Wpisy 3 436 615 – 3 436 714
10 grudnia 2018 23:45 → 11 grudnia 2018 08:38, 100 wpisów
mam wybory i decyzje ludzi nikt nie rządzi be prawnie o tym pamiętamy czy to P_0 czy P-i -s nie ma znaczenia
Cóż powiedzieć ja jestem żydem i się tego nie wstydzę moi dziadkowie byli
Kultura i polityka wszystko jest w Naszej Umiłowane Ojczyźnie poplątane Piękną Polskość jak również Pięknym Narodem Żydowskim tak jest i było
Poplątane historią i zmian Polska była jako pierwsza krajem tolerancji i szacunku kulturalnego mam tu na myśli czasy odległe, mam nadzieje że dziś też nasza współpraca będzie owocna dla Polski
nikt rozsądny nie będzie umniejszał wkładu Żydów w życie RP-w różnych aspektach
Nikt nie jest bez winy wszyscy je4steśmy ludźmi i popełniamy błędy ważne by Polska szła w dobrym kierunku niby wszyscy tego chcą tu żyjący w Polsce a jakoś się nie możemy dogadać i to Polacy z Polakami dziwne to i nie pojętne ale mam nadzieje że w końcu pójdziemy wszyscy bez wyjątku dobrą stroną dla nas wszystkich
3 436 633.
3 436 597.
Powiem wam ze dzis zagrałem ale pisze to bo jak zawsze zagrałem tradycynie no ale co chce grac a pani mowi ze nie dziala podejrzewam ze nie umiala obslugiwac wiec grzecznie wyszedlem z niczym to poszedłem dalej tam znow potężna kolejka i mysl jak wygoda przez internet ale.jak to dopracuja
Kilka dni temu chciałem odebrać kilkaset zł wygranej na stacji benz.
Tam mi mówią,że nie mają tyle w kasie(???)Tak jak by nie mogli przełożyć z jednej szuflady do drugiej
Musiałem zapier...lać do Supermarketu
Tam mi mówią,że nie mają tyle w kasie(???)Tak jak by nie mogli przełożyć z jednej szuflady do drugiej
Musiałem zapier...lać do Supermarketu
Chyba na nowy rok będziemy sobie życzyć ulepszenia a raczej poprawienia gry przez net by większość mogła korzystać
Im się nie chciało a tobie sie musialo chciec zapier do innego supermarketu
Za powyższy wpis gonzaga stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gonzadze krzywda się nie stałam zaraz wróci pod innym... .
Gonzaga zrób tak jak Adolf:
Adolf1, Adolf2, Adolf3, Adolf4, Adolf5, Adolf6.
Może jeszcze ma więcej nicków.
Adolf1, Adolf2, Adolf3, Adolf4, Adolf5, Adolf6.
Może jeszcze ma więcej nicków.
Przerwa na kawę.
Inteligentny człowiek jest w stanie poradzić sobie w każdej sytuacji
Pasko!
Nie wiem czy zauważyłeś,ale właśnie udowodniłem,że Twój zakaz pisania jedoncześnie z 2-ch nicków jest nieco dziurawy
Nie wiem czy zauważyłeś,ale właśnie udowodniłem,że Twój zakaz pisania jedoncześnie z 2-ch nicków jest nieco dziurawy
JAK POZBYĆ SIĘ MIAŻDŻYCY Jerzy Zięba
https://youtu.be/3CA8pJ11rxQ
https://youtu.be/3CA8pJ11rxQ
7 22 80
A ja o 7 do domu
Gryks jedzenie minuta a mi 61 minut zostało
Jeszcze. ...miało być
Jeszcze tylko 53 minuty
33 minuty
4 minuty
ciagle slysze ten krzyk ze nie mozesz juz zyc proszac o mamone
Forsami