Wpisy 3 452 209 – 3 452 308
30 grudnia 2018 12:09 → 30 grudnia 2018 13:54, 100 wpisów
wiecie co zauwazyłem ze duzo tu kolegów gra za zwiekszone stawki na grach , i tak sobie mysle czy warto ?, ja uwarzam ze zwykla jedna podstawowa stawka wystarczy zagrac, jesli mam wygrac to wygram na tej podstawowej stawce, poco jest wywalac wiecej kasy, a poniej jak sie straci byc złym sam na siebie ze straciłem wiecej i teraz niema na dalsza gre, ja wiem ze kazdy ryzykuje i chce wiecej wygrac ale tym sposobem traci a TS na tym zarabia na tzw. naiwnosci gracza nie mowie ze by niegrac no ale jezli chce ktos darmowa kase pchac TSowi do kieszeni to prosze bardzo grajcie dalej za wielokrotnosc stawki, ja tam gram oszczednie za podstawowa stawke , i chciałbym trafic to za podtawaowa atawke a wy grajcie jak sobie tam chcecie
Ja ostatnio gram 2 zaklady w mini 1 zakład exp i 1 zakład duży i raz na jakiś czas multi 3/3 stawka 10 i ostatnie zdarzenia zgranim ma tak
Magda
Ja już codziennie nie latam w te i nazad do budki tylko wysyłam na 14 losowań i mam na tydzień losowania
Magda coś wczoraj trafiszas
Doktor2p
3 452 195. makler nie widziałem tego ale dzieki zaraz zobacze,
Zbiniu... Po dwa też Góra grammożna wysłać 10 mini i i tak dno bedzie
Sebastian gra moimi wiec nie podaje liczb w nini wrealu dopiero po fakcie jak coś trafiłem na dziś ze mi wczoraj dali 4/5 w mini kupione na 14sta 9 32 54exp 1 zakład i 8 zakładów w mini
9 32 64 miało być
Kiedyś na pewno zagram systemem 12
Jak będę miał o 14h 5/6 Lub 7/10 zagram mini system 7 lub 2x7 lub 3x6 w mini systema
wszyscy co graja na zwiekszone stawki to przewarznie traca mało komu na zwiekszonej stawce cos wpada, dlatego zawsze uwarzam i trzymam sie tez tego powiedzenia ze chytry zawsze dwa razy traci i i uwarzam ze trzeba grac poprostu oszczedniej wtedy bedziemy wszyscy zyskiwali, na tym oszczsednoscia wygrasz a rozrzutnoscia niestety przegrywasz decyzja dalezy do nas wszystkich jak gramy czy chcemy wiecej wygrywac czy raczej ludzimy sie ze cos wygramy a przegrywamy bo wiecej wysyłamy lub za wielokorotnisc stawki np tak jak w reklamach co roz nas namawiaja zeby grac a pozniej jak zagramy za wiecej to sie z nas smieja ze dalisny sie nabrac na ich reklame ja garam oszczedniej aby miecna zas a nie zeby wszystko odrazu stracic
Mini najlepsza gra
Też myślę podobnieinna piłka, gdybym trafił np 5/5 chociaż 40 tys... Wtedy jakiś system tani na 6 może 7 liczb
Lotto najfajniejsza gra ale dzisiaj Mini też zagrałem swoje liczby
Z żoną
Zagraj w mini jak ci da
zbigniew ja jkak wygram w mini lotka juzta głowna wygrana to przeskocze na extra pencje zeby wygra tam ta kase na 20 lat zebym juz nigdy niemusiał sie martwic o jutro i co bedzie jutro , czy bede miał na chleb czy nie, zreszta jak wiem tez zycia mi nie zostało wiele ale pozostaje nadzieja ze sie uda choc moze przed smiercia cos i glownegojeszce trafic
Exp ostatnio też mi daje
Na 5 losowań aż 3 razy mi dali 25 zł kupując exp 1 zakład
Mini najlepsza gra tylko mini tojest najlepsze ze tam sie szybciej trafia niz w inne gry
Ja przyszedłem po tyg do budybabka mówiła że dawno mnie nie widzialabo nie moglaprofil typuje, gram maszyna ale na 4 liczby tylko... Na probe
Na chybił skan w profilu sprawdzij dokładnie multi tylko sam
3 452 245. zbigniew ja jeszcze w realu nigdy nie grałem w EXP choc w wirtualu doscz czesto padaja mi jakies tam wygrane, moze nawet wiecej niz w mini ale postawilem narazie na mini , i tego sie tu narazie bede trzymał, gram w ta gre ktura mi przynosi realne zyski, moze nie jakies tam zaraz dize ale zawsze jakies
Chybił trafił
2016 roku miałem 1000 zł z ekstra pensji na chybił trafił
Jednej liczby mi brakło i bym miał spokój z kołchozem na 20 lat
Jednej liczby mi brakło i bym miał spokój z kołchozem na 20 lat
Adolf4 trafił tu i tylko Ty exp czyli na sucho
Grajcie z maszynychyba że ktoś wietrzny system multi i może sobie pozwolić na np 10 zakładów na losowanie
Nie wiedziałem że nie zatypowane miałem w profilu...
