Wpisy 3 435 968 – 3 436 067
10 grudnia 2018 00:04 → 10 grudnia 2018 10:32, 100 wpisów
Nie rozumiem Cię?
W/g mnie powinno być tak:
1)Aktualny stan prawny!
2)Wymienić uchylone akty pr.tego dotyczące!
Jeżeli Chcesz się popisać -to przeanalizuj różnice
W/g mnie powinno być tak:
1)Aktualny stan prawny!
2)Wymienić uchylone akty pr.tego dotyczące!
Jeżeli Chcesz się popisać -to przeanalizuj różnice
vondeale z ciebie żyła,nie możesz chłopu pomóc bezinteresownie,jak możesz?nie ładnie vonde zdzierać z kogoś w sytuacji przypadkowej,a fe,przecież to to co robisz to jest domena żydów,czyżbyś nim był?
Ukryte Terapie PRZEZ ŻOŁĄDEK DO ZAWAŁU I CHORÓB PRZEWLEKŁYCH
https://www.youtube.com/watch?v=POKyyxpEdbI
Bardzo mądry materiał,wstawiam to bo wiem,że choćbym jednej osobie pomół to już to się liczy,takie jest moje podejście do świata i do ludzi,ogólnie jestem dobrym człowiekiem i lubię pomagać,ale niestety są jednostki patologiczne na śweicie i nie tylko ,tu na stronie też są i trzeba ich unikać lub lekceważyć,bo zadawanie się z takimi ludźmi prowadzi do psucia samego siebie,a przecież mamy się uszlachetniać,czy tak nie jest?
https://www.youtube.com/watch?v=POKyyxpEdbI
Bardzo mądry materiał,wstawiam to bo wiem,że choćbym jednej osobie pomół to już to się liczy,takie jest moje podejście do świata i do ludzi,ogólnie jestem dobrym człowiekiem i lubię pomagać,ale niestety są jednostki patologiczne na śweicie i nie tylko ,tu na stronie też są i trzeba ich unikać lub lekceważyć,bo zadawanie się z takimi ludźmi prowadzi do psucia samego siebie,a przecież mamy się uszlachetniać,czy tak nie jest?
Opinia dr. Jaśkowskiego o Jerzym Ziębie oraz live chat z 16.01.2018 z fb Jerzy Zięba.
https://www.youtube.com/watch?v=p0n_p-Of7jg
bardzo ciekawe,posłuchajcie
https://www.youtube.com/watch?v=p0n_p-Of7jg
bardzo ciekawe,posłuchajcie
Galik
Ty z pewnością jesteś z zawodu nauczycielem
Tak byś wszystkich pouczał,stawiał do kąta-groził> ...
A ja już jakiś czas temu skończyłem freblówkę
Ty z pewnością jesteś z zawodu nauczycielem
Tak byś wszystkich pouczał,stawiał do kąta-groził> ...
A ja już jakiś czas temu skończyłem freblówkę
nie Gonzo,nic nie mam do Ciebie,ale wkurza mnie jedno,że stawiasz warunki żeby komuś pomóc,a to już podchodzi pod niemoralne zachowanie,więcej empatii
Między "niemoralnym"zachowaniem się,a brakiem empatii-jest przepaść
Ale nie ma sprawy
Dobranoc
Ale nie ma sprawy
Dobranoc
to jak,jesteś tym żydem czy nie,przyznaj się,nie mam nic do żydów,jeżeli stanowią wspólnotę światową,ale jeżeli ludzi na świeie startają się wykorzystywać,a szczególnie Polaków dla swych interesów ,no to wybacz,ale dla takich ludzi nie mam litości,nie twierdzę,że żydzi wszyscy tacy są,ale niestety te plemię,(bo to nie jest naród,to jest plemię) tak się zachowuję,by wykorzystać innych i czerpać z ich pracy korzyści,to jak nazywamy takie osobniki? no oczywiście,PASOŻYTY,i tak o nich powinno się mówić
Dobrrre"PRZYZNAJ SIĘ!!!"
