Wpisy 3 434 821 – 3 434 920
8 grudnia 2018 15:43 → 8 grudnia 2018 17:41, 100 wpisów
Hazard Was zniszczy. Szkoda Mi was. Grając pomagasz budować Polskę.
No pewnie lepiej wysłać w kopercie do Lichenia i myśleć że to coś zmienia a pasiprzuchy bawią za nasze i to jest dopiero myślenie
Psycholożka dziękują za Twoją wczorajszą opinie na mój temat i pozdrawiam Cię bardzo gorąco
Zaq nie śmieje się z niczyich uczuć religijnych ale widzę to co widzę niestety
Nawet jest ostatnio głośna sprawa jak pewnemu pomnik zasłaniają w podziękowaniu za jego haniebnie zasługi wobec dzieci. takich odrazu usuwać z urzędu sąd wyrok więzienie tyle w temacie
Cześć
Szanowny Panie,
drobne błędy w przypisach - trzeba poprawić, a także wskazać, iż powołane miejscami akty już nie obowiązują .
Pozdrawiam
Tego co POMOŻE OZŁOCĘ !!!
Szanowny Panie,
drobne błędy w przypisach - trzeba poprawić, a także wskazać, iż powołane miejscami akty już nie obowiązują .
Pozdrawiam
Tego co POMOŻE OZŁOCĘ !!!
Bo do końca grudnia mam to poprawić i potem egzamin czeka trudny możliwe ? Taki mam termin od Dziekana, bo i tak buliłem 150 ziko o przedłużenie. Za pomoc wielkie dzięki.
Kto pomoże 100 zł !!!
I krata piwa od Ciska.
Cisza to przerwa.
No i co nic nikt nie wie ?
Kto ogląda mecz Pogoni z Zagłębiem ?
Pogoń-Zagłębie:
0:0
0:0
1-0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gościu
I kupon dalej bez błędów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co ty masz za TV ?
SORRY-na Internecie jeszcze nie zaktualizowali
Strzał gola w 63min przez S. Deleva-niejakiego
Tylko niech Kielce dziś wygrają lub chociaż zremisują !!! Powiesz im postarasz się ?
Ponad 200 mogę zgarnąć kibic Realu i Jezioraka Iławy !!!
Gram z tatą u bukmachera. Kto z was też ? Z różnym skutkiem.
Najwięcej wygrałem 662.11 zł za postawione 100 zł, to trafiłem w 2016 roku 12 mecz w tym 10 podpórek magiczne LM, a byłem z kolegą on nic. Daliśmy jeszcze po jednym kuponie po 100 również LE ale tam 8/11 dało i poszło ponad 2000 w piach.
Z Lotto mam przerwę teraz.
isa jak sie czaisz ja tylko na sekunde ziorlem odpowiadajac o taka pieknosc ps a widziala film zakonica
Gryksio widziałam super
Gryksio zakładamy się o k.7
Dawaj mysze
Czy co to bylo
O której będziesz grał przez komin magnetyczny hehe hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ten to nie twój styl
Zera git
24 tyz jo mom 23
Może 11
zaraz musze do bidry jutro do pracy ktos musi braci rosjan ukraincow bialorosinow pilnowac
Oni są wspaniali tylko jeszcze naszego kraju nie zaatakowali dziekujemy ci es si dzonson
isa widzialas byc moze moie propozycje tak wiec co moglem dalem a co nie moglem nie dalem
Czy dziś może był jakiś strajk przewoźników? Bo u mnie pół dnia wyli i trabili???
Gryksio
Patrzę i myślę gdzieś jest ta jednostka zryte berety co to są wspaniali mam troche ziemi na pozbyciu może towarzysze wezmą jak im mało
nic nie wiem na ten temat bylem do 14h w pracy z olegiem wasylim i paroma innymi
isa pa ide bo to moze byc zarazliwe nawiedzone dewoctwem zapodaje
Tak tak demon siedzi cicho pod i niema nic do gadania towarzysze gdzieś jesteś cie wspaniali dziekujemy wam nasze druzja żeście nam w Katyniu w tył głowy strzelali ale jesteście wspaniali
Aidi Aipi ustalamy lokalizację Piłsudski zmartwychwstał oj będzie się działo
Takie cuda to ostatnio w Chinach powstają próby na embrionach a efekty są widoczne już teraz
zescie nam to ty miales strzal w glowe i zyjesz cud cud nie ma to jak zacofanie nic do przodu ty wogule czytasz co piszesz ide sie puscic od tej nienawisci odbija a jutro pobiegnie 24 grudnia bedzie taki zyczliwy cala prawda hipokryzja zenada jak dobrze ze juz nie jestem w tej zaklamanej sekcie kk paparapatej nic dziwnego ze z polakow lacha dra