Wpisy 3 435 209 – 3 435 308
8 grudnia 2018 23:05 → 9 grudnia 2018 09:56, 100 wpisów
Może wytrzeźwieje za 40 godzin.
Panie Januszu, za te wpisy powinien być usunięty profil.Adis8, Gliwicka 104 , Szpital Psychiatryczny dla z obsesją czosnkowo-bananowa.
Emerytka46, jeśli ktoś ma poważne ubytki, już taki nie wyzdrowieje.
EMI, kolorowych, i udanego i...
i wyłącz już tą kamerkę, hakierko
i wyłącz już tą kamerkę, hakierko
Co Stanisław Lem powiedziałby o czacie na tym portalu? Piąteczki w Lotto plus w realu jest.
Błogosławionej Niedzieli wierzącym i niewierzącym.(Wreszcie cisza, bez wrzasku, czosnku, bananów i ostrych narzedzi. Panie Adminie, pora ukrocic te wulgaryzmy. Porzadnych Portalowiczow zablokował Pan, a tych bez kultury trzyma Pan).
ta sama maszyna lancelot zestaw 2, i te same kulki 6,23 co w srode, kto wiedzial ten ma 300 zl
rano spojrzalem na zegarek byla 8,43 zagralem to a weszlo 6,43 mam pecha albo 2 godz za pozno spojrzalem
6,23, przepisac ze srody 43 minuta i 4 tys zl za 3/3
wiedzialem ze bedzie 43 bo sie pytalem jednego kierowcy jaki daje pewniak na sobote a on pokazal taki wielki znak 41, to mowie nie wejdzie pojdzie na 43
reguly gry, przepisac czasem pewniaka z poprzedniego losowania, w tym wypadku 6 a nie 8
5 wygranych po 1 mln funtow, 2 wygrane po 4 mln f, a w pl co nic?
angole maja lby do numerow
ale ile gra 122 tys 3/6 a w pl 38 tys to cos im z maszynki wejdzie
jak tam otwarci na pewne przeslania numerow z przyszlosci?
zaraz podam 20/20 na 14
zaraz podam 20/20 na 14
wczoraj 3/20 wiec jutro bedzie wiecej
4,7,13,15,19,24,31,33,35,41, 43,50,58,59,61,68,69,71,77,80
po co czekac do 14
napewno jest cos co lubisz, wez se
wez to do buzi bo za chwile sie pobrudzisz 34
facet co to spiewal umarl na raka gardla
facet co to spiewal umarl na raka gardla
czemu jeszcze nie zatypowales
wczoraj nie chcialem cie smucic ale widze teraz piona ze dala plon 2/5
czu juz otworzyles swoj umusl na pewne przekazy
codziennie podaje 20/20 az dojde do wyniku , no wlasnie sie zobaczy
a ja 2,5 na minusie , szok
nie to nie sa numery na maksa, nie sprawdzone wahadlem, nie odrzucone spalone i wogle
nie ma czasu , dopiero od piatku, bo juz 14 sa swieta
nie ma czasu , dopiero od piatku, bo juz 14 sa swieta
swieta przyszly wczesnie w tym roku
kasa grozi codzien
od 14 do 10 stycznia bede tylko robil rzeczy co lubie, multi, drapanie i j
good life
a i ostre picie
ja ostre picie to nie,tylko browarek najlepszy,po ostrzejszym jest kac
co to za pogrom bananowy,bo nie wiem,dopiero wszedłem,a widzę dużo gości zjadło bananki,najwiecej zibi
Największy PRZEKRĘT w historii Lotto? Zdrapka 500 000 zł w banku
https://www.youtube.com/watch?v=O4uoZHOlKx8
no to drapcie dalej,może czegoś się dodrapiecie
https://www.youtube.com/watch?v=O4uoZHOlKx8
no to drapcie dalej,może czegoś się dodrapiecie
Obecnie jest w dystrybucji nowa edycja tej zdrapki,w tamtą nie ma opcji zagrać dziś
Jego nazwa to Bank Lotto-firma hazardowa,jest to inwestycja dla rządu!Polecam poczytać!!!
3/6 lotto plus w mini kosz i 3/5 w multi 5/8 4/9 oraz 2 kosze kupony ważne o 14h tj 1x8 1x10 no to do pracy nie chce mi się lecz parę stowek się przyda
Piszę bo to jest bardzo ważny temat, chodzi o zdrowie ludzi, chcę wam pomóc i przekazać pewną informację, podaję link do bardzo ciekawego wywiadu, posłuchajcie sobie
https://youtu.be/1hunhblv9HA
https://youtu.be/1hunhblv9HA
Szpiegów 7.
Przerwa.
Kochani, T. S. jest udzialowcem Skarbu Państwa. Każda zdrapka, każdy produkt Lotto zakupiony nie tylko przez Polaka są nastawione na zysk. To tym sposobem wprowadzamy do budżetu państwa, każdego dnia ogromne kwoty. Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy jest organizowana raz w roku. Firma spod znaku Lotto prowadzi kampanie każdego dnia. Są już w przygotowaniu kolejne zdrapki. Proponuję by wprowadzić ich więcej pod nazwą milion plus. Póki co, kupujemy masowo produkty Lotto. Każda przegrana złotówka jest wygrana dla Polski.
