Wpisy 34 650 – 34 749
1 grudnia 2008 09:08 → 2 grudnia 2008 13:41, 100 wpisów
Witam Was .Na forum najdziecie nowe dane Faktów za miesiąc listopad oraz rok 2008.Zapraszam do lektury.Pozdrawiam Darek.
Witam.W pelni popieram wpis nr 34646 i niestety musze jeszcze do tego wpisu dodac ze niestety swoimi wygranymi nie nalezy sie niestety chwalic.Znam wielu graczy ktorzy sobie cichutklo graja ,i maja sie dobrze.Tu jak sie pochwalisz to odrazy odezwa sie tacy co ci napisza nie ciesz sie bo i tak to oddasz,bo jak im nie wychodzi to naczy ze nikomu nie powinno a jak nawet wyjdzie to chwilowo.Co do REALISTY to ze zagladnoles wlasnie na ta stronke juz swiadczy o tobie ze cie jakos tu pociagnelo,bo czy my zagladamy na stronke gdzie sie pisze o pieczeniu chleba ,nie bo nas to nie interesuje.A jak bys zagral,i daj ci boze wygral,to wiele bys zrozumial,ale jako obserwator nie przezyjesz uczucia zwyciestwa lub porazki.Zycie sklada sie z chwil a my mamy taka chwile codziennie o 22.00.A co powiesz o ludziach ktorzy 7 lat czekaja az jego kaktus agawa zakwitnie,i ciesza sie z tej wlasnie chwili.Kazdy ma jakies kolko zainteresowan,i warzne jest zeby w tym wszystkim panowal umiar i zdrowy rozsadek,oraz aby swoim postepowaniem nie skrzywdzic drugiej osoby.To dawno chcialem napisac ale nie moglem z wiadomych wzgledow,bo czytalem wpisy.Serdecznie pozdrawiam.
A ja tylko napisałem,że "nie znam nikogo,kto by wygrał niegrając":-)
Realisto-"żeby wygrać,trzeba grać" ;-)
Nowy miesiąc-nowe szanse :-D
..kijowy był ten listopad dla mnie.
Realisto-"żeby wygrać,trzeba grać" ;-)
Nowy miesiąc-nowe szanse :-D
..kijowy był ten listopad dla mnie.
MAKSIU glowa do gory nie da sie jechac ciagle pod wozem bo wieje i jest nie wygodnie i od dzis wchodzimy do karety czego tobie,sobie i wszystkim zycze.Koniec roku nalezy zakonczyc na plusie i jak sie nic nie wydarzy strasznego to tak bedzie .Pozdrawiam
Do wpisu 34652:
Żeby przegrać trzeba grać, ale żeby wygrać niekoniecznie trzeba grać.
Czasem aby wygrać wystarczy nie grać..
Pozdrawiam wszystkich i tych co się ze mną zgadzają i tych którzy są do mojej teorii o grach nastawieni negatywnie.
Nie oczekuję, że ktoś przyzna mi rację, ale wielu z was przyzna mi ją po latach gry....wtedy będzie to pyrrusowe zwycięstwo.
Wielkie dzięki, że przynajmniej przeczytaliście moje zbyt długie wpisy.
Pozdr.
Żeby przegrać trzeba grać, ale żeby wygrać niekoniecznie trzeba grać.
Czasem aby wygrać wystarczy nie grać..
Pozdrawiam wszystkich i tych co się ze mną zgadzają i tych którzy są do mojej teorii o grach nastawieni negatywnie.
Nie oczekuję, że ktoś przyzna mi rację, ale wielu z was przyzna mi ją po latach gry....wtedy będzie to pyrrusowe zwycięstwo.
Wielkie dzięki, że przynajmniej przeczytaliście moje zbyt długie wpisy.
Pozdr.
Złote myśli:
Nigdy nie zostanie alkoholikiem, ten który wcale nie pije napojów alkoholowych.
Nigdy nie umrze na raka płuc, ten co całe życie nie palił papierosów
Nigdy nie zostanie narkomanem ten co nie używa substancji odurzających
Nigdy nie zostanie dobrym politykiem ten, który nie potrafi kłamać
Nigdy nie zostanie nałogowym hazardzistą, ten który potrafi się ograniczyć w grach losowych i innych uzależniających zakładach.
Wybór należy do każdego człowieka z osobna, ale jest demokracja, lecz ludzie wbrew temu potrzebują bardzo życiowych wskazówek.
Teraz możecie sobie na mnie poużywać.
