Wpisy 35 228 – 35 327
6 grudnia 2008 20:57 → 7 grudnia 2008 12:50, 100 wpisów
rych,
„Nie wszystek umrę”- to cytat pochodzący z Pieśni III Horacego , ale nie wszyscy o tym wiedzą... :)
„Nie wszystek umrę”- to cytat pochodzący z Pieśni III Horacego , ale nie wszyscy o tym wiedzą... :)
Edi: Dzięki za subtelną poprawkę.Jestem omylny a najwięcej "ortograficznych" błędów popełniam w typowaniach.
Poprawiaj jak najwięcej !
Poprawiaj jak najwięcej !
Na dziś i na jutro ML [10]:
08,14,22,25,27,37,39,60,66,77
06,13,20,28,34,40,56,67,76,80
Na dziś express:
02,22,27,32,38
05,06,14,15,33
08,16,22,23,38
03,05,16,20,35
08,14,22,25,27,37,39,60,66,77
06,13,20,28,34,40,56,67,76,80
Na dziś express:
02,22,27,32,38
05,06,14,15,33
08,16,22,23,38
03,05,16,20,35
czytam te wpisy i nie wiem co o nich sądzić. Grom, niestety nie znalazłem tego o co Ciebie prosiłem w archiwum, ale cóż...skoro nie jesteś łaskawy podać wodnika to Twoja strata, ja nie nalegam.
Gość jeden brał system 10 w DL,4 się mu powtórzyły z czwartku 16,24,48,49,zobaczymy
Szukam pasjonata gier liczbowych,który wymieni się doświadczeniami na GG. Lubię czytać wpisy, ale niestety mierny ze mnie gracz -)
Jeśli ktokolwiek jest zainteresowany jakie dokładnie są zasady kumulacji odsyłam do rzecznika Totalizatora Sportowego. Obecnie jest to pan Gawron, z którym dyskusje prowadzi redaktor Janusz Weiss na antenie Radia Zet. Poza tym kontakt z rzecznikiem na stronach Totalizatora.Pozdrawiam.
cssss jaka manipulacja w dużym lotku masakra po prostu :/ szkoda słów by się wstydzili robić to ludziom w mikołajki !! oszuści !!
typer szostek
mowiles o skupisku i masz 11-16-18-19
ciekawe czy i do szostki sie sprawdzi?
mowiles o skupisku i masz 11-16-18-19
ciekawe czy i do szostki sie sprawdzi?
Wnioskując z głupawych tekstów prowadzących losowanie, śmiem twierdzić iż padnie tylko JEDNA szóstka...
Kto się założy??? :)
Kto się założy??? :)
ale pieronskie liczby niech to szlag trefi miołech 11 16 17 na 1 zakładzie a na 2 zech mioł 12 16 18 normalnie pech szok chyba bydzie kumululu ale to kajskoło 1 bydzie widomo chyba se napija anie pieronskiej 3 nie miołech a tak blisko zech był
Jak będzie kumulacja to przegną. Dziwne liczby,ale myślę, że padnie jedna szóstka.
Liczby bardzo dziwne, wręcz wydaje się że nie możliwe i ten spokój prowadzących, jakby wiedzieli, że czeka nas kolejna kumulacja, bo nie uzbierali tyle kasy ile chcieli . . .
