Wpisy 3 452 109 – 3 452 208
30 grudnia 2018 10:40 → 30 grudnia 2018 12:08, 100 wpisów
Dali mi 24 zł za multi w promocjia myślałem że 12zl za 2x5/9może coś przeoczylem
Nieee
Pozdrawiam szczęśliwców , gratuluję wygranych putinx.Super motto na profilu.Gratuluje rozsądku.Tak, nie warto tracić czasu na tym portalu i droczyć się z potrzebujacymi leczenia
3 452 108. zbigniew g 2018-12-30 (10:39) Kęty Pasko chcesz
Kiedy wkońcu trafię 5/5
jak ożenisz sie z Isią
Kiedy wkońcu trafię 5/5
jak ożenisz sie z Isią
Zbigniew znasz to w radio tak jest taka propozycja Bal czy szmal albo idziesz na randkę albo bierzesz kase co wybierasz
To nie jest poważny portal.Glupota do i uje i zazdrość, a tacy nie wygrają
Zastanawiam się nad jedną rzeczą dlaczego Ci Odwarzni czasem nawet wulgarni bluźniercy mają powyłączane swoje KG co prawda boli Radzę Założyć jeszcze ze 100 ników my ty i tak wiemy kto jest kim są sposoby na to
Zbigniewza 4/5 trza mieć swój dzień, swój czas... I Ty to miales
Gryks76, dobra rada, choć bez niej też potrafię podjąć odpowiednia decyzję.Spadam.Spelnienia marzeń w 2019 roku, a jeszcze w tym masz szansę wygrać, jeśli dzisiaj zagrasz liczbami:
13,15,18,21,24,28,42,49,55,57,79,80,19,31,47,74,51,68,10
Powodzenia
13,15,18,21,24,28,42,49,55,57,79,80,19,31,47,74,51,68,10
Powodzenia
Tomi77 dzieki
Tylko nie dziekuj.To mój prezent dla wszystkich i sposób na oskubanie T.S.Koniecznie z plusem, stawka 10 i wysłać kilka razy o 13:44
Po prostu ten tydzień jest rekordowy 1400 wrealu grając za grosze
Zegarek
Bo dostaniesz banana
Gryks a gdzie szerszen
Ale wysokie w mini, Zbiniu powinni dużo płacić chyba że padła 5/5
Na dziś 9 32 64 puszczone stawka 10
Forsami zegar nie chcę z tobą gadać
Jakie skoki ja chce mini 5/5
Islandorka dlaczego w mini trafiam w zimie gdy wszystkie kobiety chodzą w spodniach
Zbigniewdzięki za uczciwość, cały skan niepomazany... w styczniu dam swojjak trafię 4/5
Skąd wiesz ze trafisz
Tomi może jeszcze dziś trafisz
Sklepy otwarte
Dzis nie grałem, multi wysłany... Tylkood stycznia coś z mini maszynapisałem że 2 mini czy duze dla zabawy
Eh te sklepy 24 grudnia do 13-14h czynne 31 grudnia do 18h 19h zanim ogarnąć sylwester ich przywita te dni 24 31 powinny być wolne weź tu kończy pracę o 20h dajmy na to chęć tylko na
Mój kolego z pracy podpuscilem go 2016 roku by grał co losowanie 1 zakład i zaczął grać i gra 1 zaklad co losowanie juz 3 razy trafil 4/5 i kupuje co losowanie tylko 1 zakład za 1.25 i jest na plusie
Grajcie z umiarem
Na Mini proponuje na dzisiaj i jutro:1,2,8,12,13,27,37,42
Dla odważnych jak forsami ( dzban).
Dla odważnych jak forsami ( dzban).
Bartosz idź z stąd nie szukaj bo znajdziesz Gry Liczbowe dozwolone wyłącznie od 18 roku życia dzieci do przedszkola.
Forsami graj w mini
3 452 119. Forsami
Forsami - a znasz to ?
