Wpisy 3 449 543 – 3 449 642
27 grudnia 2018 22:33 → 27 grudnia 2018 23:08, 100 wpisów
https://www.youtube.com/watch?v=cNTaFArEObU&list=RDMMeuMNVyuqmwo&index=6
Lotto to największa orkiestra świata Miliony cymbałów i kilka bębnów
Jestem wierny aż po kres w portfelu takich na świecie jest niewielu czyli ja i Forsami
dobra myśl Panoramek Jutro poprossze Panią Jadzie jak mi da kupona ...a gdzie negatyw ?
z tą wygraną ja mi kolega opowiadał jak z tymi wujkami lub ciotkami przy chrzcie że dadzą prezenty jak iglice opadną
https://www.youtube.com/watch?v=wC4kqc04Hjc&index=7&list=RDMMeuMNVyuqmwo
z/bede zamówiłem online flaszke Lukne w lodówke czy już przysłali
Panie Panowie Szczególnego Bogatego Zdrowego Trafionego Nowego 2019 Roku a tego sterego 2018 lejemy w dziób
Krasnalu, zapytaj Paska jaka kiecka na Sylwestra lepsza w kratke czy w Paski ?
tak zostawił mi Tor po walce w etnie oddał mi jak co to ci dam niech te budynki pseudo urzędników się zachwieją
Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko najlepsza strona gier liczbowych niech żyje Multipasko
ja w piżamie będę jestem zawsze rano wieczorem i na noc szkoda czasu na przebieranie się
Cobyśmy żyli w niebie jak anieli i niech się każdemu coś ocieli
Pasko ? Mógłbyś tak zrobić że pyk i tylko my we dwóch na portalu ? Mam pytanko
pozostaje podsumować 2018 jakie zyski straty ilu wrogów przybyło ile przyjaciół jakie aktywa i pasywa
Pasko Kciałem sie zapytać bo Ty masz dane osobiste Szukam dziewczyny na Sylwestra Chciałem podać namiary
3 449 578. GABRIEL
W Cocolino aby sie klient nie elektrezyzował i był przytulny jak baranek
Nima żartów jak u Turka Turek myślał że to żarty patrzy rano a tu kapelusz obdarty
Mi_Chal powiem ci że wszystkie tak bieleją tylko zawsze po losowaniu
Gabriel wywalaja jechoł chłop traktorem i wywalił. Na kierownice miednice
Krasnalek Liczę na Ciebie Lotto liczę na pomoc twą Liczę na Ciebie Lotto...
Hej..macie jakies liczby w multi lotka?
gram od 2 tygodni w multi, mini, extra pensje, dużego lotka z 500 zl poszłooo i ani trójki nic a nic ..
specjalnie liczby nie wpadają co chce...już robie w exelu tabelke które liczby poszly do góry a które spadają lub wchodzą nowe
Chudy byku to dobry jesteś ja gram 16 lat i jeszcze więcej nic ale za dyskotekę też się płaci a nic z tego nic. Najwyżej limo pod okiem brony w plecach
Gabriel,mam dla Ciebie dziewczynę.Jest nafoto profilowym.To ta blondynka, która daje buzi dziewczyn e
Gabriel, super blondynka
może macie programy wspomagające gry
bo "Cichy" tez za bardzo się nie sprawdza
System na Mini na 6 liczb wysłany 3 razy w różnych kolekturach.Ladna kasa
makler...ciagle są w ruchu
Chudbyk24,żadne programy, żadne zestawienia i pewniaki z czatu!
może Magic Dynamo lub książki o mentalności lub przewidywania liczb
Chudbyk24, to już choroba.Zadne książki, wahadełka i wróżki .Żadne portale o tematyce lotto .
no to jak skreślacie..przecież macie tez jakies systemy