jak nie teraz to później się wygra byle jak się to stanie mieć jeszcze na tyle siły by skorzystać w pełni z wygranej
liczby w DL TO ZADNA "KOMBINACJE" ZE STRONY LOTTO,PRZEANALIZUJCIE SOBIE STREFY TO ZMIENICIE ZDANIE,NP.STREFA 1-28 I ZRÓBCIE SOBIE ANALIZĘ TYLKO TRZECH MIESIĘCY WSTECZ I ZOBACZYCIE ILE JEST 4,5 ITP LUB DRUGĄ STREFĘ OD 22-49 I WTEDY MOZEMY PODYSKUTOWAC NA TEMAT POZOSTALYCH DWÓCH STREF ZROCIE ANALIZĘ I DOJDZIECIE DO WNIOSKU ZE ARTO GRAC TYLKO NA JEDNĄ STREFĘ PONIEWAZ LICZBY LOSOWANE PRAWIE SĘ ROZKŁADAJĄ PORÓWNO ALE GRAMY Z 28 LICZB A NIE Z 49 I PO REDUKCJACH NA PARZYSTE,NIEPARZYSTE,KOŃCÓWKI LICZB MOZEMY SPOKOJNIE GRAC NA SYSTEM SKRÓCONY Z 10 LICZB I WTEDY MAMY WIĘKSZE SZANSE MY TAK GRAMY I Z POWODZENIEM SREDNIO W KWARTALE PIĄTECZKE PLUS NIZSZE WYGRANE ZALICZAMY A GRAMY W CZTERY OSOBY PO 20 ZETA KAŻDY REASUMUJĄC NIE JESTESMY DO TYŁU,BĘDZZIE KTOS MIAŁ PYTANIA POWAZNE ODPOWIEM ROZWAZCIE TO
najśmieszniejsze to jest to że jak się wchodzi na stronę lotto i potem w wygrane DL to tak ładnie pisze "wygrane są w trakcie naliczania." dobre sobie jak to wszystko jest ustawiane i już wiedzą od razu ile ludzi wygrało... pewnie opijają że znowu nas oszukali i niema komu wprowadzić...
Na pewno będzie jakaś szóstka bo pewnie ktoś dał sobie liczby związane z datami.
śmie twierdzić że jeżeli dziś szustka to z chybił - trafił a nie skreślona , więc chyba 50mln
albo jedna 6 albo zabawa trwa,Wieleba dzisiaj tak gadał jakby ktoś jeden miał trafić,ja mam 6 na 3 zakładach,a reszta oboki i nici z Laponi a w ML to już k... szczęście miałabym 3\3X2 ale wysłałam ją tylko wczoraj dziś już nie a tak 3/5 na lizaki
Trochę sie zagalopowali z tymi kumulacjami a teraz chcą żeby padł rekord.
bella34: Jeszcze trudno powiedzieć. Testuję mój nowy sposób co do ML i jak na razie dzisiaj po części się powiodło. Pewnie nie długo to potrwa.
Bella 34. Czy ty tak chętnie spotykasz się na randkach jak grasz w lotto.
to los milionos to następny śmiech na sali 20zl kosztuje los a jak to sprawdzić czy się wygrało? losowanko w sylwestra oczywiście i kto wygra? na pewno te losy co ma zarząd TS... puszczą w eter famę że wygrane padły np. w Warszawie Krakowie Wrocławiu Gdańsku i Poznaniu i wszystko jasne...
No cóż ... kręcą liczbami jak mogą :D przecież nie w ich interesie jest, aby wypłacić jak najwięcej wygranych, nieprawdaż ? :P W Multi zawsze najwięcej tych drobnych, że tak to określę, trójkę w expresie od niedawna z 16 zł ... jeżeli trafimy! śmieszne. Ale tak na prawdę nadzieja matką głupich jak to mówią. Chcemy mnożyć pieniądze, nie zawsze nam się to uda ... :(
Oto wygrane:
I stopień 3 10440003.60
II stopień 456 4802.20
III stopień 24932 173.60
IV stopień 468556 16.00
I stopień 3 10440003.60
II stopień 456 4802.20
III stopień 24932 173.60
IV stopień 468556 16.00
dobrze że jest trzech szczęśliwców,swoją drogą jak to szybko policzyli dzisiaj...