Pozdrawiam
Nigdy nie zostanie alkoholikiem, ten który wcale nie pije napojów alkoholowych.
Nigdy nie umrze na raka płuc, ten co całe życie nie palił papierosów
Nigdy nie zostanie narkomanem ten co nie używa substancji odurzających
Nigdy nie zostanie dobrym politykiem ten, który nie potrafi kłamać
Nigdy nie zostanie nałogowym hazardzistą, ten który potrafi się ograniczyć w grach losowych i innych uzależniających zakładach.
Wybór należy do każdego człowieka z osobna, ale jest demokracja, lecz ludzie wbrew temu potrzebują bardzo życiowych wskazówek.
Teraz możecie sobie na mnie poużywać.
Pozdrawiam
Puk-puk, przepraszam, ze pytam, ale czy jest ktoś z Was piszących na forum i czacie, a także czytających, kto by był w ogólnym rozrachunku wygrany?
Bo z typowań nic takiego nie daje się wywnioskować.
Z tego co wiem to jest tylko jeden człowiek, ale to prawdziwy twardziel czyli kogucik19. Czy ktoś dołączy do niego, czyli do elitarnego klubu ZWYCIĘZCÓW nad LOTTO?
Pozdrawiam.
Bo z typowań nic takiego nie daje się wywnioskować.
Z tego co wiem to jest tylko jeden człowiek, ale to prawdziwy twardziel czyli kogucik19. Czy ktoś dołączy do niego, czyli do elitarnego klubu ZWYCIĘZCÓW nad LOTTO?
Pozdrawiam.
Z tym rakiem płuc to "realisto" jesteś w dużym błędzie , bo masa ludzi umiera na tę chorobę będąc tylko tzw. biernymi palaczami!
Skonczcie marudzic! ;-)
Moja kasa,wiec robie z nią,co chce.
A Wam,pesymisci...sorki,realisci,nic do tego.
Idzcie nawracac gdzieś inndziej.
Może na strone www.nicmisieniepodoba.pl lub
www.ponarzekamkomus.com.pl
;-)
Bla,bla,bla...
Pilnujcie swoich finansow.
Jee...
Jak mnie draznią Strażnicy Nieswoich Pieniędzy
Gdybym potrzebował doradce finansowego,to bym sie zgłosił do fachowca.
Kogucik
Przyniosłeś mi dziś szczęscie! :-D
Moja kasa,wiec robie z nią,co chce.
A Wam,pesymisci...sorki,realisci,nic do tego.
Idzcie nawracac gdzieś inndziej.
Może na strone www.nicmisieniepodoba.pl lub
www.ponarzekamkomus.com.pl
;-)
Bla,bla,bla...
Pilnujcie swoich finansow.
Jee...
Jak mnie draznią Strażnicy Nieswoich Pieniędzy
Gdybym potrzebował doradce finansowego,to bym sie zgłosił do fachowca.
Kogucik
Przyniosłeś mi dziś szczęscie! :-D
Podaję 2 trójki od dzisiaj na ML:
14,26,66
29,22,38
Proszę je obserwować,może coś z nich wejdzie.Gra-na własną odpowiedzialność.Ja osobiście wyślę całą szóstkę,może nawet z plusem.POZDRAWIAM
14,26,66
29,22,38
Proszę je obserwować,może coś z nich wejdzie.Gra-na własną odpowiedzialność.Ja osobiście wyślę całą szóstkę,może nawet z plusem.POZDRAWIAM
Maksiu78, kup cudowny medalik i módl się przynajmniej o zdrowie, bo o rozum to już za późno. Gdy kogucik19 jest twoim drogowskazem życiowym.
Do czego służy ten medalik?Tylko do wywoływania krost? (34561) ;-)
Kiedyś kupiłem sobie obraz z bankierem (innej wiary)...i pare groszy wpada. ;-)
Może to dzięki pomocy tego Liczygrosza...
Kiedyś kupiłem sobie obraz z bankierem (innej wiary)...i pare groszy wpada. ;-)
Może to dzięki pomocy tego Liczygrosza...
ZNAWCA BUKU kogucik nie jest niczyim drogowskazem bo sam stoi na rozdrozu i nie wie dokladnie ktora droga ma isc,ale kogucik jest przyjaznie nastawiny do ludzi i tu jest jego sila.Nie bede wchodzil w polemike ,bo ma byc milo i przyjemnie.
