Wpisy 3 454 605 – 3 454 704
1 stycznia 2019 17:31 → 1 stycznia 2019 18:42, 100 wpisów
Hurrem masz szczescie.bo nie jestes w moim typie...
Arogancki tymbardziej ty w moim mój typ już tu od dawna się nie pokazuje schował się w zaciszu czterech scian..
Dlugosc tj.jakosc..m
3,11,17,21
ale bardzo milo wszysctkie słuzby spedzily te noc sylwestrowa, nikt znas niebył sam wta noc
, oczywisie pozneej mialem chryje od swojich przełozonych ale coz, wszyscy mnie zapamietali
z wielka pompa, co wtedy byli na sluzbuie, dobrze ze wtedy niebylo zbyt wielu interwencji
jakis ze nikomu sie nigdzie nic nie stało ale słuzby wszytki ktoramusza wtedy pracowac akurat
mialy ubaw. był szampan, zyczenia i kanonada sztucznych ogni i wybuchów, ludzie iadacy na
sylwestra ktorzy mieszkali oboik danego obiektu a robili w domu sylwestra byli w szoku,
pozniej szefostwo zarzuciło mi ze chciałem niby wysadzic obiekt w powietrzrze,
{{hahaha}a tu niebylo nic mylnego chciałem pokazac tym swoim przelozonym ze w ta noc wszyscy
powinni byc razem i sie dobrze bawic nie ze oni sie bawia w dobre i pija a my pracujemy,
policja byla zadowolona, strazacy tez pogotowie nikogo nie reanimowało i my pracownicy agencji
ochrony bawilismy sie tez i dobrze to wtedy byla udana noc, jedyna w swoim rodzaju
, oczywisie pozneej mialem chryje od swojich przełozonych ale coz, wszyscy mnie zapamietali
z wielka pompa, co wtedy byli na sluzbuie, dobrze ze wtedy niebylo zbyt wielu interwencji
jakis ze nikomu sie nigdzie nic nie stało ale słuzby wszytki ktoramusza wtedy pracowac akurat
mialy ubaw. był szampan, zyczenia i kanonada sztucznych ogni i wybuchów, ludzie iadacy na
sylwestra ktorzy mieszkali oboik danego obiektu a robili w domu sylwestra byli w szoku,
pozniej szefostwo zarzuciło mi ze chciałem niby wysadzic obiekt w powietrzrze,
{{hahaha}a tu niebylo nic mylnego chciałem pokazac tym swoim przelozonym ze w ta noc wszyscy
powinni byc razem i sie dobrze bawic nie ze oni sie bawia w dobre i pija a my pracujemy,
policja byla zadowolona, strazacy tez pogotowie nikogo nie reanimowało i my pracownicy agencji
ochrony bawilismy sie tez i dobrze to wtedy byla udana noc, jedyna w swoim rodzaju
gdy sie zwalniałem z tej agencji ochrony szefostwo troche sie zmartwiło i poniewaz odhodzilem z tej firmy zawsze ze mna mieli ubaw i tylko ja sposród 6 dyzurnych na monitoringu miałem jaja, i rozne fajne pomysły, , zemna sie nigdy nikt na sluzbie nie nudzil, aszefostwo niebylo zbyt zadowolne ze odchodze do innej firmy juz niezwiazanej z ochrona, wcale, poniewaz w tej firmie odwalałem zawsze iwecej roznej roboty niz moji koledzy na tym samym stanowisku apozniej jak sie dowiedzialem na odchodne moje szefostwo bylo załamane troche poniewaz tmci moji koledzy niedawali sobierady na tym stanowisku byli to wojsjkowi i polecjanci starej daty ktorzy o pracy na komputerze to tyle wiedzieli o ja o gwiazdachalbo kosmosie, ja w tej firmie poza swoimi obowiazkami pracowniczymi na danym stanowisku miałem jeszcze kilka innnych zadan do zrobienia, ktorych zesfostwo mi wczesniej nakazało,, po niedługim mojim odejciu firma podupadła tez, duzo kolegów zaczeło odchodzic poniewaz były marne zarobki. , teraz jak nieraz gdzies spotkanm kolegow na ulicy miasta gdzie kiedys pracowalismy razem oni pytajapamietasz arczi gdy pracowalismy razem i pamietasz sylwestra jak wtedy dawalismy ognia
,pamietam dobrze, po jakims czasie firma ta zakonczyła działalnosc prze4zes firmy stwierrdzil ze mu sie ta ocvhrona niesprawdza i bedzie robil kase na czym innym , ale powiem wam grupa nas byla zgrana naprawde i wszyscy ludzie sie lubieli bylismy wszyscy jakjedna wielka rodzina
,pamietam dobrze, po jakims czasie firma ta zakonczyła działalnosc prze4zes firmy stwierrdzil ze mu sie ta ocvhrona niesprawdza i bedzie robil kase na czym innym , ale powiem wam grupa nas byla zgrana naprawde i wszyscy ludzie sie lubieli bylismy wszyscy jakjedna wielka rodzina
Arczi jesteś jedyny w swoim rodzaju , miło tak się wspomina człowieka z takich radosnych akcji wiem coś na ten temat bo lubię zostawać tak samo zapamietywana czyli RADOSNA!!
