Wpisy 3 436 574 – 3 436 673
10 grudnia 2018 22:22 → 11 grudnia 2018 05:56, 100 wpisów
gonzo gdzieniegdzie muszynianka jest powyżej 2 zł tak więc możesz dołożyć do tej imprezy
Kędzior
U mnie-całe szczęście po 1,99-taka więc jeszcze zaoszczędzę
U mnie-całe szczęście po 1,99-taka więc jeszcze zaoszczędzę
oj unia unia europejska co to będzie prze ci to wspaniała idea wyzysku i dzielenia lepszych na gorszych
Myvictory
Unia Socjalistycznych Republik Jewropejskich-...haj żywie!!!!
Unia Socjalistycznych Republik Jewropejskich-...haj żywie!!!!
Nie będzie jutro 3 miliony a 2600000.Megamocny, mam do Ciebie propozycje.
Pozdrawiam wszystkich szczęśliwców. Zawiedzionych pocieszam, że wygracie może jutro
już to słyszałem gdyby nie unia dawniej gdyby nie zsrr ta sam śpiewka
W Scyzorykowie zające układaly się same na torach kolejowych pod Sędziszowem
Jakichś Zasadniczych różnic nie widzę
Chyba,że Ty lepiej znasz moją dziurę???
Chyba,że Ty lepiej znasz moją dziurę???
Twojej dziury nie chce znać.Natomiast Świętokrzyskie to piękne strony.Zal mi tylko, że zostały spaskudzone kaczymi
mam wybory i decyzje ludzi nikt nie rządzi be prawnie o tym pamiętamy czy to P_0 czy P-i -s nie ma znaczenia
Cóż powiedzieć ja jestem żydem i się tego nie wstydzę moi dziadkowie byli
Kultura i polityka wszystko jest w Naszej Umiłowane Ojczyźnie poplątane Piękną Polskość jak również Pięknym Narodem Żydowskim tak jest i było
Poplątane historią i zmian Polska była jako pierwsza krajem tolerancji i szacunku kulturalnego mam tu na myśli czasy odległe, mam nadzieje że dziś też nasza współpraca będzie owocna dla Polski
nikt rozsądny nie będzie umniejszał wkładu Żydów w życie RP-w różnych aspektach
Nikt nie jest bez winy wszyscy je4steśmy ludźmi i popełniamy błędy ważne by Polska szła w dobrym kierunku niby wszyscy tego chcą tu żyjący w Polsce a jakoś się nie możemy dogadać i to Polacy z Polakami dziwne to i nie pojętne ale mam nadzieje że w końcu pójdziemy wszyscy bez wyjątku dobrą stroną dla nas wszystkich
3 436 633.
3 436 597.
Powiem wam ze dzis zagrałem ale pisze to bo jak zawsze zagrałem tradycynie no ale co chce grac a pani mowi ze nie dziala podejrzewam ze nie umiala obslugiwac wiec grzecznie wyszedlem z niczym to poszedłem dalej tam znow potężna kolejka i mysl jak wygoda przez internet ale.jak to dopracuja
Kilka dni temu chciałem odebrać kilkaset zł wygranej na stacji benz.
Tam mi mówią,że nie mają tyle w kasie(???)Tak jak by nie mogli przełożyć z jednej szuflady do drugiej
Musiałem zapier...lać do Supermarketu
Tam mi mówią,że nie mają tyle w kasie(???)Tak jak by nie mogli przełożyć z jednej szuflady do drugiej
Musiałem zapier...lać do Supermarketu
Chyba na nowy rok będziemy sobie życzyć ulepszenia a raczej poprawienia gry przez net by większość mogła korzystać
Im się nie chciało a tobie sie musialo chciec zapier do innego supermarketu
Za powyższy wpis gonzaga stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
Gonzadze krzywda się nie stałam zaraz wróci pod innym... .
Gonzaga zrób tak jak Adolf:
Adolf1, Adolf2, Adolf3, Adolf4, Adolf5, Adolf6.
Może jeszcze ma więcej nicków.
Adolf1, Adolf2, Adolf3, Adolf4, Adolf5, Adolf6.
Może jeszcze ma więcej nicków.
Przerwa na kawę.
Inteligentny człowiek jest w stanie poradzić sobie w każdej sytuacji
Pasko!
Nie wiem czy zauważyłeś,ale właśnie udowodniłem,że Twój zakaz pisania jedoncześnie z 2-ch nicków jest nieco dziurawy
Nie wiem czy zauważyłeś,ale właśnie udowodniłem,że Twój zakaz pisania jedoncześnie z 2-ch nicków jest nieco dziurawy
JAK POZBYĆ SIĘ MIAŻDŻYCY Jerzy Zięba
https://youtu.be/3CA8pJ11rxQ
https://youtu.be/3CA8pJ11rxQ
7 22 80
A ja o 7 do domu