Wpisy 3 453 743 – 3 453 842
31 grudnia 2018 15:00 → 31 grudnia 2018 16:41, 100 wpisów
Witajcie..Dziekuje za podanie 5 swoich szczesliwych liczb ale niestety na 4 losowania wygrałem 4 zł..Dobre i to a kto podał te liczby to już wie o co chodzi..
mam prawdziwego szampana prosto z francji..ale nie pijam alkoholu heheh
no dobre sa , gumowate troche'
W miejscowości Olszewica Stara padła wysoka wygrana w zdrapce Drzewko szczęścia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
trochę Wam sypnęło groszem- niech to będzie dobry prognostyk przed wieczornymi losowaniami...
to nie pomaga tylko59 itd.
Szampańskiej zabawy i wysokich wygranych...
dzisiaj kupilam 2 zdrapki za 30 zl w jednej byl zwrot a w drugiej 0
Kubacki, StochkwalifikacjeJapończyk nie odpuszcza ale Dawid może wbić się do 3Kot? Beznadziejny 52
hi all
To się nazywa Ciarskoje igristojegłową mnie boli po tych szamponach
na 3 losowanka zapodane kupony za 200 zeta , 1 już było o 14 i widze że lipa
jeszcze jedna szansa w tym roku , kolejna za rok
dziś w domku niestety coś mnie rozebrało ... i nie była to młoda naga stewardesa
zagralem narazie 10 mini za rok bedzie fajniej z multi z neta
12,36,25,28,20,22,42,33,50,48,62,53,
73,76,66,56,71,80,65,78,
73,76,66,56,71,80,65,78,
a jak!! trzeba wiedzieć co się chce oglądam lexusy ls na otomoto już sobie upatrzyłem takiego za 500tys ... teraz czekam aż moje liczby spasują się z tymi co TS losuje i do katowic po odbiur kasy i lexa z salonu
z Tobą przegrać to jak wygrać cyt. Miś
To ja zacznę rozglądać się i... U patrzę jakieś koło z felga a znaczek kupie
mi się lexus marzy ls oczywiście taki max 3lata , jak nie wygram to i tak kupie za 2-3 lata jak mi dwa leasingi zejdą i odciąże wydatki miesięczne obecne
Ja nie myślę o samochodziemuszę zacząć trafiać odpady i nie kresle sam... Bo tak kresle
mam parę aut ... ogólnie w sumie naliczyłem 1813 koni - według producentów aut . więc taki lexus z 500kucy odpowiedni dla stadniny
mini jest 5 z 34 numerow trzeba zalozyc ze nie bedzie
3,11,24,25,34,35,41,42
3,11,24,25,34,35,41,42
Ja po sexie z laska urobilem sie napocilem koniec roku byl fajny robota laska ciekawe jaki 2019
..... POZDRAWIAM ZIOMALKI I ZIOMALI PO KUPONIE HEY
............. ZYCZE WSZYSTKIM W NOWYM NADCHODZĄCYM ROKU wszystkiego naj naj i jak zwykle ABY KAZDY Z NAS POCZUŁ TEN DRESZCZYK TRAFIENIA 10/10 W REALU
Z PSYCHOLKOWA
........................................ KACZOR001 .............................................................
............. ZYCZE WSZYSTKIM W NOWYM NADCHODZĄCYM ROKU wszystkiego naj naj i jak zwykle ABY KAZDY Z NAS POCZUŁ TEN DRESZCZYK TRAFIENIA 10/10 W REALU
Z PSYCHOLKOWA
........................................ KACZOR001 .............................................................
Witajcie ja na chwilkę. CHCIAŁAM WAM ZŁOŻYĆ ŻYCZENIA, ABY TEN NOWY ROK BYŁ DLA WAS WSPANIAŁY, PRZYNOSIŁ WAM SAME DUŻE WYGRANE ORAZ ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI I ZDROWIA!!!!
mini loto za 160zeta zapodane na lotto.pl kilkanaście zakładów na 6 losowań
magda na mini albo loto zapodaj bo ja pod kołderką i raczej nie ma szans na wyjscie do kolektury
mam jeszcze wole 60 zeta na gry.lotto.pl
lekko zmienie i bedzie git
tnx
... Przyjemnego szumu w głowie, wygodnego miejsca w rowie, no i może jeszcze potem spokojnego snu pod płotem, a na każdym kroku szczęścia w Nowym Roku ...
1:
7
12
16
25
38
2:
5
6
10
20
38
Numer kuponu:
.......................xxx.............
Gra:Mini Lotto
Chybił trafił:Nie
Liczba zakładów:2
Liczba losowań:4
7
12
16
25
38
2:
5
6
10
20
38
Numer kuponu:
.......................xxx.............
Gra:Mini Lotto
Chybił trafił:Nie
Liczba zakładów:2
Liczba losowań:4
wysłane 2 na 4 losowanka
dużego z plusem też zapodałem ale zmieniłem 1 liczbę 47 na 34 i zapodałem na 3 losowanka za 12 zeta
caly rok i nie maja nowego hita, zielone galy i seks w zakopanym
magda ta zmiana z 47 na 34 oby na lexusa ls starczyło ... przyjade do stargardu po niego(tam też fajny stoiz 2017r) to Cię przewiozę po nowym roku ....
o.k nie moge sie doczekac,a jak bedzie 47 to kupisz sobie najwyzej rower i tez mnie przewieziesz
nie wierzę w 7 ,,,, siedem kojarzy się z kosa , a co za tym idzie ze śmiercią .. 13 jest lepsza od 7,27,47
jak porosisz to |Ci da ... mi dała
przed chwilą ... liczby