Wpisy 3 448 143 – 3 448 242
26 grudnia 2018 18:50 → 26 grudnia 2018 20:25, 100 wpisów
Oj oj dwa razy podskoczyłem nie wiefziałem co ze soba zrobic ale to rylko sekundy chrzan naealiłem
W Niemczech już po losowaniu Lotto.
Mógłby i TS też wcześniej losować.
Mógłby i TS też wcześniej losować.
galik zajrzyj za jakis czas do siebie w KG
Gonzaga wygrasz aż... 2 złote.
Gonzaga.
Podnoszę prognozę na Twoją wygrana o 100%.
Wygrasz 4 złote.
Podnoszę prognozę na Twoją wygrana o 100%.
Wygrasz 4 złote.
Szerszen jesli sie tu pojawisz to zajrzyj na @ tam masz adres do mnie w sprawie tego prezentu od mikolaja
3 448 151 tak ?a dzieki a co tam takiegoi sie stalo znowu cos trafilem a niewiem o tym?
3 448 151 ktore to typowanko piszesz i w czym w mini czy w MM?
Gonzaga.
A tak na poważnie.
Traf 10/10 w MM.
A tak na poważnie.
Traf 10/10 w MM.
Arczi "nie" ale z braku laku jakiś czas temu rozpisałem twoją dwudziestkę i wpadło kilka 7/9..
Przerwa.
3 448 127. za duzo wkladasz w mini kasy graj zawsze pojedynczym zakladem za 1,25 gr nie wieej nie pchaj TS owi wiecej kasy niz sam od niego wyciagasz to jest tzw, zelazna zasada , nie dajj mu wiecej zarabuiiac niz on daje tobie, graj tak jak ja i wygrywaj tak jak ja albo i wiecej jak ja
3 448 157. adi1125 to fajnie ze Ci tak wyszło tak trzeymaj
3 448 157. adi1125 ale w czym to zrobiles w ktorej grze w mini czy w multi oto mi chodzi ktore liczby rozpisywałes?
3 448 159
w mini zagrałem z neta ... raczej nie gram w to
tylko MM mnie interesuje ale puszce systema w mini w nowym roku tak za pare tysięcy
JAK TO MÓWIĄ ALBO GRUBO ALBO WCALE
P>S> myślę nad sys 8 na 10 losowań 3-4 zakłady więc 700zł x 4 lub x3
w mini zagrałem z neta ... raczej nie gram w to
tylko MM mnie interesuje ale puszce systema w mini w nowym roku tak za pare tysięcy
JAK TO MÓWIĄ ALBO GRUBO ALBO WCALE
P>S> myślę nad sys 8 na 10 losowań 3-4 zakłady więc 700zł x 4 lub x3
3 448 107. 1405259_40 to zawsze dobre i to tez jest, dlatego mowie nie inwestujcie wiecej kasy w gre niz wygrywacie pozwolcie tesowii stracic wiecej niz przegracie
arczi można też nie grać napewno wtedy nic nie stracisz
kto nie ryzykuje ten nie wpier/..ala szynki
najważniejsze aby wiedzieć na ile można ponieść straty moje to max 3tys na miesiąc więcej nie mogę
3 448 162 Aaz tak grubo to ja bym tak nie wysyłał poniewaz czuje ze poplyniesz na tym bardzo , i wtedy wspomnisz moje slowa ze dobrze mowilem, , ale tesik sie ucieszy jak mu taka kasa wplynie i to w systemiku, , o
oczywiscie daj CIBoże abys trafił ale zobaczysz jak na tym popłyniesz dlatego ja bym nieryzykował az tak a ja sprubuje ten twoj systemik odzyskac jednym ukladzikiemnm okej?
oczywiscie daj CIBoże abys trafił ale zobaczysz jak na tym popłyniesz dlatego ja bym nieryzykował az tak a ja sprubuje ten twoj systemik odzyskac jednym ukladzikiemnm okej?
ja gram i straty max 3tys na miesiąc
puszczenie kuponów na chybił za 100zł to tak samo jak zgubić tą stówe
wolę grubo co tydzień niż codziennie za złotówki
3 448 172. 1405259_40 2018-12-26 (19:27)
to bardzo duzo tracisz miesiecznie aile zyskujesz miesiecznie z wygranych?
to bardzo duzo tracisz miesiecznie aile zyskujesz miesiecznie z wygranych?
krasnalek ja gram i mam
Nigdy nie bylem w Bialymstoku
obracam ok 5tys
w miesiącu
Krasnalka.
Mają zamknąć ul. Sienkiewicza.
Mają zamknąć ul. Sienkiewicza.
różnie bywa ale zawsze systemy rozpisuje w MM . teraz myślę w mini zainwestować
Ja będę w maju w Białymstoku.
Tylko na Sylwestra.
Ladne miasto?
