Wpisy 3 447 443 – 3 447 542
25 grudnia 2018 22:57 → 25 grudnia 2018 23:59, 100 wpisów
Szpaku ja w Mini mialem całe swoje 5/5 w Mini na trzech losowaniach nie jeden raz niema rady na to
Kadlubiec,raczej współczuję Co piątki w Mini.To tylko 40000 i jeszcze podatek.
Kto chce niech sprawdzi ba testerze liczb w tym roku chyba miałem 4x 3/5 oboki i inne dziady..6,15,23,31,39 do dzisiaj były ważny zakład koniec pieniędzy koniec grania po ptokach Lotto z Plusem tylko mam do 1 Stycznia 2019
Chłopak nie typowal kilka dni , nie pisze na czacie, nie wymadrza się i wygrywa
Adis czy się tu pisze czy tańczy bez znaczenia masz żyłkę czujesz blusa i wygrywasz i tyle no mi to nie jest dane ..ale pisać tu lubię to fakt.
Ja gralem pozniej na max 20 zl. System często na 9 skreslen plus na pozostaly inne liczby niz systemowe. Trojki wpadaly, ale widac jak liczby spir.... bokami
Forsami a co zrobisz jak w przyszłym tygodniu wejdą wszystkie twoje liczby w mini a ty nie zagrasz ?
Taką 5 w Multi Multi jak kto chce to samo i w Mini 6,15,23,31,39
TS czeka aż Mp pójdzie spać, wtedy podadzą jaka będzie kumulacja.
Szerszeń przecież się nie zastrzele tyle lat gram czekam i nic a jak mnie los wystawi do wiatru trudno nie pierwszy raz
I takie jeszcze w Multi Multi na 10/10 2,3,5,6,14,23,34,38,41,42. ;8,10,16,22,26,28,36,43,46,60 i Kosy 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Szerszen nie masz swojego zycia?nie masz swoich liczb nie masz swojego zycia to po co piszesz
Forsami smiej sie smiej ale jedna byla dobra wczoraj miala dobre serce tak jak i tomi
Manstar zawsze tak mam ze jak piszę to znajduję to czego nie mam rozumiesz ?
Szerszen tu slunskiej i cwiorki nie znajdziesz wiec nic tu po tobie
Menstar widziałem nie chciałem się w wtrącać w nie swoje sprawy a tak to Piękna Kobieta i dużo dla Niej
Szerszen jak sie nie nauczysz pisac i stawiac swoich liczb to nikt cie nie nauczy
Nikomu pisałem ci Menstar ze jak piszę to zawsze ale to zawsze coś dobrego z tego wychodzi. Teraz wymyśliłem swoje liczby
Menstary widza wiesniaku wiem.ze mnie pasko zablokuje.ale pasko wesolych swiat
Menstar dlaczego mnie wyzywasz brak ci podstawowego wychowania ?
Jak bys sie nauczyl pisac i stawiac swoje liczby.to tak jak sebastian
Mimo wszystko psy ci tego nie wybaczą sama myśl obraża ich hał hał
Men star miałem wrażenie że jesteś mądrzejszy od jacunów Grybów i innych winorośli ale to było tylko wrażenie
no ja mam złe spotkanie z szerszeniem tak mnie w ku... w leciał a miałem pierwszą zmianę a to było już późno i chciałem spać po godzinie wywaliłem go oj się na męczyłem bo jak nie to by mi zrobił strzała
ale to nic wcześniej spotkanie w mieszkaniu z dwoma nietoperzami to była akcja, myślałem że to znaki z góry przepowiednia końca tym bardziej że spałem jeden z domowników mnie obudził cały żyrandol się kołysał jak statek na flach oj działo się
nie ma czegoś takiego jest czarna i brązowa i biała biała bo widziałem w kinie
Nie powiedzialem ze ide spac che zobaczyc ze szerszen i malpazielona napisza razem naraz
mam na dzieje że ktoś mi to potwierdzi ale liczę na osoby ze śląska oni powinni wiedzieć a jak nie to za chwilkę wyjaśnię o co mi lata