Wpisy 3 449 443 – 3 449 542
27 grudnia 2018 22:14 → 27 grudnia 2018 22:33, 100 wpisów
pamiętajcie 59 =
Miłego wieczoru
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Ja już bym dzisiaj nie zasnął mając taki kupon przy sobie na całe 10 zł
Jak lubię Lotto tak zrobię transparent ubiorę żółtą kamizelkę i pojadę do Warszawy i zaprotestuje ma być kumulacja kumulacją kto jedzie ze mną
nawet ts nie chwali się wygranymi,żeby przykro nie było tym co zero trafiają
Ale śmieszne 2/3 tylko reszta profilu lipa.. Jutro maszyna losuje w realu
https://www.youtube.com/watch?v=KFppTBdCse8&list=RDMMeuMNVyuqmwo&index=3
Forsami jadę z tobą i wezmę kilku bezdomnych na wycieczkę zostaniemy na sylwestra
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Forsiasty trzaby zabrać jakąś dziewuchę jeszcze na pikiete Ktoś musi kanapki robić
słuchali co piszemy to dali 8 milinów ale to multipasko 8 czy lotto
Nie dam się przekupić 8 Milionów w Lotto to nie 8 Błogosławieństw
Gabriel nie pisz precz z Komunią bo może jeszcze raz dostaniesz zegarek albo jowej wigly
Witam wszystkich
Dopiero teraz o tym pomyślałem dziś wysłałem lotto i mini na chybił trafił niestety trafiłem na jakąś awarie maszyny otrzymałem kupony gdzie ponad 75% ich nie widać jakby brakło tuszu widać tylko ledwo numer kolektury i mały numer pod tym noi tez w 90% ten jakby kod kreskowy
Wiec nie mam teraz jak sprawdzić tych kuponów nawet i 5 zloty poszło sobie?
Dopiero teraz o tym pomyślałem dziś wysłałem lotto i mini na chybił trafił niestety trafiłem na jakąś awarie maszyny otrzymałem kupony gdzie ponad 75% ich nie widać jakby brakło tuszu widać tylko ledwo numer kolektury i mały numer pod tym noi tez w 90% ten jakby kod kreskowy
Wiec nie mam teraz jak sprawdzić tych kuponów nawet i 5 zloty poszło sobie?
3 449 496. jacunn
Mi-chal powiesz, że pani Jadzia z budki zawinęła Ci w pukona kaszanke
Nom właśnie nie jutro jak będzie dobre światło dodam na profilowe
Mulag człowiek mądry po szkodzie babka powiedziała że niby i tak można ten kupon sprawdzić
Mulag człowiek mądry po szkodzie babka powiedziała że niby i tak można ten kupon sprawdzić
3 449 513. panoramix jaka kase licze za co?
Gabriel to masz wałek żebyś większy jazgot robił na wiecu pt Lotto kumulacja od miesiąca w Lotto non stop 6 Milionów
Odnoszę wrażenie, że możliwość gry przez Internet jakoś nie zwiększyła sprzedaży lotto
juz nic nie zwiększy sprzedaży w TS chyba że dadzą w promocji mortadelę
3 449 526. jaka wygrana i gdzie bio nic niewiem zebym cos gdzies trafil
Już widze jak pani Jadzia z budki kroi mi dwa duże plastry mortadeli za wysłany kupon stawka razy 100
lepiej niech dają cukierka czekoladowego za kupno zakładu za każdy jeden cukier o słodzi gorycz porażki każdego dnia miesiąca i roku to zwiększy obroty w przeciwnym razie będą spadać
Tomi patrz ta na mój profil użytkownika Multipasko i jest i Lotto z Plusem do 2019 roku