i nigdy miedzy nami niebyło zadnych kłotni czy sprzeczek, bez wzgledu kto na jakkim stanowisku pracował czy jako szef ochrony czy dyzurny na monitoringu czu zwykly pracownik partolu czy nawet tzw,ochroniaez na obiekcie, wszyscy traktowalismy sie tak jak powini z soba zyc wszyscy ludzie
3 454 619. dotam nic milkomu nie wciskam dotam rtlko wspominam ta prece zaqwsze miło i tych ludzi z ktorymi mi bylo pracowac przez te 8 lat
Może też być explozja zalezy kto ile doda czegoś - w chemi różnie bywa
jako dyzurny na monitoringu wspolpracowałem dosc czesto tez z policja ioni mnie tez zmali z moich roznycvh akcji z tzw napadów na banki itd, dlatego tez wiedzieli jaka jestem osoba i na co mnie stac jest, dlatego nigdy z nimi niemiałem jakiegos tam zatargu czy przypału, gdy tylko dzwoniłem na komende i prosiłem o wspacie policji to ich dyzurny swmiał sie i zawsze pytał czy to pan jest ta osoba od eysadzania obiektu zaweszez sie vsmiałem i odpowiadałem jam jest i nadal bylo wesolo
3 454 625. Hurrem najlepiej to sie strzela z karbitu według mnie tylko trzebva bardzo uwarzac co by sobie krzywdy przytym nie zrobic za bardzo
3 454 575. makler 2019-01-01 (16:55)
Arczibalik
a PLIKI w czym sie wysyła w kopercie, paczce czy @ ,,, JP
a gdzie mi tpo wysłałes niby na@, a skadmasz domnie @ i na ktore konto no mam @ kilka
Arczibalik
a PLIKI w czym sie wysyła w kopercie, paczce czy @ ,,, JP
a gdzie mi tpo wysłałes niby na@, a skadmasz domnie @ i na ktore konto no mam @ kilka
makler ja mam kilka @@@@@@ wiec na ktore konto ten prezent mi wysłałes, a moze nie domnie to poszło tylko do seby, i om teraz tam kombinuje cos z liczbami a ja nic o tym niewiem
2x 6/10 z+ 3x 5/10 z+ i kilka 4/10 taki bilans z 14:00
trafiłem w systemie 8 liczb z 17 ... żadna 7 ani 8 nie pokryła się niestety
Nie warto być bogatym. Gość miał Mc laren Senna kilka dni isplonal
puszczone było na 3 losowania więc ogólne wygrane chyba nie pokryły albo prawie pokryły koszt wysyłki 150zł
3 454 640. o to szkoda za szybko jechał co?
nie MM
26, 44, 54, 64, 78
6, 13, 30, 49, 78
6, 13, 30, 49, 79
6, 13, 30, 77, 78
6, 13, 30, 77, 79
6, 13, 30, 78, 79
6, 13, 49, 77, 78
6, 13, 49, 77, 79
6, 13, 49, 78, 79
6, 13, 77, 78, 79
6, 30, 49, 77, 78
6, 30, 49, 77, 79
6, 30, 49, 78, 79
6, 30, 77, 78, 79
6, 49, 77, 78, 79
10, 13, 23, 63, 73
10, 13, 25, 31, 63
10, 13, 25, 31, 67
10, 13, 25, 31, 71
10, 13, 25, 63, 67
piątki które wpadną
6, 13, 30, 49, 78
6, 13, 30, 49, 79
6, 13, 30, 77, 78
6, 13, 30, 77, 79
6, 13, 30, 78, 79
6, 13, 49, 77, 78
6, 13, 49, 77, 79
6, 13, 49, 78, 79
6, 13, 77, 78, 79
6, 30, 49, 77, 78
6, 30, 49, 77, 79
6, 30, 49, 78, 79
6, 30, 77, 78, 79
6, 49, 77, 78, 79
10, 13, 23, 63, 73
10, 13, 25, 31, 63
10, 13, 25, 31, 67
10, 13, 25, 31, 71
10, 13, 25, 63, 67
piątki które wpadną
tomi bo jeździć to cza umić
Hyremmm kiedy ja sie wezmę za Twoje królestwo...
tomi ja mam autko w którym moge mieć nawet ponad 600koni ale fabryczne prawie 300 mi wystarcza ,
3 454 645. niskopochylonya witaj,a skad wiesz ze te 5 wpadna akurat
?