Jak mozna być udziałowcem Skarbu państwa? Idiotyzmy piszesz. Snujesz fasmantagorie bo, nie wygrałeś choć uważasz,że powinneś.
Dionicos, masz mała, skromna, uboga wiedzę. T. S. od samego początku powstania był, jest i będzie udziałowcem Skarbu Państwa. Poczytaj, sprawdź, napisz do T. S. lub zadzwon. To Ty piszesz bzdety.
Spółka Skarbu państwa to znaczy ,że przynajmniee 51% akcji należy do państwa a reszta do inwestorów 51% ,przeważnie oznacza to,że jako członek udziału masz jdyni głos do tego co tyczy się rozwoju.TS ma większość w podejmowaniu decyzji bussines.
P. S. do dionicos'a, nie musze udowadniać swojej wygranej. Luic Ci do tego.
Baranie jak można być udzialowciem skarbu państawa jednocześnie nim być. Trzeba było do szkoły chodzić.
Nie gadam z mącicielami.
Nie gadam z mącicielami.
Za powyższy wpis dionicos stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
hej świeta się zbliżają ludziska polatali by po sklepach - zakupy prezenty a w obie niedziele przedświąteczne wsio zamknięte , niekture sklepy przed świętami najlepiej zarabiają to zamknąć ich chora polityka
kościoły i monopolowe najczęściej otwarte i mamy wybór czy śpiewać w kościele czy na libacji
Miałem pójść do kościoła... Nie gorzej, nie idenie chce świat chorować... A na umieranie jestem za mlody
Witam wszystkich
Na czasie:
7,36,41__22,33,44__33,44,58__
11,14,61__14,53,55__30,56,58__
14,15,17__22,46,53__40,54,63__
22,46,53___11,14,61 już weszły
Na czasie:
7,36,41__22,33,44__33,44,58__
11,14,61__14,53,55__30,56,58__
14,15,17__22,46,53__40,54,63__
22,46,53___11,14,61 już weszły
Jak bym w takie cus wierzył był wierzący wybrałbym taniec spanie sport bzykanko niż chodzenie dawanie darmozjada lub tak jak teraz w pracy jestem precz z kk i tym od nich lubiących dzieci przezucajacymi z jednej wsi do drugiej uważajta na swe dzieci
22,46,53___40,54,63__wczoraj po 14.00 wyszły mi a na wieczór już wylosowali tą pierwszą
Gryks76 masz racje...nie cierpię czarnuchów...zgromadzenia...uważajcie na dzieci
Gryks76 jak tak lubisz tych swoich ruskich tak ich wychwalasz pod niebiosa wczorajszy wpis to zaproś sobie Putina do Lubina z nad morza Azowskiego .Bo trzeba nie mieć oczu by pewnych rzeczy nie widzieć albo mieć wełnę na głowie zamiast włosów i jeszcze jedno. W odróżnieniu od Ciebie moja KG jest zawsze otwarta ja się krytyki nie boję pozdrawiam
Za powyższy wpis Gandalf stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
@Gandalf, Ja znam moja córka ją lubi i często jej śpiewam
"Gdzieżeś ty bywał, czarny baranie?
We młynie, we młynie, mościwy panie.
Cóżeś tam robił, czarny baranie?
Mlął mączkę, miął mączkę, mościwy panie.
Cóżeś tam jadał, czarny baranie?
Kluseczki z mączeczki, mościwy panie.
Cóżeś tam pijał, czarny baranie?
Miód, mleczko, miód, mleczko, mościwy panie.
Gdzieżeś tam sypiał, czarny baranie?
Z młynarką, pod miarką, mościwy panie.
Jakże cię bili, czarny baranie?
Łup cup cup, łup cup cup, mościwy panie.
Jakżeś uciekał, czarny baranie?
Hop sasa do lasa, mościwy panie."
Bardzo fajna
pozdrawiam wszystkich
"Gdzieżeś ty bywał, czarny baranie?
We młynie, we młynie, mościwy panie.
Cóżeś tam robił, czarny baranie?
Mlął mączkę, miął mączkę, mościwy panie.
Cóżeś tam jadał, czarny baranie?
Kluseczki z mączeczki, mościwy panie.
Cóżeś tam pijał, czarny baranie?
Miód, mleczko, miód, mleczko, mościwy panie.
Gdzieżeś tam sypiał, czarny baranie?
Z młynarką, pod miarką, mościwy panie.
Jakże cię bili, czarny baranie?
Łup cup cup, łup cup cup, mościwy panie.
Jakżeś uciekał, czarny baranie?
Hop sasa do lasa, mościwy panie."
Bardzo fajna
pozdrawiam wszystkich
Za powyższy wpis dragon456 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 56h.