Wpisy 34 933 – 35 033
4 grudnia 2008 01:04 → 5 grudnia 2008 00:07, 100 wpisów
dzisiaj polowanie na grubą kasę
kolektury będą znowu miały szturm,OPA życzę Ci przyjemnej pracy a wszystkim
wysokich wygranych,zaraz zbieram się do pracy,może to już ostatni dzień?
hejka do wieczora!
kolektury będą znowu miały szturm,OPA życzę Ci przyjemnej pracy a wszystkim
wysokich wygranych,zaraz zbieram się do pracy,może to już ostatni dzień?
hejka do wieczora!
małe pytanie czy wierzycie w sny?
dzisiaj nad ranem śniły mi się cyfry
ale jeszcze na tym starym kuponie z kalką 1,3,17,21,26 szóstej nie było...
dzisiaj nad ranem śniły mi się cyfry
ale jeszcze na tym starym kuponie z kalką 1,3,17,21,26 szóstej nie było...
"bella34": ten stary kupon z kalką to jest Ci chyba znany z opowiadań rodziców a nie z autopsji.
Jeśli pozwolisz, to też zagram te Twoje wyśnione numerki...
Jeśli pozwolisz, to też zagram te Twoje wyśnione numerki...
dzisiaj 71 do powtorki i do tego 22, i 46 za stowke pojdzie
a w DL chyba wyleci 1,7
a w DL chyba wyleci 1,7
Do wpisu 34908:
Hej dzieciaku, czyli graczu 1987.
Sądząc po nicku jesteś jeszcze bardzo młodym i niedoświadczonym z racji tegoż wieku człowiekiem, i jeszcze ci się "wody w uszy nie nalało".
Przykład o wygraniu 10 milionów, jest o tyle nie trafny, że za życia twojego i ewentualnie twoich dzieci wnuków i prawnuków nikomu tu na czacie taka sytuacja się nie wydarzy, a przynajmniej jest mało realna i prawdopodobieństwo wynosi jak 1 do 14 milionów, gdyż każde losowanie to oddzielne rozdanie.
Ty w tej chwili, być może grasz za pożyczone od T.S pieniądze, ale zobaczysz jak szybko się skończą i niestety, ale dalej przyjdzie już grać za swoje,a to jest niestety dużo trudniejsze.
Nie pisał bym tego gdybym nie znał takich przypadków, ale być może i ty ich poznasz, a wtedy zmienisz zdanie.
Najlepszym dowodem mojej tezy jest typowanie innych czatowników, którzy potwierdzają, że ich liczby z reguły nie trafiają wylosowanych liczb.
Na koniec powiem, to ty raczej odwal się od innych, bo jesteś zagrożeniem dla nich, tak jak niektórzy starsi gracze, których przez grzeczność nie wymienię, a którzy między wierszami przyznają jak duże kwoty już utopili w tych grach.
Ja nie jestem misjonarzem, chociaż bym bardzo chciał nim być, bo to bardzo szczytne zajęcie, ale ty na pewno jesteś na dobrej drodze do uzależnienia od hazardu.
Podam przykład: Dopóki wielbłąd ma pełne garby, dopóty jest silny i może iść przez pustynię, ale zawsze przychodzi kres bo zapasy tłuszczu w garbach się skończą i jak ich Pan Arab nie uzupełni to dalej nie pójdzie, a zginie.
To samo dzieje się z graczem, dopóki ma pieniądze na grę to gra, czasem nawet nie za swoje, ale gdy zapasy gotówki (tłuszczu) się skończą to i granie się skończy, pozostanie tylko liczyć na innych (Araba), którzy cię będą doładowywać.
Piszę tu o ludziach mocno zaangażowanych w gry, którym granie przesłania cały świat i poza tym na nic nie mają czasu.
Myślę,że ciebie to nie dotyczy i nie będzie, być może dzięki mojej i innych tu realnie myślących ludzi przestrogom, ale jeśli jesteś tak zadufany, że to wszystko czcza gadanina, to nie czytaj następnych wpisów moich i t.p, a graj dalej na 1 liczbę po 800 złotych i ciesz się z wygranych.
Pozdrawiam.
Po pierwsze zagrałem za 1100 zł...
Po drugie... masz racje... mam w dupie te Twoje wypociny... wiec nie bede ich juz czytal.
pa.
Po drugie... masz racje... mam w dupie te Twoje wypociny... wiec nie bede ich juz czytal.
pa.
Cieszę się, na razie jest tak jak to przewidziałem wcześniej, że trafisz liczbę 71, Powinieneś mi podziękować, że moja wróżba się spełniła, ale jednocześnie chciałbym aby dalsza część moich wróżb się nie spełniła.
Bo to, że jesteś zadufany w sobie to jest już faktem.
Masz rację, nie czytaj, rób swoje, idź drogą mistrza kogucika19 lub innego guru np: MARIO OLSZTYN lub swoją niepowtarzalną ścieżką.
Powodzenia. Pa.
Bo to, że jesteś zadufany w sobie to jest już faktem.
Masz rację, nie czytaj, rób swoje, idź drogą mistrza kogucika19 lub innego guru np: MARIO OLSZTYN lub swoją niepowtarzalną ścieżką.
