Wpisy 3 449 343 – 3 449 442
27 grudnia 2018 21:52 → 27 grudnia 2018 22:14, 100 wpisów
G jakbyś mnie usłyszał to koniec świata
Forsa
Pasko witaj
Nie wiem czy wiesz ale na Twoim portalu szerszenie się zagnieździły
Nie wiem czy wiesz ale na Twoim portalu szerszenie się zagnieździły
Po prostu cyrk. Już na wtorek przewidywali 6 mln a dzisiaj dalej 6 nie osiągnęła pula
Vanality Właśnie mi założyli konto gracza bo wygrałem w Extra Pensje
Tylko wysiłkiem i ciężką pracą ludzie się bogacą a Lotto do Likwidacji Totalizator Sportowy do Likwidacji gry liczbowe do Likwidacji Mulag dobrze Piszesz Mulag na Prezydenta
Panoramix trzeba się pogodzić z losem młot i kilof i szukać światła w tunelu byle to nie był metan
Panoramek JP trzaby do drapania zdrapek łapać wszystkie osiedlowe koty
jedyne co sobie życzmy to siły bo utrzymać młot i kilof i zdrowie było
Mulag taka prawda co wygrałem za 16 lat patrze a nic nie widzę...
szlachetne zdrowie ten się dowie kto przyjdzie do szpitala w Dębicy i nigdy nie wróci
Mulag to prawda tak się kiedyś mowiło chcesz być szybko w kostnicy przyjdź do szpitala w Dębicy
Kurde mam dla Was fajną muzę
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&start_radio=1&list=RDMMeuMNVyuqmwo
https://www.youtube.com/watch?v=euMNVyuqmwo&start_radio=1&list=RDMMeuMNVyuqmwo
widzę zbigniew g trafił po raz trzeci 3/3 w ostatnich 30 losowaniach Multi i prowadzi w rankingu Trójek
fajnie trochę odpocząć nabrać dystansu przed powrotem do ziemi zapomnianej smrodem i upałem przywitanym po 2 stycznia
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Krasnalu taaaa i bedziesz sie potem do mnie dobijać do piekieł bram z reklamacją
dla wygrtwajacych i typujacych
Krasnalu, już kiedyś dziadkowi doradziłem pewniaki i emeryturka poszła się, że tak delikatnie powiem je.... Musiałem odpracować w polu
to była ta ekstra pensja tylko nie na 25 lat tylko na miech z odpracowaniem straty miesięcznej
3 449 413. GABRIEl,,panoramix,krasnalek witajcie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
nie chciałem wcześniej przerywać tej euforii, że w Raciborzu padła wygrana 10 pln w lotto +
Dziś mnie pogoniła Pani Jadzia z budki bo wystawiła tablice z kopulacją i ja jej markerem dopisałem kilka zer
mówią 6 milinów ale tam siedzi ktoś co do podstawówki nie chodził chyba nawet od 1 do 3