Znawco buku :-)))
Polecam jedna metode-nabierz rozpędu i huknij swym czerepem w tego "buku"...buka...lub inne napotkane drzewko...lub drogowskaz (życiowy) :-)))
Polecam jedna metode-nabierz rozpędu i huknij swym czerepem w tego "buku"...buka...lub inne napotkane drzewko...lub drogowskaz (życiowy) :-)))
Skoro raka płuc mamy wyjaśnionego , to zmierzmy się też "realisto" z okrutną prawdą, iż obecnie rodzą się dzieci-narkomani , ponieważ ich matki zażywały narkotyki podczas ich życia płodowego i mając wspólny układ krwionośny i nerwowy zatruwały się i uzależniały od narkotyków także w sposób bierny...
Przepraszam bardzo którą można wysłać 10-tkę z typujących na tej stronce,żeby trafiło choć 6/10.
Kogucik
2 godziny po Twoim wpisie (34653),uśmiechneło sie do mnie szczęcie.
Na pewno nikt mi dziś nie zepsuje dobrego humoru,a już na pewno nie trole ;-)))
2 godziny po Twoim wpisie (34653),uśmiechneło sie do mnie szczęcie.
Na pewno nikt mi dziś nie zepsuje dobrego humoru,a już na pewno nie trole ;-)))
Król Lew zebrał wszystkie zwierzęta i rzekł im po narysowaniu grubej białej linii:
Inteligentne na prawo, piękne i przystojne na lewo;
Każde z nich wybrało którąś ze stron, ale na środku pozostała jedynie duża ropucha...
Król Lew się pyta, a co z tobą, dlaczego się nie decydujesz na żadną ze stron?
Na to ropucha odrzekła: Przecież się ku..wa nie rozerwę........
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy są na rozdrożu i szukają drogowskazów.
Inteligentne na prawo, piękne i przystojne na lewo;
Każde z nich wybrało którąś ze stron, ale na środku pozostała jedynie duża ropucha...
Król Lew się pyta, a co z tobą, dlaczego się nie decydujesz na żadną ze stron?
Na to ropucha odrzekła: Przecież się ku..wa nie rozerwę........
Pozdrowienia dla wszystkich, którzy są na rozdrożu i szukają drogowskazów.
czy może gracie w otoloto ? hm dziejsze wyniki dają mi mieszane uczucie o uczciwości tej gry (wylosowane to 5,6,7,8,27,30)
A dlaczego nie kończysz "realisto" tej przypowieści?
Bo przecież nadjechał samochód i z ropuchy stojącej na rozdrożu została mokra plama - rozrywając ją na wiele elementów, ku uciesze bocianów.
I tak kończą właśnie ci, którzy aspirują do ról im co do ich możliwości odległych , bo ani ten wiadomy ropuch inteligentny ( chyba że inaczej! ) ani przystojny...
Bo przecież nadjechał samochód i z ropuchy stojącej na rozdrożu została mokra plama - rozrywając ją na wiele elementów, ku uciesze bocianów.
I tak kończą właśnie ci, którzy aspirują do ról im co do ich możliwości odległych , bo ani ten wiadomy ropuch inteligentny ( chyba że inaczej! ) ani przystojny...
No też jestem ciekaw kto trafi 6/10 dzisiaj - co wierzę, że nastąpi ;) A może nawet 7/10...
Drogi Pasko! Bóg zapłać za typowanie dziesiątek. Zawsze powtarzałem, że jednak warto być cierpliwym realistą:) Pozdrowienia:)
Wiara jest naszą nadzieją, a nadzieja matką wiadomo kogo.....
Pasko dlaczego tak minmalistyczne są twoje marzenia.
Marzyć można nawet o wytypowaniu 10 z plusem, tylko po co, jeżeli jej nie zagrasz w realu.
To może tylko zrodzić u trafiającego frustrację i niepotrzebny stres.
To bardzo wbrew pozorom niebezpieczna zabawa.
Pozdrawiam
P.S Każdy bawi się jak umie.
Pasko dlaczego tak minmalistyczne są twoje marzenia.
Marzyć można nawet o wytypowaniu 10 z plusem, tylko po co, jeżeli jej nie zagrasz w realu.
To może tylko zrodzić u trafiającego frustrację i niepotrzebny stres.
To bardzo wbrew pozorom niebezpieczna zabawa.
Pozdrawiam
P.S Każdy bawi się jak umie.
Do wpisu 34673 -trzeba wysłać moją:) Żartowałem:) Pozdrawiam OPA:) Powodzenia:)
Mikolaj sie zbliza moze ktos ma jakies dobre pewniaki na dzisiaj z gory dziekuje .
Widzę powrót klasyków na chat.To dobrze rokuje po okresie "wielkiej smuty".
