Wpisy 3 456 262 – 3 456 361
3 stycznia 2019 19:40 → 3 stycznia 2019 21:33, 100 wpisów
kto z Was coś ugrał w multi.... Ja dziś 5/10 4/10 i 2x 3/7 ...wielkie nic
3 456 261. Aya dlatego poniewaz ta stronka jest do tego przeznaczona do liczb a nie do wywodow co i komu sie nie podoba a co podoba , oto mi chodzi, mi jak ktos zadaje jakies pytanie to go nielekcewaze tylko mu tu odpisuje i dlatego nnieraz tu wychodza takie referaty a jeszcze jak mnie atakuje czyms to to sietrz i tu przedłuza,
widzeze ze juz jest na stronce coraz lepiej noi gut, to ja juz sobie lece w cyferki a wy siue tu gobrze bawcie wszyscy i typijcie sobie liczby tylko jak mnie tu niebedzie nie pozabijajcie sie miedzy soba, narazie wszystkim, zrcze milego typowania i wygrywania
kto nie gra nie wygrywa, zeby wygrac trzeba grac
kto nie gra nie wygrywa, zeby wygrac trzeba grac
3 456 264. arczibalik73 2019-01-03 (19:42) schleisen-tylko mini lotto
3 456 261. Aya dlatego poniewaz ta stronka jest do tego przeznaczona do liczb a nie do wywodow
Jedynim nickiem "wywodowym". jesteś Ty Popatrz na co wypisujesz. Kolaboraty i dyrdymały bez sensu w któych o co biega wiesz tylko Ty .. chociaż i to wcale nie takie pewne.
3 456 261. Aya dlatego poniewaz ta stronka jest do tego przeznaczona do liczb a nie do wywodow
Jedynim nickiem "wywodowym". jesteś Ty Popatrz na co wypisujesz. Kolaboraty i dyrdymały bez sensu w któych o co biega wiesz tylko Ty .. chociaż i to wcale nie takie pewne.
To fajnie jest typować... Chociaż nikt pewnie tego nie wysylalotto, będę grał póki będzie kumulacja... potem przerwa
Okrasa idealnie to podsumowałeś
Duża świnka ---duża kasa na wczasy się przyda
Duża świnka ---duża kasa na wczasy się przyda
3 456 270.
To dobrze ją karm!
Czym wiecej teraz pożre tym wiecej odda później.
To dobrze ją karm!
Czym wiecej teraz pożre tym wiecej odda później.
Ja świnki nie mam... Wolę się pobawić w multi, mini, lotto ale delikatnie, by nie żałować jak się przerznie wszystko
3 456 266. Okraska nie wypisuje zadnych Kolaboratów i dyrdymał pisze to oco pytaja mnie wszyscy i tyle w tym temacie, dzisiaj bedzie czat z adminem moze wiecej pytan kierujcie do admina niz domnie, i poproscie go a bana dla mnie bo kolega gryks 76 czy fares by tak zapewne zrobil juz dawno, jak teraz tez i tego nie robi , ktos tu napisał ze numerolog nie pisze ,a wiecie dlaczego bo gosc zajmuje sie liczbami a nie pierdołami na czacie i pomawiania kogos i tzw ,kłotniami czy przytykami komus czegos i dobrze robi ja tez tak zrobie niedługo przestane tu wogole chyba pisac lub bede pisał krotsze otylko odpowiedzi i jesli mnie niebedzie to nie bedzie oznaczalo ze dostałem bana za cos chooc moze i nie jednego jeszcze i dostane kto wie?L\ narazie trzumajcie sie w ten zimny wieczór
gramy gramy i wygrywamy tylko mini daje realne wygran wiec wszyscy grajcie i wygrywajcie dzisiaj tez chyba niebedzie w mini 5/5 choc moze i z 2 wpadna ale podejrzewam ze raczej niebedzie lub beda bardo małe
nie bedzie dzisiaj w MM liczby 77
bedzie powtorka szybciej taka w MM 10/10 proponuje 70,71,72,73,36,38,61,62,63,4
bedzie powtorka szybciej taka w MM 10/10 proponuje 70,71,72,73,36,38,61,62,63,4
3 456 276. arczibalik73 2019-01-03 (20:02) schleisen-tylko mini lotto