Powodzenia. Pa.
Widze Realista ze ty przyczepiasz sie do kazdego jak wsza do ogona a juz ci wczesniej napisalem ze kazdy jest kowalem swojego losu i sam decyduje co robi ze swoim zyciem.Ty chyba masz nadmiar wolnego czasu wiec lepiej wez sie do pracy a bedziesz mial z tego wiekszy pozytek!!!!!
REALISTO poniewarz wymieniles mnie z nika to ci uroczyscie oswiadczam ze nie jestem w plecy z gra a juz teraz na duzym przodzie,nastepnie powiem tak ,ze jak sie wygralo to nie ma co stawiac wszystkiego znow na 1 liczbe tylko zagrac bardziej racjonalnie,ale nie moja kasa nie moj problem,ja moge tylko sluzyc swoja rada jako praktyk,ale nigdy nie bede krytykowal drugiego za jego gre.To jego wybor jego kasa i nikomu nic do tego.Tak na koncu zamiast sie klocic zagladnijcie na liczby swiata pomyslcie,tam jest naprawde wielka kasa do zrobienia,a nie czymajcie sie tego durnego multilotka.Sprawcie kursy i zobaczycie,ja juz pierwsze sukcesy odnosze i za ta sama kase a dwa razy wiecej.Wiec nie klotnia a dobre rady by sie przydaly.Ja zawsze przypominam o lyzeczce,a nie chochli,oraz ze szczescie nie trwa wiecznie ale myslac mozemy mu przedluzyc pobyt u nas .Pozdrawiam
kogucik a moze zalozysz temat o graniu w fortunie?
to propozycja a nie zaczepka oczywiscie... na pewno wielu skorzystalo by z Twojej wiedzy...
to propozycja a nie zaczepka oczywiscie... na pewno wielu skorzystalo by z Twojej wiedzy...
GRACZU zalozylem tam temat i zobacz czy ktokolwiek cos napisal ciekawego,jakies propozycje,zmiany,uwagi,nic tylko 350 wejsc dziennie i zadnych uwag.Jedyna osoba byla P. KRYSTYNA389 ktora byla uprzejma zwrocic moja uwage w ta strone a ja skorzystalem,nie bylo mnie jak ktos zauwazyl na czacie bo liczylem i przygotowywalem material do gry,a to bardzo zmudna praca,i uwazam ze tak jak ja kazdy zrobi sam a nie pojdzie na gotowizne albo zacznie krytykowac,Ja tylko wskazuje kierunek tak jak mnie wskazala P.KRYSTYNA389.I tyle,coz wiecej pisac,nawet nikt nie napisal czy zkorzystal z gry na NIE wychodzace czy ktos cos wygral,a tu tylko widac i czytac prosby,podajcie jakies liczby,co to znaczy podajcie a samemu glowa ruszyc,a nie potem drugiego krytykowac ze mu sie nie sprawdzilo,i jak to jest z tymi twoimi typami,spojzcie na opinie niektorych co do GROMA jak mu cos nie wyjdzie odrazu slowa krytyki sie odzywaja bo on nie moze byc nieomylny,ale juz taki charakter Polaka jest,na tacy gotowe ,a jak nie wyjdzie to zabic poslanca.Pozdrawiam
Kogucik 19.Bardzo sie cieszę,że przekonałeś się do liczb świata w fortunie( czasem potrzeba czasu prawda?).Washington lotto,floryda i włoskie lotto,gdy wprowadzi sie do programu.Nasuwa ciekawe spostrzeżenia.pozdrawiam.
Witam wsztstkich.
Zgodnie z obietnicą podaję po raz ostatni prognozy dla ,,LWA,,i ,,WODNIKA,,
<
Okresy pomyślne w ciągu roku.
od 23 lipca do 23 sierpnia.
od 23 listopada do 21 grudnia.
od 21 marca do 20 kwiwtnia.
Okresy pomyślne w ciągu miesiąca.
od 1 do 3 .
od 11 do 13
od 21 do 23.
Okresy pomyślne w ciągu dnia.
0d 1- 2
od 9- 10
od 17- 18.
Pozdrawiam .
A wodnika podawałem,proszę sobie poszukac.
I jeszcze jedno,nie będę tu więcej nic podawać.
Sąludzie,niedowiarki co uważają,że mam coś wspólnego z wrożkami.
Znowu nie trafione,a szkoda.
Ludzie grają za swoje pieniądze i ich jest decyzja ile na to przeznaczają.
Nie wiem co Ty Realisto chcesz udowodnić twoimi wpisami,?.
Ludzie grali i grać będa.
Ja wole zagrąc N.P.za 2.50.zł niż kupić paczkę papierosów.
Tu masz pole do popisu by M łodych ludzi odciągnąć od nałogu jaki jest palenie papierosów.
A na koniec CI powiem,że Ja nie gram za swoje pieniądze a totalizatora od przeszło 3 lat.
Wszystkich Was pozdrawiam i życzę wspaniałych wyników w grach lotto.