Ciekawe co u Jozina?
Ciekawe co u Jozina?
To Jadźka miała powrócić, a nie "klasycy" :) Najbardziej jednak oczekuję powrotu dobrej passy, bo niestety Fortuna jak to kobieta zmienną bardzo bywa:) Pozdrawiam Red007 :)
A propos powrotów, to dziś koło południa nastąpił tu "Powrót p osła "...
Pasco czekałem na typy 10/10 odkąd sledzę tą srtonke brawo !!!Chodz przyznam sie bez bicia że odkąd wprowadzli multlotka mialem tylko 2 razy 8/10 i pare razy 7/10 może dziś bedzie wiecej ?
Gdyby tak istnieli gracze odzyskujący średnio - rocznie choćby 0,5 - 0,8 stawki włożonej w grę to powstałaby
znakomita pralnia brudnych pieniędzy.W naszym kraju czekają niecierpliwie na legalizację miliardy poupychane w pończochach i różnych egzotycznych bankach.Właściciele chcieliby cieszyć się za życia z zalegalizowanej choćby połowy tej kasy odpalając parę procent prowizji zdolnym typerom czy też profesjonalnym matematykom.Natura nie znosi próżni więc taka możliwość dawno by się spełniła i to w skali globalnej. Zapewne są liczne indywidualne przypadki (zastrzegam - nie na tym czacie) gdzie ktoś gra lewą kasą bez opamiętania licząc na fart, lecz skali "przemysłowej" brak - jej skuteczności nie dałoby się ukryć.Tzw. fartowny typer nigdy nie przeprowadza dowodu wprost że wychodzi chodźby na zero w grach. Zawsze ma jakieś argumenty że coś- tam, coś-tam....ble, ble, ble. Nie namówisz go nawet na sejfowanie - szyfrowanie typowań i sprawdzenie bilansu po X- losowaniach.Sprawdzając skąpe opisy typowań na tym czacie widzę jednak jakieś nikłe światełko w tunelu. Fatamorgana ??? - niedługo się okaże.Gram więc na małą dawkę adrenaliny i zwrot stawki:
67,75 74,79 64,67 30,48,72 68,70,74 71,74,79
znakomita pralnia brudnych pieniędzy.W naszym kraju czekają niecierpliwie na legalizację miliardy poupychane w pończochach i różnych egzotycznych bankach.Właściciele chcieliby cieszyć się za życia z zalegalizowanej choćby połowy tej kasy odpalając parę procent prowizji zdolnym typerom czy też profesjonalnym matematykom.Natura nie znosi próżni więc taka możliwość dawno by się spełniła i to w skali globalnej. Zapewne są liczne indywidualne przypadki (zastrzegam - nie na tym czacie) gdzie ktoś gra lewą kasą bez opamiętania licząc na fart, lecz skali "przemysłowej" brak - jej skuteczności nie dałoby się ukryć.Tzw. fartowny typer nigdy nie przeprowadza dowodu wprost że wychodzi chodźby na zero w grach. Zawsze ma jakieś argumenty że coś- tam, coś-tam....ble, ble, ble. Nie namówisz go nawet na sejfowanie - szyfrowanie typowań i sprawdzenie bilansu po X- losowaniach.Sprawdzając skąpe opisy typowań na tym czacie widzę jednak jakieś nikłe światełko w tunelu. Fatamorgana ??? - niedługo się okaże.Gram więc na małą dawkę adrenaliny i zwrot stawki:
67,75 74,79 64,67 30,48,72 68,70,74 71,74,79
MURPHY nie osla tylko kogucika cos ci sie drob ze zwierzakem pomylil,Ale nie wysilaj sie bo mnie nie zprowokujesz,na czacie bede tylko wtedy jak bede mial cos konkretnego do napisania ,reszte zalatwiam na forum.Ale pozdrawiam cie serdecznie,i wiele z tego wpisu rozumie.
Czy wie ktoś coś więcej na temat dodatkowej kasy w przypadku 4-krotnej kumulacji??? Regulamin lotto kompletnie nic o tym nie mówi!
a co ? padło 10/10??!!
mam pytanie: jak stawiam 6/6 ML plus i wpadnie mi dajmy na to 6/5 ale bez liczby plus to mam wypłacone tak jak za plusa?
mam pytanie: jak stawiam 6/6 ML plus i wpadnie mi dajmy na to 6/5 ale bez liczby plus to mam wypłacone tak jak za plusa?
... to wygrywasz tak jak za 5/6 i jakbyś w ogóle nie skreślał plusa.
