Wpisy 3 532 134 – 3 532 233
25 marca 2019 19:01 → 25 marca 2019 20:01, 100 wpisów
Dobry przykład Korczaka.To jedyna mądra wypowiedź.
Wzruszyles mnie Mulag
Mulag ,nie wszyscy mają krocie...., i tak fajnie nie jest użerać się z rozpieszczonymi dzieciakami
...kiedyś były inne czasy i dzieci były chowane inaczej ,a przede wszystkim miały szacunek dla nauczyciela i dorosłych...
mam książkę o Korczaku ,czytałam...
...kiedyś były inne czasy i dzieci były chowane inaczej ,a przede wszystkim miały szacunek dla nauczyciela i dorosłych...
mam książkę o Korczaku ,czytałam...
Dusia.Popatrz co dzieci robią na ulicach i w autobusach.Czy to wartości wyniesione z domu, wpojone przez ojca matkę?
Staszic: " Takie będą Rzeczypospolite, jakie młodzieży chowanie'.
nauczyciele z tego co widzę na wszystko ręce umywają i nie piszę tego na źle
Dotam, zgadzam się.Nie urodzi wrona gawrona,a takiego samego jak ona.
Tutaj też są z wyzszym wykształceniem,a kultury zero.Powinni się uczyć szacunku od prostych ludzi.
ja widzę tragedie o nauczycieli na prawdę to nie ci co dawniej nauczyciele z powołania
Po co TadIowi auto.Wysylac mu co miesiąc po 100 zł.Bedzie się modlil za Was.
nie można generalizować są okey nauczyciele wspaniali ale dużo niekompetentnych aż razi brak wiedzy
Mnie szkolił nauczyciel w kołchozie Pan Wiesiu zdałem egzamin a jeszcze nagrodę dali
Ja każdego miesiąca wysyłam do Torunia po 100zl.Kto da więcej?
nikt nie chcę ale nie każdy ma dzieci jako tarcze przed egzaminem
ja wysyłam 80 zł co miech cegiełka po cegiełce i się rodzi piękne dzieło
Dowód wpłaty w profilu.
wszyscy wysyłają nawet przeciwnicy bo to normalne jak chcą krytykować musi to istnieć
Mulag - sytuacja ze szkoły prywatnej. Rodzice płącą ,więc spodziewają, się, że nauczyciel się zainteresuje dzieckiem i że kompetentny. Ale niestety - dziecko z alergią skórną - dzieci brzydzą się dziecku podawać przedmioty . Dziecko reaguje histerycznie i głośno płacze , nauczyciel krzyczy na dzieci i każe uspokoić się dziecku. Nikt nie wytłumaczy, że alergia skórna nie zaraża . Zero zainteresowania dziećmi , tylko uspokajanie krzykiem - ma być cicho .Z innej szkoły - tu akurat nauczyciel - ksiądz - w tableta patrzy ,a w klasie trwa znęcanie się , zabawa w branie jeńców , bicie . Dziecko nad którym się znęcali koledzy - wycofane, ciche , więc gdy ksiądz po kolędzie przychodzi do domu to dzieciak nie chce wyjść z pokoju. Więc ksiądz poucza rodziców ,że to ich wina i że powinni dziecko zmusić, by do księdza wyszedł . Taki się trafił ksiądz , a wiele jest wspaniałych księży , którzy starają się dzieci zrozumieć ,a nie tylko wymagać .
Róbcie sobie jaja jak będzie Paruzja to będą kwiiczeć ze strachu...
Great typer tak jest szybko wyłożyć temat i do domu mam niestety złe i to dużo o pracy nauczycieli skoki na zakupy w trakcie szkoły widze jak jest
Ja mam czterech księży w rodzinie i dwóch organistów.
Dziadek też był ksiedzem.
nie chcą żadnej odpowiedzialności tylko wyłożyć program i tyle nic ich nie obchodzi Przepraszam może są nauczyciele z pasją i ich pomijam ale wielu niestety ich praca ma wiele do życzenia
U nas to już tradycja .
Forsami,bardzo się przejąłem.
co do wychowania dzieci to wygląda tak nauczyciele na rodziców i tyle sami chcą gotowe dziecko już jak robota ma być już w 100% wyprowadzone przez rodziców
Grając w lotto,czasem nie módl się o wygraną.
Mulag - coraz mniej empatii w ludziach ,z tą alergią -gdy praktykantka to wyłowiła w trakcie przeprowadzania zabaw - to usłyszała od wychowawczyni - że to nie czasy Judyma , żeby nauczyciel tak się dziećmi przejmował
nauczyciel to ma być już tylko wyłożyć wiedzę np z historii i tyle tak? reszta już sie sama ma toczyć jakoś
3 532 182. Forsami 2019-03-25 (19:23) Lotto Lotto Lotto Lotto Lotto
Dotam... kto kpi z wiary tego dopadnie stary..tyle w temacie..
Gdzie Ty tu wiarę widzisz
Dotam... kto kpi z wiary tego dopadnie stary..tyle w temacie..
Gdzie Ty tu wiarę widzisz
dotam to trudny temat nie taki prosty do opisania na raz ale okey rozumiem cie męczy ci ten temat już
Mulag - korki mają douczyć , albo rodzice . Są rodzice gdzie siedzą z matematyką w domu i tłumaczą dzieciom,a nauczycielka tylko kartkówki przeprowadza i sprawdza co rodzice nauczyli -tak mi rodzice opowiadali
Dotam był tu taki cwaniak co se jaja robi nie będę przytaczał jego wpisów bo to zwykły gówniarz niczym kibolek co potrafi zabić za odmienne barwy klubowe zwykła patologia niech jedzie do Chin i podskakuje albo Do Syrii i niech bluźni....koniec.
Forsami uważaj gluch Wieczorek i reszta czyta to forum
niestety edukacja w Polsce jaki sami nauczyciele pracujący w tym systemie nie działają dobrze taka jest prawda ale nikt tego głośno aż tak nie mówi
Wieczorek i gluch mają najlepiej w Polsce. .
ogólnie wiedza przekazywana jest niby wszystko działa normalnie ale pewne elementy dotykają rodziców i widzą to
Gryks jeszcze trafisz 6/9
Nic czas na kolację już a później sen jutro już praca odpowiedzialna za was wszystkich spoczywa na mnie z was tu w Polsce i za granica również
6,16,29,33,40 Mini nie pomagam zloczyncom