co to za gra jeżeli mamy ( ja tak mysle) glowny komputer w warszawie do ktorego przychodza dane z kazdej kolektury i po przeanalizowaniu specjalnym programem jakie liczby ludzie nie wybrali mamy nastepna kumulacje. A tak wspominajac dawne czasy to zawsze byla komisja przy kazdym losowaniu a gdzie teraz jest? Widac niechcieli patrzec jak nas kiwaja.
w końcu dali wyniki... niewierze 3 szóstki ? co za czuby skreśliły takie liczby chyba tylko na chybił trafił... po 10 milionów z groszem i tak dobrze im się udało... więcej jest grających przy tak dużych kumulacjach niż kombinacji wiec wybrali taką opcje żeby jak najmniej ludzi wygrało no i proszę tylko 3osoby na całą Polskę... ech idę się wysikać na kupon DL a szczególnie na logo TS ;) pozdrawiam
deniss w lotto gram namiętnie a na randki już jestem za stara ...więc pozostaje mi tylko hazard hahahah...
Witam.
Czy nie uważacie że lotek przegina z kwotami kumulacji? Reklamują 35 baniek a wypłacająniecałe 31,5 to ponad 10% pomyłki. do niedawna mylili się około 1 mln. Tym razem przegięli na maksa
Czy nie uważacie że lotek przegina z kwotami kumulacji? Reklamują 35 baniek a wypłacająniecałe 31,5 to ponad 10% pomyłki. do niedawna mylili się około 1 mln. Tym razem przegięli na maksa
Podwyższenie kumulacji to chwyt marketingowy. Z tym zczytywaniem liczb na bieżąco z kolektur, to masakra jakaś, co za problem grupować wybrane ciągi liczb i wybierać takie jakich nie ma albo jest ich najmniej, normalnie paranoja jakaś, czekać tylko aż któregoś pięknego dnia przy kumulacji 100 mln padnie np. ciąg liczb 1,2,3,4,5,49...
cos wspominałem o skupisku liczb i o srodku hehehe pzdr przegranych
anatlityk
kiedy ostani raz trafiłes 5 w DL
kiedy ostani raz trafiłes 5 w DL
które to było losowanie
mam takie pytanko,czy ktoś prowadzi statystykę ML tylko tych dni,kiedy totalizator podał,że stwierdzono wygraną 10/10?ciekawi mnie mapa rozkładu tych losowań.
Ja dzis trafilem 2 trojki w DL choc cudem bo cos mi mowilo ze beda podwojne liczny
Co tak cicho? Liżecie rany po wczorajszym dniu? Czyżby tylko 2 trójki, i to jeszcze przypadkowe.
Pochwalcie się przynajmniej, kto najwięcej stracił, bo, nie spodziewam się, że ktoś na wczorajszej super kumulacji zyskał.
Na pewno zyskał T.S, on zawsze będzie górą!!!
Sursum corda!!!
Pochwalcie się przynajmniej, kto najwięcej stracił, bo, nie spodziewam się, że ktoś na wczorajszej super kumulacji zyskał.
Na pewno zyskał T.S, on zawsze będzie górą!!!
Sursum corda!!!
Witam.MAKSIU zolta kartka sie nie przejmuj ,warzne ze dobrze typujesz w przeciwienstwie do konkurecji.Slowo srednia wystepowania danego zdarzenia jest slowem nie wlasciwym bo nie ilustruje faktycznego wystepowania w czasie.Moze byc ze 27,28,29 listopada wyjdzie dane zdarzenie i napiszemy ze strednia listopada to 3 x to zdarzenie,a jednak dla czynnego gracza to bedzie koniec gry bo jak zaczol 1 listopada to nie dotrwal do 27.W grach liczbowych powinno sie operowac dlugoscia odstepu miedzy takim samym zdarzeniem co pozwoli grajacemu ustawienie odpowiednich progow,oraz rozplanowanie gotowki i zaplanowanie gry.Co do gry na 3 NIE wychodzace liczby to jest to niestety gra nie bardzo oplacalna.Ktos sie kiedys ze mnie smial ze inwestujac tysiace wygrywam 10 zeta,podobnie jest w liczby(3)nie wychodzace.Kurs 1,82 wymusza wielkie naklady a proponyje marny zysk bo przykladowo 3 prog to 110 zeta a zarobek moja kochana 10(dycha).Nalezy szukac takich gier gdzie kursy sa wysokie np.6,7,i wiecej bo wtedy inwestujac 3 x mniej(a nawet wiecej) mamy ten sam zysk a na dluzej tej samej kasy starczy a prawdopodobienstwa matematycznie sa inne ale realistycznie podobne.Pewnie juz to zostanie nie dlugo przedstawione bardziej dokladnie przez kogos innego,ale ja zawsze jestem o krok do przodu.Pozdrawiam i przeanalizujcie inne gry.