"Powrót posła" Juliana Ursyna Niemcewicza - komedia polityczna i obyczajowa.
Komedia ta była z założenia komedią krytykującą postawy, tak polityczne jak i obyczajowe; powstała na zamówienie obozu patriotycznego w czasie Sejmu Czteroletniego (przerwa w obradach)...
I do tej "przerwy w obradach" mój wpis nawiązywał!
Komedia ta była z założenia komedią krytykującą postawy, tak polityczne jak i obyczajowe; powstała na zamówienie obozu patriotycznego w czasie Sejmu Czteroletniego (przerwa w obradach)...
I do tej "przerwy w obradach" mój wpis nawiązywał!
Mam pytanie do was moi drodzy. Ile wynosi wygrana w fortunie za trafienie 2/2 przy stawkach 2zl oraz 5zl?Milego wieczoru wszystkim zycze!
MURPHY teraz rozumie w ramach przerwy w obradach,uczestnicy dyskutowali nad wyborem typu maszyny losujacej,oraz ustalili ze w roku 2008 przewaga nieparzystych nad parzystymi w multi bedzie o 1 wiecej na korzysc nieparzystych,dlatego twoj wpis wiaze sie nierozerwalnie z dzisiejszym losowaniem,a nie znalazles tam czasem liczb ktore dzis maja wyjsc ,a szkoda bo oni wiedzieli,wiec poczytaj dokladnie i moze zdazysz jeszcze wyslac.Pozdrawiam.
ANIA jezeli chodzi o multi to na 2 liczby kurs jest10,natomiast na Duzego kurs jest na 2 liczby 55.Mam nadzieje ze umiesz obliczyc.stawka x kurs x 0,9 = wyplata
do wpisu 34699:
Aniu,jeśli ten Lublin z Twojego nicku jest aktualny , to podaję Ci 2 adresy kolektur firmy Tipsport , która za 2/2 ML oferuje kurs 11:
a/ ul.Nadbystrzycka 25
b/ ul.Medalionów 10
Czyli:
1/ stawka 2zł to:2x11x0,9=19.80zł
2/ stawka 5zł to:5x11x0,9=59,50zł
Aniu,jeśli ten Lublin z Twojego nicku jest aktualny , to podaję Ci 2 adresy kolektur firmy Tipsport , która za 2/2 ML oferuje kurs 11:
a/ ul.Nadbystrzycka 25
b/ ul.Medalionów 10
Czyli:
1/ stawka 2zł to:2x11x0,9=19.80zł
2/ stawka 5zł to:5x11x0,9=59,50zł
KOREKTA KOREKTY (; ANIU za 2zł w Fortunie wygrana wynosi 18zł , a za 5zł wygrana=45zł !
Dzis Daniel Wieleba z laska kulkami kreci zobaczymy ?
Czyli jasno widzisz Aniu ,że w podanym Ci przeze mnie namiarze na firmę TIPSPORT jest lepszy kurs niż w Fortunie...
Link do bilansu dziesiątek.
www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/01-12-2008/dziesiatki/
Gratulacja dla Fenixa za 7/10!
www.multipasko.pl/typowania/bilans/multi-lotek/01-12-2008/dziesiatki/
Gratulacja dla Fenixa za 7/10!
Witam.
Proszę o sprostowanie,jeśli się mylę,ale wydaje mi się,że jest jakaś inna maszyna losująca.Jeśli to fakt,który został zauważony,to od kiedy jest taki fakt zaistniał?
Proszę o sprostowanie,jeśli się mylę,ale wydaje mi się,że jest jakaś inna maszyna losująca.Jeśli to fakt,który został zauważony,to od kiedy jest taki fakt zaistniał?
super :/ super :/ KURDE! nic nic nic 50 zl poszlo w bloto!!! mam dosc... pokusa niesamowita a jednak nic nie wpada:( w typowaniu dziesitek 5/10 nie wiem jak to zrobilam.... ale nie wyslalam.:(
Rankingi dziesiątek, top100, itp. pojawią się na dniach. Oczywiście wszystkie typy od 1 grudnia włącznie będą w nich uwzględnione...
PASKO jak mogę zobaczyć jaką 10 typowałam ? Głowę bym dała, że kilka liczb trafiłam.
Dziś typowałam dziesiątkę Widocznie za słabo nacisnęłam TYPUJ. PSIA KREW teraz sprawdziłam na kuponie którego NIE puściłam 6/9 z plusem ale wysłałabym BEZ plusa i 5/8 też z plusem .NIECH TO DIABLI :(((
rysia: jeszcze się nie zastanawiałam Napiszę jutro ok 17.Jeśli chodzi o dużego to 1,19,....
