Wpisy 3 442 738 – 3 442 837
19 grudnia 2018 10:01 → 19 grudnia 2018 11:59, 100 wpisów
Islandorka poszła do sklepu po banany
4,10???
Zb mam dwie twoje
22 23 59 kiedyś pusciles jak żeś siedziała w ciemnej celi
Jeszcze nie puscilam
Miałam dziś koszmary
To pusc 22 23 59
Nie gram na 3...
Poczebuje 10/10 z +
Na kaucję
Zb na pewno się przyda
Tralala
Miałaś okna w tej ciemnej celi
Jak nie toś się wyspala
Witam
22 23 59
Islandorka masz 10 bananów
Na 14sta
W miejscowości Tyczyn padła wygrana 6 776 075,30 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Ostrów Wielkopolski padła wygrana 278 507,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Niemcz padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Padły 3 exp gdzie reszta prezes trafił
Ts ma to samo
Poszło na 500 plus
Nad czym zag
To zagraj
Weź kredyt
3 442 759 na 14 pewniakw MM 8
grajcie w mini bo bardziej sie opłaca niz multi, i za 3 jest wiecej niz w innych grach i tez mniej kosztuje
Sprawdź Maklera stałe w mini drugi zakład był bardzo blisko 5/5w mini
2016 miałem podobnie
widziałem to u maklera no byl by blisko no ja wczoraj trafilem nastepna juz 2 raz 3/5 w tym miesiecu , pierwszatrujke trafiłem 11,12,2018 a wczoraj 2 raz 3/5 a mw miedzy czasie na sucho 4/5 2 razy podrzad mozna powiedziec
zbigniew q piszesz o tym zestawiku maklera tak ? 4,8,20,23,27 a ja wczoraj trafiłem na takim zestawie 4,8,10,21,27 ra 3/5 a 2 zestawik miałem taki 4,8,27,32,36 i tez byłem blisko 2 3/5 ale niestety tylko 1x3/5wpadło i to w realu
Kiedyś trafisz
zobacz zbigniew ze gdybym ta 4 zamienil na 3 to byla by juz realna kolejna 4/5 w mini wczoraj ale niestety tez skreslilem numer 4
3 442 786. kiedys mozew i tak a moze do konca grudnia sie uda trafic mi te 5/5 w koncu pozyjemy zobaczymy a moze juz dzisiaj bedzie ten szczesliwy dzien choc i niewierze wto zabardzo aby to był juz dzisiaj ten szczesliwy dzien
Żeby wygrać zasada numer 1 trzeba grać
3 442 789. tak to jest prawda niegrasz nie wygrywasz
2016 we wigilię miałem 4/5 między innymi
3 442 791 mo to wigilia magiczny dzien zdarzaja sie cuda
Kto wziął 2 exp ze nie podali do publicznej wiadomości
2 523 580 wpis tam mam 4/5 wigilia
Islandorka, nie rozumiem pytania 'poczebuje'. Szukałam tego wyrazu w słowniku. Nie ma go.
kiedys tu pisałem na czacie nie wiem czy pamietacie ze gram okolo 6 miesiecy za kwote około 20 zł , i ze z tymi wygranymi jest umnie roznie,tez czesto mam zwroty w multiego, i doplaam tylko 50 gr i gram dalej, ktoregos dnia powiedziałem spbie ztop dla multiego zaczynam grac tylko w mini, i tak sie zaczeło w multiego splukałem sie na kasie, zostało mi ostatnie 2,50gr, z tych 20zł i teraz pozostał dylemat co wyslac multiego czy mini, skresliłem i to i to, ,przed wyjsciem do kolektury stanolem chwilke sie zamysliłem i podjełem decyzje wywalam multiego z etui totolotka ide wysłac mini lotka , i powiem wam to byla sluszna decyzja podjeta poniewaz w tym dniu złapałem 3/5 na kwote 37,90gr, i od tamtego czasy gram tylko w mini, co kilka dni lapie te 3/5 w realu i tak mam juz od 3 miesiecy w danym miesiacu tak lapie okolo 6x 3/5 nieraz moze i tez mniej ale jest, i jestem teraz w mini cały czas do przodu dlatego polecam grac w mini lotka kazdemu, kto niechce duzo stracic kasy a wygrac cos realnego aha i gram gora 1 lub dwoma zakladami dzienie nie puszczam 50 zestawow na raz bo to wyrzucenie kasy na darmo jesli masz trafic to trafisz tym 1 ukladem jesli ma byc to bedziedlatego grajcie i wygrywajcie
miało bys stop wyszło ztop
Wygrana EP stawka x3 dlatego Pasko podał jedną miejscowość. Ktoś miał nosa.
