Wpisy 3 447 798 – 3 447 897
26 grudnia 2018 09:08 → 26 grudnia 2018 13:19, 100 wpisów
Kto ma blisko do Niemiec to niech zagra w Lotto de:
Kumulacja 10 000 000 euro. /10 000 000 e x 4,28 zł/
1 zakład - 1 euro.
Kumulacja 10 000 000 euro. /10 000 000 e x 4,28 zł/
1 zakład - 1 euro.
Kędzior.
mi poprzedni rok sie zbilansował , ten niestety na minusie , ale jest jeszcze parę dni żeby ........
Lotto de:
wygranych 3/6 - 557 202 po... 14,10 euro.
wygranych 3/6 - 557 202 po... 14,10 euro.
Niemiecka trójka w Lotto - około 60 zł.
do 15 stycznia nie przewidują jakiś mrozów i śniegu , szara bura zima , może to i lepiej mniej kasy pójdzie w komin
Dusia miała zagrać w Lotto de, ciekawe jak jej poszło.
Moje przewidywania na Nowy Rok Lotto do likwidacji bo jak obecnie widać to jedna wielka porażka no i Mini zapewne zdrożeje ta sielanka za 1,25 trwać nie będzie bez końca
Nie ma jej na czacie albo dosypia spotkanie z wnusiem albo jest w drodze po kasę do Reichu
Teraz: Szczecin: +7, Białystok: +3.
Zima jest pod Uralem: -30.
Zima jest pod Uralem: -30.
mam znajomego z Nowosybirska , kiedyś przyjechał w zimę u nas - 17 ja w oburdany po nos on w rospiętej kurtce biała koszula i krawat - Andriej u was ciopło u nas sorok piac gradusów to jest zima
Ciekawostka ze świata.
Kumulacje:
1.USA: 348 000 000
2.USA: 294 000 000.
Europa.
Euromiliony; 119 000 000. EJ 19 000 000 e.
Kumulacje:
1.USA: 348 000 000
2.USA: 294 000 000.
Europa.
Euromiliony; 119 000 000. EJ 19 000 000 e.
6 000 000 zł to tylko: 1 398 600 euro.
Przerwa.
Dzień dobry,
To się Państwu z T.S. nie źle j..nęło, żeby z 2,5(Sobota)
w ciągu 2dni doszło do 7mln .......................... :p
To się Państwu z T.S. nie źle j..nęło, żeby z 2,5(Sobota)
w ciągu 2dni doszło do 7mln .......................... :p
hi all
1wygrana w lotto.pl 20,70 zł za 30 złotych
to najlepszego pod tą 3-kę w mini
tak się upiłem,że nawet wczoraj nie zatypowałem,ale kaszanę odstawiłem
tomi .. dokładnie to wydałem 330 zł na losowania, a wygrałem całe 20,70zł czyli ok 7% zwrotu
ale już wysłałem za te 20zeta na dziś może
coś trafie
jak się piję łapkę
A dziś skoki Polskiejak Zniszczol wejdzie do pierwszej 5 to okjak nie, to jest zbyt slaby
ja browara wciągam
na diecie od wczoraj bo 24 była masakra
galik -
/w swoim imieniu, to piszę, bo akurat mnie, tym razem, nie sięgło/ - spoko,
nie Ty jeden
wystarczy trochę poprzewijać i widać różnych bajkopisarzy, cyrkowców, dziwadła i cymbały...
...niekoniecznie po spożyciu, co, z drugiej strony, nie stanowi żadnego wytłumaczenia i nie daje alibi
haha ha
/w swoim imieniu, to piszę, bo akurat mnie, tym razem, nie sięgło/ - spoko,
nie Ty jeden
wystarczy trochę poprzewijać i widać różnych bajkopisarzy, cyrkowców, dziwadła i cymbały...
...niekoniecznie po spożyciu, co, z drugiej strony, nie stanowi żadnego wytłumaczenia i nie daje alibi
haha ha
3447834. galik 2018-12-26 (11:23)
tak się upiłem, że nawet wczoraj...
no i wyjaśniło się - dlaczego bananiki były itd itd
a potem byli inni artyści - "popierający" Cię arcy - piszący na kogoś "kapo" i dalsze innych "produkcje"
i jest, jak jest
narka, powo
tak się upiłem, że nawet wczoraj...
no i wyjaśniło się - dlaczego bananiki były itd itd
a potem byli inni artyści - "popierający" Cię arcy - piszący na kogoś "kapo" i dalsze innych "produkcje"
i jest, jak jest
narka, powo
robal nie rób ze mnie pijaka,to przty święcie mi się zdażyło,a nigdy nie było tak żebym nie zatypował,ale teraz tak,no trudno,przegięłe,ale się poprawię
Góralska zabawa - Soul Group - Zespół na wesele - to na rozruszanie tej stronki,bo widzę że każdy skacowany
a jeszcze link, ale ze mnie przypał{{ok}
https://www.youtube.com/watch?v=tyaaJ2jQN1g
pier se piwo i siedze
Co zrobić z szerszeniem gdy go zobaczysz
Przede wszystkim nie panikować. Szerszenie atakują, kiedy czują, że zagrożone jest ich gniazdo. Jeden owad, jeśli nie jesteśmy uczuleni na składniki jego jadu, jest dla nas niegroźny.
Przede wszystkim nie panikować. Szerszenie atakują, kiedy czują, że zagrożone jest ich gniazdo. Jeden owad, jeśli nie jesteśmy uczuleni na składniki jego jadu, jest dla nas niegroźny.
No Święty w tym roku poszalał..
Wędki, kołowrotki, plecionki, waga, przynęt w cholerę.. Wędkarski sklep mogę otworzyć haha.. No ale żeby nie tak bez tradycji to kapcie i skarpetki też się znaleźć musiały..
Wędki, kołowrotki, plecionki, waga, przynęt w cholerę.. Wędkarski sklep mogę otworzyć haha.. No ale żeby nie tak bez tradycji to kapcie i skarpetki też się znaleźć musiały..
Trzeba z lokalizować gniazdo i szczaskac jaja
Tylko gdzie Sebastian może mieć gniazdo
Tylko gdzie Sebastian może mieć gniazdo
Dziś w nocy na żeraniu spalił się barak a w nim spaliło się 6 osób.
To są tragedie.
To są tragedie.
posłuchaj tego szerszeń,poprawi ci się chumor
posłuchaj tego szerszeń,poprawi ci się chumor
Szerszen dziekuje
witam wszystkich na czacie a w szczegulnosci Galika i szerszenia
3 447 859. ja nie dostałem nic ,ale nie placze z tego powodu umnie to jest normalka juz standardowo zdazyłem sie do tego juz przyzwyczajic ze wszyscy mnie maja gdzies w powazaniu, ale co tam u was słychac? jak wam mijaja swieta? zadawoleni jestescie z prezentów, i ze swiat?