OPA-odpowiadam.
Wydaje mi się a nawet jestem przekonany,że losowania odbywają się na innym modelu maszyny.
Właściwie losowania oglądam "na bieżąco",ale zmianę zobaczyłem dopiero wczoraj,stąd moje wcześniejsze zapytanie w tym miejscu,ponieważ wydaje mi się,że 29.11 była jeszcze poprzednia wersja.Ale,za to, głowy nie dam.
Wiem jedno-zmiana nastąpiła bardzo niedawno.
Pozdro.
Wydaje mi się a nawet jestem przekonany,że losowania odbywają się na innym modelu maszyny.
Właściwie losowania oglądam "na bieżąco",ale zmianę zobaczyłem dopiero wczoraj,stąd moje wcześniejsze zapytanie w tym miejscu,ponieważ wydaje mi się,że 29.11 była jeszcze poprzednia wersja.Ale,za to, głowy nie dam.
Wiem jedno-zmiana nastąpiła bardzo niedawno.
Pozdro.
Czy masz szanse trafić 10/10 w Multi?
Tak, ale bardzo nikłe, prawie zerowe
W typowaniu 01.12.08
nikt nie trafił 6 liczb z 10-ciu
9 osób trafiło 5 liczb z 10-ciu
33 osoby trafiły 4 liczby z 10-ciu
Gwoli prawdy 1 osoba trafiła 7 liczb z 10-ciu, ale czy zagrała w realu? Nie wiem, może sam napisze na czacie.
W każdym razie szanse wygrania chociaż bardzo nikłe istnieją i ja tego nie neguję.
Przestrzegam was jednak przed hurraoptymizmem, i pójściem na całość, czyli zawieraniem dużej ilości zakładów. To raczej się kończy dotkliwą porażką.
Każdy bawi się jak umie.
Pozdrawiam.
Tak, ale bardzo nikłe, prawie zerowe
W typowaniu 01.12.08
nikt nie trafił 6 liczb z 10-ciu
9 osób trafiło 5 liczb z 10-ciu
33 osoby trafiły 4 liczby z 10-ciu
Gwoli prawdy 1 osoba trafiła 7 liczb z 10-ciu, ale czy zagrała w realu? Nie wiem, może sam napisze na czacie.
W każdym razie szanse wygrania chociaż bardzo nikłe istnieją i ja tego nie neguję.
Przestrzegam was jednak przed hurraoptymizmem, i pójściem na całość, czyli zawieraniem dużej ilości zakładów. To raczej się kończy dotkliwą porażką.
Każdy bawi się jak umie.
Pozdrawiam.
Szanowny REALISTO co do twojej statystyki to sie zgodze ze jest ona potrzebna i mozna ja znalesc w statystykach,jednak przestrzeganie przed zbytnim optymizmem,albo nadmiernym graniem uwarzam za obciachowe,bo piszesz do ludzi doroslych i madrych,a ty nas przestrzegasz jak dzieci,ktorym wszystko nalezy tlumaczyc,i ostrzegac przed zagrozeniami.Nic nowego nie napisales i nie odkryles,wiec moze pozostan przy statystyce jak juz chcesz cos napisac,ale nie umoralniaj ludzi.Twoje zdanie "kazdy bawi sie jak chce"powtarza sie jak liczba 35 w multilotku.Ale jest ono bardzo madre i nie przeszkadzaj w tej zabawie.Kazdy bedzie sie bawil takimi zabawkami na jakie go stac.Nie traktuj mego wpisu jako zlosliwosc,ale my tu oczekujemy bardziej konkretnych informacji,a w twoim wpisie ich nie ma.Polecam 2 zestawy liczb ktore NIE wyjda oto one:44,46,/75,76./ Powodzenia.
Jak już o zmianach wizualnych losowania
mówimy(dot. maszyny losującej), akurat na to nie zwróciłam uwagi, ale co z zegarem pojawiającym się przed rozpoczęciem Studia Lotto,wskazującym teoretycznie przynajmniej realny czas programu,jakoś go obecnie nie widać?!
mówimy(dot. maszyny losującej), akurat na to nie zwróciłam uwagi, ale co z zegarem pojawiającym się przed rozpoczęciem Studia Lotto,wskazującym teoretycznie przynajmniej realny czas programu,jakoś go obecnie nie widać?!
Czesc! Ja wiedzialem napialem na poczatku.Dzis jest 20 milionow w DL.Dzis bedzie padnie szostka 20 mln w DL?
