Wpisy 3 455 483 – 3 455 582
2 stycznia 2019 15:04 → 2 stycznia 2019 18:47, 100 wpisów
zag ty dopiero teraz na to wpadles bez urazy nie mam zamiaru ciebie obrazic w tym wpisie nie zdziw sie jak bedzie jeszcze mnie osob pisac juz i tak miej osob pisze bo jak tu pisac jak jest normalnie to ciezko sie przebic dotrzec do wisow przez jeden wpis i mi sie coraz mniej chce tu co kolwiek pisac co tam postanowilem sie nie odzywac jak ktos chce robic z innych samego siebie trudno ja nie bede w tym uczestniczyl nie moja strona co mialem najgorszego zatypwalem podalem tam i zeby jakis madry innaczej samiec owcy nie nie wyskoczyl nie puszczam dzis na 9 skreslen 1x10 1x8 mialem na 1x5 lecz takie fajne liczby w moim generatorze w mapce wyszly n too milego.......... hey sebol ......spadam sie puscic i takie tam
uwaga dzisiaj wieczorem w MM powturka liczby 4, powinna byc stawiam ja jako pewniak
pierwszy raz mialem 2 x mini chybik 2 losowania na jednym kuponie 2x 3/5 dzien po dniu przed sylwkiem
3 455 496. gryks76 prosze nie pisac referatów od tego ja tu jestem
3 455 503. sebool82
tylko mini gramy za minimalna stawke a wygrywamy krocie
musialbym sie z toba na to co masz na szyji zamienic a to jest nie mozliwe
milej zabawy z sebusiem tylko nie pisz ze go tu nie ma paparapatej szkoda czasu na dziecine zabawy
gdzie jest tu sebis? kto go widział tutaj bo ja nie?
3 455 517. to jest prawda
Tos slepiecwisi tu i sie smije bo pasko nie ma bananowto numerolog na bankpo glupich tekstach idzie poznacbanan?
W końcu dajmy sobie spokój z tymi głupim pytaniami jest wszędzie he he
Arczi robimy ich w balona jak by co to pisz gdzie ten Sebus jest he he
Ja to tak przynajmniej widzę i czuje że tak jest może się myle
Ale powiem tak Kraków ma smoka wawelskiego Warszawa syrenkę i tam jeszcze coś i inne miasta My mam na stronce Sebastiana i cieszmy się z tego, odrzućmy nienawiść do drugiego człowieka a będzie okey dla niego i dla nas Tego życzę wszystkim a będzie okey
w tym nowym roku dziś już drugi dzień, więcej luzu nie ma co się tak spinać bo po co, nie kłóć się z głupcem bo ludzie mogą nie dostrzec różnicy
Myvictory ale ja nikogo tu nie robie w balona ja naprawde tu niewidze nigdzue sebastiana ,i pod zadnym nickiem innym niewiem oco im tu chodzi, jakby sebastian tu był to napewno bym o tym wiedział jako pierwszy, ale ja go tu nie widze wcale wiec
a po drugie taki wysyp nicków , nigdy tak nie obrodził jak teraz, a kilka lat tu jestem
gdzie tu na sytonie pisze ze jest tu sebastian m ktos widzi taki gdzues tu nick? no ja nie widze a slepy jeszcze niejestem , wiec ktkto co tu ma ze zwtokuem bo napewno nie jaa pod innym nickiem niby jakim by był bo tu duzo nowych nikow jest nawet koles z bunczaczy ktory dzis referat napisał ma 2 nicki, prosze napisac po d jakim nikiem jestsevbastian lub kto sie podszywa za sebastiana tu na czacie bo nikogo tu takiego jak sebastian niestety niewidze, wiec nierobcie tu z ludzi głupkow na sttronie ze niby tu jest sebastian, bo ten kto takie bzdury tu pisze onim to moze on jest ta wlasnie osobaco?
nozesz qukuryku tu z tymi literami i zamiana w wyrazach znow jakis chochlik cos poprzekrecał tu i wychodza głoupoty
dobra lece sobie do sklepu cos kupic do picia bo te durne prochy trzeba czyms popijac oprocz herbaty no po niej mnie suszy strasznie mozxe wode i mleko tez
kurcze ludzie maja kaca po wodzie oligiecyjskiej,po wodce i innych trunkach a mnie suszy po zwykłej herbacie, normalnie masakra jakas
kurcze ludzie maja kaca po wodzie oligiecyjskiej,po wodce i innych trunkach a mnie suszy po zwykłej herbacie, normalnie masakra jakas
A mnie śmieszą ci co ukrywają skąd trafili wygraneja specjalnie dam skan z Nekli jak trafieniech całe miasto wie że kulawemu też się coś skapnelo prócz spojrzen przechodniów... I głupich tekstów że gra i wygrać nie moze
tak jak przyjdzie mafia to inaczej zaśpiewasz czy przyjaciół z przed lat wszyscy cie będą o dziwi kochać i o tobie sobie przypomna
Tak dotam my dar większość się z tym w głowie rodzi inni coś w niej uciska i jest jak jest
Jutro lotto... Zagram 2 z maszynypo co mi tysiące jak mogę mieć miliony
Tomi śmiać mi się chce z meczu Wisła Kraków Lech Poznań powini być ponad 400 tys a ich nie ma a miasto chce 130 tys preesowa zrezygnowała przesłała 60 tys do męża i może tyle reszte można się domyślić
Dotam co jeszcze dar darm oczywitych rzeczy się nie wyjasnia się wie lub nie idę na inne www
Gdzie to w Polsce jest taka miejscowość z tą trafioną szóstką ???
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 57 280,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości lotto.pl padła wygrana 57 280,10 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Nie wiem czy na stronie lotto też tak piszą może by do nich napisać
Nie pamiętam od kiedy przy podawanych wygranych zamiast miejscowości było lotto.pl