Wpisy 3 442 721 – 3 442 820
19 grudnia 2018 09:41 → 19 grudnia 2018 11:41, 100 wpisów
Miałem w niedziele o 21:40 i w poniedzialek 0 21 40 3/3 plusie i nie zagrałem
Zb tęskniłes?
Zb jakie masz 3/3 na dziś? Śniły mi się liczby
Islandorka co tu pisali jak cie zbanowali
Sprawdź
Niech se ulża..tyle ich
Jo już Lecę
Zag wejdź na profil Brunetka zdjęcie
Kto ma p. Bo jadę se...
22 23 59 na sucho chyba na 14sta jak znowu trafię to sie w
Islandorka poszła do sklepu po banany
4,10???
Zb mam dwie twoje
22 23 59 kiedyś pusciles jak żeś siedziała w ciemnej celi
Jeszcze nie puscilam
Miałam dziś koszmary
To pusc 22 23 59
Nie gram na 3...
Poczebuje 10/10 z +
Na kaucję
Zb na pewno się przyda
Tralala
Miałaś okna w tej ciemnej celi
Jak nie toś się wyspala
Witam
22 23 59
Islandorka masz 10 bananów
Na 14sta
W miejscowości Tyczyn padła wygrana 6 776 075,30 zł w grze Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Ostrów Wielkopolski padła wygrana 278 507,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Niemcz padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Padły 3 exp gdzie reszta prezes trafił
Ts ma to samo
Poszło na 500 plus
Nad czym zag
To zagraj
Weź kredyt
3 442 759 na 14 pewniakw MM 8
grajcie w mini bo bardziej sie opłaca niz multi, i za 3 jest wiecej niz w innych grach i tez mniej kosztuje
Sprawdź Maklera stałe w mini drugi zakład był bardzo blisko 5/5w mini
2016 miałem podobnie
widziałem to u maklera no byl by blisko no ja wczoraj trafilem nastepna juz 2 raz 3/5 w tym miesiecu , pierwszatrujke trafiłem 11,12,2018 a wczoraj 2 raz 3/5 a mw miedzy czasie na sucho 4/5 2 razy podrzad mozna powiedziec
zbigniew q piszesz o tym zestawiku maklera tak ? 4,8,20,23,27 a ja wczoraj trafiłem na takim zestawie 4,8,10,21,27 ra 3/5 a 2 zestawik miałem taki 4,8,27,32,36 i tez byłem blisko 2 3/5 ale niestety tylko 1x3/5wpadło i to w realu
Kiedyś trafisz
zobacz zbigniew ze gdybym ta 4 zamienil na 3 to byla by juz realna kolejna 4/5 w mini wczoraj ale niestety tez skreslilem numer 4
3 442 786. kiedys mozew i tak a moze do konca grudnia sie uda trafic mi te 5/5 w koncu pozyjemy zobaczymy a moze juz dzisiaj bedzie ten szczesliwy dzien choc i niewierze wto zabardzo aby to był juz dzisiaj ten szczesliwy dzien
Żeby wygrać zasada numer 1 trzeba grać
3 442 789. tak to jest prawda niegrasz nie wygrywasz
2016 we wigilię miałem 4/5 między innymi
3 442 791 mo to wigilia magiczny dzien zdarzaja sie cuda
Kto wziął 2 exp ze nie podali do publicznej wiadomości
2 523 580 wpis tam mam 4/5 wigilia
Islandorka, nie rozumiem pytania 'poczebuje'. Szukałam tego wyrazu w słowniku. Nie ma go.
kiedys tu pisałem na czacie nie wiem czy pamietacie ze gram okolo 6 miesiecy za kwote około 20 zł , i ze z tymi wygranymi jest umnie roznie,tez czesto mam zwroty w multiego, i doplaam tylko 50 gr i gram dalej, ktoregos dnia powiedziałem spbie ztop dla multiego zaczynam grac tylko w mini, i tak sie zaczeło w multiego splukałem sie na kasie, zostało mi ostatnie 2,50gr, z tych 20zł i teraz pozostał dylemat co wyslac multiego czy mini, skresliłem i to i to, ,przed wyjsciem do kolektury stanolem chwilke sie zamysliłem i podjełem decyzje wywalam multiego z etui totolotka ide wysłac mini lotka , i powiem wam to byla sluszna decyzja podjeta poniewaz w tym dniu złapałem 3/5 na kwote 37,90gr, i od tamtego czasy gram tylko w mini, co kilka dni lapie te 3/5 w realu i tak mam juz od 3 miesiecy w danym miesiacu tak lapie okolo 6x 3/5 nieraz moze i tez mniej ale jest, i jestem teraz w mini cały czas do przodu dlatego polecam grac w mini lotka kazdemu, kto niechce duzo stracic kasy a wygrac cos realnego aha i gram gora 1 lub dwoma zakladami dzienie nie puszczam 50 zestawow na raz bo to wyrzucenie kasy na darmo jesli masz trafic to trafisz tym 1 ukladem jesli ma byc to bedziedlatego grajcie i wygrywajcie
miało bys stop wyszło ztop
Wygrana EP stawka x3 dlatego Pasko podał jedną miejscowość. Ktoś miał nosa.
Ep- https://www.lotto.pl/ekstra-pensja/wyniki-i-wygrane/wygrane?order=data
Lp. Miejscowość Adres kolektury Data Wygrana
1. Niemcz Bydgoska 2 18-12-18 15 000 zł miesięcznie przez 20 lat
Lp. Miejscowość Adres kolektury Data Wygrana
1. Niemcz Bydgoska 2 18-12-18 15 000 zł miesięcznie przez 20 lat
Makler sprawdź se w stałych zestawach 2 zakład byłeś na prawdę blisko 5/5w mini
Arczibalik
i dzisiaj znów sie logował a na czacie NIC chyba jednak dostal
TAK Zibi 4 i 20 obok
i dzisiaj znów sie logował a na czacie NIC chyba jednak dostal
TAK Zibi 4 i 20 obok
808 i by było 5/5
i widzicie jak trzeba grac miałem ostatnie 2,50gr z 20zł wysłałem mini lotka trafiłem 37,90gr czyli wygrałem na cały miesiac kase na gre dalsza w mini lotka i tak gram nadal za te wygrane, az do dzisiaj,mini wysyłam codziennie kilka minut przed losowaniem w kolekturze, i mowie bedzie to bedzie nie to nie
Arczibalik,, jak bylo glosno To trzeba było siedziec cicho Ty i On, a nie jeszcze bardziej to rozdmuchiwac
end
end
ja tez zaraz ide puscic luznego 1 multiego na 14 bedzie to bedzie i odrazu odbioew 3/5w miniwczorajsze i doloze do kasiorki na kupke poleci nastepne 9/9 moze sie uda cos trafic ajaknie to na wieczor moze znow wmini cos przytule a moze nie zobaczymy
ja nic nierozdmuchiwałem z ioio a to czego go niema to mi nic nie wiadomo jest, moze i dostał bana niewiem tego
nie lepiej trojke w multi upolowac i cale 54 zl a nie jakas mini drobnica
3 442 815. zaq69 witaj
4/5 w mini grajac 1 kuponem to sie ma raz na 10 lat albo raz w zyciu
3 442 817. megamocny niegram na takie małe uklady typu 3 liczby szkoda na to kasy a jaknp nie trafisz tych 3liczb ico wtedy jestes w do tyłu 2,50 gr a to tylko 1,25gr mini jest, spruboj megamocny niepracowac i grac w gry liczbowe tak jak ja