12,15,19 na 14 profil
12,15,19 na 14 profil
9 32 64
Toś ty jasnowidz
3 452 253. jacun witaj ja wtym roku tak miałem ale tutaj na such i załowałem ze tych liczb wtedy niepusiłem i tez braklo 1 liczby bo gdybym to wtedy puscił to mioiałbym juzcos przez te 20 lat na zycie tak skromnie i napewno bym juz i nie pracował , choc chce pracowac moze w tym sasyepnym nowym roku cos sie umnie zmieni na lepsze moze wygram cos amoze inie ale czas pokaze co bedzie i co mi jest dane zobaczymy co da mi zycie aco zabierze tez, narazie nie jest dobrze zobaczymy po nowym roku choc moze nie zaraz na poczatki ale troszke pozniej
zawsze trzeba byc dobrej mysli i wierzyc w to ze sie w koncu uda cos nowego zrobic dla siebie i tego sie trzeba kurczowo trzymac
zawsze trzeba byc dobrej mysli i wierzyc w to ze sie w koncu uda cos nowego zrobic dla siebie i tego sie trzeba kurczowo trzymac
Ja na sucho wtedy gdy nie zagrałem straciłem prawi 28000 zł wtym roku
hi all
A na mokro straciłem 630 zł
Ale jeszcze jutro
Może w tym nowym roku Arczi będzie praca a nie wygrana tego ci życzę pracy to realniejsze
04,12+,20,23,24,34,37,39,61,69
3 452 259. ja sie smieje z tym 2019 rokiem ze bedzie mój , chodzilo mi ti oto ze chce cos zmienic wswoim zycju na lepsze bo juz chyba gorzrj byc niemoze jak teraz jest oto mi chodzi, mam nadzieje znalezc jakas wkoncu prace, jakas fajna kobiete i moze tez i trafic w mini lotka dlatego napisałem ze ten rok bedzie moj, niewiem co mi los przyniesie z tego a moze nic a moze zachoruje i umre nie wiem, zobaczymy po nowym riku co ikomu jest pisane ale zawsze trzeba miec nadzieje na lepsze jutroi wierzyc ze sie uda cos i zrealizowac
dziś takie na 14 i 21
Ale jeszcze dziś i może wyjdę na zero albo jutro
3 452 265. fajnie
Arczi by coś się zmieniło i nie piszę tylko to do ciebie ale do siebie i innych jak również do innych trzeba działąć uczyć się szkolenia praca od podstaw praca organiczna i będą sukcesy tak samo nic nie przyjdzie czekajać
3 452 269. dotam powaznie jak najbardziej
Jaki kiepski 630 zł przegrane malutko papierosy kosztuja 6500 plus piwo i kochanki
Cześć.
W piątek tata nam kupił kolorowy telewizor z telegazetą.
W piątek tata nam kupił kolorowy telewizor z telegazetą.
Chyba trza brać przypadkowo... A to na 9, 6,8 czy 4 liczby krótkie serię po 4 losowania
Dotam zagraj w mini to nic ze zima jest
Co macie na 14sta
w sumie nie ogladam telwizji za wiele ale mam telwizor stary stoi czasem włąńcze
04,12+,20,23,24,34,37,39,61,69
Islandorka
3 452 273. arczibalik73
Co za problemy zdrowotne masz ,jeśli wolno zapytać?
Co za problemy zdrowotne masz ,jeśli wolno zapytać?
3 452 278. tak to jest praeda ale ile mozxesz sie uczyc szkolic ja tez tak kiedys podchodzilem do sprawy, jak piszesz uczylem sie szkolilem wroznych dziedzinach i co z tego teraz mam nic praktycznie nie siedze darmo i na nic nieczekam tylko działam ale co ztego jak sfektow zadnych niestety z tegozabardzo niewidac, pracodawcy maja wywalone na polskichpracownikow liczy sie teraz ykrainiec w firmie mie polak rodak, a dla rzadu luczy sie tylko 500+ i nic pozatym takjest niestety
Islandorka 10 minut
jutro nie mam co robic więc mam czas aby jechać po wygraną 10/10 . Teraz tylko oby się pokryły
o to jest mysl 3 452 300. 1405259_40
3 452 281. papi337 2018-12-30 (13:45)
Masz fajnego tatę
Pozdrów go
Masz fajnego tatę
Pozdrów go
Arczi strasznie negatywnie podchodzisz okopałeś sie w dole i wszsytko na nie może trzeba zmienić zamieszkanie u mnie dużo prac zapraszam do mnie nawet udostępnie mieszkanie
kurna paka .. ale jutro chyba nie robią . no trudno odbiore po nowym roku ... też nie mam w sumie nic w planach
nic w systema
3 452 303. dziekuje za propozycje ale narazie musze tu blizej cos znalezc sobie ale jak niewypali to z mila checia bede o tym pamietał
trafiłem 3 razy 3/5 po 20zł