Wpisy 3 444 868 – 3 444 967
22 grudnia 2018 17:40 → 22 grudnia 2018 20:14, 100 wpisów
Przerwa.
Wania, czy u was w Irkucku jest minus 60 stopni ???
-eeeee, gdzież tam, jest minus 35
--ale w radio podawali
== no chyba że poza domem, na powietrzu
-eeeee, gdzież tam, jest minus 35
--ale w radio podawali
== no chyba że poza domem, na powietrzu
Emeryt zima stulecia chyba była jak ty miałeś 30 lat
w Irkucku na dworcu kolejowym gdzie przystanęła kolej trasy transsyberyjskiej z Moskwy do Władywostoku wyszło z niej 2 facetów
-dokad ty jedziesz ???
=ja z Moskwy do Władywostoku, a ty ???
ja z Władywostoku do Moskwy
===ot k....technika
-dokad ty jedziesz ???
=ja z Moskwy do Władywostoku, a ty ???
ja z Władywostoku do Moskwy
===ot k....technika
najważniejsze powiedzieć coś głupiego do kogoś tu na czacie
i potem udawać , że śpi się
i potem udawać , że śpi się
jak zawsze....
3 444 877. napewno wyjdadobrze myslisz
lepiej siedzieć cicho i być uznany za głupiego ............
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
nawet czyta i pisze przez sen
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
nawet czyta i pisze przez sen
3 444 872. czyli jechali w dwoch kierunkach w jednym pociagu tak?
Emeryt= makler
3 444 880. o to to to prawda jest
Emeryt prawie Bolkowi równy w robieniu zamętu...
arogancki0166
a ty się równasz góra 18 % ilorazu inteligencji
przecież to ty robisz zamęt
dokuczając tu ludziom
oceniając ich, choć nie prosili takiego dzbana jak ty
a ty się równasz góra 18 % ilorazu inteligencji
przecież to ty robisz zamęt
dokuczając tu ludziom
oceniając ich, choć nie prosili takiego dzbana jak ty
Arczibalik73, zagraj na Matejki w Kauflandzie
Zagraj na 5 losowań w Mini na swoje
Ja dopiero do Polski zjade w maju
No to Arczi już nie graj, bo wygrana skromna będzie jak 30 twoimi zagra
Cymanon i cukier wszystko już kupiłem na tym tę piosenkę zakończyłem w
3 444 891 niema kauflandu ani ulicy matejki a gramty teraz tylko mini
3 444 891. Jurandwolk witaj
No wolkowi chyba szło o to byś w mini swoimi na 5 losowań pociągnął.
3 444 895. dionicos a co ktos gra mojimi liczbami w mini? ja na swieta wysyłam inne te ktore maja wpac te juz 2 czy 3 raz niewyjda co w stałych sa
dionicos jak tamto forum
Emeryt
>> przeredaguj << w słowie literki pxixs , lub wklej w plik tekstowy, z niego kopiuj i wklej dopiero na czat
tez sie pokazalo przeredaguj, musialem dodac x x
>> przeredaguj << w słowie literki pxixs , lub wklej w plik tekstowy, z niego kopiuj i wklej dopiero na czat
tez sie pokazalo przeredaguj, musialem dodac x x
beda na swieta inne liczby w obiegu w mini nie te z profilu tylko te ktore wpadna
No Zbyszku uściślij? Islandorke
trafiasz 4rki
witam wszystkich niewitanych
https://youtu.be/KEaU3FC0TRc
ciekawe zy GRYKS76 tosłyszał wyzej ?czy lubi takie klimaty bo ja ta mala uwielbiam a raczej to jak to spiewa ta muzyka daje kopa przy dumaniu nad liczbami
https://youtu.be/tEImCJWI_ak
mikołaj był 6 grudnia 6 grudnia Mikołaj dalej bełtają że pod choinkę cały miech mikołaj
dobrze że w styczniu będzie 6 króli wcześniej trzech ja wybieram 6 króli bo jestem kodowcem
Arczibalik73 masz coś nie teges czy ja coś o tobie PiSze do ciebie cóż masz to co masz dziecko szybciej zrozumie jak się je o coś poprosi powie niż ty braki masz niezle
kupiłem już sobie koszulkę konstytucja ma również skarpety świąteczne z napisem konstytucja
to sobie trzeba życzenia składać tylko nie te że życzymy wygranej w TS
3 444 939. dlacego tak uwazasz ze ja mamcos nie teges, chciałem byc mily dla ciebie i hciałem abysmy zyli w zgodzie ja do ciebie na spokojnie pisze i chce aby miedzy nami panowała zgoda a ty do mnie piszesz ze ja niby mam jakies tambraki, niby jakie o? co masz na mysli?
o jakich brakach piszesz bo mi nic niebrakuje , jak narazie , lubie ludzi i lubie z nimi pisac z toba tez,ale okej nie chgcesz abym Cie traktował z szacunkiem i jak kogos rownego sobie to nie masz to jak w banku, nie bede do ciebie pisal wiecej bo widze ze chyba niema do kogo, i niewarty jestes mojej uwagiod teraz juz
o jakich brakach piszesz bo mi nic niebrakuje , jak narazie , lubie ludzi i lubie z nimi pisac z toba tez,ale okej nie chgcesz abym Cie traktował z szacunkiem i jak kogos rownego sobie to nie masz to jak w banku, nie bede do ciebie pisal wiecej bo widze ze chyba niema do kogo, i niewarty jestes mojej uwagiod teraz juz
Arczi musisz się bardziej starać odrzucić wszystko co dotychczas uznawałeś za prawidłowości może wtedy Gryks ci da szanse lincz na sobie musisz zrobić pełne oczyszczenie i skrucha za grzechy