Wpisy 3 539 512 – 3 539 611
3 kwietnia 2019 17:48 → 3 kwietnia 2019 18:35, 100 wpisów
Tomi Lech raczej przegra ale mogę się mylić
miasto i mieszkanie zostało ale teraz kupiłem mały dworek na wsi i tam mieszkam od 2018
Czyli rok ?
Prawie
Dworek ?
O to mam pomysł
tak można powiedzieć kobieta do gotowania sprzątania jest i Pan jako taki administrator domu złota rączka
Na rocznicę zaproś wszystkich z zielonej strony
mulag dam CI mojego pieska bo ta moja przylepa cały czas tylko na dworze by chciał być
Mulag masz kobietę do gotowania i sprzątania?
O widzisz Mulag już teraz pies będzie strzegł Twojego dworku
Czyli kobieta jest na służbie?
A ma ona swój pokój?
Twójkwiat77, co tam się dzieje w Twoim regionie? Jak nie facet z nożem, to karetka pogotowia wjeżdża pod pociąg. Wyrazy współczucia
obydwoje mieszkają w dworku 24 godziny na dobę i pracują na spokojnie
ja bym już nie przywykła do zamieszkania na wsi ,bo od urodzenia jestem miastowa ....a i mój mąż śmieje się że gdzie ja bym puszczała te moje kuponiki
nikt nic nie wymusza na spokojnie robią co do nich należy mają czas na wszystko
Znam to miejsce.Czesto tam przejazdzalem i grałem w Mosinie i Poznaniu
traktuje ich jak własną rodzinę obok jest inny dworek również mają ludzi którzy mieszkają i pracują
Dusia, Bytom mają przenieść na Podlasie od Nowego Roku.Bedziesz grać w Ruskich Butach " do bulu ".
jak by im nie pasowało takie coś to by sobie poszli nikt nikogo w dzisiejszych czasach nie zatrzyma oni sami tak chcą
Piontek
Mullti 7,8,9,10...a co tam... Dali 3 dyszki to 10 poświęć zamiast mini... a mini 2 tylko
Mullti 7,8,9,10...a co tam... Dali 3 dyszki to 10 poświęć zamiast mini... a mini 2 tylko
Sneak jak byś znał plany TO BYŚ wiedział że Bytom , /jego śródmieście/ jako jedno z najstarszych miast na Górnym Śląsku ma być odnawiany ,z zasobów dziedzictwa Narodowego ....
Tomi wynik meczu 1-2
Mulag Ty będziesz Moja ja będę twój razem będziemy wywozić gnu...kupię koszyk i kopaczke różową taczke
niestety tam bym dworku nie miął ziemia jest w Bytomiu zanieczyszczenie gleby szczególnie groźne metalami ciężkimi ołowiem i kadmem podobnie jak całe środowisko
Forsami
oprócz tego posadziłem dzieciaki młode małe aż 12 nowych krzaczków
Forsami to Ty majetny facet
Forsami za dozwolony z gry bo gra w T>S jest przewidywalna dla niego
Moja kolektorka tuż przed końcem pracy kupiła 1 zakład Mini na 6 liczb. Trafiła 4.
Chciałem napisać Mulag. Pomyliłem Was bo wyglądać podobnie
Gra wy TS wiadomo jak się kończy
No i próbowaliście razem w jednym kołchozie
Z babochłopami
Pamiętam
Pamiętam
pracowałem na to ciężko szczególnie wziąłem sobie do serca słowa noblisty polskiego bierzcie wszystko w swoje ręce no to wziąłem i mam
Pracowaliście
Mulag odda -Forsami nie wiadomo
Mulag to narciarz ?
Sloneczko swieci i zastanawiam się czy nie iść jeszcze pojeździć
Pamiętajcie ostatni raz powtarzam
2,18,64
2,18,64
Tak na hulajnodze A Ty też jezdzisz ?
O to widzę lubisz sporty extremalne
Kiedy teraz się tam wybierasz ?
Mulag mam w słoiku swoją Świętą Ziemię z Domu R... i jest dla mnie Święta
To wiatr Ci wieje prosto w oczy ?
Ok czekamy
lub w plecy zależy z której strony wieje i z której strony ja jestem
Ok niech wieje abyś szczęśliwie zjechał
kwietnia 2015 trzęsienie ziemi o sile 7,9 w skali Richtera spowodowało oberwanie się seraka na przełęczy pomiędzy Pumori i Lingtren. Doprowadziło to do powstania lawiny śnieżno-lodowo-kamiennej, która zeszła na bazę główną pod Everestem zabijając 19 osób i raniąc 61 ja wtedy byłem w chałupie z całą ekspedycją
A ja mam wytatuowanego narciarza na plecach
Może to Ty ?
Może to Ty ?
Mulag mówisz poważnie?
Chciałeś zdobyć ten szczyt ?
nie zdobyć to za duże słowa być tylko tam na niższych partiach tylko
I Tobie nic się nie stalo6?
Ale numer
To w takiej ekspedycji bierze udział tyle osób?
choć trzeba powiedzieć że dwa dni po tej katastrofie znów była lawina która zabiła trzech ludzi
Coś podobnego
tylko Kiełbasa Regionalna w takiej ilości jedzie na ekspedycje do marketu
regionalna a w innym opakowaniu biwakowa ale to samo tylko opakowanie inne ludzie nie świnie wszystko zjedzą
Czyli kiełbasy nie powinno się jeść?
teraz już nie wybieram się do Chin oprócz tych przygód ogólnie przebywałem w tym pięknym kraju
Forsami karkowe czy wędzone ta sama ściema jak regionalna i biwakowa he he to samo