Wpisy 3 444 768 – 3 444 867
22 grudnia 2018 15:41 → 22 grudnia 2018 17:39, 100 wpisów
Przed każdym przejazdem róbcie musowy stop... Nawet jak szlabany otwarte ruszajcie z pierwszego bieguto może wam uratować życie. W Nekli wieczorem szlabany otwarte a pociąg jechal
mozesz sobie nim walic w co chcesz i tak nic sie nie stanie, zawsze wahadło powinienes oczyscic przed nastepnym tzw, seansem, ktorego zamierzasz dokonac, pozwol waheadełku przemowic i wskazac co jest na tak a co na nie,nie sugeruj mu co ma wyjsc tylko zapytaj sie go co bedzie, daj przemowic tzw wyroczni chyba wieszo co chodzi co,?
Idę podjem tej kiełbasy swojskiej co na święta nikogo niema w domu nikt się nie dowie
Lewy jajka to będą dopiero na wielkanoc, takie czasy...
3 444 761. dokladnie intuicja i pomysłowosc i da w parze. wystarczy chwilka namysłu i kreslic odrazu i zaraz tpo wysłac i m mniej sie zastanawiamy nad zyms tym szybciej to wychodzi, im wiecejk myslimy nad tym i to rozwazamy tym bardziej sie wszystko komplikuje i pozniej wychodza bzdety, dlatego co zasmyslisz w liczbach odrazu to kresl i wysyłaj, od cała filozofia i magie liczb
For.... braki kiełbasy uzupełnij parówką ,żeby waga się zgadzała
3 444 762. Forsami talmasz racje nie ma sie co wahac trzeba grac aby wygrywac, , dlatego wszyscy grajmy i wygrywajmy niewachajmy sie zagrac tylko grajmy i wygrywajmy, wyjdzmy na przekór losowi
3 444 763. tak na baterie alkaiczne
nedza tylko 4/10
Kto jest prawdziwym nedzarzem bez gr przy duszy i obstawi za ostatni grosz, ten naprawdę wygra...
niewytrenowany potrzebuje wahadla zeby wyciagnac numery gleboko z siebie
a wytrenowany tylko spojrzy i wie ktore beda, tak to jest
a wytrenowany tylko spojrzy i wie ktore beda, tak to jest
Miłego...
wlazlem se na chwile czy naprawde od poczatku promocji na 9 skreslen jest ktos kto nie mial chociaz ani razu 4/9
mialem z chybika
cxo prtawda w swieta beda pozamykane kolektory niewiadomo i jak tez bedzie z tym online ale ja proponuje juz jutro lub i dzisiaj tez udac sie do kolektur i wysłac dane gry liczbowe juz na swieta ,wiadomo kazdy z nas zrobi jak chce, ja zapewne tak zrobie co do mini lotka, skresle sobie mini i wysle 1 uklad na kilka dni, co bedzie to bedzie, ale z tego co wiem to zawsze w swieta gdzies jest jakis cud, moze tym razem wydarzy sie cos i umnie? kto wie?
Ja nie miałem bo nie gram na 9/9 Tylko Miliony mnie interesują jak gram w Multi Multi to tylko z Plusem i tylko na 10 liczb
5/9 mialem dzis wyslalem jednak tak 2 mini 1x10 2x9 wlasne i 4x9 powtarzaja sie liczby w zkladach nie napisze jakie by mi nikt ich nie zapeszyl bo sa fajne dam skana jesli w 1 zakladzie bedzie chociaz 1x6/9 jak bedzie 8 lub 9 z 9 nie dam 6/9 7/9 moge dac
gryks 76 ja miałem 2 dni pod rzod przez 4 losowania po te 4/9 ale zero innych trafief w mini , powiedziałem koniec z multi i wiecej niezagrałem juz w multi pomimo trafien tych 4x4/9 widzeze to zadnych efektów niedaje zbytnio, wiec spowrotem wraam do mini lotka bo tu jest kasa do wygrania, nie w MM tylko w mini i bardziej realna niz w innych grach
tu nie sztuka dać skana tylko w grudniu zobaczyć w Polsce jaskółki bociana
Przewidziałem taki scenariusz że w święta będzie pozamykane dlatego Lotto Z Plusem machnołem odrazu do Nowego Roku poco się wajhać jak w tej reklamie może prądu zabraknie bo wiatry a tak mam zagrane czekam aż Miliony spadną mi na podłogę
3 444 804. no tak ale cuda tez sie zdarzaja i bociana tez i mozesz znalezc i zima
Arczi bociana jeszcze zobaczymy może a jaskółke chyba jak sprawdzasz stan trzeźwości jedna noga w górę i do tyłu ręce na boki
mnie polubiły parki tyle,że w lotto i mini i oboki ale to raczej standard
w lesie wyrosła w lesie szumiała leśnych piosenek w lesie słuchała
tomi 77 piatek strzelil kolejna brame tym razem z glowki centra z roznego
no to jade sie odchamic do opery pozniej sie sponiewierac na dyskoteke
3 444 806. o tak jak mowisz ja rez tak zrobie ale w mini, w ubiegłym roku przed swietami zastanawiałem sie nad gra na swieta czy wyslac kuponiki z liczbami czy nie? nie wysłałem nic i to był mój blad, pozniej bylem sam zły na siebie.dlatego w tym roku wysle na bank juz moze w tym roku mi sie poszczesci, a podobno swieta to magiczna chwila jest wiec moze i cos skapnie z goey, moze jakas laska,
