Wpisy 3 455 583 – 3 455 682
2 stycznia 2019 18:48 → 2 stycznia 2019 21:28, 100 wpisów
Jurasjuż pisałem... To ci co nie wyrażają zgody na dane osobowe... Nawet miasto z którego wysłałeś możesz zastrzec
ja dziś zdałam dwa zakłady 8/8
może coś w Nowym roczku padnie
może coś w Nowym roczku padnie
tak samo kwota 2280, a potem do oddziału tylko po to aby pobrać 10% podatku
a można było tak jak buki pisać przy wyższej wygranej, ekstra podatek 10%
Wiadomość dla Sebastiana m czyżby kolejny nick zablokowany żałujemy zalujemy może nie widziałeś wpisu mi jesteś lotto czy już dawno w na stronie pełno ludzi i większośći nie jesteś lotto paniemaju
płaci się ,ale przy wyższych kwotach na kuponie jest pozycja ekstra podatek 10 %
Dobra... Nie przebrzydzamtrafię te 40 tys w mini będę jak dzieckona ten rok
ale wątpię że TS tyle nazbiera
bo trzeba wypłacić pracownikom 13 pensję
i prezesowi premię
bo trzeba wypłacić pracownikom 13 pensję
i prezesowi premię
tam gdzie zdaję kuponiki to mi kobieta mówiła że coraz jest mniej u nich zawieranych kuponów a to przecież stacja i jest duży ruch
jeszcze trochę i TS splajtuje bo przecież nie będzie dokładać do wygranych
.. Sorki... dziś co innego wejdzie
10 w MM a to dlatego ,mże nie dałem stawki x 2
10 w MM a to dlatego ,mże nie dałem stawki x 2
Seba czytaj moja kg!!!
Gryksio jutro załaduje neta bo dziś resztkami jadę, zaraz nie będzie światła tak pizdzi!!!
hi all
islandorka trzeba było w takim razie na 10 losowań puścić pare zakładów bo jak do kolektury dotrzesz
Krasnalek
mam pomysł na numerek
3 455 546. tomi77 nieprzejmuj siere tym co ludzie w neklimowia ze grasz i niewygrywasz jak sa tacy madrzy to moze niech sami pokaza jak oni wygrywaja, kazdy sie madrzy jak ma czegos wiecej a z biedniejszego sie smieje , skaad ja to znam, tylko jak pozniej cos trafisz to wtedy jest hej kolego p[ozycz koledze ja taki biedny, a tu wtedy figa z makiem
najlepszy numerek wychodzi rano
trzeba zapamiętać i użyć(powtórzyc) przed wieczornym losowaniem
narazie lipa u mnie
dzisiaj bylo aż 8 powtórek z wczorajszego losowania w mm... ale kto to wiedział
Witam ponownie
liczby mm na czasie
7,13,60__9,39,44__9,59,66__
20,34,64
liczby mm na czasie
7,13,60__9,39,44__9,59,66__
20,34,64
bedzie ale 39
Idą sobie dróżką trzej przyjaciele: miś, łoś i ryś. Nagle ten pierwszy oznajmia:
Uśmiałem się
- Wkurza mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest ped..skie i w ogóle!... Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź! Bo powiadam wam:
- Kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia:
- Ej, k@%%a, powiedz coś, Ryś. Przecież my nie geje, prawda?! No powiedz coś...Ryś!...
Na to ryś dostojnie:
- Ryszard, pe..le, Ryszard...
Uśmiałem się
- Wkurza mnie to "ś" na końcu. Takie "ś" jest ped..skie i w ogóle!... Od dzisiaj koniec z misiem. Jestem Niedźwiedź! Bo powiadam wam:
- Kto ma "ś" na końcu, ten fujara i gej. Amen. Łoś zorientowawszy się w beznadziei sytuacji, bo wszak łoś to łoś i nic nie poradzisz, w panice szarpie za ramię Rysia:
- Ej, k@%%a, powiedz coś, Ryś. Przecież my nie geje, prawda?! No powiedz coś...Ryś!...
Na to ryś dostojnie:
- Ryszard, pe..le, Ryszard...
seven
ja jeszcze niestety w oddziale nie byłem... ale wszystko przede mną
nareszcie powrót od buractwa
iiiiiiiiiiii
nareszcie nogi razem......
iiiiiiiiiiii
nareszcie nogi razem......
ja dzisiaj w planach miałem jechać do kolektury po wygraną
... ale wczoraj nic ku,naa nie weszło
jutro pojade ... jak dziś wejdzie
... ale wczoraj nic ku,naa nie weszło
jutro pojade ... jak dziś wejdzie
to się spotkamy ... hm .. to bedzie tylko po 6
odbiór - ok sprawnie , miło, nawet bardzo miło jak portfelik się wypchało
mi do portfela tylko 10tys dali reszta przez bank
po 3 dniach weszło trzeba miec nr konta i dokument . Ważne żebyś papier przez 25lat trzymał bo skarbówka może cie sprawdzić w tym czasie
johno ... ja nie mogłem
1405259_40 - no widziałem do wypłaty gotówką w kasie 20 tysi - chyba wyższe to dopiero na konto ??
no pisze przecież 10tys w gotówce.... reszta konto
raczej bańki tak na już to nie mają
1...2,,,3 dzień miesiąca
najlepszy na te litery
3,11,18,22,32,40,44,58,67,77 w plusie
liczby
najlepszy na te litery
3,11,18,22,32,40,44,58,67,77 w plusie
liczby
tak pytam pod kątem tych 12 baniek bo nie chcę żeby za dużo ludzi wiedziało
25 lat trzeba trzymać papier, trzeba było zalaminować i tzra czymać ... skarbówka nie śpi ..skarbówka czówa
jak zgubisz to chyba 70% i nie wazne że ci przesłąli na konto ... takie ..... To dla mnie jest jakieś chore
Ja gram mało w porównaniu do tego jakbym palili zwroty są, odpady ale zawsze jakiś grosz cieszy
nie!! gość w kolekturze uprzedzał.. zalaminować i pilnować bardziej niż kasy bo przyjebią z odsetkami chyba 70% więc ok 750tys + odsetki np. za 20lat
więc więcej zarządają niż weźmiesz w kolekturze
paranoja
mają już przecież dokument z tsa o wygranej to tylko w naszym chorym kraju tak może być
podatek odbija TS przy wypłacie, a nie od ciebie więc ty mas papierku pilnowac. oni zgłaszają do Urzedu skarbowego ale tam same paj....xce pracuja przecież i urzedasy zgnoja nawet najlepszą firme wiec dlaczego by nie ciebie