Wpisy 3 447 043 – 3 447 142
25 grudnia 2018 16:27 → 25 grudnia 2018 19:44, 100 wpisów
witam rowniez w ten swiateczny dzien starych jak i nowych znajomych ktorzy od czasu do czasu tu sie pojawiaja choc na chwilke ale wazne ze wszyscy ti sie moga spotkac razem, a to juz jest wiele, widze tu wedrowcw netowego, ,Madea, iwonka, Jocia, Pasko, korn , stoneczka, krasnalkia tomi77 wedrek, doktor gryks76,jacun,lewy itd,itd, witam was tu wszystkich serdecznie w ten swiateczny dzien i proponuje razem moze zakoledujmy https://youtu.be/6q03V9CfpNs
hi all
Zima tylko na północnym wschodzie.
Białystok, Suwałki: -2.
Poznań: +5.
Białystok, Suwałki: -2.
Poznań: +5.
o 14
Hiszpania: +19.
Pod Uralem: -34.
Pod Uralem: -34.
Czas na zakłady Specjalne Sylwestrowe.
zimno na święta...a miało być u mnie na plusie a tu raptem 0C
pozdrawiam rowniez osadzonych w lochu i zycze im wesolych swiat, galik sebastian trzymajcie sie cieplutko pamietamy o Was
a teraz prztznac sie kto i ile razy wtgrał cos na promocji 9/9 jest tu ktos wygrany kto trafil cala 9/9
3 447 065. magda dla Ciebie
3 447 064. jacunn rozumie
u cztzby tylko magda i ja bysmy trafili te smieszne 4/9 te kilka razy
czyli jednym slowem znow TS gora i znow zgarnol kasiorkez naszych puszczonych kuponow, no ja sie przyznam w promocji trafilem w MULTI AZ 3 X PO 3 złote, normalnie szok, ale ile przegrałem lo ho ho ho, normalnie usiasc i plakac dlatego gram nadal tylko mini tu sa realne wygrane
Jacun kto to sebastian a ten co teraz jest szerszeniem większość go nie trawi korn zablokował gdzie indziej też bo ludzie uciekali taki fajny pasko go blokuje coś cienko bo wraca pod różnymi nickami tak wspaniałymi jak on
Gryks czy ty człowieku rozumiesz co się do ciebie pisze czy nie?
Jacunn
w tym roku na pewno tylko w mini jestem na plusie- wpadła raz czwórka
Zdrapki i keno - zdecydowany minus
Niewielką stratę odnotuję w mm
w tym roku na pewno tylko w mini jestem na plusie- wpadła raz czwórka
Zdrapki i keno - zdecydowany minus
Niewielką stratę odnotuję w mm
Mam wrażenie że ty wcale nie rozumiesz. Czytasz po omacku czy jesteś pod wpływem ?
Pisałem ci Karolek mnie zablokował bo on się słucha ludzi którzy są tam na stronce. Chodzi jak marionetka na sznureczkach ludzi ze swojej stronki.
Musiałbym być tobą by nie rozumiec że ciebie nikt nigdzie nie chce idę bo patrzeć na ciebie Sebastian szerszen nie mogę korn wywalił i pasko wywali
przez neta puściłem mini lotto za 200 zł w 3 losowaniach wygrana 0zł ... co jest grane ??? więcej trafiam w MM , raz trafiłem 2 liczby //////
Gdybym chciał to bym tam był już dawno pod innym nickiem i nic by na to nie poradziś. Ale tam jest nudno i jest garstka dziwnych ludzi którzy tylko zaglądając my tu piszemy.
Gryks jesteś nierwformowslny. Uszanuj człowieku że my mamy święta ok ?
3x puściłem po ok 50 zakładów na chybiłtrafił i tylko w jednym mialem 2 liczby ................................................................................................SZOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nie siej zamętu. Nie prowokuj swoim zachowaniem aby ci ludzie ublizali bo specjalnie to robisz
TS wygrał TS
TS szacuje że o ok.10% spadną obroty w fioletowych budkach, w związku z grą przez net
Ciekawe gryks czy byłbyś taki odważny w realu
Tu myślisz że jesteś daleko i anonimowy ale możesz się kiedyś oszukać
Tu myślisz że jesteś daleko i anonimowy ale możesz się kiedyś oszukać
W necie nic nie ginie i nikt nie jest anonimowy.
Można sobie pozartować ale są granice.
Można sobie pozartować ale są granice.
Drapek jeśli wprowadza multi i ekstra pensje to będzie więcej niż 10 %
przy MM bedzie spadek o 50% więc nie prędko wprowadzą bo budki padną
TS to wie więc nie wprowadzi może nawet przez najbliższe 5-10 lat
Będą dążyć by jak najszybciej wprowadzić pozostałe gry do internetu ,bo to się dla nich poprostu opłaca bardziej niż sprzedaż stacjonarna
jak wprowadzą wszystko w necie to TS straci bo nie puścisz już na live zostanie 1 buda na miasto... a gdzie zdrapke kupisz ??? straci TS i przez to nie wprowadzili MM , a 2 powód jak ktoś puści 100 zakładów za stawke 10 z + i trafi to się nie wypłacą
Na słowacji przez neta jest wszystko- nawet zdrapki i budy nie upadły- u nas też tak będzie, większość klientów ts to ci nieinternetowi
jak jakiś haker zrobi robote to bedzie 1000 albo 10000 razy 10/10 wtedy zobaczymy co będzie... oni tego się muszą obawiać
Ja sobie nie wyobrażam drapania zdrapki jakimś kursorem, a nie jednogroszówką
TS ma ograniczone wypłaty.
Nie zbankrutuje.
Nie zbankrutuje.
to tak jak czesanie albo mycie zębów się przez internet... niektórch czynności nie da się
drapek zawsze możesz po tablecie tą ... jednogroszówką ale potem dodatkowe koszta wyśfietlacza .. chyba że coś wydrapiesz ... oprócz np: procesora
Na słowacji można jeszcze grać przez sms- u nas nie planują...
14.. a tak to poza tym gratki za główną wygraną
Czytam, że chcesz więcej...
14.. a tak to poza tym gratki za główną wygraną
Czytam, że chcesz więcej...
A tera idę robić za kolędnika na targową
Może otworzą fioletowe budki
Może otworzą fioletowe budki
3 447 076 chyba ciebie 1 za podrzeganie o usuniecie kogos z czata
3 446 835. megamocny 2018-12-25 (11:07) wejscie drewnianego tygrysa!
ile lampek sie swieci taki pewniak
-75-
ile lampek sie swieci taki pewniak
-75-
Przekażcie Sobie Znak POKOJU Jezus się narodził Nawet wojny cichły w ten wielki dzień
3 447 117.
3 447 109. 1405259_40 2
bo nie którzy tempota zarazic mogą a ja taki cofniety nie chce być Sebastian m vel szerszen baw się dobrze z arczibalik nie Umiesz czatu strony własnej założyć wolisz czyjąś niszczyc mi szkoda pisania jak do ściany będę typowal jak pasko ma was i wam podobnych za ok niech z wami tu siedzi ja nie ostatni wpis jestem lepszy od was by z wami siedzieć Sebastian arczibalik
Gdzie sprawdzić ile zostało kart przedplaconych loterii świątecznej?
policzylem ci rano lampki na stronie bylo 75 trzeba bylo brac
cudowne losowania w te święta, a to dopiero początek...
Zamiast * żebyto tu tylko kłótnie...
Jak tam żyjecie???
Ooo żeńszeń