Zgodnie z obietnicą podaję po raz ostatni prognozy dla ,,LWA,,i ,,WODNIKA,,
<
od 23 lipca do 23 sierpnia.
od 23 listopada do 21 grudnia.
od 21 marca do 20 kwiwtnia.
Okresy pomyślne w ciągu miesiąca.
od 1 do 3 .
od 11 do 13
od 21 do 23.
Okresy pomyślne w ciągu dnia.
0d 1- 2
od 9- 10
od 17- 18.
Pozdrawiam .
A wodnika podawałem,proszę sobie poszukac.
I jeszcze jedno,nie będę tu więcej nic podawać.
Sąludzie,niedowiarki co uważają,że mam coś wspólnego z wrożkami.
Znowu nie trafione,a szkoda.
Ludzie grają za swoje pieniądze i ich jest decyzja ile na to przeznaczają.
Nie wiem co Ty Realisto chcesz udowodnić twoimi wpisami,?.
Ludzie grali i grać będa.
Ja wole zagrąc N.P.za 2.50.zł niż kupić paczkę papierosów.
Tu masz pole do popisu by M łodych ludzi odciągnąć od nałogu jaki jest palenie papierosów.
A na koniec CI powiem,że Ja nie gram za swoje pieniądze a totalizatora od przeszło 3 lat.
Wszystkich Was pozdrawiam i życzę wspaniałych wyników w grach lotto.
Podaje po raz kolejny gg oto ono:6918272.Pozdrawiam,Tak na wstepie to ja juz bylem na liczbach swiata,ale braklo zapalu,i nie znudzila mi sie gra w lotto,a teraz szukam przygody,moge sobie na to pozwolic,bo wprawdzie gram za swoj kapital,ale wygrane albo odkladam albo inwesuje za wygrane nigdy nie gralem,i nie zamierzam.To tak jak w banku wyplaca sie co kwartal odsetki a kapital dalej pracuje tylko marnie ale sposob taki sam.Pozdrawiam
Pod wypowiedziami GROMA podpisuje sie dwoma rekami.Sam bylem nalogowym palaczem i od 3 lat nie pale ,rzucilem w jeden dzien,i nikogo w tym czasie nie zabilem,wiec nie palcie tylko grajcie bo taniej i zdrowiej,lub przeznaczcie zaoszczedzona kase na inne przyjemnosci.Pozdrawiam
GROM - nie pomyśl że się Ciebie czepiam , ale mam cholernie dobrą pamięć i coś mi się nie zgadza w Twoim ostatnim wpisie:
"Ja nie gram za swoje pieniądze a totalizatora od przeszło 3 lat"...
bo mam świeżo w pamięci, to co tu sam na mini czacie przecież napisałeś , że żona wydziela Ci 500zł miesięcznie na grę.
"Ja nie gram za swoje pieniądze a totalizatora od przeszło 3 lat"...
bo mam świeżo w pamięci, to co tu sam na mini czacie przecież napisałeś , że żona wydziela Ci 500zł miesięcznie na grę.
Do wpisu 34950:
Świetnie, już ci odpowiadam.
Im większy kredyt dostaniesz od Totalizatora, tym dłużej i mozolniej go spłacasz. W twoim przypadku trwa to już 3 lata i końca nie widać bo spłacasz ten zaciągnięty kredyt u T.S bardzo małymi ratami, jak sam piszesz po 2zł 50 groszy, ale tego boleśnie nie odczuwasz i jesteś z tego oczywiście w miarę zadowolony.
Gorzej jest z tymi co wpłacają np; po 1100 złotych, a ilość rat jest dość długa, dla nich tp prawdziwa męka, nocne poty, skoki ciśnienia i szalona huśtawka nastrojów.
O tej swoistej huśtawce wspominał kiedyś szacowny kogucik19, że nie życzy nikomu takich doznań.
Pamięć ludzka jest jednak krótka i pamiętamy to co dobre, a zapominamy o złych doznaniach.
Tak czy siak, jeśli grać to nie tak by się w tym całkowicie zatracić, bo to na pewno nie przyniesie nic dobrego jak palenie papierosów, o którym byłeś łaskaw wspomnieć.
Powodzenia na niwie horoskopów i innych wróżb,łącznie ze wróżeniem z fusów.
Pozdrawiam.
Świetnie, już ci odpowiadam.
Im większy kredyt dostaniesz od Totalizatora, tym dłużej i mozolniej go spłacasz. W twoim przypadku trwa to już 3 lata i końca nie widać bo spłacasz ten zaciągnięty kredyt u T.S bardzo małymi ratami, jak sam piszesz po 2zł 50 groszy, ale tego boleśnie nie odczuwasz i jesteś z tego oczywiście w miarę zadowolony.
Gorzej jest z tymi co wpłacają np; po 1100 złotych, a ilość rat jest dość długa, dla nich tp prawdziwa męka, nocne poty, skoki ciśnienia i szalona huśtawka nastrojów.
O tej swoistej huśtawce wspominał kiedyś szacowny kogucik19, że nie życzy nikomu takich doznań.
Pamięć ludzka jest jednak krótka i pamiętamy to co dobre, a zapominamy o złych doznaniach.
