Wpisy 3 539 612 – 3 539 719
3 kwietnia 2019 18:35 → 3 kwietnia 2019 21:17, 100 wpisów
Tomi Ty powinieneś grać w bukmacherce bo bardzo dobrze się znasz na sporcie
Cześć Bayern przegrywa 1-2, co jest grane ? Jaki kurs był 27, gracie w zakłady bukmacherskie ?
Nie dobrze dałem remis lub Pogoń.
Jak obstawiasz następną kolejkę ?
Mysle ze to nowy inny Lech...Jozwiak od pierwszej minuty Tralka gra fajnie....wszyscy graja spoko jakby odmienieni
moimi, nie lekaj sie
dalej poj..przyj.e.bane bany są używane czy administrator wielmożny pan się ogarnął , bo jak nie to szkoda mojego czasu . pozdro wszystkim
hi all
hi all
Dalej są bany, jak ktoś liczyć nie potrafi, a słowa wulgarne - trudno stwierdzić
dostałem za literówkę 2 razy już!!! i pisałem do wielmożnego pana ale odpowiedzi nie było więc niech spier wszyscy wiedzą co . Przez to pytam czy coś zmienił czy sam bedzie ten burde... promował
Gosia no dobra - albo, jak ktoś nie pomoże, a drugie - odpuścił
nara wszystkim zaglądne za parę miesięcy może się coś zmieni
Ciekawe czy to nie jest...pomyłka.
Wstrząs ziemi 4,6 M dwanaście minut temu na wschód od... Zamościa.
Wstrząs ziemi 4,6 M dwanaście minut temu na wschód od... Zamościa.
Dokładna mapa pokazuje pole, budynków w pobliżu nie widać.
Sorry, Gosia, to akurat było do Brunetki, ale, jak u Ciebie wszystko ok, to też ok
Tak gramy ale w Piątek
Ja nie gram w EJ.
A ja gram w Eroinę
Doktor.
Doktora bolą oczy
Już nie ma wiadomości o tym wstrząsie.
Niedługo losowanie
Robal A ja z dołu indywidualnie grubym
Ciekawe czy dziś wleci 3/5 w Mini czy coś więcej
Abudabi wysyłasz system 12 liczb w Mini ?
mimo zapowiedzi i wiary myślę ze pisał poważnie i uczciwie doktor ale się jednak mylił nie wie wszystkiego
To widzę szpilki z wędzarni albo kotłowni w sam raz do tańca towarzyskiego
nie spodziewał się i się nie spodziewa że ma jednak więcej klonów bawi się bo się nudzi nie ma nic przeciw ale to rozszyfrowałem i również forsami kto to jest ma klika ników
Przepraszam by to na stronce jeszcze inny użytkownik który to rozszyfrował
Miałem zagrać w Multi Multi na 10/10 ale tego nie uczyniłem jak mi przepadnie 2,5 Miliona to co ja zrobię nic będę grał dalej
Moja Victoria i jakie masz efekty specjalne czy cieplarniane topnieją lodowce czy co....
Legia 1-0 Z Jagielonia
Legia 2-0
Szymański
Victory wygrałeś 5 w Mini
Prawie 300 000 zł
Victory super
Jutro ostatnie losowanie w Mini w piątek odnowie zakład zmienię liczby może i ja wygram..
Warto było grać przez rok te same liczby