Za młodu uchodziłem za klasycznego NORDYKATeraz jestem>
Za młodu uchodziłem za klasycznego NORDYKATeraz jestem>
Vonde ,ale ja cię o nic nie posądzam,tylko chciałbym żebyś napisał czy jesteś żydem czy nie i to wszystko,a ty zaraz wylatujesz z takimi tekstami "przyznaj się"
sójrz vonde jak piszesz,przecież to jest czyste pisanie żyda,który stara się wykorzystać każdą sytuację dla swojej korzyści,a tak zachowują się żydzi,ja nie wiem czy jesteś nim ale wpisy na czacie mi to sugerują ,zrozum mnie,a czy nie lepiej by było napisać czy tak albo nie?
Jeżeli nie zrozumiałeś wpisu>...985To dodam,że napletek mam na właściwym miejscu
dobra Vonde nie ma tematu,jeżeli nie jesteś żydem to Cię przepraszam,ale na drugi raz nie wymagaj od kogoś kto chce pomocy jakiejś gratyfikacji,bo to się źle kojarzy
To raczej Ty reprezentujesz stanowisko żydowskie-skoro chcesz wyeliminować chrześcijan z handlu
nie jestem żadnym chrześcijaninem,ani żydem,ale uważam jedno,że wszyskie religie to jest zło na świecie,bo najwięcej ludzi zginęło na podożu religijnym,ludzie często mylą religię z wiarą,porównajmy to,religie to zło,wiara to dobro,bo wiara potrafi czynić cuda,a religia tylko zło co mieliśmy tego przykład przez wieki
Jeżeli przyjmiemy,że komunizm i faszyzm-to religie -To pełna zgoda
dobra,wierzę w Boga i mi to wystarczy do szczęścia,no jeszcze staram się nie krzywdzić innych i innym ludziom pomagać w miarę możliwości czy to jest złe? czy dobre?,moim zdaniem religie są zupełnie niepotrzebne, bo więcej krzywdy robią niż dobra,najchętniej zakazałbym jakiejkolwiek religii na świecie,tylko wiara i dobro,wiem że to ideały,ale ludzie do tego powinni dążyć
co ty vonde pieprzysz,faszyzm i komunizm to ideologie,a religie to sfera duchowa,myśl trochę
Wiara-to pojęcie szersze niż religia,ale jeżeli kilku wierzy w to samo-to już religia
wcale nie,bo wiarę masz w sercu i wystarczy samemu wierzyć by osiągnąć to coś,co nie jest wymierne w naszej rzeczywistośi,amamy to w zasięgu ręki
religie są spisane i przekazane przez niewiadomo kogo,być może przez ćpunów i inny motłoch,może mieli jakieś sny po opiatach,ja tego nie wiem,ale wiara to jest coś więcej,bo dotyczy ciebie w każdej trudnej sytuacji możesz się oprzeć na niej i cię nie zawiedzie,przynajmniej możesz powiedzieć,że zrobiłeś wszystko by było dobrze i to tyle
Serdecznie Ci gratuluję-jeżeli byłeś wstanie opracować swój własny exkluzywny i wyjątkowy system wartości
Ja niestety tego nie zdołałem
Ja niestety tego nie zdołałem
7 liczba 8 szaleje
cywil
035 DDC
Jesień kosmos ma
Zima ma kosmos ile do wiosny a ile do jesieni kosmos kosmos kosmos
Liczba 8 szaleje wczoraj nawet plusem sie stała
W miejscowości Węgorzyno padła wygrana 109 130,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Olsztyn padła wygrana 109 130,00 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Łuków padła wygrana 109 130,00 zł w grze Mini Lotto (system na 7 liczb)
W miejscowości Warszawa padła wygrana 145 297,90 zł w grze Mini Lotto (system na 9 liczb)
W miejscowości Sieraków padła wygrana 145 297,90 zł w grze Mini Lotto (system na 6 liczb)
W miejscowości Piła padła wygrana 932 813,10 zł w grze Eurojackpot
Widzisz mowie trzeba grać w mini na 9 liczb bo ktoś wygrał 5/5 145000 zł
W mini dużo że systemu trafiają... Ale mnie nie stać na takie graniea i 3 ciężko trafić
Zbigniew g proponował mi grę w mini na 12 liczb ale to chyba za drogo wyniesie
Tak osiągnął coś wielkiego
Dzieki niemu pół członków multipasko skasowało konta
Dzieki niemu pół członków multipasko skasowało konta