Tak czy siak, jeśli grać to nie tak by się w tym całkowicie zatracić, bo to na pewno nie przyniesie nic dobrego jak palenie papierosów, o którym byłeś łaskaw wspomnieć.
Powodzenia na niwie horoskopów i innych wróżb,łącznie ze wróżeniem z fusów.
Pozdrawiam.
Kto doradzi,jak rzucić palenie?
Może Ty,Najmądrzejszy z Mądrych?
Chyba zakochany jesteś w sobie,skoro uwazasz że tylko Ty masz racje.
Troche pokory.
Jesteś taką Dodą tego czatu:
Ch...a wiesz,ale sie mądrzysz.
Może Ty,Najmądrzejszy z Mądrych?
Chyba zakochany jesteś w sobie,skoro uwazasz że tylko Ty masz racje.
Troche pokory.
Jesteś taką Dodą tego czatu:
Ch...a wiesz,ale sie mądrzysz.
murphy.Tak bo to co wygram oddaję żonie.
A z tego ( czyli pieniędzy wygranych) dostaję od żony na kolejne miesiące gry od 200 -500 zl miesięcznie.
Więc cały czs są to pieniądze wygrane.
pozdraw.
P.S. Teraz to Ci się powinno zgadzać.?
A z tego ( czyli pieniędzy wygranych) dostaję od żony na kolejne miesiące gry od 200 -500 zl miesięcznie.
Więc cały czs są to pieniądze wygrane.
pozdraw.
P.S. Teraz to Ci się powinno zgadzać.?
Witam. Mam takie pytanie co do Totomixa... Gdybym puscił parkę -że nie wpadnie- "a","b":. a weszła by jedna liczba z nich, to czy wygrana zostanie mi wypłacona, czy to muszą obie cyfry nie wejść? Dziekuję za ewetualną odpowiedź.
Maksiu 78.
Masz rację,trzeba korztstać puki można.
P.S. czy Twój poprzedni wpis odnosił sie do mnie.?
pozdrawiam.
Masz rację,trzeba korztstać puki można.
P.S. czy Twój poprzedni wpis odnosił sie do mnie.?
pozdrawiam.
Do wpisu 34956
Tak się składa,że wiem jak rzucić palenie, ale niestety ten przepis jest dla ludzi mądrych, a przynajmniej normalnych.
Takim głupolokom jak Ty Maksiu człowieczku mały, żadne rady nie pomogą, bo ten kto ma ptasi móżdżek tego nie zrozumie.
Tak na marginesie , to przy Dodzie, jesteś zerem, nie godnym nawet by wymienić jej nazwisko, a raczej pseudonim artystyczny.
Żal, mi ciebie synku.
I jeszcze rada, nie używaj wulgaryzmów, bo dostaniesz bana i będziesz miał pretensje do wszystkich, że zostałeś sprowokowany jak "edi8" (znane wszystkim niewiniątko)
Nie pozdrawiam.
Tak się składa,że wiem jak rzucić palenie, ale niestety ten przepis jest dla ludzi mądrych, a przynajmniej normalnych.
Takim głupolokom jak Ty Maksiu człowieczku mały, żadne rady nie pomogą, bo ten kto ma ptasi móżdżek tego nie zrozumie.
Tak na marginesie , to przy Dodzie, jesteś zerem, nie godnym nawet by wymienić jej nazwisko, a raczej pseudonim artystyczny.
Żal, mi ciebie synku.
I jeszcze rada, nie używaj wulgaryzmów, bo dostaniesz bana i będziesz miał pretensje do wszystkich, że zostałeś sprowokowany jak "edi8" (znane wszystkim niewiniątko)
Nie pozdrawiam.
Realisto
Ty mnie nie strasz banem,kmiotku :-)
Moj ptaszek ma wiekszy mozdzek,niż Twoj. :-)
A te Twoje wypociny... :-)
Dziekuje za Twoje "rady".
Ja też mam jedną dla Ciebie:
Jeżeli zwracasz sie do kogoś na tym czacie, to zwracaj sie nickiem,a nie "do wpisu 2...."
Troszke kultury nie zawadzi. :-)
A teraz wymyśl sobie najbrzydsze przekleństwo i wyobraż sobie,że tym słowem Cie żegnam. :-)
Ty mnie nie strasz banem,kmiotku :-)
Moj ptaszek ma wiekszy mozdzek,niż Twoj. :-)
A te Twoje wypociny... :-)
Dziekuje za Twoje "rady".
Ja też mam jedną dla Ciebie:
Jeżeli zwracasz sie do kogoś na tym czacie, to zwracaj sie nickiem,a nie "do wpisu 2...."
Troszke kultury nie zawadzi. :-)
A teraz wymyśl sobie najbrzydsze przekleństwo i wyobraż sobie,że tym słowem Cie żegnam. :-)
Do Groma, Skoro już jest aż tak źle z Tobą, że nie potrafisz kontrolować się sam w grach, a musisz mieć dozór żony, która limituje twoje wydatki na gry(kontroluje), to świadczy o tym, że poziom Twojego zaangażowania w gry losowe jest stanowczo za wysoki.
Powinna ci się zapalić czerwona lampka, bo już w tej chwili jesteś na równi pochyłej i bardzo łatwo się Ci będzie stoczyć.
