczyć 6/6 na jutro
41.51.43.73.55.65
41.51.43.73.7.57
41.51.43.73.19.49
Wpadłem na chwile i niewiem o co chodzi
Dobranoc rodacy
41.51.43.73.55.65
41.51.43.73.7.57
41.51.43.73.19.49
Wpadłem na chwile i niewiem o co chodzi
Dobranoc rodacy
Dopiero tu weszłem i nie wiem oco chodzi
Marian303
Gosia nie wiem
Pijemy tylko 2 po 2 zmianie
Jaka to promocja bo nie widzę na 6 liczb ? Moje stałe nie posłane foto w profilu eh 140 zł
Pani Gosiu 77 dziękuje czyli pośle i tak nie wybiorę w kolekturze bo wydają do 2300 zł eh.
Gosia__77 kiedyś było 6/10 a dziś 7/10 łobuzy jedne Moja wina nie posłałem jedynie 5/10 mam.
Gosia__77 myśl jak komputer on lubi odwrotności np 14 to 41 lub 66
Gosia__77 siedzę po ciemku pije i pisze do kogoś po 2 stronie monitora czy to nie komputer nas łończy . Myśl jako on jak napisałem.
Gosia__77 gosia będzie dobrze w mapkach - 55 losowaniach zobacz i ustaw. podobne losowania.
Gosia__77 siedzę w mapkach moja wina bo tylko 10-15 minut a na to potrzeba więcej i czasami coś wpada.
dziś z map o 14.00 6/10 bym miała wyrzuciłam z kuponu trzy dobre liczby
już marek mam rozpracowane mapy
na pidstawie 3/3 i wiem już o co chodzi
na pidstawie 3/3 i wiem już o co chodzi
Gosia__77 ostatnio za typowane i nie posłane -1/1.2/2.3/3.5/5.6/10 mało brakowało a było by 9/10
Gosia__77 tak jak pisałem rób odwrotność wyrzuciłaś a były ok to komputer
https://youtu.be/iyX_qouAmfE
Marek79 zrobię przerwę są czasem proste liczby czasem jest gorzej coś wytypować trzeba korzystać jak coś się uda wytypować i wysłać
W niemczech mają systemy za 180 e ciekawy jak były by 3-4 osoby aby pojechać i posłać hmm
Gosia__77 tak się nie da 1 dzień przerwy to wciąga.Marzenia kosztują.
3 551 712. marek79 2019-04-25 (01:16) Zabrze,wole Gliwice
Gosia__77 siedzę po ciemku pije i pisze do kogoś po 2 stronie monitora czy to nie komputer nas łończy . Myśl jako on jak napisałem.
arczibalik73 bez komputerów nie ma niczego,elektryczności. prądu,jedzenia,pieniędzy itp.
3 551 738. Gosia__77 dobrej nocy a jutro wysokich wygranych zycze
3 551 740. marek79 co do komputerów to po niekad masz racje, , ze sa potrzebne, ale nieuzalezniajmy sie od nich, badzmy soba, komputer to tylko maszyna ktora za nas zycia nieprzezyje, braknie pradu i komputer gasnie, a my zyjemy dalej
3 551 740. marek79 co do komputerów to po niekad masz racje, , ze sa potrzebne, ale nieuzalezniajmy sie od nich, badzmy soba, komputer to tylko maszyna ktora za nas zycia nieprzezyje, braknie pradu i komputer gasnie, a my zyjemy dalej
arczibalik73 byłem przejazdem przypadkowo we Wrocławiu zarąbiste miasto.Mam nadzieje że górnik Zabrze ze Śląskiem Wrocław przegra.
3 551 744. marek79 takale to prawda co piszesz komputer nas łaczy zdalnie ze soba, poprzez łacze sie tu na stronce poznajemy, inawiazujac znajomosci, i typujac tez liczby na rozne gry,
milej degustacji, nie wiem czy górnik zabrze ze słaskiem wrocław przegra, bo akurat zadnej z tych druzyn nie kibicuje, niech wygra kto tam chce, jesli chodzi o wrocław jako miasto to tak jest ok, ja niekibicuje zadnym druzynom nie lubie pilki noznej, wiec niewypowiada,m sie na te tematy, ja do wrocka od siebie mam jakies 56 minut jazdy pociagiem, i niejezdze tam czesto, mi jest obojetne kto wygra jaka druzyna, wazne jest by byla wygrana,
milej degustacji, nie wiem czy górnik zabrze ze słaskiem wrocław przegra, bo akurat zadnej z tych druzyn nie kibicuje, niech wygra kto tam chce, jesli chodzi o wrocław jako miasto to tak jest ok, ja niekibicuje zadnym druzynom nie lubie pilki noznej, wiec niewypowiada,m sie na te tematy, ja do wrocka od siebie mam jakies 56 minut jazdy pociagiem, i niejezdze tam czesto, mi jest obojetne kto wygra jaka druzyna, wazne jest by byla wygrana,
arczibalik73 Wole Śląsk wrocław bo to ładne miasto i tereny wokół a tu w zabrzu tylko zadłużenie i 200 mil na górnik Pani prezydent wydała.
Urodziłem się w Zabrzu,nienawidzę tego miasta i ludzi. Troszkę przeszyłem w GLIWICACH i tam szanują ludzi.Tam mam znajomych.