?
ok 9 sekund do 200km/h 4,7 do 100km/h trzeba coś więcej ???
3 454 650. 1405259_40 a czym tak latasz to jakies lamoegini jest czy cos bardziej przyziemnego
lamborgini miało byc
To racjakumpel ma Clio rs akrapowic co też mi się podoba... Ale co z tego że zglebowany i przy pierwszym garbie można worki zgubić i zeby
bo ja latam na piechote i nmiemusze miec koni bo czsto trzeba im podkowy wymieniac a ztym jest problem bo teraz juz ciezko odobrego kowala
arczi normalne autko nie rzucające się w oczy jak lambo czy mclaren
arczi opony i hamulce starczają na 2-3 tys km to końskie podkowy taniej wyjdą
czyli co skoda czy audi RS?
niestety przy extremalnej jeździe pali ok 60 na 100
koszty utrzymania ogromne
arczibalik73 dziękuje za wczoraj. 1 raz dostałem bloka bot zadziałał na 8 godzin.hehe.
myślę że tańszy byłby mclaren
japan żadne niemieckie guuwn.o
3 454 664. marek79 A co ja takiego zrobilem bo nierozumie, co przezemnie dostałes bloka na 8 h ,
3 454 666 japan toyota czy honda ?
a lxsus tak piekne samochody troche mercedesa toyoty i wolkswagena w polaczeniu wychodzi lexsus no mi sie tez odoba lexsus IS choc jestem bardziej zwolennikiem ukochanej firmy niemieckiej i mercedes benz, ,
mulag witaj tak mam nadal piec kaflowy a co?
3 454 670. arczibalik73 2019-01-01 (18:19) schleisen-tylko mini lotto
żadne z nich są lepsze marki od lexusa, toyoty czy hondy , napęd na 4 stały , więcej nie piszę musisz się domyśleć i może kiedyś bedziesz wiedział.Podpowiedź: fabrycznie prawie 300 kucu, 4x4 stały i pali ok 20/100 jak jedziesz normalnie , sportowe więc lexus odpada. często używane w motosporcie
żadne z nich są lepsze marki od lexusa, toyoty czy hondy , napęd na 4 stały , więcej nie piszę musisz się domyśleć i może kiedyś bedziesz wiedział.Podpowiedź: fabrycznie prawie 300 kucu, 4x4 stały i pali ok 20/100 jak jedziesz normalnie , sportowe więc lexus odpada. często używane w motosporcie
to fajnie taniej wychodzi a jak plecki dasz na piec to ciepło, myślałem ze może coś innego, pytałem z ciekawości ale jak masz dalej to fajnie
ale ja nie mam takiego pieca zemoge naniego wejsc i siepolozyc to jest taki wysoki punktowy piec wbloku
nie taki jak kiedys mieli w izbach w chatach ze mogłes naniego wejsc i siempolazyc
nie taki jak kiedys mieli w izbach w chatach ze mogłes naniego wejsc i siempolazyc
ale lexus ls 500 mi się podoba ... to fakt i może kupie takiego do jazdy na codzień (tanio by było) tylko zakup drogi takiego lex-a 550tyz.zł nowy
muszę coś trafić wplusem najlepiej MM z
miałem do 2001 roczku takie piece kaflowe ale już od 2002 centralne ogrzewanie, jeszcze w piwnicy mam kafle z jednego takiego pieca kaflowego jak w zamku dawniej
3 454 682. aa mi mercedes 500
muszę coś trafić w MM najlepiej z plusem
wszyscy chcą z plusem a przecież TS się stara i daje zawsze z minusem
ja japońska motoryzacja ... żaden niemiec czy francuz
czego nie polska motoryzacja czy przemysł samochodwy tyle polskich firm marek [polskich samochodów i to nie jedna
korzystam z polskich mechaników i kupuje części w polsce więc wspieram POLSKE
ale to co robią teraz te proto fajne samochody ... nawet znam gostka który buduje auta na rynek angielski
lekie sportowe potworki,,,
motostec też takie buduje tylko że on to już marka ... ja pisze o mniejszych
podniecacie się samochodami... samochód służy do przemieszczania się i powinien być bezpieczny,tani w eksploatacji i mało awaryjny takie jest moje zdanie