Moim zdaniem rację ma murphy, że oszukujesz samego siebie i nie zdajesz sobie sprawy ze swojego beznadziejnego położenia.
Współczuję.
Pozdrawiam murphyego.
Powinna ci się zapalić czerwona lampka, bo już w tej chwili jesteś na równi pochyłej i bardzo łatwo się Ci będzie stoczyć.
Moim zdaniem rację ma murphy, że oszukujesz samego siebie i nie zdajesz sobie sprawy ze swojego beznadziejnego położenia.
Współczuję.
Pozdrawiam murphyego.
do wpisu 34959:
jeśli grasz w Totomixie zwykły zakład od stawki 2zł, to musisz mieć wszystko trafione aby zakład był wygrany.
Możesz jednak zawrzeć zakład systemowy na bloki np.2z3 ze stawką podstawową 1zł , czyli za 3zł i wtedy aby być wygranym muszą Ci wejść minimum 2 bloki z kilkoma liczbami ( parkami? ) w każdym bloku - granymi jako te ,które mają nie wejść.
Czyli gdybyś zagrał blok 1 ( 1,2 ) , blok 2 ( 3,4) a blok 3 (5,6) i dziś nie wylosują liczb 1,2 3,4 ale 5,6 tak , to jesteś wygrany , bo wejdą Ci bloki 1 i 2.
jeśli grasz w Totomixie zwykły zakład od stawki 2zł, to musisz mieć wszystko trafione aby zakład był wygrany.
Możesz jednak zawrzeć zakład systemowy na bloki np.2z3 ze stawką podstawową 1zł , czyli za 3zł i wtedy aby być wygranym muszą Ci wejść minimum 2 bloki z kilkoma liczbami ( parkami? ) w każdym bloku - granymi jako te ,które mają nie wejść.
Czyli gdybyś zagrał blok 1 ( 1,2 ) , blok 2 ( 3,4) a blok 3 (5,6) i dziś nie wylosują liczb 1,2 3,4 ale 5,6 tak , to jesteś wygrany , bo wejdą Ci bloki 1 i 2.
Oczywiście w tym w/w przykładzie ta wygrana będzie iluzoryczna , bo nawet nie odda Ci kosztu gry wynoszącego minimum 3zł...ponieważ za 2 takie bloki przy malutkich kursach na liczby , które mają nie zostać wylosowane 1.22 - "wygrasz" raptem 2zł
Maksiu, nie chciałem używać twojego nicka, bo tak ma na imię pies mojej siostry, i bez obrazy,ale jest lepiej wychowany od ciebie, a jest jeszcze szczeniakiem.
Powiem krótko: nie szczekaj, zawrzyj pysk i leżeć.
Tego się domagałeś?
Pies mojej siostry by to zrozumiał, ciekawe czy jesteś na tyle dobry, by też to zrozumieć i być mądrzejszy chociaż od niego.
Oj chyba ban cię nie ominie........
Powiem krótko: nie szczekaj, zawrzyj pysk i leżeć.
Tego się domagałeś?
Pies mojej siostry by to zrozumiał, ciekawe czy jesteś na tyle dobry, by też to zrozumieć i być mądrzejszy chociaż od niego.
Oj chyba ban cię nie ominie........
jeden moze przeznaczyc na gre 100 zł drugi 1000 zł miesiecznie.
ALE CO KOMU DO MOICH PIENIEDZY I SPOSOBU W JAKIE JE WYDAJE?
Niektorzy tworza tu patologie... nikt tu własnym dzieciom chleba od ust nie zabiera zeby miec na lotka wiec bez przesady...
ALE CO KOMU DO MOICH PIENIEDZY I SPOSOBU W JAKIE JE WYDAJE?
Niektorzy tworza tu patologie... nikt tu własnym dzieciom chleba od ust nie zabiera zeby miec na lotka wiec bez przesady...
Dziękuje Ci MURPHY bardzo serdecznie za udzielenie mi odpowiedzi :) Bywaj!
Realisto. Jednego ci nie mozna zarzucic a to tego ze czytasz dokladnie to co ktos napisze aby w odpowiednim momencie to wykorzystac,masz racje bylo w ciagu rocznego mojego grania pare stresow ale i ty je masz choc nie grasz wiec chyba to zly przyklad,ale nawet gdyby przyjac ze masz racje to ten jak mowisz stres powoduje i czlowieka pelna mobilizacje,zastanowienie sie nad problemem wiec jest tworczym stresem,ale jak by na to nie parzec milym nie jest,ale czy mozna zyc bez stresu,ty nie grasz masz inne problemy naprzyklad jak zapelnic swoj czas skoro nie masz innych zainteresowan,to tez jest stres co dajesz do zrozumienia w swoich wpisach,kazdy ma stres naewt gankster ma stres,choc zna komendanta policji i boi sie zeby go nie zmienili,i skoczek spadochronowy ma stres,jak widzisz stres nam towarzyszy a nasz czyli graczy jest kontrolowany,ale skoczek juz wie ze jak mu sie zaden spadochron nie otworzy to zestresowany spadnie i narobi duzo huku spadajac.Po to jest stres zeby mobilizowal a nie powodowal odpuszczenie tematu,tylko ludzie silni umiacy sobie poradzic ze stresem,maja szanse zaistnienia,i przezycia w tym zestresowanym swiecie.Zrobilem sobie chwilke przerwy i wracam do statystyk,wiec nastepne wejscie znow jak oczka zaczna bolec i jak bede widzial podwojnie przygotowywane tabele. Pozdrawiam.
