Wpisy 3 430 982 – 3 431 081
3 grudnia 2018 23:10 → 4 grudnia 2018 00:26, 100 wpisów
Zaczarowany ołówek eghhhh ale bym se babke namalował Kiedyś namalowałem sołtysowi dupe na płocie jak żywa była przeciagnął ręką i se wbił drzazgkę
Jacunn Zaczynasz zadawać pytania jak ten no jak mu tam było aaaa Seba
I tak to jest tutaj jak wesoło to wszyscy się cieszą a jak człowieka braknie to idą w zapartę że nie znali
Rozumiem Jacunn ...jak w tej piosence ...znamy sie tylko z widzenia
Dobrze że ktoś w spożywczaku zajumał pani Jadzi zeszyt na kreske bo byłem na kilku stronach
Wróciłem bo zapomniałem kluczy do raju a św Pieter ciągle upomina że trza wracać przed 22-gą
Kiedyś zrobiłem sobie żart ze św Pietra Stanąłem przed bramą udając terrorystę IRA i on do mnie w te słowa ...chyba cie gościu pogięło...zabijałeś, wysadzałeś i ty kcesz do nieba >?a ja mu na to...nie nie , ja tylko przyszedłem powiedzieć , że macie kwadrans na ewakuację tego przybytku
Ciekawe ze tak mało ludzi na czacie ,czyżby nie zapłacili rachunków za internet
Mój dziadek kiedyś chciał oszukać Bozię i na szczęście pod obrus zamiast sianka włożył niby szczęśliwy kupon aby ksiądz po kolędzie go poświęcił Sam sie zdziwiłem starszy czlowiek a próbował oszukać Bozię
Kiedyś był taki gość Albin miał na imię a na nazwisko Siwak Strasznie obciachowe imię , gość zresztą też i taka scena zdażyła się w tramwaju , że pijaczek jadący nim co chwilę podnosił głos i klął ...JP zabije ją JP i ku...i JP W końcu kierowca zatrzymuje tramwaj upomina go, że nie wolno kląć i z ciekawości pyta go co się stało a gość mu na ucho mowi że żona urodziła mu syna i dała mu na imię Albin a kierowca tramwaju sie zapomniał i na głos ..JP..kur...a tu su....
Ja już od dawna mam lotto przez internet Wyciąłem se w telewizorze szparkę na pukony
Mnie to sie marzy taka płatność bezdotykowa w budkach Przeciągnął bym pani Jadzi kartą po szparce i gotowe
Gabriel dodał nowy komentarz w temacie : Lotto przez internet jeszcze w tym roku...Jeszcze w tym roku na Mikołaja ogołącą Ci jaja
Jacunn, żebyś Ty widział Panią Jadzię z bliska to byś mnie zrozumiał to moje zauroczenie
Jacunn Pani Jadzia to wygląda jak ta kiedyś sprzedawczyni sklepowa Pamiętam jak poszedłem z babcią i siostrą do sklepu i siostra drze dzioba ..babciu babciu kup mi tę dużą śpiącą lalę a babcia do niej mowi przykladając palec do ust...cichaj wnusiu to nie lala tylko pani sprzedawczyni sobie śpi bo nie ma co robić z braku towaru
JP a najbardziej lubie jak Pani Jadzia znudzona opiera biust na kontuarze i udając inteligentną rozwiązuje krzyżówkę Zawsze mnie pyta o jakieś hasło a ja zawsze podaję jej seksoholik
3 431 060.
3 431 062.
witaj Gabrielalee ajes o pieca pania Jadzią
dajesz
Od tego są anioły by dawać ludziom dla rozluźnienia stresu pierdoły
Nawet Pasko się wypowiedział aż musze poczytać o co kaman z tym puszcaniem się online
Gabriel niewis cy sebastian ju wrócił urlopu tu na stronke?
Arczik nie wiem o kogo pytasz Nie znam gościa i 1-szy raz słysze
sorki ale cos jada mi literki w wyrazach
3 431 077. aha