Wpisy 3 532 034 – 3 532 133
25 marca 2019 18:18 → 25 marca 2019 19:00, 100 wpisów
F wszystko przegrał
Isia żartował em tam gdzie trzeba jest ..czyli na czole i kolanach oraz piętach
jak dla mnie wakacje wolne ferie weekendy im się w tyłkach po przewracało
Islandorka dlaczego nie masz męża
F goryl
Czy za wykładanie niczym profesor czy za naukęno kur@*! Aż mnie ponosi500 zżera nauka dodatkowo i nawet nie starcza jeśli mieszkasz w mieście
Zb chcesz skan
Nieeeee
F
F
Zb daj skan
Czego
zaczęło się od dawania 500 to teraz wszyscy by chcieli mało 500 nauczyciel też ma dzieci wiekszosć moze nei wszyscy mało im daj daj bo mają związki be be ich
Sedzia nie wyżyje za10.000 Adwokat za 5000 a po 500+ podobno sie w d przewraca
Narzeczonej
wakacje wolne ferie weekendy oprócz tego jeszcze zarobki nie wiadomo jakie wybory są nie długo mogli sie wstrzymać
Forsami to zrób se 500 plus to takie proste
ile razy widzę jak nauczycielka między lekcjami zakupy sobie robi mało im przywilejów
A co mają robić Ci co zagrali w 10000 kolekturach 1000000 zakładów na 12 liczb na 10 losowań
No zb doswiadczony
F idź do zb na szkolenie
Osa za kota 500 plus się nie dostaje
a co mają zrobić płakać że tacy byli nienachlani a i tak nici z pętelką
ale tak jest jak się jest w kupię ma się związki zawodowe na garnuszku Państwa to się walczy
Tomi, Mulag
Skoro nauczyciele mają tak dobrze, tak wspaniale, to dlaczego Wy nie zostaliście nauczycielami ???????????? No dlaczego ????????????
Skoro nauczyciele mają tak dobrze, tak wspaniale, to dlaczego Wy nie zostaliście nauczycielami ???????????? No dlaczego ????????????
Mulag to wstąp do milicji
czego nie strajkowali jak szkoły likwidowali wielu nauczycieli traciło pracę to jakoś nikt nie strajkował ci ludzie by za tyle z pocałowaniem pracowali a teraz mimio że byli nauczycielami pracują w innych branżach
laurcia - otórz jest wielu wykształconych nauczycieli , nie pracują w zawodzie , ponieważ nie ma miejsc pracy . Nie ma wolnych etatów w zawodzie nauczyciela . Więc jak szantaż , że dzieciom nie zrobią egzaminów - to przydało by się część tych , którzy nie chcą zrobić egzaminów- zwolnić i na ich miejsce zatrudnić, tych, którzy nie mają etatów . Bo znaleźli by się chętni .
w moim mieście etaty po ustawiane wielu się nie dostało do zawodu nauczyciel choć miało kwalifikacje
Mulag - dokładnie
ja rozumiem że to praca że nie leża też pracują wykonują swój zawód obym źle nei został zrozumiany
Great typer - otóż jest tak jak zawsze w Polsce....jeden drugiemu ciągle źle życzy....zawsze źle ....zawsze niedobrze......ehhhhhh
Ja chce na kazde dziecko po 1000
nie źle życzy tylko nikt im raju nie da za dużo by chcieli oto chodzi
Mam piecioro a chce 12
ja bym chciał tyle zarobić co nauczyciel i mieć takie przywileje chyba mogę zapomnieć
Ja 2000 na każde ale żeby tak było zwiększyć podatek VAT do 50%
Do roboty na kołchozy darmozjady czego za peł..o nie strajkowali bo było jak było pała gaz i woda a na marszu Niepodległości buty ....a teraz strajkuja nic się nie dzieje każdy chce i jeszcze narzekają że ci ci a ci to są be..
jak by wszystko miało być naprawione już i każda grupa to Państwo z bankrutuje a kto sie zatroszczy o bezrobotnych he he dodatek aktywizacyjny za znależienie pracy 300 coś 2019 tyle było i 2010 i chyba 2005 a zasiłek dla bezrobotnego ten sam od 15 lat chyba
PPK
Mulag jakie zbankrutuje... wały na 25 ..Miliardów..złotych a gdzie nasze pieniądze z Funduszu Emerytalnego ...no gdzie..się pytam...
ale tego ludzie nie widzą lepiej nic nie dać i wały robić a ludzie będą zadowoleni bo nie będzie oficjalnie
Tyle o poli ty ce..szkoda klawiatury lepiej zobaczyć co robi komin magnetyczny
20,22,41,51,60,61,69,76,77,79
Jak wpadnie nie będę strajkować...dziś cała Polska wygra tymi liczbami...
Kolektorka wspaniała podała mi kuponz moimi liczbami
Jak wpadnie nie będę strajkować...dziś cała Polska wygra tymi liczbami...
Kolektorka wspaniała podała mi kuponz moimi liczbami
Wiosna
wiosna idzie niech to będzie naszym przewodnim tematem dzisiejszym wczorajszym i przed przed prezd
Włóż palec do kontaktu..a w kontakcie było spiecie i zrobiło pawianowi zdjęcie
Houruś mi podpowiada za uszami by skreślić trzy razy na tak większe prawdopodobieństwo ze wejdzie
Huruś to legenda tworzona na poczekaniu takie jest zapotrzebowanie
Jutro u Janosika pojawi się Test na NIE do EJ.
podejrzewam ze mopem do sufitu dostanie zanurzyć do wiadra z farba i dawajta dawajta po ścianach i co tik taki i pokój wymalowany a jaki kolor chciała czarny jak smoła
Mulag.
Mam pomysł.Kazdy z nas niech gra w lotto i kupuje produkty lotto za jedyne 100 zł dziennie.Kazdy Polak niech zagra za 100 zł dziennie, znajdą się pieniądze na podwyżki i plus 1000
forsami jesteś czy jak ? pokój wymalowany to było jak w tej bajce z tymi sąsiadami
Nie pal papierosów, nie pij alkoholu, graj w lotto a Polska będzie rosła w siłę, a ludzie będą żyć dostatniej.Pomozecie ????
chyba że malowany był pokój pędzelkami jak do szkoły na blok techniczny to zejdzie do następnej wiosny
Ja mam.tylko 2000 zł.z plus 500.5000 wydaje na produkty lotto.Jestem wzorowym obywatelem.
niech każdy z was przerobi kilka godz ,w szkole to wtedy będziecie wiedzieć za co pieniądze chcą nauczycielewcale się nie dziwie ,że chcą podwyżek ....
dusia masz prawo tak uważać ja znam środowisko nauczycielskie i ci powiem że prawda jest po środku trochę tak trochę nie
Janusz Korczak. Zginął z 200 dziećmi w komorze gazowej, do końca trzymały go za ręce
Był lekarzem i wojskowym, ale przede wszystkim pedagogiem. Dzieciom poświęcił całe swoje życie. Nie zostawił ich także, gdy przyszła godzina najcięższej,