Każda gra, jest tylko powieleniem gry poprzedniej, jak ktoś ma wygrać to wygra, nawet nie skreślając liczb, bo uczyni to za niego maszyna.
Wszelkie rozmyślanie i dywagacje o grach nie są warte funta kłaków, a ludzi myślących o liczbach i grach z nimi związanych czeka jedynie frustracja, zniechęcenie, narzekomania,nocne poty, zwidy, niewidy a w ostateczności załamanie nerwowe i kuracja w jednym z ośrodków odosobnienia, czego przykładem są jeż niektórzy z forumowiczów i niektórzy czatownicy byli i aktywni.
Przez grzeczność i wrodzoną delikatność nie wymienię ich z nicka, ale średnio inteligentny czytelnik forum i czatu z łatwością ich sam zidentyfikuje.
Strzeżcie się, bo z upływem czasu podążycie ich śladem, czego wam młodzi i nie tylko nie życzę.
Wasz przyjaciel trójkropek.
Pozdrawiam.
Wszelkie rozmyślanie i dywagacje o grach nie są warte funta kłaków, a ludzi myślących o liczbach i grach z nimi związanych czeka jedynie frustracja, zniechęcenie, narzekomania,nocne poty, zwidy, niewidy a w ostateczności załamanie nerwowe i kuracja w jednym z ośrodków odosobnienia, czego przykładem są jeż niektórzy z forumowiczów i niektórzy czatownicy byli i aktywni.
Przez grzeczność i wrodzoną delikatność nie wymienię ich z nicka, ale średnio inteligentny czytelnik forum i czatu z łatwością ich sam zidentyfikuje.
Strzeżcie się, bo z upływem czasu podążycie ich śladem, czego wam młodzi i nie tylko nie życzę.
Wasz przyjaciel trójkropek.
Pozdrawiam.
To dobrze ze przyjaciol nie losuje maszyna losujaca,tylko sami sobie dobieramy,Ale boze uchron mnie przed takim przyjacielem jak WIELOKROPEK.
Przepraszam za przekrecenie nika TROJKROPEK,uchron mnie i cale moje nastepne pokolenia.
Niestety, jesteś zagrożony. Uważaj na siebie, bo to naprawdę w twoim przypadku końcówka......
Witam.
Pragnę przypomnieć rozpis systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby:
1-2 ; 3-4 ; 5-6 ,
który gwarantuje nam na 100% 1 "trójkę" , jeśli uda nam się w każdej z tych w/w 3 par trafić po 1 liczbie:
a/ 1-3-5
b/ 1-3-6
c/ 1-4-5
d/ 1-4-6
e/ 2-3-5
f/ 2-3-6
g/ 2-4-5
h/ 2-4-6
W odniesieniu do ML i kursu 50 za taką "trójkę" w FORTUNIE , która to firma oferuje najwyższy na rynku kurs na to zdarzenie - koszt gry to 16zł a za trafienie tej "3" wygrana to 90zł.
Inaczej mówiąc: jeśli co max. 5-te losowanie, będziemy w każdej z tych 3 parek ( 1-2; 3-4; 5-6 ) mieli minimum po jednym równolegle trafieniu , to będziemy po stronie wygranych - gdyż koszt 5 gier wyniesie 5x16=80zł, a wygrana to 90zł.