do ( autora ) wpisu 34959:
idąc dalej z tymi blokami zagranymi w systemie 2z3 na liczby , które mają nie być wylosowane - to dopiero utworzenie bloków po 3 liczby w każdym bloku i przy wejściu 2z3 bloków odda Ci to koszt gry , czyli te 3zł i jest to jakąś asekuracją , gdyby 1 z bloków nie wszedł , bo wtedy odzyskasz nakład wkładu na grę.
idąc dalej z tymi blokami zagranymi w systemie 2z3 na liczby , które mają nie być wylosowane - to dopiero utworzenie bloków po 3 liczby w każdym bloku i przy wejściu 2z3 bloków odda Ci to koszt gry , czyli te 3zł i jest to jakąś asekuracją , gdyby 1 z bloków nie wszedł , bo wtedy odzyskasz nakład wkładu na grę.
Poza tym jest tu chyba jeden osobnik z rodziny baranowatych który nie pojmuje podstawowych spraw.
Wyjaśnijmy sobie:
Gdy zawieram zakład(umowe) z TS to nie na zadną pożyczke ale na to, że podejmuje sie wytypowania liczb...
Więc w wypadku wygranej dalej gram za swoje pieniądze... bo zawarłem taki układ... więc gadanie NIBY mądrym językiem, że to jest tylko pożyczka bo i tak oddasz do TS to tylko głupie farmazony... powtarzane przez osobników łudząco podobnych do słynnych moherowych beretow ojca rydzyka...
Wyjaśnijmy sobie:
Gdy zawieram zakład(umowe) z TS to nie na zadną pożyczke ale na to, że podejmuje sie wytypowania liczb...
Więc w wypadku wygranej dalej gram za swoje pieniądze... bo zawarłem taki układ... więc gadanie NIBY mądrym językiem, że to jest tylko pożyczka bo i tak oddasz do TS to tylko głupie farmazony... powtarzane przez osobników łudząco podobnych do słynnych moherowych beretow ojca rydzyka...
koguciku19 , nie masz racji pisząc ,że "realista" nie gra , bo ta moja cholerna pamięć podpowiada mi jego o tym graniu wypowiedź ,ktorą odszukałem i której fragment z wpisu 34885 zacytuję:
"nieprawdą jest to, że nie gram w ogóle. Bo gram, jestem właściwie wygranym, a zawdzięczam to właściwym proporcjom i właściwej ocenie ryzyka".
"nieprawdą jest to, że nie gram w ogóle. Bo gram, jestem właściwie wygranym, a zawdzięczam to właściwym proporcjom i właściwej ocenie ryzyka".
MURPHY nie chce mi sie dyskutowac czy gra czy nie bo jak gra to ja go nie rozumie,ale ty masz pamiec nisamowita i bardzo lubisz przytaczac wpisy kogos innego ja to juz znam i juz mam pewnosc a jak jeszcze doradziles gre na systemy to mam 99%pewnosci,ale jak juz kiedys napisalem mam inne zajecia nie tylko multi ktory wieje nuda,mozna troche poprobowac czegos innego.A do soboty juz chyba nie daleko bo chyba ban sie komus konczy juz nie dlugo zreszta ty powinienes wiedziec najlepiej,ale bede wtedy schodzil z drogi,bo jak wiesz w przeciwnym razie znow dojdzie do potyczki,prawda MURPHY.Masz chyba to samo zdanie na ten temat.
nie.
ale mam wrazenie, ze Ty jestes i urazilem Cie tym porowaniem. Racja?
ale mam wrazenie, ze Ty jestes i urazilem Cie tym porowaniem. Racja?
Nie jestem urażony, bo nie ma czym. Ale skoro Ty nie słuchasz, to Twoje osądy na tą sprawę powinieneś zostawić tym którzy mają rozeznanie i słuchają R. M. ? bądźmy uczciwi (; Poza tym Ojciec Rydzyk wypadałoby pisać z dużej litery podobnie jak TS
nie trzeba sluchac radia maryja zeby wiedziec ze caly ten ojciec rydzyk i jego swita to niezly przekret...
ale to tak na marginesie...
ale to tak na marginesie...
wczoraj, przed wczoraj, cały miesiąc i rok, o GRACZu1987 w telewizji mówili to.. w prasie pisali to.. same złe rzeczy. Choć ja o GRACZu1987 nie mam zielonego pojęcia, nie znam, nie widziałem go nigdy , to uważam podobnie JEST ZłY i już (;
mówili "to"
to:
opasłe świnie z wylewającymi sie brzuchami z przepychu w limuzynach za setki tysiecy złotych...
to widac...
to:
opasłe świnie z wylewającymi sie brzuchami z przepychu w limuzynach za setki tysiecy złotych...
to widac...
ponieważ nie chce mi się samodzielnie myśleć, to tak myślę, że to prawda(-; pozdrawiam
Grom proszę jeszcze raz wodnika
Przepraszam to strona o tematyce gier liczbowych czy na temat rozgłośni radiowych ??