W Radiu Kierowców mówili.
za 3 tys moge co miesiąc na wczasy latać na tydzień a tak w lotto inwestuje
ale jak trafie to bede co weekend na wczasach przez 10lat
ale jak trafie to bede co weekend na wczasach przez 10lat
Mam kilka stów do końca roku... Ale to trza mieć coś co przyniesie zwrot chociaż 30 % a to i tak tyl
Mój znajomy Kazik teraz gra ostro... 50 zł na multi losow chociaż jak trafił20 tys grał 100na losow... I się przejechal
wszystko co teraz wygram to na przyjemności mogę przeznaczyć. firma ok dychy przynosi na miesiąc ... więc co tu więcej chcieć
trzeba wiedzieć gdzie jest granica
Krasnalka.
W maju wybieram się na złomowisko do Tykocina.
W maju wybieram się na złomowisko do Tykocina.
3 448 180. damian1983 a nna białym stoku
a ja się dziś dowiedziałam że mój wujek w 1996 r trafił 10/10 w multi
dla jednych to 30zł ,200zł, 300zł dla innych 1000zł na miesiąc. Wazne żeby nikt nie cierpiał z powodu strat
slawek10
Sławek.
a ja teraz pije mleko zimniutkie i musze polukac ytoche w liczbusie co tam wyszło ostanio w NN dzisiaj bo jestem kilka dni do tyli z ta gra
3 448 205. slawek10 witaj
Nie mleko a na stole i kawał kaczkiz kapuchaa rano chory jeszcze bylem
Piwo leczy choroby, cieple
Piwo leczy choroby, cieple
a ja się nie mogę tylko do prezesowania przyzwyczaić , normalnie to jutro do pracy bym musiał zapie///d/a/l/a//ć ... a tak tylko kompa uruchomić i co najwyżej podzwonić do pracowników żeby wiedzieć co robią .. ot taki żywot więc powodzenia w grach życze
a ja pije mleko zimniutkie co tam piwo, mleko jest lepsze
1405racja, Kaziu grał za 100 ale on zawsze kreśli swoje... na 10,7,6,5,4...odcinal po jeden liczbie
3 448 203. krasnalek jawyedy miałem tez w tym roki 9/10 ale to bylo kiedys juz dawmop temu
3 448 203. krasnalek juz to zdazułem kilka razy przegrac
ogólnie wygrac to jest nic , najważniejsze jest mieć głowe na karku po wygranej .
+no tak to jest tylko ze przez kilka lat ale bynajmniej to choc cieszylo teraz moja taka juz najwyzsza wygrana to byla w tylko te8/10 od kilku lat
chyba że wygrasz 400000000 euro wtedy możesz mieć wszystko w du?/p/ie
o kurna pije pifffo bo mam wkońcu diamenta przy nick-u
a ostanimi czasy poruszam sie tylko miedzy trafieniami 7/10/no 5/10 normalnie szok dlatego niegram teraz praktycznie w MM lub gram sporadycznie teraz cisne tylko mini, , i widze jakies efekty co prawda narazie małe jakies ale zawsze to os juz jesti ciesze sie z tego ze mi sie to udaje oby tak dalej az do osiagniecia całej 5/5w mini
po 1,5 roku ale jest nareszcie
Doszedłem do wniosku że nie warto typować liczb z końcówek które mają najmniejsza średnia wpadania
Teraz to końce 0,4
Teraz to końce 0,4
gram rozwaznie i pije mleko zimniutkie , bo jest zdrowe, jak wygram te 5/5 w mini to bede pil mleko z miodem i szampanem narazie pozostaje przy mleku bo mi smakuje i dalej gram z glowa na karku , tak aby wygrac a nie jak najwiecej prZegrac , pozwolmy Ts NAM PLACIC REALNE KWOTY WYGRANYCH
3 448 228 rozumie dzieki
Arczi4/5 mini przeboleje nawet 200 zł ale jak mieli ostatnio po 40 tys za 5 minito mały smuteczek
.. z tym że ja akurat to na wiele zestawów na losowanie rozpisuje..
3 448 225. slawek10 tak sławe 2 x z rzedu w tym roku ale tylko na sucho tu w stałych w realu wtedy tylko 3/5 trafilem
oj czuje za zaraz ban dla mnie poleci , za uzywanie drukowanych słow , nawet niezauwazyłem kiedy to poszlo jako drukowane
3 448 231.no to moze i nyła wtedy porazka z ta wygrana ale poleciało wtedy chyba kilka 5 co nie kilka osob trafilo w ten dzien nie? ja jestem ciekawy ile osob gra tak w mini na moich ukladach na moich liczbach co?
3 448 235 dzieki masz racje idzie njiby dobrze ale nie awsze to tez i przynosi oczekiwane tez i efekty moze jeszcze i sie sprawdzi moje postanowienie do konca roku amoze w nastepnym roku wkoncu trafie ta 5/5w mini, czas pokaze co bedzie dalej
narazie trzeba grac zeby wygrac i tego tez zycze wszystkim grajacym , w gry liczbowe grajcie i wygrywajcie
Arczi już nie graj wynajmuje ci będziesz ochroniarzem plus pod sobą ludzi jak się na to rozpatrujesz