Na bazie tego w/w rozpisu ,rysują się bardzo ciekawe możliwości podstawiania do każdej z grup także i innych układów liczb oraz zdarzeń sportowych do zakładów bukmacherskich.
Pozdrawiam
edi8
Pragnę przypomnieć rozpis systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby:
1-2 ; 3-4 ; 5-6 ,
który gwarantuje nam na 100% 1 "trójkę" , jeśli uda nam się w każdej z tych w/w 3 par trafić po 1 liczbie:
a/ 1-3-5
b/ 1-3-6
c/ 1-4-5
d/ 1-4-6
e/ 2-3-5
f/ 2-3-6
g/ 2-4-5
h/ 2-4-6
W odniesieniu do ML i kursu 50 za taką "trójkę" w FORTUNIE , która to firma oferuje najwyższy na rynku kurs na to zdarzenie - koszt gry to 16zł a za trafienie tej "3" wygrana to 90zł.
Inaczej mówiąc: jeśli co max. 5-te losowanie, będziemy w każdej z tych 3 parek ( 1-2; 3-4; 5-6 ) mieli minimum po jednym równolegle trafieniu , to będziemy po stronie wygranych - gdyż koszt 5 gier wyniesie 5x16=80zł, a wygrana to 90zł.
Na bazie tego w/w rozpisu ,rysują się bardzo ciekawe możliwości podstawiania do każdej z grup także i innych układów liczb oraz zdarzeń sportowych do zakładów bukmacherskich.
Pozdrawiam
edi8
Przyjaciół ma się wśród ludzi, a nie wśród drobiu z ptasim móżdżkiem.
Więcej nie napiszę, bo mnie mnie Przyjaciel Pasko zbanuje, a to ostatnio zdarza mu się jak napisał, nawet pod wpływem chwili...
Pozdrawiam.
Więcej nie napiszę, bo mnie mnie Przyjaciel Pasko zbanuje, a to ostatnio zdarza mu się jak napisał, nawet pod wpływem chwili...
Pozdrawiam.
edi8
napisz jak wedlug ciebie gralbys w ML
probujac trafic 4/4 przy maksymalnym
nakladzie 120 zl na gre tak aby miec
3 gry do pulapu 360 zl czyli tyle co fortuna placi za 4/4.
Jestem ciekaw jakbys to rozwiazal?.
Wiem z doswiadczenia ze granie duza iloscia stref nie przynosi rezultatow poniewaz prawie zawsze jedna strefa psuje nam caly sposob grania.
Twoj ostatni przyklad systemu strefowego jest ok tylko jak czesto bedziemy mieli 1/2-1/2-1/2 aby wygrac to 3/3.
Mnie bardziej interesuje 4/4 bo tu sie zaczynaja powazne pieniadze.
pozdr.
napisz jak wedlug ciebie gralbys w ML
probujac trafic 4/4 przy maksymalnym
nakladzie 120 zl na gre tak aby miec
3 gry do pulapu 360 zl czyli tyle co fortuna placi za 4/4.
Jestem ciekaw jakbys to rozwiazal?.
Wiem z doswiadczenia ze granie duza iloscia stref nie przynosi rezultatow poniewaz prawie zawsze jedna strefa psuje nam caly sposob grania.
Twoj ostatni przyklad systemu strefowego jest ok tylko jak czesto bedziemy mieli 1/2-1/2-1/2 aby wygrac to 3/3.
Mnie bardziej interesuje 4/4 bo tu sie zaczynaja powazne pieniadze.
pozdr.