Wodnik był już przez GROMA podawany:
"Grać powinieneś w dniach 6 -8 go,16-18 go,i 26-28 go,każdego miesiąca a oddawać kupony w godzinach 13-14 i 21-22".
A wobec tego, iż Wodnik to ten sam trygon powietrza wraz z Bliźniętami i Wagą - to korzystne okresy pokrywają się z tymi w/w znakami i są to:
21.05 - 21.06
24.09 - 23.10
21.01 - 19.02
"Grać powinieneś w dniach 6 -8 go,16-18 go,i 26-28 go,każdego miesiąca a oddawać kupony w godzinach 13-14 i 21-22".
A wobec tego, iż Wodnik to ten sam trygon powietrza wraz z Bliźniętami i Wagą - to korzystne okresy pokrywają się z tymi w/w znakami i są to:
21.05 - 21.06
24.09 - 23.10
21.01 - 19.02
grom ty to masz cierpliwosc ;) moze zaloz temat na forum i bedzie spokoj...
No właśnie!
Bo chyba lepiej dać chętnym wędkę w postaci namiaru ( autor , tytuł , wydawnictwo ) na tę ksiażkę z której czerpiesz GROM informacje , a o której to książce kilka razy tu wspominałeś - niż dawać chętnym rybę...
Ewentualnie zebranie i zamieszczenie na forum dotychczas podanych informacji dla wszystkich 12 znaków zodiaku też jest dobrym wyjściem , wraz z podaniem źrodła czyli tej książki o numerologii.
Bo chyba lepiej dać chętnym wędkę w postaci namiaru ( autor , tytuł , wydawnictwo ) na tę ksiażkę z której czerpiesz GROM informacje , a o której to książce kilka razy tu wspominałeś - niż dawać chętnym rybę...
Ewentualnie zebranie i zamieszczenie na forum dotychczas podanych informacji dla wszystkich 12 znaków zodiaku też jest dobrym wyjściem , wraz z podaniem źrodła czyli tej książki o numerologii.
""Grać powinieneś w dniach 6 -8 go,16-18 go,i 26-28 go,każdego miesiąca a oddawać kupony w godzinach 13-14 i 21-22"". to brzmi jak jakis rytuał, to tak jak z chodzeniem do koscioła co niedziele na 11?! hehe, kolega grom niech sie zastanowi co opublikował
MURPHY nie zaduzo wymagacie od GROMA,zeby podal gotowe choroskopy,literature,ja bym mu jeszcze zaproponowal skreslanie kuponow za wszystkich,i potem wpate wygranej na nasze konta nie bylo by to codowne.Mnie jak cos interesuje ide do ksiegarni,jak nie wiem gdzie szukac pracownik zaprowadzi na dzial astronomi,astrologi,numerologi,i wiele innych podobnych tematow,i wybierzecie literature jaka wam bedzie pasowac.Chyba to najlepsze wyjscie bo niektorych oderwie od to komputera.MURPHY ja jestem zaskoczony ze podales typy na czacie to chyba jakas zmiana lub konspiracyje zagranie.Ale podoba mi sie to mam nadzieje ze trafne czego ci zycze.Mialem chwile ktora minela wiec do nastepnego wejscia.
Mój wpis miał właśnie odciążyć GROMA - i wskazywał jak najłatwiej to zrobić, aby nie był on zasypywany licznymi prośbami , w tym często o informacje jakie już były tu zamieszczone.
Więc się kogut zastanów co bezmyślnie znowu nabazgrałeś - bo u ciebie coraz gorzej z myśleniem , choć sądziłem że poziom dna już dawno masz na tym odcinku logicznego myślenia osiągnięty...
Gdyby GROM zechciał zebrać wszystkie 12 znaków, o jakich dane tu podawał w odniesieniu do numerologii - to każdy chętny by sobie na forum zajrzał lub mając podane źródło, czyli tę książkę mogłby sobie ją zamówić w necie , bo GROM pisał iż jest to książka zagraniczna.
Więc się kogut zastanów co bezmyślnie znowu nabazgrałeś - bo u ciebie coraz gorzej z myśleniem , choć sądziłem że poziom dna już dawno masz na tym odcinku logicznego myślenia osiągnięty...
Gdyby GROM zechciał zebrać wszystkie 12 znaków, o jakich dane tu podawał w odniesieniu do numerologii - to każdy chętny by sobie na forum zajrzał lub mając podane źródło, czyli tę książkę mogłby sobie ją zamówić w necie , bo GROM pisał iż jest to książka zagraniczna.
witam.BRAZIL jak ci poszlo,stawiales na swoje 71.u mnie znowu lipa.Ale proboje dalej . pozdrawim wszystkich
PASKO:
wobec tego, że zbliżamy się do wpisu nr 35000 , to czy możesz zamieścić informację o poprzednich "czasookresach" potrzebnych na dokonanie 5 tysięcy wpisów?
