Wpisy 3 448 243 – 3 448 342
26 grudnia 2018 20:29 → 26 grudnia 2018 21:21, 100 wpisów
powiem wam taka zecz kiedys jak jeszcze pracowałem i grałem tak wiecej wMM to zawsze kresliłem kilka kuponow na 1 losowanie i tak kazdy kuponik kresliłem te same liczby ztym ze z kazdego kuponu odejmowałem po jednej liczbie, , wszystkie kupony szły z tymi ppraktycznie samymi liczbami i odjetymi po j liczbie skala przedziału kuponow od 10,9,8,7, i tu stop czyli szły 4 kuponiki na wieczorne losowanie i powiem wam ze byly trafne dosc cesto i kasiorka plyneła pomalutku domnie po jakims czasie zaprzestałem tak grac z kasa bylo juz gorzej, w sensie z zarabianiem i na jakis czas przerwałem gre, w MM wogole ale coz w zyciu sie roznie dzieje i uklada raz sie jest na wozie raz pod wozem nieraz miałem tak ze pusciłem sobie powuedzmy jeden kupon na 7/7 na powiedzmy 5 dni i to tez przynosiło efekty ale wtedy losowanie MM bylo jeszcze chyba raz w danym dniu, juz dobrze niepamietam, ale czestp wtedy tez trafiałem choc moze nie odrazu te 7/7 choc mniejsze kwoty ale zawsze cos wpadło np wysłałem kuponik na 7/7 na kilka dni zaplaciłem wtedy za ten kupon 25zł i wtym samym dniu na tym kuponiku wpadła mi odrazu 5/7 i 20zł odrazu przytuliłem, odkladałem to nie grałem za to wcale, czekałem na kolejne dni i losowania i tak prawie co co 2 dzien gora trzeci wpadało mi po te 2zzł nieraz bylo tak ze na jednym kuponie przez kilka dni trafiałem tak z 4x te 5/7 lub raz 6/7 m i bylo na dalsza gre i powiem wam to działa jedne i te same numery na kilka losowan pozniej zaczołem wysyłac wiecej kuponów ale juz na pojedyncze losowania zaczołem szalec i i troche wtopilem kasy w to tez tej wygranej, dlatego uwazam ze niepowinno sie wysyłac nigdy wiecej kuponow na 1 losowanie ze wystarczy grac 1 kupon na 1 losowanie no chyba ze chcecie 1 kupon na kilka dni to wtedy inwestujemy wiecej kasy w greale na kilka dni
3 448 241.mulag dziekuje za propozycje ale ja narazie poprzestane na tej grze i na tym do czego daze jak wygram to sie z toba skontaktuje w sprawie tej pracy najpierw musze osiagnac te 5/5 potem moge myslec o takich przyjemnosciach
Arczi4 zakłady na losowanie 10,8,6,4 liczby to ok... Wyżej to straty duże, szansę niezbyt
3 448 246. tomi77 pewnie jeszcze niew doczytał
Mam na myśli taką zmianę aby grać od liczby 12 i nie ruszać jedności
Może to dobre a może złe ale tak zrobię i sprawdze5efekty przez 1 miesiąc
Zenszen co tam wynalazles
Pacze i...
Daj
Abu
Ok od jutra cyferki
Dziś luzik
Idę na
okey Arczi jak nie to rozumiem na start miało być netto 3200 ale okey rozumiem inne cele zadania
Foto...aż strach się bac
Islandorka
Islandorka kiedy cię znów zobaczę jak nie dawno
Wrealu
Arczi wyslal adres.
Mulag, Arczi juz raz pisal ze chce pracowac ale w swoich okolicach, a wdalszych-niema samoch
Tak widziałem ją wrealu ale do szczegółów się nie przyznaje
268 z kim
mulag masz na ta agencje ochrony jakas koncesje i rozne pozwolenia?
Arczi Mulag ma nawet Samurajski nóż Typu Sava i Lutrabonda ciach jajeyju...
wam tez neta tak tnie? jak umnie polowe zeczy mi nieidzie na czat
Forsami pisałeś 24 grudnia ze 25 grudnia nikt nie trafił w mini trafili
akto to taki jest z zoo?
To gdzie jest wasz kolega w niebieskim ubraniu ten z Zoo
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Szerszen a ty nie zapadles w sen zimowy Osy żyją tylko do później jesieni później wszystkie Kaput
Forsami 5 raz jeszcze podgrzewasz fuj
Lepiej zjedz banana 

Makler pilnuj mini
wczoraj dałem tu pewniewn wpis na czacie dotyczacy stronki sasiadow i wiec jesli moge prosic to nieprobojcie mnie namierzac panowie admini,wiem ze mi sie przygladacie, zapewne moze dlatego mi tego neta tak tnie, , co?
kiedys przeczytałem na stronce sasiadow wpis admina bodajze to byl ze musi skontaktoeqwa sie z naszym pasko i bacznie przyjzec sie 1 selikwentowi niewiem czy to chodzilo omnie alurat czy o sebastiana ale pamietam ze taki wpis czytałem, dlatego nie radze sie nikomu przygladac bo to niewskazane jesti moze zaszkodzic
kiedys przeczytałem na stronce sasiadow wpis admina bodajze to byl ze musi skontaktoeqwa sie z naszym pasko i bacznie przyjzec sie 1 selikwentowi niewiem czy to chodzilo omnie alurat czy o sebastiana ale pamietam ze taki wpis czytałem, dlatego nie radze sie nikomu przygladac bo to niewskazane jesti moze zaszkodzic
3 448 329. ja akurat sie smieje tylko ze to moze byc przyczyma tego ciecia sie neta choc nie mowie ze tak jest i nikogo tu nie oskarzam i o nic , ale tak pomyslałem w danej chwili, moge sie i mylic z tym tez, choc chyba nie co?
3 448 329
Tak od zwykłego mleka Tobie się robi?
No żeby takie banialuki pisać to normalnie trzeba nawailć się jak stary eskimos.
Tak od zwykłego mleka Tobie się robi?
No żeby takie banialuki pisać to normalnie trzeba nawailć się jak stary eskimos.
Szerszen gdzie masz swoje kosy 66 69
jacun nie niemieszkam na wsi ino w miescie mam lacze stałe nie radiowe ale pomimo to net mi sie tnie tez niekiedy niewiem czy to czasem nie jest ze strony operatora cos a le po swiatlowodzie raczej niepowinno sie nic zacinac nie? a tnie sie tu i niewiem czy to akurat tu tylko na stronce tak jest, czy to znow u mojego operatora jest cos nie tak
Twoje kosy
Sebastian padały tu nie dawno kilka razy