Wpisy 3 442 638 – 3 442 737
19 grudnia 2018 00:30 → 19 grudnia 2018 09:56, 100 wpisów
Jeżeli 56 minut islandorka
Jeszcze miało być
@Skromny odrzuciłeś: 14,31,42,35 i co? Wpadły! 4/21 to słaby wynik. postaraj się bardziej odrzucać hue hue
Eniwo miałem w niedziele i w poniedziałek i nie zagrałem teraz czekam aż ta trójka wpadnie 22 23 59
Wiem, że rozbita. Teraz będzie następna i będzie się ciągnąć do Nowego Roku.
W Polsce ciężko się gra bo zimno mi bylo i w niedziele nie zagrałem a tu bec w poniedziałek nie zagrałem a tu znowu 3/3
Islandorka 40 minut i wychodzisz na wolność jak ją zabierali ludziska się śmiali chlop płakał oddać ja nie chciał
wytypować dobrą parkę 5,21 i jej nie zagrać to trzeba mieć pecha jak ja. Oczywiste oczywistości zagrać, nie omijać to będzie sukces. Nie zapominać o przebłyskach to taka rada dla mnie samej
Zbigniew a co dopiero jak zima do -20 zejdzie??? luty czeka tylko na to. niech już wprowadzą to multi na internety to będziemy grzać i typować
3 442 630.
3 442 673.
Skurczybyk, to nic innego jak coś takiego co ma cztery nogi , dwa rogi i się kurczy
3 442 677.
I pamiętaj Arczik, gdyby ktoś Ci próbował wmówić inaczej. Obraz na ścianie niczym się nie różni od nocnika bo to na ścianie i to na ścianie
Islandorka od 2 minut wolna
Zibi Ciekawe czy po Isię podjechał pod więzienie ojciec krzestny czarnym BMW
Ale, że Isia jest znana w półświatku to nie wiedziałem Już mi się Kobieta podoba
O godzinie 1 29 i 59 sekund skoczyła siedzieć
Na takim mrozie o godzinie 1.30 wypuszczają mogli by jej dać do rana
By się wyspala
A jak nią znowu zamkną za wybryki ze mną
Już nie jeden hiroł z Isią zadziroł i spoczywa sobie ładnie na dnie morza dokładnie
Idę spać... islandorka uważaj by cię na święta nie zamkli 

Majteczek
Zibi tylko nie przykładaj paluszka do stringów bo one niczym się nie różnią od piły tartaczenj. Przyłożysz paluszek i poszedł w piz....
Chociaż..... brakuje pewnych ,kolorowych postaci.Byli ,,solą,, tej stronki Dobranoc i dobrego dnia
3 442 692
Gryks sprawdź maklera stałe zestawy w mini drugi 2 zakład był bardzo bardzo blisko 5/5 w mini
Islandorka dalej siedzi w ciemnej celi
Spodobały się jej banany
Miałem w niedziele o 21:40 i w poniedzialek 0 21 40 3/3 plusie i nie zagrałem
Zb tęskniłes?
Zb jakie masz 3/3 na dziś? Śniły mi się liczby
Islandorka co tu pisali jak cie zbanowali
Sprawdź
Niech se ulża..tyle ich
Jo już Lecę
Zag wejdź na profil Brunetka zdjęcie
Kto ma p. Bo jadę se...
22 23 59 na sucho chyba na 14sta jak znowu trafię to sie w