3 551 747. marek79 nie no ok, wrocław to stolica dolnego ślaska, jest miasto jest ładne to prawda, i terenny sa ok, ja zas mieszkam miedzy świdnica ślaska a wałbrzychem to sa moje rejony,
arczibalik73 w Zabrzu wchodzę do kolektury ktoś wysłał system mini za 315 zł i wygrał 76000 to fakt często tu w Zabrzu padają wygrane ale ludzie to świnie.Miasto zadupie zadłużone. Jak bm wygrał przenoszę się do opolskiego lub dolnośląskiego.
wrocław to miasto studenckie jest, jest tu duzo tez róznych zabytków muzeów itd, we wrocławiu jest afrykarium w zoo, warto to swiedzic i oraz panorame racławicka i wiele innych tez miejsc, jest tez stadion piłkarski, no ja w gliwicach to nigdy niebyłem ani w zabrzu tez nie, zabrze tylko kojarzre z klinika gdzie pracował Śwp, profesor Religa, JESLI CHODZI O opolskie i dolnoslaskie to tak to sa fajne i ladne rejony smiało moge polecic te wojewodztwa
arczibalik73 ojciec mój miał zawał i tylko tam pomogą w 100% dziennie około 4*5 karetek ludzi tam przywozi.
arczibalik73 zdrówka i wygranych Jeśli podglądałeś to wiesz że warto dawać odwrotności 14 to 41 lub 66 nie ważne skod jesteś ważne jakim człowiekiem jesteś na codzień. I jeszczee nie dostałem bolka od bota to cud hehe.
Czasami wchodzę i czytam
Taka natura .He he
Do tego ciągle w biegu że kuponów nie wysylam
Taka natura .He he
Do tego ciągle w biegu że kuponów nie wysylam
3 551 751. marek79
no to ładnie ja ktos trafil w mini taka sumke,a to widze systemik na 6liczb tak? piszesz ze ludzie to świnie sa , no takich jest wielu i w kazdym wojewodztwie sa tacy nie tylko tam u Ciebie, wiec spokojnie tak słyszałem ze tam w zabrzu lepiejj działa słuzba zdrowia niz w innych rejonach polski unas to szybciekj pomoga człowiekowi zejsc z tego swiata niz pomoga, a co do komputerów to tak lacza ludzi poprzez lacza, tak jak teraz ja jestem u siebie , TY u siebie a piszemy na odleglosc i to jest ta dobra strona tego komputera, marek 79 dziekuje, Tobie tez zycze duzo zdrówka i wysokich wygranych, jesli zas chodzi oto co piszesz wyzej to o tych odwrotnosciach liczb to wuiem, juz wczesniej jak i o parkach liczb, liczby lubia przewaznie wychodzic parami, lub na przemoian ,liczby treba pilnowac i obserwowac jak wychodza , i odpowiednio w nie sie wstrzelic i tak jes skreslic aby razem wyszły tak jak chcemyaby wyszły tylko nie zawsze jest po naszej mysli ,ale wszystko to mozna ogarnac tez tylko pomału i na spokojnie, , jesli chodzi o bota ze niedostałes to super, pisz dłuzsze wiadomosci pojedyncze a nie kilka pod rzad a bot bedzie CIE omijał tak , ja robie, i malo kiedy dostaje zonka od bota
3 551 756. slawek10 witaj witaj
no to ładnie ja ktos trafil w mini taka sumke,a to widze systemik na 6liczb tak? piszesz ze ludzie to świnie sa , no takich jest wielu i w kazdym wojewodztwie sa tacy nie tylko tam u Ciebie, wiec spokojnie tak słyszałem ze tam w zabrzu lepiejj działa słuzba zdrowia niz w innych rejonach polski unas to szybciekj pomoga człowiekowi zejsc z tego swiata niz pomoga, a co do komputerów to tak lacza ludzi poprzez lacza, tak jak teraz ja jestem u siebie , TY u siebie a piszemy na odleglosc i to jest ta dobra strona tego komputera, marek 79 dziekuje, Tobie tez zycze duzo zdrówka i wysokich wygranych, jesli zas chodzi oto co piszesz wyzej to o tych odwrotnosciach liczb to wuiem, juz wczesniej jak i o parkach liczb, liczby lubia przewaznie wychodzic parami, lub na przemoian ,liczby treba pilnowac i obserwowac jak wychodza , i odpowiednio w nie sie wstrzelic i tak jes skreslic aby razem wyszły tak jak chcemyaby wyszły tylko nie zawsze jest po naszej mysli ,ale wszystko to mozna ogarnac tez tylko pomału i na spokojnie, , jesli chodzi o bota ze niedostałes to super, pisz dłuzsze wiadomosci pojedyncze a nie kilka pod rzad a bot bedzie CIE omijał tak , ja robie, i malo kiedy dostaje zonka od bota
3 551 756. slawek10 witaj witaj
3 551 770. marek79 a faktycznie to na 10 system jest w mini no faktycznie sorki za bład, no ja systemami w mini niegram, tylko normalnie ostatnimi dniami , wstrzymałem gre w mini lotka, raz wysyłam raz nie, teraz gram w multika czescieja raczej systematycznie, poniewaz zaczołem tu trafiac co prawda na razie groszowe sprawy ale zawsze cos to jest , nie sa to jakies kokosy jak tu wygrywa duzo ludzi,np. w mini lotka, ale zwawsze juz cos i jest na nastepna gre, lub na kilka losowan, npo ostatni moim szczesliwym dniem takim był wielki czwartek bo i o godz,14 jak i 21.40 na 8/8 złapałem 6/8 i 5/8 , to juz mnie wspomoglo bo akurat za ostatnia kase wysłałem te kupony i trafiło sie, , wpadło 136zł z kuponami z dni poprzednich, ale wazne ze wpadłoi bedzie na nastepna gre, no dzisiajponownie wpadło 6/10 w multika , zobaczymy co bedzie juz dzisiaj na ukladzie 6/6, ciekawy jestem czy wejda moje liczby czy nie,przydało by sie te 6/6 trafic, zeby mozna było nowy bojler kupic, bo przed samymi swietami spalił mi sie