Wpisy 3 448 343 – 3 448 442
26 grudnia 2018 21:22 → 26 grudnia 2018 21:46, 100 wpisów
nie bedzie zadnych kos na wieczor nieprzewidziane sa bedzie powtorka chyba tylko jednej liczby a mianowicie liczby 5
Sebastian kupiłeś nowy komputer
Siedzisz u mamy na kompie
3 448 335. Okraska to nie sa zadne banialuki i nic mi sie od zwyklego mleka nie robi, nie rozpryuj burzy na czacie ok bo to niepotrzebne tu jest wcale
3 448 350. a jak odlot po tym jest pewnie lepszy zapewno jak opo redbulu co
3 448 353. tomi77 czyli jednym słowem posiedzenie na tronie tak
Zaraz tu gryks będzie
3 448 356. tak skad wiesz co wstaje tylko na losowanie? on sie chyba bawi teraz gdzies na dyskotece
Tak myślałem bo by cię tu po
PASKO nie dopuścił
PASKO nie dopuścił
361 twój tesciu
a kto to jest ten gryks to ta sama osoba co fares ?kim jest ten osobnik?
Arczibalik pytałem gdzie mieszkasz w perspektywie pracy której nie możesz znaleźć
on nie ma pojęcia o dobrych ludziach
bo nie czyta miedzy wierszami
bo nie czyta miedzy wierszami
3 448 363.o trafne spostrzezenie
3 448 371 dolnyslask
Szerszen czytaj wpis 365
To twój tesciu
To twój tesciu
na temat zadawanych tu pytań
Syn pyta się ojca:
- Tato kim ja w życiu będę?
- Albo się ożenisz albo nie ożenisz. Jak się ożenisz toś przepadł, a jak się nie ożenisz, to masz dwa wyjścia. Albo pójdziesz do wojska, albo nie pójdziesz. Jak nie pójdziesz toś przepadł, a jak pójdziesz to masz dwa wyjścia. Albo pójdziesz na wojenkę, albo nie pójdziesz na wojenkę. Jak nie pójdziesz na wojenkę toś przepadł, a jak pójdziesz na wojenkę to masz dwa wyjścia. Albo Cię zastrzelą albo Cię nie zastrzelą. Jak Cię nie zastrzelą toś przepadł. A jak Cię zastrzelą to masz dwa wyjścia. Albo Cię pochowają pod brzózką, albo pod dębem. Jak Cię pochowają pod brzózką toś przepadł. A jak Cię pochowają pod dębem to masz dwa wyjścia. Albo Cię przerobią na książki, albo na papier toaletowy. Jak Cię przerobią na książki toś przepadł. A jak Cię przerobią na papier toaletowy to masz dwa wyjścia. Albo będziesz służył mężczyznom, albo kobietom. Jak będziesz służył mężczyznom toś przepadł, a jak będziesz służył kobietom to masz dwa wyjścia. Albo będziesz służył z tyłu albo z przodu. Jak będziesz służył z tyłu toś przepadł, a jak będziesz służył z przodu to będzie to samo jak byś się ożenił.
Syn pyta się ojca:
- Tato kim ja w życiu będę?
- Albo się ożenisz albo nie ożenisz. Jak się ożenisz toś przepadł, a jak się nie ożenisz, to masz dwa wyjścia. Albo pójdziesz do wojska, albo nie pójdziesz. Jak nie pójdziesz toś przepadł, a jak pójdziesz to masz dwa wyjścia. Albo pójdziesz na wojenkę, albo nie pójdziesz na wojenkę. Jak nie pójdziesz na wojenkę toś przepadł, a jak pójdziesz na wojenkę to masz dwa wyjścia. Albo Cię zastrzelą albo Cię nie zastrzelą. Jak Cię nie zastrzelą toś przepadł. A jak Cię zastrzelą to masz dwa wyjścia. Albo Cię pochowają pod brzózką, albo pod dębem. Jak Cię pochowają pod brzózką toś przepadł. A jak Cię pochowają pod dębem to masz dwa wyjścia. Albo Cię przerobią na książki, albo na papier toaletowy. Jak Cię przerobią na książki toś przepadł. A jak Cię przerobią na papier toaletowy to masz dwa wyjścia. Albo będziesz służył mężczyznom, albo kobietom. Jak będziesz służył mężczyznom toś przepadł, a jak będziesz służył kobietom to masz dwa wyjścia. Albo będziesz służył z tyłu albo z przodu. Jak będziesz służył z tyłu toś przepadł, a jak będziesz służył z przodu to będzie to samo jak byś się ożenił.
Islandorka za 7 minut cyrk
3 448 371. jacunn tuw perspektywie mojej jestb wiele firm i stref tylko problem jest taki ze ma sie na ludzi mwywalone a jesli sie przyjmuje to juz tylko ukraincow
3 448 380. emeryt dpbre
Szerszen wes Ose
3 448 383.
Islandorka
wszystkim
zdrowia, szczęścia w grach na kasę misiu kasę
i normalności
byle nie tej normalności jak z Krakowskiego
gdzie człowiek za to że krzyczał
komuniści i złodzieje
został szefem policji w kraju nad Wisła
zdrowia, szczęścia w grach na kasę misiu kasę
i normalności
byle nie tej normalności jak z Krakowskiego
gdzie człowiek za to że krzyczał
komuniści i złodzieje
został szefem policji w kraju nad Wisła
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 1002
410
Skromny zagraj systemem 15 da się
Dopisano wyniki Multi Multi
01,02,04,08,12,22,23,24,25,41,47,48,50,54,66,69,70,72,75,79
Plusem jest liczba: 08
01,02,04,08,12,22,23,24,25,41,47,48,50,54,66,69,70,72,75,79
Plusem jest liczba: 08
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 11314 zestawów od 1497 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 11 186 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 28 816 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- ricardos - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 1 810 zł = 120,67 x koszt gry
- 11 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 4 280 zł = 42,80 x koszt gry
- Rjanuszwyderka - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 88 zł = 17,60 x koszt gry
- nowatelka - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 320 zł = 16,00 x koszt gry
- Mordeath92 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 424 zł = 14,13 x koszt gry
3 448 394.
nie napisałem, że jest coś złego
jak ktoś nie wie niech pyta
ile to ja razy pomagam ludziom ???
widzę że błądzą na ulicy, chodzą w te i we wte strony