Wpisy 3 434 921 – 3 435 020
8 grudnia 2018 17:42 → 8 grudnia 2018 20:28, 100 wpisów
Jak wysłać skan dowodu dowodu do lotto online żeby go zlapalo
szofer218 a to jest niezgodne z prawem wysyłanie TS dowodu skanu oni łamią prawo
Gryks 76 kto do Ciebie pisze w ogóle że się udzielasz nieznam Cię i tak Cię traktuje od pewnego czasu wpisów uważasz się za Ę Ą Halooooo Halooooo Ę Ą Pozdrawiam ja nie jestem jak ..myślisz że trafiłeś na durnia to zobacz w lustro i pozdrawiam serdecznie Nergala bo to twój bóg ...
Standing on the corner of
Stuart and the Avenue
Ripping up my transfer
And a photograph of you
You're a blur of my dead past and rotting existance
As I stand laughing on the corner of insignificance
Stuart and the Avenue
Ripping up my transfer
And a photograph of you
You're a blur of my dead past and rotting existance
As I stand laughing on the corner of insignificance
Witam Wszystkich
Ze skanowaniem dowodu różnie bywa i w niektórych przypadkach można go zeskanować
jednak ten kto go żąda nie może go używać do innych celów >>> w przypadku Lotto może go użyć do rejestracji na ilotto w celu potwierdzenia tożsamości gracza a następnie zniszczyć skan lub zakryć dane chronione prawem.
Natomiast jeśli chodzi o zatrzymanie ksera dowodu osobistego,to orzecznictwo stanowi że samo kserowanie jest czynnością jedynie techniczną ,która nie jest zakazana
Tutaj można dowiedzieć się więcej
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-kserowanie-dowodow-osobistych-legalne-czy-nielegalne
Ze skanowaniem dowodu różnie bywa i w niektórych przypadkach można go zeskanować
jednak ten kto go żąda nie może go używać do innych celów >>> w przypadku Lotto może go użyć do rejestracji na ilotto w celu potwierdzenia tożsamości gracza a następnie zniszczyć skan lub zakryć dane chronione prawem.
Natomiast jeśli chodzi o zatrzymanie ksera dowodu osobistego,to orzecznictwo stanowi że samo kserowanie jest czynnością jedynie techniczną ,która nie jest zakazana
Tutaj można dowiedzieć się więcej
https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-kserowanie-dowodow-osobistych-legalne-czy-nielegalne
No... JestemPogoń pokonała ledwie 1:0 Zagłębie Sosnowiec ale zblizylo się do 4 najlepszych
ja gram dzisiaj na takie swoje stare cyferki co niewiele w tym roku dały
doktor tyle to zapewne muszą coś dać albo zabrać
trzeciej możliwości nie ma
trzeciej możliwości nie ma
Jeszcze 2 stowki do utopienia mam na grudzienale zagram delikatnie... We wtorek mini, multi... Może duzy
ale są jakieś promocje >>> tylko trzeba się udać do salonu
doktor przedłużam na krótko
doktor przedłużam na krótko
na 50 % nie zagram ni wacka. na podwojenie gram zawsze stawka razy 10, jak było ostatnio na 8 liczb
Korona 2-2 Wisła !!!
Płock czyli dalej kupon siedzi a jeszcze 3 mecze mi z 6 zostało i 220.08 zł za 19.98. To jest interes u buka.
Jutro Górnik musi wygrać.
w loterie trzeba duzo inwestowac zeby cos wygrac
ja szukam czegos co daje szybszy zwrot
ja szukam czegos co daje szybszy zwrot