Bo chyba ta lokomotywa pod nazwą mini czat multipasko.pl , nabiera ogromnego tempa i czas od jubileuszowego wpisu nr 30000 , autorstwa "zena" ,minął jakoś szybko!
wobec tego, że zbliżamy się do wpisu nr 35000 , to czy możesz zamieścić informację o poprzednich "czasookresach" potrzebnych na dokonanie 5 tysięcy wpisów?
Bo chyba ta lokomotywa pod nazwą mini czat multipasko.pl , nabiera ogromnego tempa i czas od jubileuszowego wpisu nr 30000 , autorstwa "zena" ,minął jakoś szybko!
Wpis nr 1 - 8 maja 2007
Wpis nr 5 000 - 23 październik 2007
Wpis nr 10 000 - 10 stycznia 2008
Wpis nr 15 000 - 19 luty 2008
Wpis nr 20 000 - 9 kwietnia 2008
Wpis nr 25 000 - 23 lipca 2008
Wpis nr 30 000 - 16 październik 2008
Wpis nr 35 000 - 4 grudnia 2008
Wpis nr 5 000 - 23 październik 2007
Wpis nr 10 000 - 10 stycznia 2008
Wpis nr 15 000 - 19 luty 2008
Wpis nr 20 000 - 9 kwietnia 2008
Wpis nr 25 000 - 23 lipca 2008
Wpis nr 30 000 - 16 październik 2008
Wpis nr 35 000 - 4 grudnia 2008
No nareszcie w domku,stałam dobre 15 minut w kolekturze wyśnione numerki wysłane i jeszcze troszkę na trafił,po drodze jakieś ptaszysko obsr..mi rękaw kurtki...albo będę mieć przesr...albo co?pozdrawiam wszystkich milionerów lub budowniczych stadionów
Bella24- czyn tego ptaszka-oznacza szczęście.Jeśli będzie inaczej-to wypij RedBulla i odpłać mu tym samym.
MURPHY teraz mam juz pewnosc i oto mi chodzilo,wiec jak zwykle w takich przypadkach pisze ze zrobilo sie nie milo i opuszczam czat,zyczac wszystkim wysokich wygranych.Ciekawe ile masz jeszcze nikow w zapasie.
bella34
Wysłałem Twoje wysmione numery.
Nie bedziesz zła z tego powodu?
Hau hau ;-)
Wysłałem Twoje wysmione numery.
Nie bedziesz zła z tego powodu?
Hau hau ;-)
Po mojemu jest to zwykłe zabrudzenie ubrania przez nieodpowiedzialnego ptaka, a wiąże się to z niczym innym jak wydatkami na pralnię.
Szczęście to w g...no wejść przed kościołem.
Źródło: Starożytny Słownik Egipski
( (jak by co spytajcie Groma, on jest ekspertem w tej dziedzinie)
Pozdr.
Szczęście to w g...no wejść przed kościołem.
Źródło: Starożytny Słownik Egipski
( (jak by co spytajcie Groma, on jest ekspertem w tej dziedzinie)
Pozdr.
Maksiu78 Ty złodziejaszku nie jestem zła jak będą miały być tylko dwie 6 to nie ma problema...a jeśli chodzi o redbulla to się uśmiałam hahahah przeciez ten ptak juz by nie latał zginąłby biedak w locie
Ja tez wczoraj w fortunie parke puscilem 71,14,za piatala-45pln,dzisiaj na 77,39 stawiam
Jeśli trendy wynikające z molestowania kulek ML z ostatnich losowań sprawdzą się to dzisiaj wyskoczy 18,19,28,69 i 49?
moje typy na dzis 12,80,1,59,24,13,22,35
i znów w plecy heh,zaś na mnie zarobili
Lipa ale bedzie kumulacjia zobaczycie !!!
Ja dzisiaj 3x 4 z 6
2x 3 z 6
2x 3 z 6
Bolesławie CHrobry szanowny królu
włożyłeś swój wkład w budowę stadionów w naszym pięknym kraju a to już wiele,ja też systematycznie zasilam budżet na budowę i dziś również nie udało się nic wyrwać ale w skrytości ducha liczę na kumulację żeby dalej się połudzić,na tę okolicznosć zasponsoruję sobie Dębowe
włożyłeś swój wkład w budowę stadionów w naszym pięknym kraju a to już wiele,ja też systematycznie zasilam budżet na budowę i dziś również nie udało się nic wyrwać ale w skrytości ducha liczę na kumulację żeby dalej się połudzić,na tę okolicznosć zasponsoruję sobie Dębowe
hmm na razie to na chodniki wokół stadiony wykładam :]
KUMULACJA !!!!!!!!! 50 MLN ZLOTYCH !!!!!!!!!!
proszę nie wprowadzać narodu w błąd,nie ma zadnej 6 ma być kumulacja i basta
Grom kiedy najlepszy czas wedlug twojej wrozki i horoskopu jest na wyslanie kuponu bo jak znasz astrologie i numerologie to chyba wygrales ze 300 milionów w lotto w tym roku bo wysyłasz kupon na starci STATOIL o 2 w nocy jadąc na piekielnej chmurze