Ep- https://www.lotto.pl/ekstra-pensja/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Lp. Miejscowość Adres kolektury Data Wygrana
1. Niemcz Bydgoska 2 18-12-18 15 000 zł miesięcznie przez 20 lat
Lp. Miejscowość Adres kolektury Data Wygrana
1. Niemcz Bydgoska 2 18-12-18 15 000 zł miesięcznie przez 20 lat
Makler sprawdź se w stałych zestawach 2 zakład byłeś na prawdę blisko 5/5w mini
Arczibalik
i dzisiaj znów sie logował a na czacie NIC chyba jednak dostal
TAK Zibi 4 i 20 obok
i dzisiaj znów sie logował a na czacie NIC chyba jednak dostal
TAK Zibi 4 i 20 obok
808 i by było 5/5
i widzicie jak trzeba grac miałem ostatnie 2,50gr z 20zł wysłałem mini lotka trafiłem 37,90gr czyli wygrałem na cały miesiac kase na gre dalsza w mini lotka i tak gram nadal za te wygrane, az do dzisiaj,mini wysyłam codziennie kilka minut przed losowaniem w kolekturze, i mowie bedzie to bedzie nie to nie
Arczibalik,, jak bylo glosno To trzeba było siedziec cicho Ty i On, a nie jeszcze bardziej to rozdmuchiwac
end
end
ja tez zaraz ide puscic luznego 1 multiego na 14 bedzie to bedzie i odrazu odbioew 3/5w miniwczorajsze i doloze do kasiorki na kupke poleci nastepne 9/9 moze sie uda cos trafic ajaknie to na wieczor moze znow wmini cos przytule a moze nie zobaczymy
ja nic nierozdmuchiwałem z ioio a to czego go niema to mi nic nie wiadomo jest, moze i dostał bana niewiem tego
nie lepiej trojke w multi upolowac i cale 54 zl a nie jakas mini drobnica
3 442 815. zaq69 witaj
4/5 w mini grajac 1 kuponem to sie ma raz na 10 lat albo raz w zyciu
3 442 817. megamocny niegram na takie małe uklady typu 3 liczby szkoda na to kasy a jaknp nie trafisz tych 3liczb ico wtedy jestes w do tyłu 2,50 gr a to tylko 1,25gr mini jest, spruboj megamocny niepracowac i grac w gry liczbowe tak jak ja
megamocny ja gram jednym okienkiem w mini góra 2 okienkami to zalezy jak stoje z kasatez , ikiedy moge sobie pozwolic na gre,choruje dlatego nie pracujebo nikt niechce mnie przyjac dlatego gram kiedy moge mam zaco, co prawda trafiam te grosze jakies ale to zawsze i tez cos juz i jest, moze przyjdzie taki kiedys dzien ze trafie wiecej, marazie ciesze sie tym co mam, a za wiele nie mam, nie rozrzucam sie kasa na prawo i lewo kiedys dawniej jak pracowałem jeszcze to nigdy nie grałem za nizsza kwote jak 50zł na tydzien teraz wszystko sie zmienilo, nierobie i gram za to co mam, i trafiam to co trafiam inieplacze ze malo wygrałem kazda zlotowka wygrana od TSa cieszy
i jesteś w tym wypadku 0,5 zeta w plecy
Wybierając mm na 3/3 wygrać możesz 54, a w mini masz jeszcze dwa wyższe stopnie
Wybierając mm na 3/3 wygrać możesz 54, a w mini masz jeszcze dwa wyższe stopnie
Ja oknami niegram chociaż mam już PCV drewniane poszły w siną dał
3 442 831. emeryt 2018-12-19 (11:54) emeryt wlasnie podałes trafna 9/9 mam nadzieje ze to wygrasz
4/9 maks
oddaja i jaka zabawa bo duzo kuleczek