WITAM I POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZIOMALI PO KUPONIE.WSZYSTKIM GRATKI NAWET TYM CO MIKOŁAJ NIE DAŁ NAWET NA LIZAKI -NIE MARTWCIE SIĘ PUSZCZAJCIE DZISIAJ SWOJE WCZORAJSZE KUPONY BOWIEM KTO NIE WYGRAŁ WCZORAJ WYGRA DZIS.P O W O D Z E N I A
Weszło to z pięciu trójek pozostałych z losowań w pionie ,a więc:
2,12,21
20,22,60
6,41,43
8,25,29
33,50,69
Liczba 6 zwaliła układ,znajdowała się w środku...
2,12,21
20,22,60
6,41,43
8,25,29
33,50,69
Liczba 6 zwaliła układ,znajdowała się w środku...
Zobaczymy co teraz wyniknie,może już na dziś...może KACZOR coś podpowie :
6,43
50,69
54,76,80 ( z 1 grudnia)
35,56,59
6,43
50,69
54,76,80 ( z 1 grudnia)
35,56,59
Poniewarz zrobilo sie nie milo zegnam czynnie grajacych.Na razie schodze z czatu.Nie pisze do kiedy bo kalendarium czuwa.
...OPA JESZCZE NIA MAM JASNEGO ROZEZNANIA CO I JAK ALE TAK JAK WCZORAJ NAPISAŁEM WARTO PRZYPATRZEĆ SIĘ PARZYSTM I POCHODNYM WCZORAJSZEGO LOSOWANIA ...
Kogucik,dlaczego piszesz poniewarz przez rz,pisz o tak : poniewaz i będzie ok. bo niektórzy na pewno będą się nabijać...a szczególnie nowi na stronce.
... TAK TAK ALE UWZGLĘDNIJ TAKŻE TE BLISKOSĄSIEDZKIE..ATAK NA DZISIAJ TO MI SIĘ MARZY TAKA 5-KA 41 43 47 77 17 :))))))))
tomcio1972: w podanym powyżej przeze mnie rozpisie systemu strefowego na 3 grupy po 2 liczby, wbudowany jest "bezpiecznik" w postaci tej opisanej możliwości 4 kolejnych potknięć przy typowaniu 3 grup - bo nawet trafiając tylko co 5-te losowanie będziemy wygrani.
Gdybyśmy rozważyli zainwestowanie wymienionej przez Ciebie kwoty 360zł do zagrania w/w systemem strefowym po 8 zakładów na 5 kolejnych losowań , to 360:5=72zł a 72:8=9zł.
Czyli obstawiamy te 8 zakładów dziennie ze stawką 9zł każdy.
Trafiając choć 1z5 razy te 1/2-1/2-1/2 wygramy 9x50x0,9=405zł czyli 45zł.
To tylko tak tytułem przykładowego zagospodarowania kwoty 360zł , zaś co do zawartego w Twoim wpisie zapytania o 4/4 to się dziś odezwę...
Pzdr.
Gdybyśmy rozważyli zainwestowanie wymienionej przez Ciebie kwoty 360zł do zagrania w/w systemem strefowym po 8 zakładów na 5 kolejnych losowań , to 360:5=72zł a 72:8=9zł.
Czyli obstawiamy te 8 zakładów dziennie ze stawką 9zł każdy.
Trafiając choć 1z5 razy te 1/2-1/2-1/2 wygramy 9x50x0,9=405zł czyli 45zł.
To tylko tak tytułem przykładowego zagospodarowania kwoty 360zł , zaś co do zawartego w Twoim wpisie zapytania o 4/4 to się dziś odezwę...
Pzdr.
No i stało się Pan Totolotek wyłożył (dołożył ze swojej kieszeni)na kumulację dodatkowe 20 milionów złotych.
Brawo, brawo, brawo, oby więcej takich kumulacji, a wszyscy Polacy będą milionerami.
Pozdr.
Brawo, brawo, brawo, oby więcej takich kumulacji, a wszyscy Polacy będą milionerami.
