Wpisy 3 447 343 – 3 447 442
25 grudnia 2018 22:14 → 25 grudnia 2018 22:56, 100 wpisów
>> Blondynka <<
Kuba Błaszczykowski jest we formiegipsowejoddadzą go za darmoNawalka jesteś wielki, Brzeczek jesteś wielki
Kosy wyszły z Plusem tak jak niezagrane w realu 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79
Pasko to byłoby wydarzenie bez precedensu gdyby podali mniejszą kumulację niż w poprzednim losowaniu. Jak już to powinno zostać 6 mln
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 4 x 40 181,60 zł
Sztuczne nakręcanie puli Lotto nie nadaremno pisałem że Kumulacja w Lotto 3 Miliony tak bardzo się nie pomyliłem
Mini coś cienko
Wszyscy w domu siedzą i nikomu nie chce się iść do kolektóry
Wszyscy w domu siedzą i nikomu nie chce się iść do kolektóry
Jutro dalej pozamykane bo Święta Bożego Narodzenia trwają drugi dzień Wspomniany Pierwszego Męczennika Św Szczepana ...
Forsami. Nakręcanie puli, żeby ludzi zachęcić. Bo 6 lepiej wygląda niż 4. A to wielkie oszustwo
A ja tam nie peniam i powiem
dycha
a, co ? Ktoś zabroni ?
wesołegoi
dycha
a, co ? Ktoś zabroni ?
wesołegoi
Szału w Lotto nie będzie sklepy pozamykane nie każdy też gra w Lotto przez ILOTTO bo to też jest jeszcze nie dopracowane jak czytam z komentarzy
Zauważcie, że mniej zakładów niż na sobotę w lotto. To z czego miało być te 6 mln. Jutro też dużo kolektur nieczynnych. W czwartek będzie mało zakładów
Chyba totalizator za bardzo liczył na potęgę gry przez Internet
Chyba totalizator za bardzo liczył na potęgę gry przez Internet
Jak 80 procent kolektór jest zamkniętych to nie ma co się dziwić że tak mało jest w puli lotto
I mini też dziś licho
I mini też dziś licho
Gra przez net -? - najpierw trzeba się zarejestrować, a już samo to, to niełatwa sztuka a od ciula ludzi tylko weszło na tą ich stronę i
podziekowało
podziekowało
Chcieli wprowadzić Eurojackpot Multi Multi dwa razy dziennie Kaskada dwa razy dziennie Super szanse dawniej jak tych większości gier nie było to pula w Lotto racjonalnie rosła tyle w temacie... Ale to jest celowa zagrywka Totalizatora by gracz nie koncentrował się na pojedynczej grze typu Lotto tylko miał rozdwojenie jaźni pt Grasz we wszystko nie wygrywasz w nic tylko kasę liczą
Trzeba się skupić na jednej grze a w mini przy jednej 5/5 160 000 zł to stanowczo za mało
Zagrałem w mini i jak będę miał 5/5 to nie wiem co z tym zrobię
Z Szacunkiem dla Każdego jak ktoś zaczął przygode z grami liczbowymi od np niedzieli to jest mało świadomy pewnych rzeczy bo Ci co grają latami wiedzą co tu jest grane
Gonzaga. Pobudka.
Zaraz południe.
Zaraz południe.
trzeba wiedzieć kiedy skończyć najwyższy czas dać sobie spokój oczywiście każdemu życze wygranej i grania nie moja sprawa
Dzisiaj kumulacja będzie taka:
6 000 001 zł
6 000 001 zł
grałem długo by nie mieć do siebie pretensji że mogłem wygrać dałem sobie nadzieje i zabawę by nie mieć pretensji że mogłem wygrać ale tyle lat grania trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść postaram sie zagrać do końca grudnia i tyle pauza długa czy już na zawsze tego nie chcę mówić ale jak na razie zawieszam grę na długo
dobrze że nie grałem bo zaje .....liczby wyszły w MM , widać po ilości wygranych
ogólnie od paru dni wychodzi jakieś dziadostwo , pewnie podsunęli pod nogę maszyny losującej kawałek gazety
ogólnie od paru dni wychodzi jakieś dziadostwo , pewnie podsunęli pod nogę maszyny losującej kawałek gazety
Zaraz TS zrobi niespodziankę i dorzuci...10 000 000.
Będzie 16 000 000.
Będzie 16 000 000.
Forsami.
Grzebią i to dobrze. Jak juz nie ma ruchu to powtarza liczby lub zbija do kupy
Ja będę grał przynajmniej do 6 stycznia bo mam turniej z megamocnym
może zbierają kasę na nagrody roczne dla prezesa i zarządu , bo gazeta spod nogi maszyny wygląda
Szpaku 20 to grasz przez Internet ale też weź poprawkę na to ile zakładów grasz w to Mini i ile jest kombinacji ja za tyle lat grania w prawie wszystko nigdy w Mini nie miałem 4/5 takie życie
3 447 251. megamocny 2018-12-25 (21:09) wejscie drewnianego tygrysa!
8 urodziny albo 12 swietujemy jakby to byly moje
takie numery mini
8 urodziny albo 12 swietujemy jakby to byly moje
takie numery mini
Mozna grac i nawet zabawy nie ma.nawet ta strona jest taka, ze na pierwszym planie są zasilenia konta. A numerów zakładów trzeba dobrze poszukać. Wiadomo o co chodzi
Więcej w jackpot wygralem i częsciej, puszczajac max 1 do 2 zakladow. Bylo i 4+1
W mini tez raz czworke strzelilem. Trojki bywaly nawet kilka w miesiacu. A teraz urwalo. Jak nozem uciąl