Madryt w necie
Bartosz w świecie
/albo jakoś tak /
Nie pisałem, wesołego ? Parzystokopytne i kamraci
Madryt w necie
Bartosz w świecie
/albo jakoś tak /
Nie pisałem, wesołego ? Parzystokopytne i kamraci
Zbigniew q q gratulacje za 4/5 w mini
Forsami zagraj z chybił trafil
Kup z chybika
3 452 160. gryks76
witam wszystkich w ten paskudny dzień
forsami witaj
forsami witaj
Nigdy z chybika nie gram chociaż miał bym do końca życia nie wygrać to z chybił nie gram Zbyszek
U mnie wiosna
geamy tylko mini i wygrywamy tylko w mini
Zbyszek Tobie ktoś jednak chyba pomógł patrz na lewy dolny róg gdzie pisze KOL. i trzy ostatnie numery ja to tak widzę....666
Arczibalik a ty kiedy wkońcu trafisz w realu
gea z chybika to nie jest gra m satysfakcja a jest samemu skreslic liczby i te trafne liczby, chybik jest dobry dla naiwnych, ktorym sie niechce nic kreslic, z chybika mało co sie trafia tam zawsze lottomat wybiera takie liczby aby byly na NIE,ja tam wole kreslic sam i to co ja chce i pozniej zekam co wpadnie wystarczy 1 zaklad dziennie grac i poprostu czekac na głowna wygrana
ja gram tylko w mini i jak narazie za sprawa mini jestem na plusie a co do nowego roku to zobaczymy ale napewno mini bede grał intensywniej niz teraz
Islandorka
Zbigniew g jak trafie 4/5 w mini zagram własne lub z trafił system 7
Gryks nie bij mi brawo bo dostaniesz bana na 8 H
3 452 189. zbigniew g ju odpowadam mysłałem ze w tym roku do konca uda mi sie trafic te5/5 ale jak narazie to lipa juz chyba niezdaze choc zostały juz tylko 2 dni, moze sie i uda choc zacardzo w to niewierze, ale po nowym roku sa wielkie szanse i moze to bedzie juz w 2019 roku kto wie mi narazie w ralu wpadaja ostatnio tylko 3 /5 w cigu ostatnich 3 miesiecy , natomias w wirtualu tez i 4/5 ale to tylko na sucho jak to niektorzy tu to okreslaja,
powiem wam tak ja od stycznia do wrzesnia grałem tylko w multi lotka ostatnie 3 miesiacemi nic praktycznie nie wpadało jakies tam od czasu do czasu zwroty tylko, stwierdzilem ze te miesiace to jakas jest masakra,, od pazdiernika zaczolem grac w tylkow mini praktycznie, nieraz sobie tez i puscilem jakiegos tam 1 luznego 1 multiego, niestety sytuacjasie powtarzała nic niewpadało wiekszego jedynie zwroty, powiedziałem sobie koniec z multi , szkoda kasy zaczolem grac w pazdzierniku w mini, i na dzien dobry zaraz 2 x pod rzad trafilem 2 x3/5 w mini pozniej buł odstep raptem 4 dni i znów była 3/5 w mini potem 10 dni tylko 2/5 i znów pojawila sie kolejne 3/5 i tym sposobem gram doi dzisiaj, a pamietam ze zaczynałem gre w mini od 1,25zł bo wszystko co dotad wygrałem w multiego to sie rozeszło odkad gram w mini lotka jestem na plusie, na dzien dzisiejszy na gre juz mam na po nowym roku na 1,5 miesiaca gry czyli mniej wiecej tak do polowy lutego, to moze nie jest duzo ale bynajmniej cos tam jest,i sie niemaertwie co bedzie dalej bo kto wie czo mnnie czeka w ciagu tych 1,5 miesiaca czy to przegram czy moze jednak os i trafie, tego niewiem , ale wiem jedno ze bede grał tylko w mini i wszystkim zycze aby zawsze wygrywali w co kolwiek tylko graja, ja gram od nowego roku tylko w mini lotka i tego siie trzymam, co bedzie zobaczymy ale rok 2019 w mini bedzie mój acha i niegram zadnych ststemow w mini tylko 5 liczb na 5 liczb, jesli mam wygrac to wygtam zwykla 5/5
powiem wam tak ja od stycznia do wrzesnia grałem tylko w multi lotka ostatnie 3 miesiacemi nic praktycznie nie wpadało jakies tam od czasu do czasu zwroty tylko, stwierdzilem ze te miesiace to jakas jest masakra,, od pazdiernika zaczolem grac w tylkow mini praktycznie, nieraz sobie tez i puscilem jakiegos tam 1 luznego 1 multiego, niestety sytuacjasie powtarzała nic niewpadało wiekszego jedynie zwroty, powiedziałem sobie koniec z multi , szkoda kasy zaczolem grac w pazdzierniku w mini, i na dzien dobry zaraz 2 x pod rzad trafilem 2 x3/5 w mini pozniej buł odstep raptem 4 dni i znów była 3/5 w mini potem 10 dni tylko 2/5 i znów pojawila sie kolejne 3/5 i tym sposobem gram doi dzisiaj, a pamietam ze zaczynałem gre w mini od 1,25zł bo wszystko co dotad wygrałem w multiego to sie rozeszło odkad gram w mini lotka jestem na plusie, na dzien dzisiejszy na gre juz mam na po nowym roku na 1,5 miesiaca gry czyli mniej wiecej tak do polowy lutego, to moze nie jest duzo ale bynajmniej cos tam jest,i sie niemaertwie co bedzie dalej bo kto wie czo mnnie czeka w ciagu tych 1,5 miesiaca czy to przegram czy moze jednak os i trafie, tego niewiem , ale wiem jedno ze bede grał tylko w mini i wszystkim zycze aby zawsze wygrywali w co kolwiek tylko graja, ja gram od nowego roku tylko w mini lotka i tego siie trzymam, co bedzie zobaczymy ale rok 2019 w mini bedzie mój acha i niegram zadnych ststemow w mini tylko 5 liczb na 5 liczb, jesli mam wygrac to wygtam zwykla 5/5
Na 14sta mam 9 32 64 stawka 10
2017 saly rok grałem za wygrane w nini gratis za wygrane .ale czasami grałem kabaretowo 25 zakładów te same liczby
Lewy
Prawy do lewego wypij kolego
Prawy do lewego wypij kolego