KAJA to ze raz czy dwa razy mi sie udalo podac parki ktore jakos wyszly,to nie znaczy ze jestem taki dobry tylko znaczy ze mialem fuksa,i wielkie szczescie,bo naprawde uwierz ze nie mam szczescia,ale zeby spelnic twoja prosbe to podam liczby ktore NIE powinny wyjsc oto one:44,46,75,76,35 z tego cos sobie wybierz zrob mixa i moze ci cos z tego wyjdzie.Pamietaj ze nie ma na dluzsza mete nikogo kto by byl nie omylny w typowaniu,dlatego tak czesto zmieniaja sie liderzy,w rankingu typowania.Raz sa na czolowych miejscach bo maja jakis okres farta tak jak ja a potem zmiana ktos inny ma farta i wychodzi na prowadzenia.Co do mojej osoby zapewniam cie,ze te trafione parki to byl wypadek przy pracy i to sie znow powtorzy za 2 lata.
za 2 lata?ja mysle ze szybciej trafisz.bardzo dziekuje za numerki ktore mi podales.pozdrawiam:}
Dzis bedzie padnie szostka 20 milionow w DL lub pojutrze wiecej ok 40 milionow?
Ja bym chciał zeby ta kumulacja przeciagla sie do soboty :) ale chyba bedzie szostka bo ludzie sie juz rzucaja na kolektury.
Witam Wszystkich.
CHciałem się ogólnie ustosunkować do niektórych wpisów jakie tu napisano podczas Mojej nieobecności na czacie.
Moi Drodzy ,każdy gra za swoje pieniądze i jest dorosłym człowiekiem.
Jest bardzo wielu ludzi,którzy wygrywają i to nie mało.
Twierdząc,że to nie ma sensu,że nie ma takich ludzi to bujda.
Umiejętnie grając,można miesięcznie wyciągnąć ładną sumkę.
Oczywiście Grając na 2,3,4,6,skreśleń.
Ci co grają na 10 skreślen nigdy nie osiągną takich sukcesów jak Ci co Grają na miejszą ilość liczb.
Nawiązując do ,,Brudnych pieniędzy,,
Nie ma brudnych pieniędzy,jedynie perwersyjne umysły,które Je brudzą,a to bardzo wielka różnica.
Jeżeli ktoś uważa,że są brudne pieniądze,to Nigdy pieniądz nie będzie się Go trzymał,czy prędzej czy pózniej je straci.Dlatego niektóre wypowiedzi są nie realne,zważywszy na to,że są ludzie co bardzo dużo wygrywają.
Pozdrawia.
CHciałem się ogólnie ustosunkować do niektórych wpisów jakie tu napisano podczas Mojej nieobecności na czacie.
Moi Drodzy ,każdy gra za swoje pieniądze i jest dorosłym człowiekiem.
Jest bardzo wielu ludzi,którzy wygrywają i to nie mało.
Twierdząc,że to nie ma sensu,że nie ma takich ludzi to bujda.
Umiejętnie grając,można miesięcznie wyciągnąć ładną sumkę.
Oczywiście Grając na 2,3,4,6,skreśleń.
Ci co grają na 10 skreślen nigdy nie osiągną takich sukcesów jak Ci co Grają na miejszą ilość liczb.
Nawiązując do ,,Brudnych pieniędzy,,
Nie ma brudnych pieniędzy,jedynie perwersyjne umysły,które Je brudzą,a to bardzo wielka różnica.
Jeżeli ktoś uważa,że są brudne pieniądze,to Nigdy pieniądz nie będzie się Go trzymał,czy prędzej czy pózniej je straci.Dlatego niektóre wypowiedzi są nie realne,zważywszy na to,że są ludzie co bardzo dużo wygrywają.
Pozdrawia.
grom no to jak tak mówisz to zapodaj mi jakieś pewne liczby ML na dzisiaj albo jutro... potrzebuje trochę kaski na święta :( a niemoge nic wygrac od uhuhu :(
Toma.
Niestety Ja Gram dopiero od 6 Grudnia.Nie chcę brać odpowiedzialności za liczby,które jeszcze się nie unormowały.
Dlatego czekam aż ten okres minie,by wskazać w jakim kierunku pójdą liczby.
Ustosunkowując się do wypowiedzi Moich poprzedników,nie znaczy to,że jestem dobry.
Są lepsi.
Dlatego wstrzymam się jeszcze z typowaniem liczb na pałę.
Pozdrawiam.