3 456 266. Okraska nie wypisuje zadnych Kolaboratów i dyrdymał pisze to oco pytaja mnie wszyscy.... <<<<<<<<<< ja tez tak zrobie niedługo przestane tu wogole chyba pisac lub bede pisał krotsze otylko odpowiedzi i jesli mnie niebedzie to nie bedzie oznaczalo ze dostałem bana za cos chooc moze i nie jednego jeszcze i dostane kto wie?L\ narazie trzumajcie sie w ten zimny wieczór
Nie.... wybacz.. Pisz ile chcesz i nie odchodź... a to dla mnie podłego
3 456 266. Okraska nie wypisuje zadnych Kolaboratów i dyrdymał pisze to oco pytaja mnie wszyscy.... <<<<<<<<<< ja tez tak zrobie niedługo przestane tu wogole chyba pisac lub bede pisał krotsze otylko odpowiedzi i jesli mnie niebedzie to nie bedzie oznaczalo ze dostałem bana za cos chooc moze i nie jednego jeszcze i dostane kto wie?L\ narazie trzumajcie sie w ten zimny wieczór
Nie.... wybacz.. Pisz ile chcesz i nie odchodź... a to dla mnie podłego
3 456 282. Aya 2019-01-03 (20:12)
Nikt nie wie co wpadnie ---nie czepiaj się mojej 77
Ja się nie czepiam ale jak mam prawde pisać to wolę o numer mniejszą . Czekam na france już dośc długo.
Nikt nie wie co wpadnie ---nie czepiaj się mojej 77
Ja się nie czepiam ale jak mam prawde pisać to wolę o numer mniejszą . Czekam na france już dośc długo.
Okrasa to nie było do Ciebie
76 typowałam już wcześniej --może obie
76 typowałam już wcześniej --może obie
3 456 287. Aya 2019-01-03 (20:18)
Wiem do kogo było
ale się podłączyłem
Wiem do kogo było
ale się podłączyłem
Mam już wiem jak typować z map według zestawów 3/3
Szkoda ,że tak późno do tego doszłam...
Powodzenia w grach...wszystkim multipaskowiczom...Boli że wczoraj stałe 4/5 mini i nie wysłane...
Ale nie wszystko da się przewidzieć
Szkoda ,że tak późno do tego doszłam...
Powodzenia w grach...wszystkim multipaskowiczom...Boli że wczoraj stałe 4/5 mini i nie wysłane...
Ale nie wszystko da się przewidzieć
17 69 73 12 66 69
Mam nadzieję, że nikt sie nie obrazi , że dziś 6 w Lotto mi wpadnie ?
Macie jakieś wieści kiedy Totalizator wprowadzi MultiMulti online ??
Saltosky
przy 6/6 realnej, nie bajkopisarskiej ? Szczerze ? wszyscy będą Ci szczerze gratulować
przy 6/6 realnej, nie bajkopisarskiej ? Szczerze ? wszyscy będą Ci szczerze gratulować
Dotam ja tak samo. jkak bedzie MM online to otwoeram konto u "nich".
Robal...ech ..ile ja bede miał "kolegów"
Robal...ech ..ile ja bede miał "kolegów"
rozmowy tematyczne....
hi all
ja puszczam swoje liczby przez najbliższe 2 miechy systema, zobaczymy jak zobaczymy co wyjdzie koszt 6 tys
z piwem jasna sprawa z TS ... ciężko wyczuć
tak jak pisałem mam zapodane i czekam na pokrycie się liczb co 3 losowania inwestuje 150zeta ... czyli 100 zł dziennie
albo kasa albo żona ! Ja mam kase
później se kupie
nie znam gości którzy mają to i to
dotam jak chcesz wygrać to pozbądź się ........
oczywiście żartuje dotam
ale ja kawaler ... wiec
ale ja kawaler ... wiec
lepiej żartować . puszcam systema dokońca lutego
nic nie zmieniam do tego czasu
efekty nie wiem kiedy będą . czym szybciej tym lepiej
13,16,34,35,46,47,54,61,67,71 tymi liczbami gram plus jeszcze 7 liczb, rozpisane z tymi co podałem
przez 2 mieechy. czyli do końca lutego
co bedzie zobaczymy
jak ma wejśc to wejdzie
Gosia a Ty wiesz, że taką kartkę wyciągnął sędzia na boisku e Etiopii i go zadreptali myśląc , że wyciągnął suchara ?
TS dawaj moje liczby