Pozdr.
witam gdzie ja moge tu kupic pewne libczy albo mogl by sie podzielic ta infornacja jakie moga byc te liczby jurto
w kiosku, tylko musisz mówić po włosku.
Zamówienia na liczby można składać na kilogramy lub na sztuki, bywają zwykłe i ozdobne, mosiężne i papierowe, uliczne i na domowe, szczęśliwe i niefartowne, ale zawsze towar extra klasa........ Miłego dnia i uśmiechów na lata.
Bo to ma się.(za darmo)
Zamówienia na liczby można składać na kilogramy lub na sztuki, bywają zwykłe i ozdobne, mosiężne i papierowe, uliczne i na domowe, szczęśliwe i niefartowne, ale zawsze towar extra klasa........ Miłego dnia i uśmiechów na lata.
Bo to ma się.(za darmo)
witam kochanych graczy lotto mam wściekły humor sama na siebie i też z własnej głupoty wczoraj na dl,typowałam 8,11,16,19,26,28 oczywiście na brudno i pomyślałam to nie realne są taki i pozmieniałam ,,,a to pech pocieszcie mnie choć ciut ,
Ilość wystąpień poszczególnych liczb w typowanych obecnie jest inaczej ?
Mila : Jeśli Cię to pocieszy to miałam takie samo odczucie w stosunku do 28 i 19. Za to 11 i 26 jest u mnie na każdym kuponie I co z tego ?
tomcio1972:
do Twojego zakładanego trafienia 4/4 , podszedłbym idąc trochę dłuższą drogą oczekiwania na to 4/4 , bo nie w trzech podejściach po 120zł jak Ty to sugerujesz , a w pięciu po 72 zł...
Wybieram dwie grupy po 4 liczby i dla ułatwienia i ograniczenia ilości nadawanych kuponów ( zamiast 36 oddzielnych po 2zł ), wrzucam je do bloków w rozpisie blokowym:
a/ B1 ( 1-2-3-4 )
b/ B2 ( 5-6-7-8 )
które gram w systemie 2z4 każdy, ze stawką 2zł , co da (2z4)x(2z4)=6x6=36x2=72zł dziennie.
Czyli te 360zł wkładu pozwala mi grać przez 5 dni , bo 72x5=360zł a więc Twoje ( minimalne! )kryterium zwrotu kasy przy zakładanym trafieniu 4/4 , tu uzyskane poprzez równoległe trafienie po 2z4 w obu blokach - wydłużam do 5 dni , wobec tych 3 dni u Ciebie.
Myślę ,że czynnik rozciągniętego czasu oczekiwania jest tu na tyle ważny i istotny , że wart Twego rozpatrzenia.
Pozdrawiam
edi8
do Twojego zakładanego trafienia 4/4 , podszedłbym idąc trochę dłuższą drogą oczekiwania na to 4/4 , bo nie w trzech podejściach po 120zł jak Ty to sugerujesz , a w pięciu po 72 zł...
Wybieram dwie grupy po 4 liczby i dla ułatwienia i ograniczenia ilości nadawanych kuponów ( zamiast 36 oddzielnych po 2zł ), wrzucam je do bloków w rozpisie blokowym:
a/ B1 ( 1-2-3-4 )
b/ B2 ( 5-6-7-8 )
które gram w systemie 2z4 każdy, ze stawką 2zł , co da (2z4)x(2z4)=6x6=36x2=72zł dziennie.
Czyli te 360zł wkładu pozwala mi grać przez 5 dni , bo 72x5=360zł a więc Twoje ( minimalne! )kryterium zwrotu kasy przy zakładanym trafieniu 4/4 , tu uzyskane poprzez równoległe trafienie po 2z4 w obu blokach - wydłużam do 5 dni , wobec tych 3 dni u Ciebie.
Myślę ,że czynnik rozciągniętego czasu oczekiwania jest tu na tyle ważny i istotny , że wart Twego rozpatrzenia.
Pozdrawiam
edi8