Niestety Ja Gram dopiero od 6 Grudnia.Nie chcę brać odpowiedzialności za liczby,które jeszcze się nie unormowały.
Dlatego czekam aż ten okres minie,by wskazać w jakim kierunku pójdą liczby.
Ustosunkowując się do wypowiedzi Moich poprzedników,nie znaczy to,że jestem dobry.
Są lepsi.
Dlatego wstrzymam się jeszcze z typowaniem liczb na pałę.
Pozdrawiam.
no spoko to zapodaj mi jak będziesz wiedział bo chce żeby te złodzieje w końcu mi oddali pieniążki które zostawiałem codziennie... tym bardziej że tak jak mówiłem potrzebuje kaski na święta... nie potrzebuje obrazu ileś tam tysięcy ale te 5 dyszek jak by wpadło raz na tydzień to by było git...
Grom - Czy możesz podać,w/g numerologii.Jaki jest dobry okres dla"wagi".Zaciekawiły mnie twoje wcześniejsze wpisy w na ten temat.Dziękuję i pozdrawiam.
Do wpisu 34724:
Ja nie miałem na myśli, tak wielkich umysłów tej strony jak Ty, MARIO, Jasze i innych już grających za duże pieniądze.
To naprawdę wasza prywatna sprawa i wam podobnych. Przecież bez takich jak Wy budowa stadionów na Euro 2012 była by zagrożona.
Moje ostrzeżenia, a raczej rady dotyczą właśnie jak napisałeś "dzieci", nieświadomych zagrożeń wynikających ze zbyt wielkiej wiary w możliwość wygrania dużych pieniędzy poprzez zwielokrotnienie stawek lub ilości wysyłanych kuponów.
Zwiększa to szanse na wygraną ale jednocześnie może doprowadzić do ruiny finansowej, czego przykłady można znaleźć między wierszami.
Dlatego wyrażając podziw i szacunek dla twego mezaliansu z hazardem proszę cię o nieczytanie moich wpisów i nie odnoszenie się do nich, bo w najmniejszym stopniu nie dotyczą one ludzi trwale uzależnionych od hazardu. Tak będzie lepiej i dla ciebie i dla mnie.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Ja nie miałem na myśli, tak wielkich umysłów tej strony jak Ty, MARIO, Jasze i innych już grających za duże pieniądze.
To naprawdę wasza prywatna sprawa i wam podobnych. Przecież bez takich jak Wy budowa stadionów na Euro 2012 była by zagrożona.
Moje ostrzeżenia, a raczej rady dotyczą właśnie jak napisałeś "dzieci", nieświadomych zagrożeń wynikających ze zbyt wielkiej wiary w możliwość wygrania dużych pieniędzy poprzez zwielokrotnienie stawek lub ilości wysyłanych kuponów.
Zwiększa to szanse na wygraną ale jednocześnie może doprowadzić do ruiny finansowej, czego przykłady można znaleźć między wierszami.
Dlatego wyrażając podziw i szacunek dla twego mezaliansu z hazardem proszę cię o nieczytanie moich wpisów i nie odnoszenie się do nich, bo w najmniejszym stopniu nie dotyczą one ludzi trwale uzależnionych od hazardu. Tak będzie lepiej i dla ciebie i dla mnie.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Waga,
Okresy pomyślne w ciągu roku.
Od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika,
od 21 stycznia do 19 lutego,
od 21 maja do 21 czerwca.
Okresy pomyslne w ciągu miesiąca to..
Od 6-8
od 18 do 18.
od 26 do28..
Okresy pomyślne w ciągu dnia.
od 5 tej, do 6 stej.
od 13 - 14 .
od 21 - 22 .
Pozdrawiam.
Okresy pomyślne w ciągu roku.
Od 24 wrzesnia do 23 pazdziernika,
od 21 stycznia do 19 lutego,
od 21 maja do 21 czerwca.
Okresy pomyslne w ciągu miesiąca to..
Od 6-8
od 18 do 18.
od 26 do28..
Okresy pomyślne w ciągu dnia.
od 5 tej, do 6 stej.
od 13 - 14 .
od 21 - 22 .
Pozdrawiam.
jesli mozna kogos pochwalic...
to wpełni zasłużony ukłon w strone MARIO OLSZTYN...
dwa razy już się napasłem dzięki jego numerom;)
to wpełni zasłużony ukłon w strone MARIO OLSZTYN...
dwa razy już się napasłem dzięki jego numerom;)
witam wszystkich graczy Grom czy i rybki w tym mc,maja dobre dni ,dziękuje za podpowiedź ,