smieje sie tez z z jednej dzis zeczy poniewaz jak nigdy postanowiłem skorzystac z jednej wrozby co mnie czeka w nowym roku, co ma niby mi przyniesc los w nowym roku, 2019 ,wiecie co wyszło z? ze bede miał bliznaki rozmieszyło mnie to bo niby zkad te bliznaki jak jestem singlem jeszcze i zadnej panienki niemanm na oku fajnej, odrazu mnie to rozsmieszyło co prawda niewierzew takie przeslania i wrozby, ale nikt niewie z nas co mu jest pisane w danej chwili nie?i co sie moze i wydarzyc w przyszłosci, tutaj nawet wahadełko nie powie nic
smieje sie tez z z jednej dzis zeczy poniewaz jak nigdy postanowiłem skorzystac z jednej wrozby co mnie czeka w nowym roku, co ma niby mi przyniesc los w nowym roku, 2019 ,wiecie co wyszło z? ze bede miał bliznaki rozmieszyło mnie to bo niby zkad te bliznaki jak jestem singlem jeszcze i zadnej panienki niemanm na oku fajnej, odrazu mnie to rozsmieszyło co prawda niewierzew takie przeslania i wrozby, ale nikt niewie z nas co mu jest pisane w danej chwili nie?i co sie moze i wydarzyc w przyszłosci, tutaj nawet wahadełko nie powie nic
3 444 811. o to tak to najszybciej jest
Arcz... niech Ci się wszystko pozmienia ,nie wiesz co Cię czeka w nadchodzącym roku to i dobrze
3 444 817 o prosze konkretna sprawa isc teraz do opery to jest to, a na co tam idziesz ? najaka sztuke, czego bedziesz sluchac?z małzonka idziesz czy sam? lubisz takie klimaty, ?jakas opera verdiego czy cos innego? a pozniej do dyskoteki noto fajne przejscie muzyczne z opery do dyskoteki fajne klimaty widze, no ale kazdy robi to co chce i to jest to m trzymaj sie ciepło gryks tam i milej zabawy zycze
Arczi bliźniaki mogą być np w innej formie wygrasz dwa razy Miliona w Lotto z Plusem już masz bliźniaki na bogato
Zima w Polsce jak w Rzymie...
może to blizniaczki którym wpadniesz w oko i już się nie wywiniesz
67,71 parka gdzie najczesciej wszedl 1 numer na 9 tys parek co to znaczy
3 444 823. panoramix witaj ja niewierze w te blizniaki no cos Ty jak moge miec bliznaki jak z nikim nie jestem, moja sie jeszcze nie urodziła i pewnie juz sie i nie urodzi, niewierze w bzdety, kto chce niedoszłego milinera jak teraz tylu jerst innych milonerów, wkolo, teraz laski patrza na kasiastych nie na biedaków bez samochodu i z pustym portwelem, teraz sa inni w modzie, jeszcze niespotkałem w swoim zyciu kobiety ktorej by zalezało na szczesliwym zwiazku i na drugiej polowie, tylko najwazniejsza jest to czy ma gruby portwel, dobre auto,i wille na kanarach albo w jakims innym zakatku swiata, i tak mysli wieksza ilosc panienek
Starożytny Rzym był znany z pogody i orgii..
najlepsza 9 na 20 tys 9 w ktorej bylo od 3-9 numerow
68,67,23,50,34,62,36,59,33
dzis bedzie cos podobnego ale innne
68,67,23,50,34,62,36,59,33
dzis bedzie cos podobnego ale innne
3 444 825. Forsami to to nie bo niegram w lotto to zostawiam dla ciebie jno chybaze by mi sie udało moze i trafic np, z 2 razy pod zad w mini choc te mini lotek 2x5/5 jak mowisz, ale jak znam zecie to i tak z tego nic nie bedzie
3 444 828. o takie 2 llizniaczki to tak bym chciał miec albo chociarz jedna a;le coz o tym to mozna tylko pomarzyc sobie tak samo jak i wgrach , marzymy marzymy i tak glupiemu radosc amilonow jak niebylo tak nadal niema
Mam pytanie 4 auta skręcają w prawo ja przechodzę przez pasy przed 4 autem zrobiłem zle
3 444 840. makler witaj to gdzie teraz spedasz swieta? gdzies na kanarach czy jeszcze gdzies dalej?co?
3 444 845. rozumie a ja w domu w polsce, jak zawsze bo niema jak to w domu, narazie nie wybieram sie nigdzie, czyli tez skromnie zkuponem w w domu, poznie zobaczymy co los przyniesie, oby wszystkim sie darzyło i to jak najlepiej
jest teraz na półkuli południowej, na północej jest w zamian zorza polarna...
Na Forum znalazłem ciekawy temat:
"Program do Eurojackpot"... .
Kilka osób zrzuciło się i wysłało... 80 zakładów do EJ.
Trafili aż 2 najniższe wygrane.
"Program do Eurojackpot"... .
Kilka osób zrzuciło się i wysłało... 80 zakładów do EJ.
Trafili aż 2 najniższe wygrane.
Doktor.
80 zakładów = 1 000 zł.
Ostatnio w Lotto de było... 7 zwykłych szóstek.
Dzisiaj można wygrać 8 000 000 euro.
/1 zakład - euro/.
Dzisiaj można wygrać 8 000 000 euro.
/1 zakład - euro/.
3 444 846. Tobie tez duzo
Belgijskie Lotto też 1 euro.
Święta bez śniegu.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -22.
Warszawa: +5.
Hiszpania: +18.
Pod Uralem: -22.